За тиндър, жените в него и запознанствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За тиндър, жените в него и запознанствата
преди: 3 години, 20 дни, прочетена 2993 пъти
Здравейте на всички, аз съм мъж на 23 и пиша този материал с цел мъжете които ползват тиндър (и въобще всички мъже) да осъзнаят за какво иде реч. Женската аудитория е също добре дошла да се включи, защото най-вече тя ще е центъра на внимание в следващата част на материала.
И така...да започваме.

Както знаем, тиндър е приложение създадено с една единствена цел - бързо намиране на с*кс партньор/ка. Доста е популярно, навсякъде по света. В страни като САЩ, Австралия, Великобритания и т.н, и двата пола са доволни от него. Защо? Защото се ползва точно по предназначение, без заобиколки, без разтягане на локуми и без губене на време. Много по-лесно за един мъж там е да открие каквото търси, а именно знаете какво. Това е така защото жените, са директни, знаят какво искат и не губят време да чакат ''принца на белия кон'' защото те самите нямат нужда от такъв. В тези страни хората не са бедни, нямат нужда от лукс, защото вече живеят в такъв, заплатите им са големи и си позволяват много неща, и точно за това никой не гледа кой с какво разполага, а е важна физическата красота и само това! Естествено, ако се харесат, и се срещат вече идва ред да бъде опозната и външността на дадения индивид, тя също е от изключително важно значение, и ако си допаднат - хоп...сериозна връзка се получава. В България обаче картинката е съвсем друга. Тук, повечето жени (съдейки по опита ми до момента) ползват тиндър по няколко причини:
Причина №1: Искат да си чешат егото - За една жена няма нищо по-хубаво от това да я желаят колкото се може повече мъже. Дори и тя да не харесва нито един от тях, тя пак ще лети в небесата, само защото я желаят. На всичкото от горе, повечето са си написали и профилите в инстаграм, за да трупат последователи и нищо повече.
Причина №2: Любопитни са до къде може да стигнат нещата с даден мъж: Има жени в този сайт, които чисто и просто дават внимание на мъж, след което изчезват и гледат как ще реагира той. Това е начина на една жена да накара мъжа постоянно да мисли за нея, и да бъде преследвана и искана. Това е пак ''чесало'' за егото, но на по-високо равнище.
Причина №3: Търси сериозна връзка: Тези жени са рядкост за жалост в този сайт, и повечето се сблъскват с неуспех поради факта, че или не са традиционно хубави и мъжете не ги искат, имат деца, или са прекалено капризни и нямат толкова съвпадения.
Драги мъже, съветвам ви едно...изтрийте си профилите от там и не се занимавайте с глупости, ако толкова много искате да срещнте някоя в тиндър, нека не е българка. Имал съм съвпадения с няколко чужденки и с повечето се е стигало до с*кс. Българските жени искат само внимание и сериозни връзки, ама се дърпат от време на време и това ни обърква ! За това...изтрийте си профилите, гледайте себе си, да бъдете добре, развивайте се умствено, физически, финансово и ще видите как в други по-прилични социални мрежи (инстаграм, фейсбук) жените ще почнат да ви забелязват и ще постигнете желаните резултати ! В крайна сметка, щастието идва само, да преследваш щастие е глупаво и само те отклонява от амбициите и целите ти !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 20 дни
hash: ab30c00d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Хайде сега да уточним,защо винаги връзката трябва да започва само със секс и то веднага?И то с бг.жена от тиндър? Как жена ще се съгласи веднага да прави секс, с непознат мъж?Има разлика в очакванията на двата пола.Мъжът счита,че сексът е определящ,да се случва, на минутата.Жените също харесват да правят секс,но им трябва малко повече време.Всичко е до подход, съвпадение, химия,харесване ...съвпадение...и не си мисли,че мъжете в тиндър,не опитват да си ласкаят егото.Всички сме хора и с тъмна страна,независимо от пола.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 64653c95ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   За мен такова общество дето мъж и жена дето не се познават и не са се виждали се уговарят да правят секс е пропаднало и прогнило. И такива хора, независимо от народността им, дето правят секс на първа среща или даже без среща са утайки без морални принципи. И за мъжете и за жените важи. Пропаднало общество с промити мозъци без принципи. Нищо чудно, че западната цивилизация пропада.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 6a44884f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз пък ще кажа, да оставите и тиндъри и фейсбуци и каквото и да било и да излезете навън. Сега специално за тиндър. Да в другите страни е доста популярен и се ползва по предназначението му. Аз тук в България няколко пъти стигам до секс на първа среща с момичета/жени от западна Европа. Като с една датчанка и с една холандка срещите бяха директно в квартирите им. Буквалното главата за краката. Принципно с чужденките е много по-лесно, за това спор няма. Ако не си класически български темерут на който му е крив целия свят, тези момичета доста ще те харесат. Определено са доста по-отворени и комуникативни от българските. Ползвам съм тиндър и в чужбина и също доста лесно се излиза по срещи. Категор ично мога да кажа, че с българките имам най-малък успех. Но пак препоръчвам да зарежете всякакви социални мрежи и да излезете навън.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 3ed55b6ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   А защо си там ? За безплатен секс? Защото си самотен и искаш партньор? Май е първото-безплатен секс веднага. А тия чужденки не са били чак толкова яки и готини, а просто с по-ниски задръжки. Сто процента рускини, украинки, полякини и прочие рускоговорящи нации. Те са ясни от години. Едва ли някоя французойка, американка, или италианка ще лапне отведнъж на някой Ганьо.
Търсете жени в реалния живот. Как очакваш някоя да те хареса , като си седиш вкъщи пред компа или телефона и натискаш клавиши ? Ами ако ти спре нета? Ами ако на живо не може да обелиш 2 изречения, но иначе си изписал фермани онлайн?
Проблемът е, че не можете да общувате без интернет. Жени търсите в социалните мрежи по някакви снимки и писанки. Мързелива работа.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 5c0660f6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Някои от нас не са и не могат да са атрактивни на снимки. Но виж на живо пък не мога да се оплача от внимание. Но жените съдят главно от Фейсбук и Инстаграм. И ако човек не е активен и с развит профил там - кофти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 19 дни
hash: c19aca832b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторе, като цяло това е положението по всички онлайн платформи.Голяма част от профилите са и фалшиви за да се генерира посещаемост.И гарантирам ти това не е само в България, а по цял свят.Аз живея в чужбина и съм имал срещи и секс с българки в България, чрез тия онлайн платформи.Тоест това, че ти си излизал с чужденки не значи, че в чужбина положението е различно от България.Знаеш ли, защо тия приложения никога не са били работещи.Защото там нещата се случват не естествено.Слагаш си най-хубавите снимки, послъгваш с някои данни в профила и започваш да нареждаш критериите за партньор в търсачката.Абе направо се предлагаш като стока която търси друг стока.А ние сме хора, и при нас нещата би трябвало да се случват естествено непринудено, без очаквания без изисквания.Срещаш някой и той просто нахлува в животът ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 5b342eeaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   После мъжете говорят , че жените били курви, че си лягат на първа среща. Няма угодия.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 600ffd8ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   2, тия отношения и практики са съществували много преди развитието на сегашните наистина развити държави. Ти си изостанал(а). :) Безспорната истина е, че сексът и интимните отношения сближават, не изследването и времето суша между двамата. Тиндър е за секс, не за чатове и вдигане на акциите, махайте си акаунтите тогава. Ако един мъж не легне с една жена първите дни, най-много да го докара до месеци, години суша, както са повечето връзки в Бългатия. Западните общества нямат проблеми с демографията, ама тука имаме и то 21век. Не църкай за пропаднали и деградация, ти си ретардирала достатъчно. :) Няма по пропаднало от поколение водещо стерилен сексуален живот. Погледнете се с какви лигавници се мъкнете, с мъже кога??!?

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 7bc426ea72
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Аз съм жена и за да спя с един мъж, той трябва да отговаря на редица качества. Сори, но 90% процента от мъжете не ги притежават и не знам, защо трябва да правя компромис с тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 63fdb8bd17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 добре го каза това е и моето мнение. Заради феминизма и правото на избор на жената се появяват все повече нагли мъже, които смятат че всяка жена чака тях. Чудя се кога това ще спре? Имала съм многo интеракции с такива, които едва ли не се опитват да ме убедят че сме е един за друг, и наричат мъжете които ми допадат женствени непоносимо e. Точно тези типове твърдят, че жените не трябвало да имат права за да може да ги ползват като собственост, надалеч от такива дами. Аз изкарах късмет с моите бивши и сегашното ми гадже. но за съжеление и на мен се налага да общувам с такива.

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 1d74a3250f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   9 и 10 - ако това е вашето мислене, че само 10% от мъжете могат да отговорят на това, което искате, то тогава 90% от мъжете нямат шанс с вас и ако това беше мисленето на всяка една останала жена по света - то тогава щяхме да си идем като нация. 90% от жените се борят за 10% от мъжете. После защо сме в демографска криза...

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 12c18d7980
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 9 и 10,

Добре де, явно смятате начина ви за мислене за правилен. Съответно бихте посъветвали и всички останали жени да гонят същите тези 10% от мъжете, които вие преценявате, че се класират.
Е хубаво тогава. Ако всички жени мислят така и гонят тези едни и същи 10% мъже, какво става? Ще си ги делите ли какво?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 215edf57cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   9 и 10 А вие какво може да дадете на един мъж в замяна освен с*кс ? Нима смятате, че ако даден мъж покрива критериите ви, и знае, че е харесван, няма да иска нищо друго освен с*кс в замяна ? Много наивно мислене имате, бих предположил, че сте на по 20-25 години, и сте красиви. Но знайте, че красотата изчезва а капитала на мъжа (ако е умен) - не, дори ще нарасне, и когато той види, че вие не предлагате нищо друго освен с*кс в замяна...бъдете сигурни, че ще бъдете заменени на секундата ;) . Лек ден от мен.

Поздрави: Автора

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: c19aca832b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   9 А ти отговаряш ли също на тези редица качества: Например: Стабилен(тоест много добри доходи). Ти също много добри доходи.Авторитетен, ти също дама в обществото.И прочие и прочие.... Бас ловя, че ти не отоговаряш и на 1/3 от качествата, които изискваш. И виете сами до към началото на 30г., когато ви приключва биологичния часовник.След това като видите, че не ви огрее, вдигате краката на някой от тия така бленувани от вас топ мъже, който само да ви осемени, за да придаде на детето ви гените си, и после си го гледате сами.Другия сценарий, хващате някой послушко със смачкано самочуствие, който да ви играе по гайдата и да си изпълнява чинно бащинските задължения, а вие продължавате да се чукате с тези ,,топ мъже,, Е и щасливи ли сте?

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 98d083a733
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Това в кавичките си има и друго обяснение - Искам мъхъл!

" Имала съм многo интеракции с такива, които едва ли не се опитват да ме убедят че сме е един за друг, и наричат мъжете които ми допадат женствени непоносимо e. Точно тези типове твърдят, че жените не трябвало да имат права за да може да ги ползват като собственост, надалеч от такива дами "

Допадащите ви са толкова логичен подбор, колкото е логично и дърветата да растат настрани. Вижда се, че нещо не е наред. Нито времената са се променили, нито вкусовете са независими от природните закони. Просто сте промити мозъци. Всички се възмущават, когато видят някакъв залухар с яко момиче. И не, не защото му завиждат, могат да го изместят веднага, защото е нелепо, тъй като има пет пъти по-добри варианти. Защото освен факта, че е тих и бездарен чехльо, друго мъжко няма. Нито са сексуални, нито са забавни, нито стават за интересни разгояори. Познавам двама такива и са с жени, до които нямат никаква работа според законите на самата еволюция. Хем са тъпи и бавно зацепват, хем са и на по един шамар. Сега, не може да ми кажеш, че една жена вижда закрила в мъж с тяло наподобяващо улична лампа 1.94- 75 кг тегло. Айде стига, това не е сериозно. Или стройна мацка до мъж с нейните мерки и ръст облекло. Ясно е, че подборът е умишлен и нетипичен. Всяка жена харесва мъж с широки рамене и здрава физика.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 95da9ff4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Авторе 10 съм ти за моята връзка не се грижи трудно ще бъда заменена.
А щом твърдиш че една жена може да даде само секс, е ясно колко нищожна е ценностната ти систeма най-добре стои самичък. Красотата не е вечна и никой не го твърди, но и на 90 има хора които са симпатични, така че хмм с това ли ще ни плашиш, всеки остарява мен лично не ме е страх.


Бас ловя, че ти не отоговаряш и на 1/3 от качествата, които изискваш. И виете сами до към началото на 30г., когато ви приключва биологичния часовник. След това като видите, че не ви огрее, вдигате

Отговарям си и не ми пука за биологичен часовник, грешно смяташ че всяка жена умира за дете, и ще легне с последния плазмодий само за да го има. Ако срещнеш такава жена ще бъдеш в голяма беда помни ми думата. Наскоро имаше една такава луда, която се опитваше да върже младо момче с дете. Свят ще ти се завие ако те хване
Въпроса е 14 ти щастлив ли си, а отговoра е очеваден!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 7bc426ea72
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   От Н9,
Работя като одитор в международна компания. Имам собствено жилище и кола. Както и редица други качества и умения. Ожених се преди 30, за изключително способен мъж, който направи бизнес и бачка денонощно, защото това е важно за нас дваматаи за семейството, което изграждаме. Имаме и две деца. Но и преди него бях решила, че няма да си легна с мъж, който не е в топ 10%.
Реално аз нямам проблем с демографската криза. Дала съм своето. Проблем ми е, когато мъжете са мързеливи умствено и физически. Леността убива.
Вие имате проблем, че не се стремите да сте в топ 10%.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 4366882586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Нова тема, в която да оплюеш българките, нали? Същевременно хвалиш жените в чужбина как търсели само секс в това приложение. Добре, хвани си такава, която лесно дава секс на сульо и пульо. И да не е българка! После пък да не ревеш, че и чужденките са ти изневерили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: fcba2fee4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Н9 Не се казва,,ожених,, , а ,,омъжих,, Ние мъжете се женим, а вие жените се омъжвате. Ооо лельо Минке та ти елементарни познания по български език нямаш, ама иначе претенции за топ 10% мъже имаш? Чак и одитор в международна компания...? Бхаахахахахахахахаха. Лельо Минке я се събуди и бегай да сложиш на овцете, че и те подръжка искат.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 7b80d4f1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   До 10
Ожених се вика за мъж, който разви бизнес... знаеме скъпа,че е развил бизнес нали това е цялата идея на брака за вас. После ви ебат монтьори, продавачи, наркомани щото нямало вече тръпка.
Имала собствено жилище и кола. Леле майко какво постижение. Редица качества имат жените, ама затова винаги изброяват най-повърхностните. Имам кола, имам жилище и платена работа. И кво като имаш жилище и кола мацка, да не си хванала господ за шлифера? И за какво да си харча парите за някаква, която единственото, което я касае са парите. И най обичам репликата - ние така решихме. Не сте решили така, а ти така си решила и си направила всичко възможно да стане на твойто.
Ще се боря да съм в топ 10 % видиш ли, щото тя е принцеска и е свикнала да се прави на важна. За какво да се боря да съм в някаква измислена класация, за да привличам повърхностни жени, които по нищо не се отличават от другите, вместо да си живея на спокойствие. Жените толкова грешна представа имате за собственатс си стойност, че нямам думи. Някаква грозна седи и ти се прави на вървежна. Аре скрийте се.
Живейте си в илюзийката, че сте много успешни и красиви.

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: becf37bd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   18 одитор в някаква аутсорсинг фирма е тип офис планктон. Разбирам да си известна лекарка или уважаван архитект например, че да се гордееш. Ти самата НЕ си в топ 10% с тази банална професия си малко повече от съпруга трофей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 12c18d7980
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Към 18,

Добре де, и ако всички мъже полагат абсолютно всичките си усилия да са в топ 10% какво мислиш, че ще стане? Всички мъже, ще са перфектни и жените с когото и да се хванете, все ще е топ? Така ли си го представяш?

Щото аз си го представям малко по-различно.
По-скоро мъжете ще вдигнат нивото и ще предлагат повече от всякога, а жените ще предлагат по-малко от всякога и ще изискват повече от всякога.
И пак ще има едни топ 10%, които просто ще са по-добри от сегашните топ 10%, вие ще печелите от цялата работа пак ще гледате само тях, а останалите, нищо че сега биха минали за в топ 10%, тогава пак няма да са и пак няма да им обръщате внимание, така че кел файда?

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: a259ff8f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Допадащите ви са толкова логичен подбор, колкото е логично и дърветата да растат настрани.

И кой те излъга че точно ти можеш да се месиш в нашия избор ?

Просто сте промити мозъци. Всички се възмущават, когато видят някакъв залухар с яко момиче. И не, не защото му завиждат, могат да го изместят веднага, защото е нелепо

Нелепо е да завиждаш на хората да киснеш по форуми ,и да се оплакваш че те те са щастливо обвързани , а ти не .На кой му е промит мозъка ясно се виждa ,всеки да си знае паничката.


Нито са сексуални, нито са забавни, нито стават за интересни разгояори.

Сигурно така се успкояваш в нощите на самота и самовглъбяване.
Моят приятел е интелигентен, хубав и възпитан .Не ми е нужна някоя назобена свния от фитнеса Има разлика между хубавo мъжко тяло и някакъв на стероди без една мозъчна клетка.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: ce863cde2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 20

Мерси за изхабения текс и загубата на 11 секудни, в които проччтох какво написа и аз ти отговарям ...

До 22

Няма значение,каква ти е професията, стига да е легална. И какво по дяволите е по-разлиното на уважаван архитект или "извстна лекарка" от одитор? Само не ми казвай, че правели добро за обществото. Ако бяха толкова добри, нямаше да ми искат по 15000 лева за операции, а те да имат по 3 бели мерцедеса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: c64b296812
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   След това, което прочетох мисля, че тиндър е място, където мъжете си намират безплатна проститутка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 15 дни
hash: bd6220dc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Ожених се вика за мъж, който разви бизнес... знаеме скъпа,че е развил бизнес нали това е цялата идея на брака за вас. После ви ебат монтьори, продавачи, наркомани щото нямало вече тръпка.

Къде съм казала че мъжа ми се занимава с бизнес , и ако трябва да бъдем точни гажето ми ?
Ти специално за тръпката в нашата връзка не се грижи .Гледай си живота.

Имам кола, имам жилище и платена работа. И кво като имаш жилище и кола мацка, да не си хванала господ за шлифера?

Как така какво ще си ги ползвам бе и това не ти влиза в рабтата.

Ще се боря да съм в топ 10 % видиш ли, щото тя е принцеска и е свикнала да се прави на важна. За какво да се боря

Ама за каквото искаш си бори ,ако щеш и за Нобелова награда .
Мен това грам не ме касае. 21

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 98d083a733
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   "И кой те излъга, че точно ти можеш да се месиш в нашия избор" Подобни схващания са типични за кухите лейки, не умеят да правят разлика между обективност и субективност. Природата се меси, доказано е. Всеки алфа ще ти измести балъка, ти ще го желаеш. :) Очевидно е, че ти киснеш тук, защото си в стерилни и пародийни отношения. Нощите на самота или в компания, не могат да променят положението ви, то е тенденция.:) Можеш да драснеш отговорчета на всяко мое изречение, но истината си остава истина. И недей с тия баналности за фитнеси, показваш страшно плоско светоусещане и лекомислие. Никой не ти гледа мъжете тип "Скалата" , иде реч за натурални и чисти, непосещаващи зали мъже. Примерно плувците имат хубави тела, бегачи, лостаджий.. Ако нямаше проблемна тенденция, нямаше всичко това да се коментира в мъжките компании. И не се напрягай, всички сме били обвързани, знаем какво представлявате с дрехи и без дрехи, дишай спокойно. Просто всеки си казва мнението. Знаеш ли, че познавам много женени мъже, които споделят същото, а жените им са добри на външен вид?? Как имат жени, а мислят по този начин? Простичко, правят се на друго нещо, актьорско умение :) Вързията е там, където са налаганите до болка моделчета на поведение. Много сме тези, при които може да се хлъзнете. Дори и ти можеш да попаднеш на мен, защото ще ме харесаш визуално, защото не ми личи на фейса, че мисля така. От мен даже се сдухват, защото са мега комплексирани момиченца, нали? Не е нормално да ти казват "Абе ти сигурно си заобиколен от мацки, як си" , и някакви кухарки да ти цепят в сподели, че си самотник. Лекувайте си патологията. :) Много се заблуждавате, че писането на мъжете тук се дължи на нещастие, дори не ни виждате излъчването, но вашето писане тук е истинска трагедия, от трагедия. Нормално, все пак си нямате мъже, е , имате нещо да виси до вас, ама то с липси милото :(

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: eb7fba5e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Има нещо ненормално в цялата работа. Аз преподавам руски език като частна учителка. В съответни сайтове, не коментираният тук, а в образователни такива, правя свой профил с информация за квалификацията ми и снимка. Напълно нормална портретна снимка с бяла риза и сиво сако. Ако ви кажа с какво съм се сблъсквала... Звънят ми всевъзможни мъже, които настояват уроците да се провеждат в техния дом. Обяснявам, че имам чудесен кабинет с всички необходими пособия, учебници и литература и че там приемам курсистите си. Не! Идвайте в къщи! В крайна сметка в 99% от случаите излиза, че човекът май иска да си плаща за нещо друго, но никак не разбирам защо не си го потърси на магистралата. Съпругът ми като мъж твърди, че въпросният комплексар просто иска да изчука някоя учителка, т.е. да си сбъдне някакъв порно блян. По тази причина започнах да работя само с деца или с жени. Ученици оот мъжки пол на възраст над 16 години просто не приемам.
Та, в контекста на развихрилия се тук диспут ще се присъединя към твърдящите, че мъжете просто си търсят по интернет евтини проститутки. И аз попадам на мушката, защото България е страна, в която един учител получава на час пет пъти по-малко, отколкото някоя курва.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 8720682e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Подобни схващания са типични за кухите лейки, не умеят да правят разлика между обективност и субективност.

Куха лейка явно визираш себе си, защото ти не правиш разлика между личен избор и наложен такъв.
А ти твоето мнение на никого не можеш да го налагаш.
От начина по който е структурирано изречението ти точно така изглежда.

Природата се меси, доказано е. Всеки алфа ще ти измести балъка, ти ще го желаеш. :)


Ах Смешко и кой е тоя алфа сигурно ти?
Никой истински мъж, няма нужда да казва че е такъв той го показва.
Моят приятел ми e доказал, че е достоен да бъде мой партньор в живота, и затова е такъв и до ден днешен.
Само от това че наричаш себе си алфа става ясно че си омега.




Дори и ти можеш да попаднеш на мен, защото ще ме харесаш визуално, защото не ми личи на фейса, че мис
ля така.

Аз на теб да попадна и да ми допаднеш,
невъзможно модела ти на мислене ще ме отблъсне автоматично.
Харесвам мъже с мозък, визия и обноски такъв си и имам.
Визията е важна но с такова мислене ще си стоиш с жени от твоя калибър.

Абе ти сигурно си заобиколен от мацки, як си", и някакви кухарки да ти цепят в сподели, че си самотник.

Не ме интерсува дали ти си самотен или не, на такъв приличаш да и на живо сигурно пак това ще ми e мнението. Много завист има в предния ти коментар, а един човек който не е самотен не завижда.
Това и баба го знае.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 8fe1db5f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Имаш интелектуална пречка да осъзнаеш, че етикирането и категоризирането, които очевидно баба не знае, не са доказателство срещу факт. Плиткоумно е, ако си мислиш, че можеш да ме познаеш по поглед и маниери, как мисля и дали завиждам. Според теб, лъвът ли завижда на котката? Май е обратното. След мен се въртят жени, няма човек, който да не ми е намекнал, че ги бройкам и съм заобиколен от жени. Ти едно описване на проблем не възприемаш а камо ли да ме познаеш как мисля на ум. Тъпичко си. Къртиш стереотипите. По-мъжествен и качествен съм от балъка ти, защото ти не си ме виждала, а ние вас всеки ден ви виждаме, коментираме и понякога зарибяваме под носовете на балъците ви. Аз съм напълно естествен светки, модерен мъж от категорията на вървежено турското актьорче, дали не ме гледат? :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 8fe1db5f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Прекалено очевидно, ти си до момче, което няма усет да се целува, да те докосва, да те задоволява.. За мен можеш да гадаеш, но за теб е явен за всички под темата факт - незадоволена и нахална, слабо интелигентна глупендерка под 25г. Дръж се за ръчичка и правете механичните си и заблуждаващи, че правите нещо движения. Мисли си, че щом някой не мисли еди как си, значи е добър в еди какво си. Мухахаха толкова си забила, че чак ми е жал за теб. Ако ти си съзнаваше същността, нямаше да искаш и минута да се гледаш в огледало, а щеше да се мразиш. Нямаше да понасяш тъпотията си. Добре е, че нямате интелектуална възможност. Всички повтарят, че сте с някакви гащници и че трябва да си намерите мъже. Някой хора имат личен избор да ядат развалена храна, но това не го прави правилно. Стига си ме цитирала, а сменяй неможкото.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: a8a8dd3cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Е, много смешковци се мислим за алфа, ама като сте някъде с гаджето ви, момиченца, бързо се забелязва нарастващото напрежение в очичките му. Смутът, който настъпва е твърде виден, все едно преминават лъвове. Те се усещат такива моменти. Някои гледат така, все едно си им взел нещо. Не, че вие не давате повод за ревност, напротив, дори безсрамно ни зяпате. Познавам реакции и действия според ситуация. Тя и една мацка на рожден ден се беше хванала с добро и възпитано момче, ама като почнах да й говоря за някакви любовни моменти, бързо се вторачи и после двама приятели казаха, че отстрани се е виждало как съм я наебал вече, такива сте повечето. Трябва ли да споменавам, как заплаших един дето карале 3 години с една, да я овтави и да не се бърка в отношенията ми с нея, защото тя не го желае. И да, не го желаеше, мога да преценявам. Преценявам всякакви фарсове за връзка, преценявам от 20 човека кой е обвързан и кой не, но за това след малко. Та, тя си легна с мен няколко пъти, въргаляхме се, течаха й водички от междукрачието, хвалеше ме, че съм мъж на място и съм невероятен, че я накарах да се почувства жена и сдухах мухъла с нея, а накрая се върна при него и ми се изцепи, че не й допадало да се правя на мъж. За това се раздаваше диво в кревата. Такааа.. На един рожден ден се обзаложих с домакинчето, че ще позная кой от гостите има приятелка. Посочих двама от най-залухавите и забили тъоаци, той попита
- Как така, те са най-невзрачните тук? !?
-Такива са, затова си имат приятелки! Жените с такива се мъкнат. Е, оказа се, че имат приятелки. Най-готините ги поставих под въпрос, защото ми идваха много читави, което автоматично ги отсортира от категорията на вървежните, тъй като жените искат залухари, не читави. И така. Мога много да ти напиша, но няма да ти е удобно. На теб и на всички припознали се. Дърпайте мощно, не се стеснявайте. Дерзайте с дебилите.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 166faae4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До 33

ххахахаха. Жалък си :) То всеки дето може да върже две приказки и има нещо в главата може да съблазнява чужди жени особено когато връзките са им писнали. Оу нещо ново нещо различно бла бла.... а ти като си толкова велик мойто момче може ли да бъдеш само с една и да я караш да се чуства единственна м? Май не можеш? Не можеш да понасяш всъщност себе си и затова трябва да ги сменяш редовно понеже ако се застоиш с някоя ще те разбере що за стока си освен ако не е като теб. Нали я знаеш приказката за краствите кучета ;) Всеки може да се позабавлява с някоя и после айде на друга. Ама я кажи колко ти е най-дългата връзка? Аман от измислени пикъп артисти :) Много си си повярвал - в днешно време дето хората са толкова деградирали е много лесно да си алфа. Всеки може да си намери секс и да забърше някоя мацка дето приятеля и се интересува само от фитнес и къв тунинг да направи на бракмата си примерно. Това не те прави алфа за твое съжаление. Айде сега бЕгай да си играеш на сваляч и остави исктинските жени на истинските мъже. Момиченцата и незадоволените и неорентирани кифли са за теб. Да си помпате взаймно егото :) Аре успех дано някой ден ти дойде акъла. Ти накъдето си тръгнал други от там се връщат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 5102196b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   "Моят приятел ми e доказал, че е достоен да бъде мой партньор в живота, и затова е такъв и до ден днешен.
Само от това че наричаш себе си алфа става ясно че си омега.
"
Много неубедително нервничиш, нормално, все пак и ти самата си знаеш най-добре, че не си намерила партньор. Тук вече говорим за его. Ти се опитваш да се докажеш в анонимен сайт, да убеждаваш кой е алфа, кой омега, а аз съм оценен според всеобщо мнение. С хора на съвсем живо. Оценили са ме, като доблестно, забавно и мъжко момче, което прави услуги и се е доказало през годините. Принципност, будност, характер - три крайно нежелани от повечето жени качества. Свястното момче е онова, което не коментира света, съгласява и почти не припира за интимности, понятно ми е. Признаваха ми го толкова спорещи, че се чувствам ужасно доволен. Това, че се пънеш да ми клепаш минусчета, не ти е аргумент. Гледай си щастливата връзка и не се ядосвай. Нали ти е готино? Или??? Някъде уцелихме слабото. Вижда омега до нея, и опитва да го прехвърли на алфа, трудно е миличко. Тук има няколко редовни мъже в сайта, правят ви сами да си говорите, с факти. Тръшкйте се. Аз се разбирах прекрасно с жени на 35-45, когато бях на 26. Те сами са ми казвали, че съм зрял за годините си. Какъв интерес представлява неможкото ти? Коя жена над 30 ще го погледне. Нали се сещаш, че ако беше висок, широки рамене, спортна натура с атлетични пропорции, нямаше изобщо да ми забележиш мнението. Просто си до свит, глуповат мухъл. Три качества, с които да го определиш за добър мъж. Ха, ха, ха.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: aee7bbe083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   " Тук вече говорим за его." и после "Оценили са ме, като доблестно, забавно и мъжко момче, което прави услуги и се е доказало през годините." "Признаваха ми го толкова спорещи, че се чувствам ужасно доволен." хаха егаси его трипа. Голяма алфа дето е 'seek approval" Оценили го били - милия алфа дето е нужно някой да го оцени че да повярва в себе си хахах. Алфа мухъл си май :) " Аз се разбирах прекрасно с жени на 35-45, когато бях на 26. Те сами са ми казвали, че съм зрял за годините си. " ахахаха егаси алфата на 26 се занимава с лелки на 45 евала. Що така тия 20 до 30 не ти пускаха ли кво? :) Ти като толкова ги разбираш жените не знаеш ли че лелките това го говорят на всички лапета :) Минал си покрай алфата и свалячите. Какви ли са ти бройките - за теб 10тки за нормалните хора 4-ки сигурно. По-добре спри да пишеш понеже яко се излагаш.

Mustis

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 26d26b2af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   35 докзано е че няма как да спреш някой ако иска да продължава и продължава да се излага ти си жив пример

ного неубедително нервничиш, нормално, все пак и ти самата си знаеш най-добре, че не си намерила партньор

Кой аз да нервнича? дам партньор имам до мен е и в момента така ще бъде и за още дълго време. Завистта ти също ще остане с теб за мнооого дълго.
Горкичкото сигурно като видиш влюбена двойка и изпадаш в истерии от яд че си пренебрегнато.
Досто притеснително колко коментарчета си изписал с хвалби към себе си, явно комлексите ти ни те оставят да спиш нощем и и нужно да си пишеш коментарчета. Най-смешното e, че ги пишеш за мен явно нещо многа съм ти засегнала крехкото бебешко его.
Ако не беше номер 34 даже нямаше да те забележа простотиите.
Мерси 34 много точно си описала надувката сега може и тeб да погне пази се хахах. Вероятно ще напише цял роман тук как бил такъв и онакъв смешко.
34 обръщам се специално към теб. Този коментар също е написан по-скоро за теб, а не за този комплексар без социален живот. Не му пиши повече то търси само внимение, аз няма да пиша повече не го прави и ти. Така му даваш част от времето си това което се написала e достатъчно точно, а то щом иска да си пишиe само остави го вероятно няма приятели и виси в нета по цял ден. Всичко хубаво 34 и не се принизявай до нивото на такива индивиди времето е ценно не го губи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker