Момиче на 11 години съм и искам помощ във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момиче на 11 години съм и искам помощ във връзка
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 2164 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 11 години и много обичам едно момче от нашия клас, което също е на 11 години, но с 2 месеца горе-долу по-голям е от мен. Само, когато си помисля за него, чуя му гласа или го видя и др. сърцето ми започва да се топи, усещам пеперуди в стомаха, краката ми омекват, забравям за какво мисля, какво правя и т. н. Познавам го от 1 клас, започнах леко да го харесвам във 2-3 клас и вече 4-5 клас го обичам много. 3 месеца преди да свърши 4 клас започнах да чета статии, как и с какви думи да излея душата си пред него, но много съм срамежлива и не успях, а и плюс това мислех, че още бяхме малки, защото тогава бяхме на около 9-10 години, но сега мисля, че сме по-зрели, така да го кажа, но все още съм си толкова срамежлива като преди. След това четох също и статии как да се справим със срамежливостта, но не успях да направя това, което пишеше в тях. Също и забравих да спомена, че никога нямам възможност някъде да остана насаме с него, защото нашите не ме пускат все още да излизам сама дори до магазина, а как пък с приятел по-далеч от дома. Никога не съм казвала на нашите, че изпитвам каквито и да е чувства към него, но преди да говоря с тях, много ми се искаше да излея душата си пред него, но за жалост нямам нито смелостта, нито мястото и др. за това, да го кажем елементи, също и не знам как би реагирал той, като имаме в предвид, че той е зодия Лъв и се държи подобаващо с мен, а много бих искала да знам как би реагирал на признанието ми, преди да действам. Моля, който може да даде съвети по темата, нека да ги напише в коментарите. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 24 дни
hash: cd9a6d4ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Хей, пази с детството си! Сега съзряваш, вашето приятелство ще помниш за цял живот! Кажи му, намекни му, дай му знак - няма нищо лошо в това, бъди сигурна че ти си по-наясно от него в това. Но преди всичко - не насилвай нещата, остави ги сами да те развиват. Хубаво е, че вашите не те пускат да излизаш - ще дойде време за това тепърва, спокойно! Ако успееш да се съхраниш ценностите сега, след това животът ти ще потръгне, няма да се объркаш от нищо!

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: a3ba35aca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   плюс това мислех, че още бяхме малки, защото тогава бяхме на около 9 10 години, но сега мисля, че сме по-зрели, така да го кажа

Е това вече е пълна простотия което каза и самата тема е като виц.

Какво е това смотаното мислене и да казваш,че когато сте били на 9,10 години сте били по малки,а то е било до преди две години било,а сега виче си зряла?

Аз съм на 19 години момче роден 2001 и на 2 Август правя 20 и като чета това ми е много простовато защото как ти мислиш,че веве си зряла и други неща които си написала.

Аз съм доста с много години по глолям от теб и за самата зрялост която говориш ти все още не си навлязла в нея.

Напримен сега да спомена себе си и моите връсници на моята възраст ние вече сме физически зрели и по закон пълнолетни и можем да правим какво си поискаме защото имаме навършени 18 години и можем да ходим където искаме и дори сключваме брак,но ти все още ти много,много малка и въобще ни си голяма нито зряла и не си жена,а си момиче и не си пълнолетна и не можеш да правиш много неща докато не си навъшила 18 и винаги ще бъдеш в грижите на твоите родители.

И ти сега какво искаш?
Да се омъжиш за него ли и да имате деца?
Например утре ставате гаджета и след една седмица ще искате да се омъжиш за него, на втората седмица да правите секс,а след една година да имате деца?

Изабщо не си мисли,че си вече много голяма защто не си!
И аз когато бях на 11 години съм харесвал някое момиче,но сега виждам,че това е било само като една игра да имаш гадже на 9,10,11 години,като станеш на 14,15,16 години тогава ще привличаш доста момчета,но сега всичко е игра.

Аз когато бях на 11 никога не съм се мислел за зрял или моите връстници защто ни се бяхме маалки и се занимавахме с обикновенни неща които прилягат за нашата възраст.
Например ние си играехме в училище, играехме на коненица и криеница играехме фудбол или тенис на маса и с много други неща се забавляхаме и даже колекционирах ме разни неща,а аз събирах пластмасови капачки от бутилки когато бях втори клас и играехме Юги Йо,но явно ти дори не знаеш какво са Юги Йо карти и даже си събирахме картички от кроасани,но не са от онези които познаваш,а бяха различни и снашите приятели вечерта гонихме гущери да ги хващаме и не искахме да се прибираме в къщи,а родителите ни викаха и тогава нямаше от тези телифони които са сега, баха с копчета и компютрите тежаха като един телевизор и тогава момичетата колекционираха салфетки с картинки които бяха красиви.

Вие колкото сте малки толкова повече глупави ставате и буквално си изменяте мисленето към по зле и ми чудно как това поколение като тебе ставате много глупави,а момиченцата започват да се правят на големи мадами което не е нормално.

Ти си все още едно мъничко момиченце,но щом искаш съвет просто му кажи,че го харесваш и той ще се зарадва и просто не спитеснявай,но затова тези фантасмагории които говориш,че си зряла просто забрави защото не си и си все още малка и даже не си навлязла в пубертета.

ЧАО

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 2de306fd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Престанете така да обиждате детето! Да, не е зряло, но това че е на 10 не означава, че не може да изпитва чувства!
Honey, съветът ми е НИКОГА да не казваш на момче харесвам те, обичам те и така нататък, защото изглеждаш лесна и момчето ще се отдръпне. Трябва да го накараш да мисли за теб. Например без причина го удари лекичко, или го настъпи и започна да се смееш и просто го закачай. И един ден го настъпи, другия ден го игнорирай напълно *колкото и до е трудно*, третия ден му дай химикал, молив нещо и се дръж много мило, после пак го игнорирай, не го слушай. И така играй си с него на топло, студено, топло и той така ще ти обръща внимание, защото ще иска повече внимание от теб, понеже ще вижда, че когато си, студена' си недостъпна и ще иска още от теб и така. Слушай ме и до няколко седмици е твой

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: d54707dfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Кое 11 годишно лапе пише толкова грамотно????

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 0abc30804c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Колко си зряла на 11 години ще разбереш когато станеш на 20-25 и като си спомниш за сегашните чувства и "връзки", ще ти бъде смешно. Да си зрял не значи само да си физически развит, да пишеш в нета и да имаш гадже. Зрелостта е отговорност, преди всичко за себе си и развитието си като личност, да се изградиш като човек с ценностна система, амбиция и воля да постигнеш мечтите си, да работиш отсега за бъдещето си в някаква област. Зрял си, когато можеш сам да се грижиш за себе си, а това на твоята възраст не е възможно. Не бързай да порастваш и да играеш игрите на големите, ще имаш време за истински връзки и любов. Ако момчето има интерес към теб само ще ти признае. Ако не оцени и сподели чувствата ти, ще се чувстваш неловко и ще бъдеш наранена.
Всички бързахме да пораснем и не се замисляхме колко дълго време ще сме възрастни и колко кратко деца.

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 913a4b55d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм авторката и се обръщам към №3 – Нали знаеш, че заради пандемичната обстановка в страната сме в дистанционна форма на обучение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: a1a1df85c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Какви връзки те гонят на 11 бе дете? Още с млякото по устата тръгнала да мисли за гаджета и да твърди, че е зряла! Какво ви става бе деца? Аз на тая възраст още си играех с кукли? Къде останаха игрите на топка, пиян морков, гоненица, криеница, дама? Сега само ви дай да се лигавите по социалните мрежи! Защо толкова бързаш да пораснеш едно друго момиченце, което се правеше на по - голямо и беше оставено без контрол после беше намерено убито на другия край на Бургас? Изживей си детството и не мисли все още за гаджета, то е веднъж в живота и отмине ли не се връща никога повече после цял живот ще си възрастна и ще има мъже около теб! Има време за всичко. Ж. 27

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 913a4b55d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм авторката и се обръщам към №4 – Аз, защото не бързам, докато пиша и да знаеш само, че това съм го писала в 12 часа през нощта.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: cd9a6d4ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Недей с тия игри. Има време да ги научиш, опитайте да си запазите приятелството чисто. Не мисли за любов, ти със сигурност си поцзряла от него. На твоята вузраст имах тайна любов, почаках докато станах на 13-14, да споделя - аз съм момче, първият коментар писах. Симпатичен дамски съвет. за играта, но недей - няма да те разбере, аз самият не разбирах като така правеха със чувствата ми као бях на 18, а какво остава за горкото момче на 11, не си играй с него, ако те обича искрено това е гавра. А човек става зрял, не когато казва, че е такъв, когато разбере че никога няма да бъде достатъчно зрял, винаги ще има нещо, което не знае и не може. Като приеме това, тогава вече е придобил някакъв опит, преди това - приказки от този род са симпатични, но не си ги вземай на сериозно, няма как просто.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 4d67737348
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като чета написаното от теб оставам с впечатлението, че не си 11 годишна ученичка, а 21 годишна студентка специалност: Детско- юношеска и училищна психология. Работиш по зададена тема, ама нищо не можеш да "изсмучеш от пръстите си" сама. Децата на 11 години не могат да го докарат този изказ и правопис. Поне за това можеше да се постараеш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 6ad3cb4e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Леле, много сладка история! И аз така харесвах 3 години едно момче от моя клас и се чудех как да му го кажа, но беше видимо, че не ме харесва и затова реших да не му казвам. Бях първи клас, до четвърти си го харесвах и бях по абсолютно същия начин като теб. Нормално е, не ги слушай старите чанти като ти четат морал. Няма дете на тези години, което да не е било влюбено така. Няма да те лъжа обаче - рядко такива вклюбвания, дори и да прерастнат във връзки се задържат дълго във времето, но то е и нормално, растете и се променяте, променя ви се характера и мисленето и след време може и да не си подхождате и да не се харесвате. Наслаждавай се на момента. И на мен ми се иска понякога да се върна в този период като бях в еуфория просто от мисълта за някого. <3
Номер 4, и аз на 11 се стараех да пиша и пишех доста грамотно. :) не всички на 11 сме пишели на лайняница.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 0521677978
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Работя с деца. Те не биха се изразили по този начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: b48c95077b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм авторката и се обръщам към №11 – Респект на момичето, най-вече за „не ги слушай старите чанти като ти четат морал“.

Моля Ви, да престанете да ме обиждате, и това, че съм на 11 не означава, че не мога да изпитвам чувства, както е писал №3.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 0d04d133ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Защо авторката да не е на 11 год?
Аз също работя с деца и то точно в тази възраст, така че намирам темата за достоверна и реална, написана от грамотно момиче.
По темата - не е нужно да си изливаш душата. 11 годишните момчета биологически са още незрели, за да оценят едно такова признание.
По-скоро го показвай - помагай му, когато има нужда от нещо, помоли го за помощ по математика (примерно), опитвай се да разбереш интересите му и да завързваш някакви разговори в тази връзка. Сега е малко трудно, поради дистанционното обучение, но когато имаш възможност, не я изпускай.
Усетиш ли, че той не иска компанията ти, отдръпни се. С нахалство може да го отблъснеш.
Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 2efbf8d195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм авторката и се обръщам към №14 – Надали му бих поискала помощ по някой учебен предмет, защото аз съм отличничката на училището, в което уча, още от 1 клас.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 2efbf8d195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм авторката и се обръщам към №10 – Аз съм 11 годишна ученичка, не работя по зададена тема. Другите, които са глупаци на 11 си е вярно, че не могат да го докарат този изказ и правопис, но аз мога, защото половин час в 12 часа през нощта съм мислила какво да пиша, а след това го писах още половин час. Аз мисля и не съм безмозъчна като другите на тази възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c4864edb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте. Аз съм авторката. От 12. 04. 2021г. имаме нова съученичка, която е на 13 години. От както е в класа ни, това новото момиче, сънувам, че тя целува по устата момчето, за което пише в историята ми. Притеснявам се, че когато се върнат (пиша „се върнат“, защото аз цялата учебна година се обучавам от разстояние в електронна среда „ОРЕС“) в присъствена форма на обучение тя може „да го хареса“ и „да ми го открадне“, но мисля, че не. Вие как мислите?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker