Аз ли греша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли греша?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1104 пъти
Здравейте, пише Ви 22 годишно момиче. Имам сериозна връзка с момче 3 години по-голям от мен! Доста сме се карали и няколко пъти сме се разделяли, но впоследствие сме се събирали, защото се обичаме к държим един на друг! Не знам дали съм щастлива в тази връзка, защото сме доста различни и имаме много спорове, което мен ме наранява! Днес съвсем случайно попаднах на един негов чат с момиче, който е от няколко дни преди да се запознаем. Та без да съм го отворила нарочно ( той ме помоли да видя нещо за друго момиче с това име и така без да искам отворих грешен чат) видях, че са си пращали секс гифчета, снимки и още куп неща са си писали! Честно казано знаех за това момиче, че само са си писали няколко дена, но без да е имало нещо и без да са излизали! Стана ми много кофти, защото неща, които е писал на мен ( за външния ми вид и като цяло за мен) ги е казвал и на някакво момиче дето са си писали няколко дена. Колко била прекрасна и тем подобно, а честно да си призная изглеждаше потресаващо! Другото е, че той всеки път ми казва как не си е пишел преди с момичета освен с бившите си и как едва ли не бил “светец”. Та аз ли съм в грешка, че ми стана кофти и си е съвсем нормално или не съм единствена? И аз съм си имала бивши, но такива неща съм си пращала с тях, а не с някакви дето си пиша от няколко дена с тях! Чувствителна личност съм и може би затова така ми стана кофти. Знам, че сега ще кажете, че това си е неговото лично пространство, което е така и аз нямам право да се сърдя. И нещо друго, което ме притеснява, че за 2 години все още има неща, които крие от мен и за други момичета, а уж не обичал за лъже и да скривал истината. “По-добре всичко да ти кажа без да те лъжа”..., а все повече неща научавам, които е скрил! За вас това нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: d909d8720a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Да, ти си в грешка. Ето и всичките точки, по които грешиш.
1. Цупиш се за чат от преди 3 години.
2. Цупиш се за някаква, с която не е имал нищо, а просто се е пробвал да я ебне.
3. Това, че ти не си си пращала такива неща с други, не означава, че той трябва да е имал същият начин на общуване с другите негови.
4. Естествено, че ще ползва едни и същи лафове. Вие кво, да не си мислите, че за всяка откриваме топлата вода и ползваме само оригинални, измислени на момента лафове? Всеки си има репертоар, който развива с годините на основата на това какво работи за него.
5. Ако за такава простотия изтирясваш, нищо чудно че се карате често. Кой знае за какви други глупости му правиш проблеми нон стоп.
6. Какви са тези очаквания да не е писал на други преди теб и да бил светец?! Ти честно ли? Мислиш, че той ще седи и ще живее като монах докато не се запознае с теб ли!? Баси комплексираното, неуверено същество дето трябва да си. Направо трешериш от страх някоя да не те измести.
7. Как СЛУЧАЙНО си намерила чат от преди 3 години!!??!?! И за къв чеп той те кара да му гледаш неговия чат с някаква пък друга? Нещо слъгваш усещам.


На първо четене, това са нещата.
Да, в грешка си. Твърде чувствителна си, и не е ок просто да вдигнеш рамене и да кажеш "еми такава съм, той трябва да се съобрази!". НЕ! Ти трябва да си коригираш душевните терзания, комплекси и да си контролираш емоциите. Държиш се незряло и създаваш проблеми. Пичът няма да издържи вечно на този емоционален тормоз, гарантирам ти.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7efc32a930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От авторката до номер 1: не съм се цупела пред него и нищо не съм му казала. Не казвам, че трябва да е светец и да не си е писал с други, а че той така го изкарва. Аз съм имала бивши и момчета с които просто съм флирувала. В никакъв случай не очаквам той да не е имал. Просто ме напряга факта, че лъжи. И не не се караме заради мен, а точно обратното.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04e0cd62a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо се събираш по 1000 пъти с някого? ! Като се разделиш веднъж с някой- край и това е. Защото се е случило поради свикване и страх от самота, а не от велика любов. Човекът и на 2000-ното събиране си е пак същия, нищо не се променя.
Мда, мъжете имат един и същи свалячески речник. Просто изпитана рецепта, нищо повече. Пък може и да говори за лековато поведение, ако на слабо познат човек пише такива неща. Но това са мъжете, странни същества.
Тъпото е, че не си трие старите чатове, не е висша наука.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: abb7118381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само да кажа, че и аз имах такива проблеми и после стана ясно, че човекът е бил боклук. Истинският мъж независимо колко е откачена една жена никога няма да я кара да се чувства така.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 53b6a70079
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абсолютно не съм съгласна с първия коментирал. :) Аз пък като жена не мисля, че грешиш. И аз съм много чувствителна, просто умея да контролирам някои емоции. Темата бивши трябва да я забравиш, когато си с някого, не се мисли преди теб какво е било. Но, ако са много бройките преди теб, честито не си уцелила на човек. Отплесвам се. Подобни чатове аз не одобрявам, това с голите снимки ми е гнусно, честно. На живо нека няма задръжки, но на чат. Всичко пратено, си остава. Аз като разбрах за клипчето на едно момче и какви снимки е пращал, се отвратих. Тук не говорим за морал, просто да пращаш такива неща, еми не е окей, сори. Да съм честна това ваше събирахме се, разделяхме се, различни сме, спорим, ми идва токсично. Ако не си пасвате като характер, мисля, че нещата са на зле. И това твое съмнение, че не казва всичко, също не ми допада особено. Като човек, който са го лъгали, повярвай не си параноичка, от дребните неща започва всичко. Изчакай, виж как се чувстваш, но ако не си казвате всичко или чувстваш неща като страх, притеснение, честито ти си в токсични отношения. Е, няма как да не завърша с думите, че това е твоята гледна точка, може и ти да си токсичната и да провокираш неговото държание, не мога да знам. Всяка история има две страни, рядко са еднакви, така че помисли си добре и действай, това ми е съвета. А, и за малко да забравя, мъжете обичат с действия, не с думи. Гледай го какво върши, че аман от разказвачи на приказки, как не им писна да дрънкат клишета, не зная.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker