Приятелят ми заглежда други жени- до коло това е нормлано - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми заглежда други жени- до коло това е нормлано
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3118 пъти
Здравейте, драги хора
Пиша тази история с цел да погледна и други гледни точки, a не само моята. Честно казано се срамувам да сподлея тези си мисли на мои приятелки и близки, затова реших да го направя амонимно тук.
С моята половинка сме заедно от вече почти 2 години.
Аз съм на 22, а той на 24.
Във връзката си нямаме сериозни проблеми, винаги сме се разбирали.
Наскоро обаче започнах да обръщам внимание на големия му не скрит интерес към други жени.
Доста често негови приятели коментират как харесвал тази и онази, виждам как следва страници във Фейсбук и Инстаграм, които са само за това- голи жени, задници, цици. Пълни са със клипчета на момичета, които си клатят задниците или са почти голи.
излизайки един ден за работа го хванах да мастурбира.
За себе си смятам, че съм подържано момиче, тренирам и имам хубава фигура, малко и стегнато дупе, но и малки гърди.
Стремя се да изглеждам максимално добре винаги. Секс също не съм му отказвала, правим винаги когато ни се прави.
Момичетата, които той гледа са с големи дупета, големи гърди, по-пълни.
Напълно съм наясно, че всеки човек дори и аз понякога се заглеждам в някой хубав мъж, но аз не следвам страници пълни с голи мъже и не коментирам постоянно този и онзи колко е як.
Някак си се чувствам обидно да виждам, постояния му интерес към други или когато се съберем с приятели да коментира, тази певица колко била яка и какви цици имала.
Не знам дали трябва да се чувствам така или да се правя, че не забелязвам и до колко това е нормлано.
Разбира се, да ще кажете по-добре да гледа, вместо да ходи да изневерява, обаче си мисля, че може и да се случват нещата по-дискретно, а не толкова обидно за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 07d21a4dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Да, това се счита за нормално поведение в нашето общество. Смята се за "мъжко нещо" да се обсъждат цици, да се мучи по всяка засукана фуста, да се консумира плът, порнография и, ако дал Господ, да се топи чушката. Изневярата лесно се замита под килима даже, не е кой знае какво. За жените е нужно да са красиви и привлекателни, да оставят мъжете на мира с глупостите си и да не мрънкат, когато ги унижават къде директно, къде не чак толкова, защото никой не иска кисели, комплексирани стрини. С това мислене расте голям процент и от двата пола... Налага ни се от реклами, тв, клипове, изкуство и всякакви всевъзможни канали.
Точно този начин на мислене и поведение, винаги ми е изкарвал от нерви, защото съм страдала лично от тях не един или два пъти и са оставили сериозни проблеми със самочувствието ми. По един или друг начин все да ти се покаже, че не си достатъчно добра, че циците ти са малки, че не си особено желана, че си "безнадежден случай" и прочее. Може да е на тема външен вид, може да е интелектуалното ти ниво... все тая. Не знам дали е било нарочно. Ти просто искаш нормална връзка, но нее, ще ти разправям на дълго и на широко как съм се влюбил в поредната порно звезда и не мога да спра да лъскам на нея. Или колко по-готина е Минка от съседния отдел, как ще я пръсна и т.н.

От личния си опит ще ти кажа: поведението на приятеля ти е крайно обидно не само към теб, ами и към него самия. Путкопоклонничеството е едно от най-тъжните състояния и освен да те кара да изглеждаш като жалък чикиджия, няма друг ефект. Явно и приятелите му са такива, след като се чувства комфортно да приказва такива работи сред тях. Както и сама си написала, има начин, по който да отбележиш, че някой човек ти харесва и го намираш за привлекателен, без да става на гърба на половинка ти. Не си мисли, че ти имаш кофти тяло или нещо друго... дори да си хване "идеалната" след някакво време няма да му е достатъчна, защото има още тооолкова много други, нови, по които не е въздишал. Това е вид мислене, с който трудно ще се справиш. Ако връзката ви беше по-кратка, щях да те посъветвам да му натриеш носа много жестоко и накрая да го зарежеш безцеремонно. В един момент ми писна и започнах да се държа като абсолютна гад - излизах с други мъже, отменях срещи, изглеждах доволна и щастлива. Последва страхотно мрънкане защо и как, но нямах желание да се обяснявам - зарязвах да си стои при цицорестите клипчета и толкова. Такива хора от друго не разбират. В твоя случай, ако държиш на него, говори спокойно, обясни защо намираш това за обидно без да жалваш и да се караш. Дръж се достойно и му дай да разбере, че няма да го търпиш, но без да го нападаш или повишаваш тон. Ако те обвини, че си луда комплпексарка, може да му покажеш вратата. Всеки човек с 2 мозъчни клетки трябва да разбира кое е редно и кое не в една връзка. Виж дали ще има промяна след разговора и прецени. В крайна сметка не ходите от 100 години, ако сега толкова яростно лъсти по разни госпожици, не знам какво да очакваш след време. Някои хора наистина го правят от незнание и по навик, но с малко разяснения - разбират.
И, много важно, забрави ги тия глупости с "ама ти искаш да ти изневерява ли, нали само гледа". Това е оправданието на псевдо-моралистите и парцаланите, които са ок да ги третират като компромисен вариант. Той ще седи и ще се точи по цял ден на разни мацки, ама няма да има топките да отиде и да опъне някоя, защото е толкова примерен и загрижен. Абе я по-сериозно... да си бие два шамара и да отиде като мъж да наебе някоя, отколкото да ми въздиша 24/7, да се фрустрира и да съжителствам с човек, който си подтиска желанията. Много готино, няма що. Това не е живот и за двамата.

Желая ти успех и не се притеснявай да адресираш всеки проблем, който имаш във връзката. Чувствата ти са нормални и даже ги изразяваш твърде хрисимо и скромно. Повече увереност и достойнство. Нито си луда, нито нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bdc15444b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мъжката и женската сексуалност са различни. Не се сравнявай с него и него не сравнявай с теб. Ако те обича и не излиза с други жени, няма проблеми. Това, че гледа някакви чужди на снимки или на порно, не е нищо особено.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bd8c82dcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ами неуважително е към теб разбира се. И изобщо не зная защо си мълчиш. Като толкова му е зор за други, ми да ходи! Идеята на връзката ви такава ли е, да се чувстваш нежелана и недостатъчна? И да се комплексираш, че видиш ли някоя имала по-големи гърди от твойтве, един вид не си достатъчно добра за този безценния. Пълни глупости. Да се маха!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b9b26b4980
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   А твои снимки харесва ли, качва ли ваши общи? Ако не, няма нищо нормално. Да си зяпа екрана и да се пипа като тийнче.
Явно още не е пораснал на годинки.
Харесвай и ти други мъже, коментирай готини актьори, певци.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eaeddefd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обидно е, да, повече би ме обидило мен лично да се чувствам все едно съм с всеяден нерез с който съм поради липса на по- добър вариант...
Опитай да му върнеш жеста и ако реагира остро поне ще си потвърдиш че, ги прави от комплексарщина, ако го приеме нормално както за себе си, явно просто си е такъв, като маймуните с китка банани.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 98bb32f105
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От написаното от теб имам вече готовата хипотеза, че от 2 години си във връзка с мъж, който притежава ниско самочувствие – това е единствената причина, която (съзнателно или не) го спира от евентуална изневяра, раздяла с теб или директна занимавка с жена, която външно го привлича. Просто не смята, че е готов да предложи желаното на жена, попадаща в реалния му интерес. Дали се касае за комплекс за малоценност на тема външен вид, дали е свързано с липса на достатъчно вътрешни качества, дали с друго – стои със „сигурното“ и с това, което ще го търпи, какъвто е т.е. в случая, за жалост, човекът си ти. Това съвсем не означава, че не си поддържана или не си привлекателна, индивидуално той субективно едва ли те определя като такава, тъй като явно си има друг „тип“, други мъже обаче биха те оценили доста високо.

Един път – добре, два пъти – както и да е, но по няколко страници в социалните мрежи, харесвания, зяпане почти нонстоп... с какъв акъл все още си във връзка с него? Дори приятелите му коментират жалкото му поведение и повсеместно покрай него и ти ставаш за смях. Очевидно вече дори не притежава минимално уважение към теб, щом си позволява на събирания пред всички да говори за певици, гърди и т.н., без да се замисля, че е трагикомичен и за гледане, и за слушане; че му береш срама.

Съжалявам, че съм толкова директна, но си във връзка с типичен пример за „комплексар“, с когото нямаш бъдеще. Раздели се с него, докато е време, няма да спре да оглежда други и да те засрамва и обижда. Такива не се променят.

Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f7c08d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Права си, просто се чудиш други ли иска, теб ли?
А защо не по говорите, като цяло такива мъже, може да се очаква че ще изневерят.
Ако ти го правеше и ти текат лигите по някой и на него няма да му е хубаво. Пробвай го.
Това е вид неуважение. И какво им гледа изкуствените цици.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 66b1867b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен такъв тип показност от негова страна вероятно е породена от комплекси. Определено би могъл да е доста по-дискретен и поне пред теб да не се прави на "мъжкар".
Това, разбира се е доста неприятно за теб. Защо не поговориш с него да не ти навира в лицето подобни неща, както и да не коментира толкова много пред теб?
Естествено, без да вдигаш скандал. Обясни му, че не се касае за ревност, а за това, че се чувстваш неудобно и ти накърнява достойнството по този начин.
За протокола: нормално е доста размито понятие. Има мъже, които се държат така и за тях това е нормално. Обаче има и мъже, които въобще не го правят.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fabb716ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За мен това е компелкс на мъж, който няма достатъчно самочувствие за себе си. Аз бих те посъветвала, да се радваш и ти не скрито на мъжкия интерес, със сигурност има и много мъже, които харесват слаби девойки с хубави дупета. Така хем твоето самочувствие няма да страда, хем той ще се усети, че докато мечтае за фиктивни образи мацката му се радва на друго внилание

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 75f3bf8a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят съвет е да обърнеш другата страна (макар, че в описаната ситуация според мен си имаш работа с един незрял и неосъзнат “мъж”, по-точно момченце). Започни нарочно да му казваш кой и къде ти е обръщал внимание, свалял те е, не му казвай кой и защо ти пише, не му давай отчети и забрави това чувство за сигурност и доверие, което си му създала, защото очевидно не го заслужава, не го уважава и се възползва от това. Ще дойде момент в който той сам ще постави въпроса и ще те пита “защо така”. Тогава му кажи - ти правиш така, за това реших, че това не е проблем за теб. Ако тогава вече нещата не се обърнат... време е да кажеш край. Според мен този човек не е готов за сериозни отношения и му харесва да се прави на интересен пред останалите. Не бих търпяла такова неуважение...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 765cee237f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако те чука редовно и с желание, няма проблем

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 411721690e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Мъж съм, но напълно подкрепям анализа на номер 1.
Сексуалността на двата пола наистина е много различна. Няма мъж на света (на всякакви възрасти), който да не заглежда хубавите жени. Това е нещо много силно, което е като рефлекс. Ние мъжете изцяло сме подвластни на външния вид на жените и е достатъчно само да видим някоя, за да я пожелаем и евентуално да правим с нея секс при възможност. Дали мъжът е във връзка или не, обикновенно няма особено значение, и често няма връзка и с красотата на собствената партньорка. Както казва популярния анекдот, който е напълно верен - "Покажи ми най-красивата жена на света, и аз ще ти покажа мъж, на когото му е омръзнала" т. е красотата на една жена не е никаква гаранция за вечно щастие и вечно екслузивно внимание на партньора. Ключът за разбиране на проблема е в желанието на нас мъжете за разнообразие, а не в твоята лична красота. Именно на това желание се дължи склонноста на мъжете да се пристрастяват към порно и към снимки на голи жени. Не е нужно тези жени винаги да са по-красиви от партньорката - те просто са различни и нови.
Ти като жена, трябва да разбереш, осъзнаеш и приемеш това като биология, която ти няма как да проомениш. Съответно ние мъжете, също не можем да осъзнаем някои особености на женската сексуалност, и това е в основата на много драми.... но това е тема на един съвсем друг разговор :)
Проблемът при вас не е, че твоят приятел прави тези неща, а че ги прави по крайно елементарен и просташки начин, който е напълно нормално да те обижда. Това показва пълна липса на емоционална интелигентност, а вероятно и на нормална такава. Както каза, едно е да оценяваш красотата на някоя жена, съвсем друго да се държиш като разгонен пес, с ръка в панталона пред монитора. Това е гнусно дори и за нас мъжете.
Съветът ми е да седнете и да поговорите съвсем спокойно и като възрастни хора за проблема. Не подхождай от позицията на жена с наранено самочувствие готова да се кара и спори, защото както ти обясних, проблемът няма общо с твоята красота. Просто му кажи, че не си ОК да си с човек, който се държи като примат, който не е виждал жена в живота си, защото ако той е такъв, ти е нямало да го харесаш и изобщо да тръгнеш с него. Обясни му, че разбираш нуждата му от разнообразие, но не си съгласна да го прави по този просташки инфантилен начин, още по-малко, пред теб и приятелите си.
Нека този разговор бъде нещо като "жълт картон" (втори шанс) за него, който евентуално да го накара да се позамисли. Ако все пак реши, че няма смисъл да променя това си поведение и продължи - смятам, че ти е ясно какво трябва да направиш.... не ти трябва такъв мъж.

М43

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ff4702a641
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Опичай си акъла докато в време, че сега сте млади и всичко е до колене. Обаче такива рядко се променят, от само гледане ще премине и в други неща.
Както си отебелязала, всички гледаме и се заглеждаме, но може да е дискретно, а другото е вече типочния Ганьо- гледай тая кви цици имаЪ, тая как бих я ебал..
Имах едно такова гадже, казваше обичам си, гледам си други жени, това не порменя чуяатвата ми към теб, е да ама видя вратата

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c79835c0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Всички са един дол дренки. Аз не мисля, че има мъж който да не го прави, писнало ми е от всичко казвам ти. Втълпяват ни постоянно, че не ставаме и трябва да сме красиви, иначе не ставаме. Особено в тия инстаграм и фейсбуци ми се гади и като гледам жените какви са мастии, срам ме е че съм жена. Просто обществото е такова, няма истинска любов всичко е ебане. Послушай горните съвети, прави и ти като него, ако можеш. Иска ми се всички мъже, които харесват тези жени да имат шанс да са с такава, , да и лижат задника и да ги използват. Просто нас обикновените да си ни оставят намира, понякога се замислям дали няма да съм по-добре, ако съм сама, поне няма да ми избиват комплекси и ще съм си щастлива.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 05ed276969
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не разбирам защо има толкова много истории, свързани с това, че мъжете гледат порно, че се заглеждат по жени и прочее, и прочее...
А Вие, дами, какви мъже искате? Коне с капаци? Или, може би такива, които ще заглеждат мъже?
Аз съм жена със значителен опит с мъжете. С дългогодишна и забележете - успешна връзка. И се радвам, че мъжът до мен има интерес към живота! Не мога и не искам да си го представя като някакъв инфантил, който ще се държи за фустата ми и ще ми иска разрешение, преди да заговори или да се огледа. Мъжът трябва да е алфа, мъжът трябва да е първичен, да е завоевател, а не... фръндьо, който си гледа само партенките.
Радвайте се, че гледа другите, а си ляга до Вас, защото няма полза да не гледа никоя, но да не гледа и Вас.
На авторката ѝ е простено - млада е, но за всяка зряла жена трябва да е ясно, че мъж с вкус към живота не е наказание, а благодат.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fabb716ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката: Като цяло той не е лош, грижи се много за мен, мил е, не ме пренебрегва, обаче това негово качество че влудява. Опитвала съм се да му подметна на шега, и ми отговаря, че обичал да си гледа, винаги си бил гледал, но това не означавало, че си мисли нещо конкретни.
Опитвала съм се да обърна нещата и аз да му навирам, че гледам мъже и им се кефя, обаче не се жегва чак толкова, защото знае, че принципно не го правя. Даже и някои да ми е допаднал, не се издавам

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 805c06a59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 8,
ама той не ѝ навира нищо. ТЯ му stalk-ва страниците.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: db43a5f373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ехх "опитвам се да му вметна на шега" никога не е вършило работа.
Шегите показват ниско самочувствие. Ако имаш проблеми с нещо най-добре е в подходящ момент да му кажеш:
Обичам те, щастлива съм от връзката ни, но ме наранява, че "гледаш, обсъждаш други жени с приятели, това ме наранява" и да си му кажеш каквото имаш. Да си отстояваш това, което за теб е важно.
Да мълчиш и да се съобразяваш за неща, които не ти харесват никога не води до добър край. Накрая ще ти се случи още нещо, ще ти се натрупа неуважението и ще избухнеш.

Ж 25, търпяла други неуважения.. която знае от опит, че нещата е хубаво да се казват от опит. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 66b1867b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 19, коментира с приятели пред нея..

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 65ea511df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   За жалост всички мъже, които познавам по-отблизо, или гледат и не смеят да действат, или направо си действат дискретно. И аз съм отвратена от цялата тая работа. Особено отвратително е, когато го правят очевидно и навсякъде в соц. мрежи. Иначе на думи са едни, а като им разровиш харесванията, стой че гледай. Харесват евтини жени и после се чудят защо никой не ги търпи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 79948c39c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Елементарен мъж, с елементарни нужди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 399ff27706
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мъжете били имали нужда от разнообразие, а жените нямаме ли?
Истината е, че броят на красивите жени е драстично по-голям има много по-красиви, отколкото сред мъжете и ние просто няма по кого толкова да гледаме.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 857d0c7851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Глупаво е да го прави пред тебе и обидно. Другото което значи че не те цени особено. Има вероятност при друга жена да не го правяши, като отчита, че ще я обиди. Мъжете обичат да спят с много жени. Просто жените трябва да свикнем с това това. Другият вариант е една жена наистина да срещне оня мъж, който никога просто не иска да погледне друга. Въпросът е че не всяка жена има шанса да срещне този мъж. А и не всеки мъж има шанса да срещна жената, заради която просто няма потребност да поглежда другите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ada9359997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Нормално е. Не е общоприето, но е нормално. И аз се заглеждам, когато има по какво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 149591b70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мъж да провява интерес към материали с голи жени и да мастурбира при нужда от секс не е някаква голяма драма /второто е в пъти по-добро от изневяра/. Проблемът е, че тоя юнак си позволява в твое присъствие да обсъжда нечии гърди, дупета и т. н. Все едно, че са на певици - ако ще да е хвърлил око на Кейт Мидълтън, много важно! Такъв обикновено е:

1. завършен простак или
2. неспасяем сексохолик.

И в двата случая бягай надалеч! Каквото и либидо да имат, възпитаните и сериозни мъже не правят такива неща. Това е отвратителна липса на уважение към партньора ти и няма как да бъде оправдано.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 399ff27706
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Следващият път му откърти един як шамар зад врата, така че да му стане ясно, че такова унижение не е за търпене.
Мъж на 30, а се държи като жена не видял.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker