Неуспех в любовта. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неуспех в любовта.
преди: 3 години, 20 дни, прочетена 2085 пъти
Момиче на 20 години съм..Проблема,с който се най-чeсто се сблъсквам е неуспех в любовта и сериозните взаимоотношения.Мога да се определя като доста комуникативна личност с доста интереси и хобита.Започнах да влагам всяко едно мое разочарование,неуспех,болка,сълзи в себе си.Първоначално смятах това за нещо глупаво но с времето започнаха да идват и резултатите.Започнах да работя сама върху травмите си и миналото ми.Промених изцяло начина си на мислене,започнах да отдавам времето си в това да постигна мечтаната за мен физическа форма и успях за по-малко от година от 108 килограма в момента съм 79.Килограмите ми бяха такива,защото преди години реших да разкрия сексуалната си ориентация пред родителите си,те взеха пък,че ми съсипаха живота с лечения,психолози и психиатри.Мислех,че момичето за мен ме е отрило но уви,9 месеца бях напълно искрена с нея до костите си,бях всеки ден до нея,винаги я изслушвах,уважавах мнението и позицията и,аз бях човека,който беше до нея в трудните за нея моменти.Правех всичко по силите си за да мога да виждам това момиче с усмивка на лице и причината за това да бъда аз самата въпреки растоянието което ни разделя.Но един ден разбрах,че в периода през който аз бях разбита благодарение на нея,тя набързо си е намерила ''заместителка на мен'' спали са,и тя говореше за тези неща без да и пука как аз се чувствам.Сега не спира да ми се обяснява колко съжалявала за това и как трябвало да ми оцени на време.Обичала ме и не искала да я оставям.Жалко,обмислях да се преместя в града и,купих и колие с кристали Swarovski,а тя си очевидно си пада по креватно джудо.Питам се не заслужавам ли поне веднъж да изпитам истинско щастие въпреки сексуалната си ориентация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 20 дни
hash: 6a3f84d5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Къде у България не се раждат деца, къде взехте, че обърнахте резбата???

Хващай си мъж да те опраши и остави лигавщините настрана!

Трябва ти мъж на място да ти покаже правилния път!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: c9cbe65d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   1, все едно на теб да ти кажа да си хванеш мъж. Как ти звучи? Точно толкова неестествено е и за авторката. Живей си в миналия век и не пречи на хората, които искат съвет.

Авторке, не се самоунижавай и си тръгни с достойнство от тази връзка. Това, че на бързо си е намерила заместителка, може да ти говори само едно. Ти щеше ли да го направиш? Не. Защото я обичаш. Това момиче не заслужава повече вниманието ти и дори и да ти е гадно, един ден ще се радваш, че си се отървала от нея.

Обгради се с нови хора, особено щом си комуникативна, можеш да се запишеш на нещо, например някакво спортно занимание, тъкмо ще си продължиш мисията с идеалната фигура. Ще намериш хора със сходни интереси и ще запълваш времето си с нещо полезно. Всички сме преминали през това, трябва да се справиш.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 6a3f84d5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, обратни винаги е имало, но защо ли в последните 30 години станаха твърде много, запитвал/а ли си се?

Определено има една твърда маса от тях, които са си такива и нищо не е в състояние да ги промени. Сякаш ДНК-то им е такова. Но вече започнаха да заливат пазара... Въобще може ли да си дадем ясна сметка какъв процент хора са спали със същия пол? 15%? 20%?

След още 30 години ДЕМОНОкрация колко ще станат? 75%? А нормалните ще са се превърнали в малцинство, системно отхвърляно, потъпквано, сочено с пръст и обругавано с определението "ненормалните", и с викане "анатема"?

Бас ловя, че авторката сама не знае какво иска и е абсолютно заблудена за своята сексуална природа! Ако беше в нормална среда и беше държала някога чеп в ръката си, сега нямаше да има подобни дерзания...

Уви, една от жертвите на глобализма! А и ти, впрочем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 62efb311c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторке, аз няма да ти давам акъл с мъж ли да си, с жена ли, само ще посоча статистиките, че при лесбийските двойки има най-малко секс (статистически! ), най-много домашно насилие и най-много проблеми. След това са хетеро двойките, и при гейовете са най-малко тези неща, като сексът е най-много. Какъв е изводът? Ами моята е, че колкото повече жени има намесени, толкова повече проблеми. Ти иначе си преценявай.

Виж, гейовете ги разбирам - получават плюсовете от това да са с мъж, без негативите от това да си с жена.
Ама при лесбийките... хем не получават плюсовете от това да са с мъж, хем трябва да се оправят с негативите на това да са с жена.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: c9cbe65d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3, ще ти отговоря кратко: Гейове и лесбийки винаги са били толкова и разликата в днешни дни е, че хората стават по-отворени и повече гейове могат да се разкрият. И не, никой не става гей, защото било модерно. Това не може да се промени.

4, Точно връзките между две жени са най-хармонични, най-здрави и с най-малко напрежение, да не говорим, че побоища и такива неща почти липсват в сравнение с хетеросексуалните двойки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 дни
hash: ad2a0635fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3 можеш да запазиш злобясалото мнение за себе си Ако беше мода или тн. според теб кой би избрал да живее живот в страх и да бъде одумван? ;ддд не съм човек, който да парадира с това, мога да кажа дори, че до сега не съм имала сексуален контакт с никого и не се срамувам от този факт, лошото е, че заради тея парадиращите и дето постоянно го натякват си го изяждат и тези като мен :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker