Тиндър и други приложения за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тиндър и други приложения за запознанства
преди: 3 години, 23 дни, прочетена 1438 пъти
Здравейте на всички. Имам точен въпрос към вас и той е, тези, които ползвате Тиндър или други мрежи за запознанства приблизително колко харесвания и съвпадения имате, въпросът ми е към жените, понеже и аз съм жена. Не е с цел избиване на комплекси и т.н, просто при мен харесванията и съвпаденията като че ли не са достатъчно, за да си намеря приятел. Благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 22 дни
hash: 9fbe3842a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами аз съм жена, която си пада по жени и ми пише 99 харесвания (като на 20-30 жени примерно ми показва и един мъж или двойка, та и от тях съм имала харесвания). Но не ги виждам кои са, защото не ми се дават толкова пари за gold. Иначе съвпаденията ми са 32 докато го ползвах. Вече профилът ми е скрит.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 3f45e01430
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Кво ще рече не са достатъчни? Като качество или като количество? Май питаш за количество. И колко пича ти трябват, че да си харесваш един?

Моите наблюдения са, че общо взето всяко женско, независимо как изглежда, стига да не е ТОТАЛНО потресаваща и мязаща на орк, общо взето, който и мъж да лайкне, ще бъде мач (почти 100% гаранция).
Имам жени познати, дето са и с наднормени килограми, и не първи красавици и постоянно висят на 99 лайка.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 35946a4bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като мъж ще ти кажа следното: мъжът в наши дни слага харесване на почти всяка жена. Чувала ли си за риболова? Рибарят не държи да хване определена риба, а да хване риба. Така и мъжете в тези сайтове - понеже жените са станали придирчиви и режат яко, а нашият рядко има време да чака една конкретна и не му отърва да чака, за да го отрежат после /времето си лети, не ставаш по-млад/, се слагат лайкове на всяка по-симпатична и после която върже, тази ще е!

Колкото до намирането на приятел: като видиш съвпадение или харесване, правиш ли нещо по въпроса? Така де, господин Х те е лайкнал и е взаимно. Ти чакаш него да се появи или се появяваш на хоризонта? Рибарят няма да обикаля с моторна лодка и да вика "шаранче Х, искаш ли червейче" - той седи на брега и си чака. Така че ако искаш да си неговото шаранче, върви при въдицата и я захапи!

Ако не те харесва аналогията, тя е удачна макар и гадна! Мъжете масово си пробват късмета, защото това си е оптимизация на шансовете /дори най-тъпите го усещат подсъзнателно/. Жените също, впрочем. Разликата е само, че жените се опитват да го играят топ рибари, понеже имат повече шаранчета около въдицата и даже са почнали да ги пресяват с въпроси в стил "Какъв цвят са ти люспите", "Имаш ли хладилник там, където спиш под водата" и "Перките ти по-големи ли са от х см".

Ако никой не те поглежда, имаш два варианта: или трябва да се погрижиш за снимката си /няма да ти казвам какви нелепи снимки съм виждал - сякаш човекът не е мислил как да се покаже в добра светлина - това не ти е снимка за лична карта от МВР, които винаги излизат отвратително - вложете някакво старание, но не се престаравайте като някои кифли/, или трябва да поемеш инициативата. Има го и другия момент - красавиците стоят и чакат някой да ги заговори, но колкото по-красива си, толкова по-малко кандидати има. Защо ли? Защото всеки си мисли, че "тая хубавица сигурно има поне 5-ма и то екстра класа, даже може да си ги върти от понеделник до петък, нямам шанс с нея". Така че покажи, че не си недостъпна и ще намериш мъже! Пък после ако някой от тях ти хареса, честито! Ако не, не мога да ти клонирам нови мъже! Караш с наличните и каквото стане! Това важи за всички ви - каквито и кастинги да правите, накрая ще трябва да изберете някой от тези! Не става само с чакане и молби да се пръкне някакъв невиждан екземпляр. Ако искате нещо сериозно, не е вариант и да се молите някой ваш тип да ви вземе за любовница. Това е толкова сериозно, колкото Бени Хил е драматичен актьор, известен с ТВ предаването, в което обсъжда мъките в обществото ни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker