Връзка от разстояние - търпението, липсите, комуникацията.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние - търпението, липсите, комуникацията..
преди: 3 години, 26 дни, прочетена 1040 пъти
Факт е, че връзката от разстояние е сложна. Трябва голямо търпение и упоритост за нея. Запознахме се през началото Декември 2020 г., прекарахме 2 месеца заедно, връзката ни макар и в началото си вървеше добре, много бързо се влюбих в него. В началото на Февуари, непланирано той трябваше да замине в чужбина за да работи. 1 600 км ни делят в момента. Ще се върне най-вероятно през Септември. Това мен ме съсипа, когато го разбрах. Няколко дни ми трябваше за да осъзная случващото се, прекарах тези дни в плачене. Примирих се със съдбата, приех го като изпитание, казах му, че аз няма да се откажа от него, и ще го чакам. Замина.
Почнахме да водим комуникация чрез социалните мрежи, писахме си, говорихме си. Той почна работа. Комуникациите ни намаляха. Работи нощно време, през деня си наваксва със спането. В почивните си дни излиза. И ние не успяваме да подържаме целодневна комуникация, а само няколко часова вечер. Разбирам, че положението е такова, и че не ние решаваме в момента, той по принцип не е там много по негово желание. С липсата на комуникация, много неща остават несподелени, едно от най-важните неща в едни отношения е да се споделя. Понякога другия нещо ни издразни, просто решаваш да го спетиш, понякога когато казваш нещо важно, ти реално не знаеш реалната рекция на човека от среща. Това прави нещата нервещи. В същият момент, чакам цял ден да дойде моментът, в който ще ми пише.
Ревността е друга пречка. Дали вече с друга, дали си е намерил някоя. Сексуалните му нужди. И от негова страна също, да не излизам с някой друг, да не би си писа с някое друго момче.
Както казах и сексуалните нужди. Аз мога да издържам повече време без секс, но вече дори и аз не издържам, а мина само един месец, а остават още 7 месеца. И той също, казва, че е няма сексуални отношения с никого, аз му вярвам. Разбирам, че нуждите стават все по желани, и че това става проблем също. Това е едно от нещата, които не можем да правим през интернета, ха.
Понякога просто ти липсва, това просто той да седи тук до теб. Да усещаш парфюма му, прегръдките му, просто да е тук. Има моменти, в които не издържаш. Имаш нуждата да го видиш. Разстоянието те убива отвътре. Но ти въпреки всичко не се отказваш, защото кой се отказва от това, което обича и иска? Ако намеренията са достатъчно сериозни, това няма да е пречка, просто един камък в отношенията ви, който само трябва да прескочиш. Пиша тази тема, защото повечето хора в днешно време смятат, че такива връзки са обречени. За сега колкото и да е трудно, не смятаме да се откажем. След време като се върне, и дай Боже да сме достатъчно силни за да издържим до тогава, ще пусна още една тема, за да ви кажа какво се е случило.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 25 дни
hash: 5fa4bb3a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Голяма част от преподавателите ми университета са били на специализации в други континенти за по 1-2 години и са поддържали връзки от разстояние. Сега са семейни с половинките си, нали, все още ходят за по няколко месеца насам-натам. Сред колегите и приятелите ми също - всички успяха да си запазят връзките. Аз обаче не успях и когато приятелят ми замина за Америка за едно лято, му предложих да се разделим през това време. Много са ме будалкали и без връзката да е от разстояние, така че нямах нерви да го мисля. Уж нищо не е ставало и му вярвам, ама то няма и особено значение. Безсмислено е да се притесняваш за това... който иска да кръшне, ще намери начин. Изобщо не е нужно да е на другия край на света. Хубаво е, че имате ентусиазъм да се чакате и т.н. Ако смятате, че си струва - действайте.
Иначе със секса - пробвайте онлайн, по-добре е от нищо. Може да си вземеш някаква играчка и вечер да се забавлявате. Секси е по някакъв начин, а и двамата ще сте доволни.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 64edac08b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Загуба на време. За какво ти е тази чат любов, по-скоро писане на празни приказки? Ония си седи на хиляди километри и ти пише час-два, и ти му вярваш? Дори и да спи с някоя, няма да ти каже, пък и не е длъжен.
Вашето е 2 месеца заигравка, която е приключила със заминаването му. Не е връзка, а кратко познанство. Защо ще чакаш някой си да се появи след 8 месеца,че да си обичана и щастлива? Мазохизъм.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: da417cb787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трудно е да. Изпитание ще ,но ще се покаже дали си е сртувало.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: eef6c0ae6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Прекалено малко време сте били заедно за да го опознаеш и я си представи че се върне и след 2-3 месеца иде обратно в чужбина както го правят всички 7-8 месеца там и 3-4 в БГ и после пак обратно но той ще се върне с пари а парите променят хората каквото и да си говорим...

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 35d5e62908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Н 2, не се знае дали ще е загуба на време... Ако ревността и недоверието надделеят, да.
След точно 4 бързи срещи с мъжът ми, на по кафе или на работата ми за малко е идвал, трябваше да заминава. Уреди набързо някои документи и се видяхме още веднъж-поговорихме, знаехме си че, сме си точните хора един за друг и той замина. Не бяхме правили секс дори. 5 месеца комуникация по телефон и интернет.
Заминах и аз при него. След 3 месеца се наложи спешно да се връщам в България. Останах около половин година. Отново комуникация само по телефон и интернет, нямаше възможност да си взема почивка тогава той за да дойде поне за няколко дни.
След половин година заминах отново при него и вече 16 г не сме се разделяли освен по работни проекти, а дори и тогава сме опитвали да сме заедно винаги когато е възможно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: cf1c1ee322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Лично аз не бих си причинила подобна връзка, особено след толкова кратки отношения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker