Истината защо българките предпочитат да се задомят със западняци от колкото с българи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истината защо българките предпочитат да се задомят със западняци от колкото с българи
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 5127 пъти
Здравйте форум. В последното десетилетие да не кажа и две, забелязвам тенденцията българските жени да предпочитат западняци. Като човек живеещ на запад имам и пряк поглед над този феномен и бих искаш да разкрия истината за явлението му. Понеже от доста време следя форума и виждам как все по-често се плюе по българските мъже, че сме били грозни, некомуникативни и въобще закъсация от всякъде. Истината е, че те са просто по-големи шМатки и по-лесно манипулирани от жените. Наскоро се запознах с една нашенка на 38г. ще я нарека Пенка. Чрез мой приятел, който пък се е запознал с нея в известния сайт за запознаства Баду. Тя въпросната Пенка живее с местен западняк, който преди около пет години я е прибрал в домът си буквално от улицата, като улично псе с невръстното и дете заченато от албански сводник. Човека и помогнал да си стъпи на краката грижи се за нейното дете като за свое. Помага на Пенка да се интегрира и да си намери добра платена работа, и не и иска никакви пари за разходите по съвместното им съжителство. Това да ли би го направил един балканец или българин, я се замислете? Пенка за три години успява да си купи апартамент в Бургас и да го обзаведе. Но щаслива ли е Пенка с този уж, , Рицар на бял кон, , ами не. Намират се с моя приятел, който е българин в баду и започват да излизат. Като Пена в същото време е бременна в третия месец от западняка, но решава, че може да се получи нещо между нея и моя приятел и газ към клиниката за аборти. Обаче моя приятел е бройкаджия и след като приспа с нея, я изпрати по живо по здраво с уговорката, че ще си останат приятели. Та Пена, пак си се прибра при нейния си западняк. Това според вас кавалерство ли е от страна на западняка? Джентъчменство ли е? Високо възпитание ли? Нали все с тези качества ги изтъкват пък ние сме били прости Ганьовци. Случеи безброй тука такива като на Пена. Ползват си ги най-нахално и аругантно за провайдери пък се чукат пак с Ганьо Балкански. И един не маловажен факт, на запад жените се ползват с много по-голяма протекция от закона от колкото на изток. Тука закона защитава всички техни безобразия и гаври с мъжкото достойнство. Закона и позволява да се чука свободно с други, до като е в официално съжителство с друг мъж, и след това нагло и аругантно да го изрита от жилището му, в което не е вложила една стотинка или не е заковала един пирон.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 3 години, 1 месец
hash: 48f5e15a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Много "поучителна" история, но не смятам, че мнението на един човек, базирано на една история със съмнителна истинност, може да се приеме за меродавно. Щото аз пък познавам много Пенки, Ганки и Иванки, които обратното на това, което споделяте, са изоставили българските се партньори, поблазнени от идеята да станат "чужденки" и са останали изиграни в очакванията си - а някои малтретирани и продавани. Тъй че - недейте да генерализирате и обобщавате.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 64452f3368
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

2.   Не мисля че си прав! Причината българките да предпочитат западняци е че много голяма част от ганьовците се смятат за бройкаджии. Плюс това на западняка въобще не му е проблем колко хапки ще изяде "чуждото дете", докато българина ще брой хапките на доведено при него дете. На чужденеца хляба не му се свиди, на ганьовеца обаче му се свиди да нахрани изоставено дете. Не е до нямане на хляб, за скъперничество и сметкаджийство става въпрос при българския мъж.
Често вече ганьовци правят ДНК тест на бебето от жена си, да видят дали да го хранят, а чужденеца спокойно осиновява български деца с даун и ги гледа.
Та проблема е в разбиранията. Българина от мислене и пресмятане все да не го прецакат, се прецаква сам и българските дъщери, българските вагини правят поколение на чужди нации. Българина още не е осъзнал, че е по-важно едно дете кой и как го възпитава, западняците отдавна са го разбрали това. Затова те спокойно вземат жена с дете, това дете ще уважава бащата който го е отгледал, който му е дал насока и пример в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c05fa66de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Освен, че е неграмотно написано, не разбрахме причината ПЕНКА са е със западняка. За стотиците или хиляди други българки омъжени за чужденци- още по-малко...
Аз съм такава и мога АЗ да кажа за СЕБЕ СИ.
Ако някой го интересува...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 69cf58803a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Ами жените са такива...предателки. Върни се в историята и ще видиш как е - мъжете си проливат кръвта за да пазят земята, дома, семейството, а жените идва някой, избива мъжете им и ги оножда.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2d6a817e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Склонността за потвърждаване (на английски: confirmation bias) представлява предразположението на хората да дават предимство точно на онази информация, която потвърждава техните предварителни концепции или хипотези, без значение дали е вярна [1]. В същото време хората имат склонността да отхвърлят всяка друга информация, която противоречи на утвърдените им вече вярвания и убеждения. Поради това събирането на информация или припомнянето ѝ става избирателно, а интерпретацията ѝ зависи от личните предпочитания и склонности на човека. Този тип когнитивна заблуда е една от най-разпространените сред хората и може да бъде изключително опасна при провеждането на научни изследвания или при тълкуването на резултатите от тях заради опасността да се създадат и разпространят теории, основани на недостатъчно или противоречиви доказателства [2].

Пристрастното търсене, интерпретиране и запаметяване на информация служи като обяснение за [2]:

- поляризацията на нагласите (когато хора с различни гледни точки изострят несъгласията си, въпреки че боравят с едни и същи доказателства);

- постоянството на вярванията (когато продължава да се вярва в нещо, за чиято неистинност са представени доказателства);

- ирационалния ефект на първенството (когато повече доверие се дава на тази информация, която се е появила първа);

- илюзорната корелация (когато погрешно две събития или ситуации се свързват като причина и следствие).

ПРИМЕР:

Едно от най-известните изследвания върху склонността за потвърждаване се провежда в Стандфордския университет. Учените изследват две групи студенти с различаващи се мнения относно смъртното наказание - половината студенти са подкрепяли смъртните присъди, а другата половина - не. На вниманието на двете групи се предлагат две изследвания – едното, подкрепящо аргументите на смъртното наказание, а другото – поставящо ги под въпрос. И двете изследвания са били „фалшиви“ и са предоставяли еднакво убедителни статистики за всяко от противоположните убеждения на групите [3].

Резултати от изследването:
Групата студенти, подкрепящи смъртното наказание, оценяват с много високо доверие изследването, защитаващо техните вярвания, и отхвърлят другото изследване, неподкрепящо тезата им, наричайки го „неубедително“. От своя стряна, втората изследвана група прави същото.

В края на експеримента студентите отново били попитани за техните гледни точки. Тези, които са започнали изследването с убеждения, подкрепящи смърните присъди, завършили експеримента с още по-силни убеждения в полза на такъв тип наказание. След експеримента мнението на другата група също се оказало още по-твърдо, но в обратната посока - срещу смъртното наказание.

Други популярни примери, които много силно се влияят от склонността за потвърждаване:

- вярването в зодиите и предсказанията - търсим допир с всички предсказания и отдаваме значение на тези, които ‘уцелят’;

- вярването в лошия късмет на петък 13-ти - виждаме негативните случки и игнорираме позитивните;

- вярата в ефективността на неефективни терапии - когато след терапията има подобрение се отдава на лечението, когато няма подобрение - на други фактори.

Как да се предпазим от „склонността за потвърждаване”?

Най-добрият начин да не попадаме в капана на “склонността за потвърждаване” е просто да погледнем и поразсъждаваме и от другата гледна точка. Иначе казано - да се опитаме да дадем шанс на противоположната информация и да бъдем отворени за възможността в крайна сметка да възприемем нея. Ако това е трудно, то тогава можем да се обърнем към някой друг, който да ни представи и обясни различаващото се мнение или позиция [4].

Ако изходът от тази когнитивна заблуда може да се опише в едно изречение, то то ще бъде: „Не трябва да отговаряме на възникнал въпрос или проблем, както и да заемаме страна, преди да сме проучили всички гледни точки.” [4]

И най-важното - трябва да се опитваме да не влагаме емоции в преценките си. Емоционалното въвличане в проблем или ситуация пречи на рационалното ни мислене, затруднява правилната ориентация и обективното оценяване на действителното положение.

Източници:

[1] “Когнитивни предразположения към грешки.” Статия за когнитивните заблуди. Webfocus.bg, [online] <http://www.webfocus.bg/fman/cognitive-biases/>

[2] “Склонност за пoтвърждаване.” Wikipedia.org, [online] <https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias>

[3] “Защо фактите не променят мнението ни.” Newyorker.com, [online] <http://www.newyorker.com/…/…/why-facts-dont-change-our-minds>

[4] “Склонност за потвърждаване - Дефиниции, примери и съвети за избягване”. Видео на Practical Psychology, [online] https://www.youtube.com/watch?v=OTItO4oUi_w

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e756ca50a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо ѝ помага този не знам, може би защото с никоя не е получавал такъв як секс, а може Пенка да му напомня за собствената му майка. Може много неща, всеки човек си е различен, без да ги познавам лично тези хора няма как да отговоря с точност.
Е тази Пенка е ясно, че е голяма курва, но защо си мисля, че твоят личен живот никакъв го няма...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2ce1884877
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Жената трябва да бъде защитена от закона заради децата. Защото ако страда майката, страдат и децата. В България жената не е защитена от закона, затова гледа деца със 100 лв издражка при развод. Държавата й подхвърля 35 лева месечно, с които нищо не може да направи за детето. А както всички вижаме - убиват по една българка всеки месец при домашно насилие. Затова българките бягат при западняци. И ще продължат да бягат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d62ef0ff14
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Не разбрах теб лично какво те засяга как живеят Пенките по запада? Или просто ти се прищя да хванеш един пример с който да генерализираш за всички жени коио сме по чужбини разни.
Твоят приятел чукал една обвързана Пенка ... голям праз, че вие налитате и на жените на братята си, за такива Ганьовци с твоят манталитет (достатъчно ясен по начина ти на изказ, подбор на думи от има- няма 300 в речника ти) няма нищо свято, неприкосновено, нито жени на роднини, нито на приятел, но ти се впечатляваш че, една Пенка врътка и българин освен западняка.... Ами от същата матрица е излязла и тя, като теб и твоят приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 52016a675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Западният мъж е приятно изненадан от домакинските и поведенчески умения на българката и безспорно я уважава заради това. По-финните размери и нежността на българката също силно ги привлича. Западните жени са по-груби и едри и не винаги са склонни да въртят дом. По-скоро си наемат персонал да го свърши и купуват готова храна. Отделно самите западни мъже са по-уважителни, толерантни и са възпитани в самостоятелност и не се нуждаят от майки цял живот. Всички знаем, че българските мъже масово са възпитани като малки бейове и считат, че жената им е ДЛЪЖНА да ги обслужва, да ходи на работа и да отглежда деца. Тяхният принос не винаги е адекватен към семейния живот. Това обаче се дъжи на лошо майчино възпитание, т.е. самите бг жени са си го сложили. Западните мъже също така масово са домошари и семейно ориентирани, не считат че е голямо геройство да лъжат партньорките си и бг жените им имат по-голямо доверие. Отделно обичат като че ли повече да се занимават с деца от бг мъжът. В сексулен план съъщо са по-либерални и не са склонни да съдят жената, ако е имала поведче от няколко сексуални партньори в миналото, дори не ги интересува. Един такъв съюз има всички шансове да успее, защото жената не се чувства прецакана, а напротив, чувства се обичана и оценена, а мъжът се радва на дом и уют.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 44bfaf3378
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Там мъжете се грижат за жените си и не се стискат, тук на много мъже им се свиди, ако жената не работи леле Мале, ама да чисти и да готви и пари да не иска.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 76de6e6612
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ами накарай ги тия жени да искат да се задомят с теб, не с чужденците.
Бг мъжът е бройкаджия, не е готов за деца и брак и на 60 години да стане, в главата му са само Тиндър, Инстаграм, Баду и Фейсбук. Там търси жени и от там съди какви са.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 029bd351a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2, В Испания се правят всички ДНК тестове на французите, защото във Франция тестовете за бащинство са забранени. В Германия е подсъдимо да направиш тест за бащинство без съгласието на майката. Затова в много от "чужбините" не се правят такива тестове.

А иначе защо да е проблем да се прави ДНК тест? Защо е лошо човек да иска да си влага усилията и времето в поколение, което знае че е негово? Добре ли е за една жена да й дадат да гледа чуждо дете без да знае? Да го кърми без да знае, че не е нейното?

Значи за жените е добре мъжете да са мухльовци с пари? Да дава пари насам-натам - за чужди деца например. Да не е прекалено мнителен и да се чуди "абе това дете мое ли е или не", да няма задни мисли.

Това ли е идеалът за мъж на някои жени? Безгръбначен чичко-паричко. Ами ако това е идеалът за мъж на някои жени, то е добре, че тези жени се махат от тук.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6fe38b40f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   №3, никой не се интересува.

№2, на Запад имат по-добре платено майчинство и бащинство, по-висок стандарт на живот, по-развита икономика, повече възможности за работа, по-добър достъп до детски грижи и образование и т.н. Все "малки" подробности, които пропусна, а? Лесно е да мрънкаш за сметкаджийството, когато не го плащаш ти или не мислиш за по-дълго от пет минути в бъдещето. Както Пенката от историята, ти просто дириш някой да ти гледа даунчето. Ако някой будала ти се хване на куката, браво. Но няма по-жалко от това да ревеш, че някой не иска да отглежда циганското ти мелезче само защото не си могла да си ги държиш затворени. Просто българите ти знаят стереотипа, знаят каква стока си, Пено.

Ганка Ганьо клевети, какъв сеир само.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2ce1884877
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   до ном 12. България е била 500 години под турско робство. Турците са изнасилвали българските жени 500 години. По ниви, гори, и пр. И българските мъже - твоите прадеди са гледали чуждите деца. Та твоите приказки как българските мъже не гледат чужди деца се опровергават от историята.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8ae7248b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Ще ти разкажа следната история на моя близка роднина.
Беше женена 13 години за чист Ганьо - дойде при нея без нищо, тя го издържаше, в нейния апартамент живееха, роди му дъщеря, търпя му ганьовските изцепки, комплексите, мързела .. докато накрая не се наложи да замине за чужбина, за да може да му изплаща кредитите и да може детето ѝ да учи нормално, а не да ходи с дрехи отпреди 2 години на училище и да не може да си вземе всички учебници.
Знаеш ли какво направи Ганьо за благодарност? Започна да посяга на собствената си дъщеря, да води любовницата си вкъщи, вместо да плаща кредити с изпратените пари да ги харчи за пиене и за ядене и после - опа, какво стана.
И накрая дори остави детето на 13 години само да се гледа.
Паралелно с тази ситуация в чужбина жената се запозна с нов мъж, чужденец, който се държеше с нея прекрасно - помагаше и да си обуе обувките, когато дойде в България и се запознахме, смятайте за какво кавалерство става дума. Уважаваше я и все още я уважава, взе веднага детето ѝ под крилото си като негово собствено, после ѝ помогна с развода, взеха си къща и заживяха като истинско семейство.
Сега са добре, често им ходя на гости и не мога да повярвам колко по-различно е положението и колко е добър този човек, колко е спокойна и щастлива тя, колко дръпна нагоре и детето.
Та, истината е , че българските мъже са масово като гореописаният мърльо, който през целия им съвместен живот я тормозеше и имаше големи претенции и самочувствие без покритие.
Докато чужденците масово са смирени, но имат какво да дадат, да покажат от себе си, дори било то и чисто човешки.
Оставете финансовата страна встрани, чужденците просто са в пъти по-развити като личности и са способни наистина да обичат и уважават една жена без да я изстискват и захвърлят като парцал.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04c796243c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Уважаема номер 7 - законът защитава Децата, а е пълно с деца страдащи от майките си, така че не дрънкай глупости. Тия сиропиталища кой ги пълни, не са ли безотговорни майки ? А тия глупости за една убита българка месечно ги разправяй на НПОтата, дето изкарват пари от тях. Българката бяга пир западняка защото там законите са в нейна полза и мъжът е превърнат в доставчик на пари. Като всяко паразитно същество, на българката и харесва идеята да получава повече с по-малко усилия...Но не е само българката така, повечето източноевропейки споделят същата религия...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1bef1112c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Номер 13 шапка ти свалям за коментара. Номер 2 много жестоко компроментира българските жени с коментара си .... за което ти благодаря , че го написа. И преди да почнеш да се правиш на мъченица ще ти обясня нещо - всичко на този свят е интереси. Мъжът има едни интереси - мъжът има едни , жените като теб с децата им други. Никой мъж не е длъжен на твоите интереси и интересите на децата ти (ако имаш такива). И сега да ти изтрия усмивката - заради жени като теб и с твоят начин на мислене на запад възникнаха движения като MGTOW. На запад , не тук. И скоро няма да минават такива номера (но понеже знам , че жените не виждате по-далеч от носа си няма проблем ) . Хайде живей си в розовият измислен балон.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1d28b694ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Тука пак някакви глупави недоразбрали женици се изсраха на метеното.
Българките се хващат с най-големите западни убитаци и тамошни мигранти.
Имам приятели чужденци от различни нации и общото между тях е че ръцете са им в гъа за отверка не са и чували, ако трябва да си сменят гумата на колата викат пътна помощ. Иначе е вярно че са много учтиви и разбрани.
Както автора казва много от нашенските мастии се сервират на такива с материална цел. Отделен е въпроса че там са много по добре уредени.
Сложете ги да живеят тука по нашенските стандарти и са живи умрели, па да видим тогава колко жени ще ги искат. И не е вярно, че там всичко им е ок. Пълно е с разводи и интриги. Има и доста БГ кокошки изритани от чуждестранните си любими мъжлета. Даже бих казал, че има два пъти повече БГ мъже щастливо женени за чужденки, от колкото жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c820a0b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   ОФ, пак ли си ти с една и съща история, скъса се да я пишеш. Явно много те вълнува живота на Пенка.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c820a0b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   От 8 години съм във връзка с англичанин и по-хармонична връзка никога не съм имала.
Като ме види, че простирам и веднага идва да ми помага.
Оценява високо това, че мога да готвя вкусно и ми благодари всеки път за това. Изключителено възпитан и интелигентен е и всеки ден ми казва колко ме обича и ми го показва. Ние също плащаме на жена да чисти, но предпочитаме да прекараме време заедно след като сме работили цяла седмица и не виждам лошо ако можем да си го позволим.
Идеята ми е, че има огромна разлика между предишните ми български гаджета и сегашният ми приятел. Предишните имаха огромни изисквания, бяха ревниви от най-малкото нещо, в сексуален план не се интересуваха задоволена ли съм или не съм. НИКОЙ не ме попита дали да ми помогне с домакинска работа, но за сметка на това се очакваше, че двамата ще допринасяме за сметките и двамата ще правим ремонт...
Другото което допринася за това, е че майките на запад не си пъхат носа в живота на синовете си, за разлика от българските майки с които имам ужасен опит. То не бяха интриги, то не беше чудо. Затова българките се ориентираме някъде другаде, дори не става дума за пари, а за нормално човешко отношение.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c820a0b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Предният коментар е мой. Забравих да спомена, че аз също имам син от предишна връзка с българин, в която бях жертва на всекидневен тормоз и насилие. Когато го напуснах сина ми беше на 1 година и моят приятел реално го отгледа и НИКОГА за него не е било проблем. Познавам и български мъже които го правят, но са много по-малко.
Това, че ти си чул-недочул за Пенка, не означава, че всички изневеряваме на западняците и ги използваме за пари. Някои от нас са просто щастливи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fff1392b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   9 какви фини българки бе повечето у фейса са като азис като беше жена.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 592ee5247f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Номер 3 историята е доста грамотно написана, и на всички стана ясно, че Пена е със западняка защото е била на улицата и е нямала къде да отиде.Така, че вади главата от задника и чети по внимателно.


Номер 11 Не благодаря! Нещо, което е изхвърлено от албански сводник на пътя аз да искам да се задомя с нея? Предпочитам гилотина.


Реално Пена не е единствения случей.И западняците, когато хранят вашето дете направено от чужд мъж, е защото той е бета индивид, и избора му на жени е силно ограничен.Нали не си мислите, че ако може да има жена, която да му роди негови деца, без да му доведе други направени от друг мъжкар, той пак ще предпочете вас? Бети има в България.Алфи има и сред западняците, при които нямате никакъв шанс да ви храни детето направено от чужд мъжкар, ако ще да сте Моника Белучи и Ким Кардашян взети заедно.Като цяло забелязвам, че западняците, които предпочитат жени от източна европа не могат да си намерат жена на местна почва и се принуждават да търсят в бедните държави, като основното с, което смятат да привлекат женската е по-високия стандарт на живот.Иначе и аз не бих хранел чуждо дете.Не, че имам нещо против самото дете,но предпочитам да инвестирам парите си и енергията си в собствено поколение.Имаше и една тука стрина Гана от Сливен, която беше на 45г. и беше хванала един местен западняк стар ерген на 60г. Като в същото време тя си имаше паралелна връзка с мъжа, с който живееше официялно в бг в Сливен и с гордост наричаше ,,Муцка,, Западняка имаше бизнес със сирена.Та той издържаше и нея и Муцката и 20 годишния и син закоравял наркоман.Човека просто искаше жена себе си и беше готов на всичко.В крайна сметка сиренето обзаведе апартамента им в Сливен от до, купи на Муцката Алфа Ромео, и стрина Гана му би шута и са прибра в Сливен.


Поздрави Автора

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bb3a488d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Западната психика е наистина да обрижват жените и правят големи компромиси. Както викат - happy wife, happy life... Явно си наясно и със законодателството. Освен че губят жилището си, доста губят и свободата си, защото съдът праска сериозна издръжка, и ако не можеш да платиш - пандела. Естествено от затвора също няма как да платиш, и доста се самоубиват... Ама търпят.

Затова и там се разви толкова силно феминизма.Разрушиха си и семействата, защото семейство не се гради върху женски капризи... Жените съзнателно искат едни неща, подсъзнателно - съвсем други. Като случаят който описваш. Правиш ли компромиси, тя спира да те възприема като мъж. Много западняци разбират дереджето което докараха, но вече са на етап да не могат да направят нищо, освен да емигрират из другите страни, и там си търсят жени... Но както виждаш, повечето не си променят манталитета, и създават същите ситуации.

Но да, това е като да храниш дете със сладолед. Да, ще ти се радва, ще го влече, докато не си разсипе живота... Това е общо взето "либерализма", т.е. модерният му вариант който идва от англоезичните страни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: db81189fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   елементарно е, българите сме бедни и много хора буквално не могат да си позволят да хранят семейство, и не, не са виновни хората, иначе чужденците не са извънземни, има всякакви характери

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fff1392b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Просто всичко непознато и ново е по-интересно. ;)
А разни Пенки и Ганки ще са използвачки и в България. Като слушам автора се движи в такива среди - бели боклуци или цигани, как да се държат? Ако се движеше с "Пенки" които са преподавателки в чужди университети съвсем друго впечатление ще има. Друг пример - семейство турци създадоха ваксина срещу Ковид в Германия, но много туркини в чужбина са безработни или бачкатори. И да, срам ме е заради такива, че България е лоша марка там и се дразня като ме питат от къде съм. Все едно да кажеш у нас, че живееш във Факултета.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c820a0b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Автора много ми прилича по начина на писане на онзи, който искаше да си купува девствена циганка, да не е същият този индивид?

Да.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c870878657
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Към 2,

А какво да правим бе? Да се надупваме доброволно с усмивка? Това ли предлагаш? Страх ни било да не се прецакаме като сме искали ДНК тестове - АУ, УЖАС, КАК СМЕЕМ?! А какво трябва? Да приемаме всичко на доверие? Много долно същество си.

Живял съм 3 години в Англия и 2 в Брюксел. В Англия, мои колежки от университета директно си казваха, че си поставили за цел да се хванат с англичанин (много го направиха, че даже и се омъжиха за някакви джинджъри....защо все джинджъри си харесват бе?).
В Брюксел живеех на центъра, до улицата с червените фенери. Като минавах покрай тях по път към магазина, на всяка врата пишеше, че търсят момичета на само и единствено 2 ЕЗИКА! ФРЕНСКИ и......БЪЛГАРСКИ. Сами си правете изводите. :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c05fa66de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Авторче, щом се осмеляваш да ме предизвикваш, извади си ти главата от задника и се поучи от грешките си!!! Или ти НАИСТИНА си мислиш, че си грамотен? Хахахаха!

Поголовно липсват запетаи! Пример:
"Здравйте, (ЛИПСВАЩАТА ЗАПЕТАЯ) форум"
А после:
"бих искаШ"
" я е прибрал в домЪТ си"
"невръстното И дете (ЛИПСВАЩА ЗАПЕТАЯ, толкова са много, че няма да отбелязва повече) заченато от албански сводник."
" овека И помогнал"
"щаслива"
"прИспа с нея" (ахахахаха, да не я е евтаназирал!??)
"Джентъчменство"
"СлучЕи"
" арУгантно"
" ЗаконА И позволява "
"нагло и арУгантно" (очевидно систематично незнание)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2751715540
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Защото западняците са добре възпитани, и уважават съпругите си. Което е важно за жените.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3882d06508
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Плащат в евро и са си баламурници. Скромни и добри идеална кпмпания за българската простакеса с голяма уста.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a9563b5364
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Защо българката предпочита западняк:
1) Западнякът не я нарича к*рва, Ганка, Пенка и т.н.
2) Западнякът не нарича детето й "ремарке"
3) Западнякът не смята, че тя му е длъжна да го отглежда като майка
4) Западнякът зачита нейното мнение и не я нарича тъпа и с други епитети
5) Западнякът няма неоправдани очаквания към външния вид на българката, а разбира че и тя е човек и остарява с годините
6) Западнякът не смята че жена му му е длъжна с домакинските задължения, ракията и салатата
7) Западнякът хем печели повече, хем помага повече с децата, хем има по-малко претенции
Ми както и да го погледнеш българските мъже губят съревнованието отвсякъде, колкото и да обиждат жените и колкото и да се опитват да им насаждат вина, че не са избрали българин.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 029bd351a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   до 14 от 12: Защо въобще намесваш България и историята? Има огромна разлика от това някой да ти завладее държавата и да ти изнасилва жените до това доброволно да ти слагат рога. В единия вариант няма какво да направиш освен въстания отвреме-навреме, а в другия вариант - може да направиш ДНК тест. Обаче това било нещо лошо според някои жени, виждаш ли. Лошо било мъжът да иска да е сигурен, че гледа свое дете.

И пак питам - защо е лошо мъжът да иска да знае, че гледа своето дете? Една жена как би се почувствала, ако разбере, че детето което е обгрижвала и кърмила години не е нейното истинско дете?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f0818d8a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Българите не знаят как да уважават една жена - първо за това че е жена, после че е майка, домакиня...Смятат, че СМЕ длъжни да сме перфектни във всичко това. А западняците като цяло наистина имат и проявяват уважението си. Въпрос на възпитание, на манталитет. Знаете ли какъв израз имат нашите комшии гърците, чийто жени изобщо не са от красивите, но си ги обичат: Жената е короната на моята глава. Айде сега да видим българите...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 64452f3368
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   До 28 от 2.
Онзи който тръгва да прави тест на бебето от жена си, доказва че има съмнения в собствената си съпруга, следователно той въобще не трябва да е женен за нея. Отделно както съпругата има доверие на мъжа си че не е направил деца на още три жени, така и той би трябвало да се ожени за жена на която има доверие, БРАКЪТ Е ДОВЕРИЕ. Ще правиш ти ДНК тест на бебето и вечерта ще се прибереш да ядеш от манджата която е сготвила, няма ли да тестваш манджата дали не ти е пуснала отрова в нея?

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6698ffbdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Аз съм с доста познати българи в чужбина - както обкиновени работници, така и хора с образование. Аз самият също работя и живея в чужбина. В момента го правя дистанционно от България. Това, което аз съм наблюдавал е, че българските жени/момичета, които търсят целенасочено чужденци не са много читави. Или са разни селски тарикатки или пък някакви твърде самозабравили се кариеристки и често на 34-35 годишна възраст се определят още като момичета. КАТЕГОРИЧНО бих казал, че повечето възпитани и интелигентни български момичета си намериха подобни на тях българи и си създадоха семейства. Има също и такива с чужденци, като са си съвсем нормални двойки и семейства. Има и български момчета с чужденки и отново са съвсем нормални двойки. Така, че нека не категоризираме цяла нация като едва ли не свръхпропаднала. Каквито са жените, такива са и мъжете. Не мисля, че такива като Пенка или Бай Ганьо са представителна извадка на цялото ни общество. Че ги има и че не са малко е така, но не мисля, че такива хора трябва да са ни пример в живота. Нито Пенка, която е намерила загубен чужденец, който не е успял да си намери местна или друга нормална жена е много щастлива вътрешно, нито пък Бай Ганьо, който се е усмърдял на дивана с ракията и салатата е много щастлив. Така че, нека погледнем реално на нещата. Нито пък образовани българки с тежко его, целенасочено търсещи чужденци, смятайки, че да са с българин е под нивото им са много щастливи. Нали един човек се цени по качествата му, а не по това от какъв произход е. Често такива жени пренебрегват съвсем нормални и доста по-развити във всеки аспект български мъже и предпочитат, някой чужденец, който не може да си завърже връзките, който е дори безработен и т.н. Тези жени, дали в чужбина, дали в България щяха да са си същите. Същото е и с мъжете. Това е равносилно една жена да каже, че един абсолютен и неграмотен безделник, живеещ от наем от апартамент в центъра на София е повече от един млад мъж, който е например от Перник и всеки ден пътува на работа в София, където е лекар и се бори с обстоятелствата и се развива в живота и кариерата. Това е личен пример. Мой съученик от Перник. От 14 годишен пътуваше всеки ден от Перник на училище във 2-ра Немска. После учи медицина и стана лекар. Специализираше в Пирогов. На едно събиране се беше запознал с едно момиче. И после ми казва "Отказа да излезе с мен, защото съм от Перник". Е това същото момче от Перник взе специалност анестезиология и реанимация и на 33-34 години замина в Австрия. Там си намери хърватка и си има 2 деца вече. А девойката, която му е отказала, защото е от Перник, вече явно не е първа младост и най-вероятно още продължава да си търси софиянец без значение от качествата му. Отклоних се малко, но това е истината. Недейте да генерализирате! Има безброй свестни български момчета и момичета, които въпреки трудностите се борят с живота, трудят се, създават семейства и са щастливи било то в България или чужбина. Също така няма нищо лошо в това, българин или българка, да срещне чужденка/чужденец, когато се касае за нормални човешки взаимоотношения, а не за дребни или едри тарикатлъци и използвачество.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d62ef0ff14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Относно ДНК тест на новородено за да си потвърди бащата че, е негово дете не виждам кой знае какъв проблем освен че, ще ме обиди недоверието му. Коректна съм с човека до себе си и неговите съмнения ще ме накарат аз да се съмнявам в него... в крайна сметка повечето хора съдят по себе си. Няма да имам никакъв проблем да се направи такъв тест и после кой от къде дошъл...
Природата е перфектна, първата година от живота си бебетата приличат повече на бащите именно за да бъдат разпознати и се поеме грижата за тях.
Трябва да има наистина основателна причина за да ме постави в подобна позиция и да го приема без да се разделим след това.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c27bb64984
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   До 9

Мерси. Га ми трябва помощ с домашните, ще ти се обадя.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c7dfde3549
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Защото чужденците са кавалери и за тях най-важното е жената да се чувства добре и всичко да й е осигурено, а българинът гледа само да я мачка, да я превърне в слугиня.
Докато чужденеца я кара да се чувства специална, Ганьо въобще не му пука за нея. Гледа си колата, овърта се за нещо чуждо и много често предпочита да пие навън с приятели, вместо да си гледа семейството. Това е истината за БГ мъжете, нищо че всеки втори лъже, че е правил всичко за бившата си !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ae0494caa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Четох донякъде коментарите , все едни и същи и се откзах. Какъв тип западни мъже си харесват българките? Това е точно този тип, който избягват у нас. Повечето западняци, които съм забелзал с българки изглеждат леко нърдове, малко наивни, но с интелигентен вид и добри обноски, с неясно какви доходи, работа и статус. Обаче живеят на запад и говорят на английски. Някак звучи по-културно и приятно. А и на запад се живее по-леко, нали. Ако се огледате малко около вас, може би ще забележите подобни бг мъже, но самотни, май.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2d6a817e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   34, че българските мъже не знаят как да уважават една жена, така е, но и жената масово не знае как да не злоупотребява с уважението, защото често това уважение се вързприема като слабост. Малко ли истории има как българската жена предпочита някой мачо да я тъпче, вместо да си намери уважаващ мъж? Малко ли жени има, с които се отнасят добре, обаче те решават, че това е путьовско и изневеряват с мачо? До голяма степен и самите жени направиха мъжете такива. Просто българския мъж вижда, че ако уважава, не върви. Когато българския мъж уважава, се смята за слабост, но ако чужденеца уважава, е добродетел. И въперки това в историята пак се злупотребява с чужденеца иму се пристава от зор.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2d6a817e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   35, викаш, няма проблем жената да кръшка и евентуално да забременее от друг, обаче ако мъжа реши да направи ДНК тест голям проблем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2d6a817e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

43.   Не разбирам защо когато българин е кавалер се смята за слабост и закъсалост (едва ли не няма други качества, не отстоява себе си, тълкува се като сервилнечене, та му се налага да е кавалер с надеждата да излъже жена, това съм го чувал от жени тук), а когато чужденец е кавалер, тогава е добротдетел и той е голям пич. Защо са тия двойни стандарти?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 64452f3368
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   42 В такъв случай щом нямаш доверие на собствената си жена, каква е причината тя въобще да забременява и ражда от теб? Защо тя да има доверие че ако детето е точно от теб ти ще поемеш отговорност за поколението си?
Ами ако жената не кръшка и чрез тест се докаже, че детето е от теб, защо тя да продължи да живее с човек, който й няма доверие и тества? Защо въобще да ти даде правото да бъдеш баща на дете за което си се съмнявал че си?
Ако бях на мястото на жена, в която зевзек като теб се съмнява, че бебето е негово, не само, че няма да позволя тест, но няма и да му позволя достъп до детето. Човек който няма доверие в съпругата си няма право да чуе думата "тате" от собствената си кръв, няма право да участва в живота на което и да е дете.
За да иде един мъж да прави тест има две причини или се съмнява че въобще може да прави деца, смята че спермата му е мъртва, или се смята за не добър любовник и затова жена му би пожелала и друг мъж освен него.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dca708456f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Както казаха по- горе, масово от западняците уважават жените и се отнасят с тях като с човешки същества, а не като с лични прислужници и фабрики за бебета! За тях жените са хора, а не като тук - трябва да работиш "наравно' с мъжа и задължително да носиш пари, но в същото време да готвиш и да чистиш, докато негово Величество БГ мъжа се прибира, чака манджата на готово и нищо не пипва, понеже е мъж и е под достойнството му поне от уважение да помогне на жена си. Но за това до голяма степен са виновни много от БГ майките, които са ненормални, защото не дават на с(в)инчето да пипне нищо, сакън да не се счупи! Е, това на Запад не се среща често. Там мъжете са самостоятелни и не говоря за финанси, а за начин на мислене. Рядко Западнякът ще се обади на мама за дреболии, както българинът. Масово от западняците са благодарни, когато жената се грижи за тях, докато българите смятат, че сме длъжни да ги дундуркаме, защото и чинията, в която са яли, не могат да си измият, иначе да се държат като пълни простаци, са номер едно. Ако българин визуално не хареса жена, защото на пример не се облича като фолкаджийка, то той смята, че е в правото се да се отнася ужасно с нея, тъй като тук се тачат всякакви жени тип чалга певици, плеймейтки и всякакви к*рви, от които после масово от българските мъже мрънкат, но никога не поглеждат нормалните жени. Виждаме го и тук, а авторът вероятно е от същата категория мъже. Е, на коя й е нужен БГ маймун с просташко поведение, който за капак е глезен от мама цял живот и е свикнал да му се носи?! Естествено, че ще си хващаме нормални мъже от Запад и всяка друга нормална цивилизована държава и ще оставяме българските горили! Естествено, не всички мъже са такива, а много от българките се развалиха, но никоя нормална жена не иска да търпи такова отношение!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1bef1112c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   35. До 28 от 2.
Онзи който тръгва да прави тест на бебето от жена си, доказва че има съмнения в собствената си съпруга, следователно той въобще не трябва да е женен за нея

===================================

Мм да , народа има много хубава поговорка за такива случаи - Гузен , негонен бяга. И разликата е тази , че вие жените със сигурност знаете , че бебето е от вас , докато мъжа няма как знае , че цял живот не храни чуждо бебе. А относно това дали мъжа е направил дете на друга жена , да абсолютно права си , че е възможен сценарий. С тази разлика , че жената ще знае , че са от друга майка и няма да бъде лъгана , че са от нея. От сляпото доверие полза имат единственото патологичните лъжци и манипулатори. И отделно твоят начин на мислене издава още една черта - НАГЛОСТ.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 132b3dc2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Защото повечето нищо не предлагат освен секс за една вечер , както и твоят приятел “бройкаджия” ....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c05fa66de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   9 не ти е "помагала с домашните", аз съм 29.
Но и аз няма да го направя, аз не ти помагам, а ти натрих носа, за да докажа, че лъжеш! А, човек, който лъже за едно.
колко може да му се вярва за друго....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 029bd351a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   37, ти звучиш като точна жена, която няма да създаде подобни съмнения, но има немалко жени, които ще създадат. Жените сте различни.

Имам познат, който работи в ДНК лаборатория и е изненадващо на колко мъже децата не са всъщност техни. Разбира се, това са хора които са имали съмнения първоначално, така че не са представителна извадка. Всъщност, дори в този сайт съм попадал на няколко теми "не знам от кого съм бременна". Така че това са реални казуси от реалния живот.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bf3e58e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Всичко е много индивидуално. Не всички жени са "Пенки", не всички чужденци са светци. Може да има много причини за смесени двойки, както има и за такива от една националност - любов, по сметка, по някакви рационални причини.
Хората са различни, мотивацията им - също.
Според мен, глобалната причина за повече смесени бракове е свободата - интернет, лесно пътуване.. оттук насетне хората се срещат и спрямо същността и желанията си нещата се развиват.
Но не мисля, че чужденците са непременно по-добри от българските мъже или обратното. Навсякъде и сред двата пола има и плява,и качествени мъже.
Давам пример: сестра ми е щастливо женена за чужденец, а моята половинка е българин. И двамата са много свестни и точни хора.
Не разбирам защо е нужно да се генерализира.

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker