Жена ми ме изостави с децата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми ме изостави с децата
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 8079 пъти
Аз съм мъж на 38 години. С жена ми си живеехме спокойно, имаме две деца - на 10 и на 6 години. Преди три месеца забелязах, че жена ми се държи странно - прибира се късно от работа, не обръща почти никакво внимание на малчуганите, не иска да правим секс. Помислих си, че има проблеми в работата или нещо подобно, затова една вечер седнах до нея и й предложих да си поговорим и да ми разкаже какво й има.

Тя започна да увърта, каза, че й няма нищо, просто била натоварена в работата. Предложих да й помогна, все пак заедно сме завършили Юридически факултет на Софийския университет и работим професии, свързани с това. Тя отказа, после побърза да излеза от стаята.
Мина известно време, тя ставаше все по-странна. Обадих се дори и на майка й (а с нея не сме в блестящи отношения), на две от приятелките й, но те не знаеха нищо.

Една вечер чух телефона на жена ми да звъни. Тя беше в банята. Погледнах екрана - някой си Данчо. Реших да му вдигна и да му кажа, че съпругата ми е заета, но докато кажа нещо, онзи започна да мели "Какво става, скъпа? Кога ще се видим? Няма ли да зарежеш оня скапаняк, съпруга ти?" Затворих. В първия момент не го повярвах. Бях по-склонен да вярвам, че това е някакъв тест от страна на жена или нещо от сорта, но никога не бих допускал, че може да ми изневери.
Замълчах си, нищо не й казах.

На следващия ден тя се прибра по-рано от друг път и ми вдигна скандал, че съм й вдигал телефона. Изглежда онзи Данчо й беше звънял отново и тя беше разбрала, че знам за него. Стоях като ударен с мокър парцал. Тя дори не се свенеше да ми признае, че ми изневерява. За капак тя си събра нещата и излезе, без да дава обяснения. Помислих, че ще отиде при майка си за ден-два, после ще се върне, ще се извини и ще поговорим, защото такава я познавах.
Децата все за мама питаха, аз не знаех какво да им кажа.

Мина седмица, тя не се обади. Позвъних й, даваше свободно. Нито тъщата ми вдигна, нито дружките й. След още една седмица тя ми се обади. Наговори ми ужасни неща - че се задушавала с мен, че сме имали скучно ежедневие без предизвикателства, че един нов човек я накарал да опознае "дивата" страна на живота.

Какво значи това - всеки ден се разхождат из джунглите на река Амазонка ли? Какво не е получила от мен - на почивки съм я водил и в чужбина, и в България, пикници сме си устройвали, на разходки сме ходили, всяка нейна прищявка съм задоволявал! За децата, ако аз не й бях напомнил, нямаше и да попита.

И като се почнаха едни - тези деца й съсипали живота, не били създадени с любов, само живота й тровели... Все едно не беше тя. За нищо на света няма да оставя децата си - те са прекрасни и не са заслужили такива думи от устата на родната си майка. Но тя много им липсва, те не знаят какви неща е приказвала тя за тях. Горките ми ангелчета са с чисти сърца за разлика от много други деца и не искам те да страдат. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: f6b1ddba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами... това, което можеш да направиш е да се опитате да поговорите и ако трябва да се разделите. Зная, че е трудно, но по-добре тя да се поуспокои, да види, колко прекрасен ще е животът с въпросният Данчо и така. Все пак трябва да каза, че едва ли вината е исцяло в нея, помисли, анализирай, ще видиш, че навярно и ти имаш своята грешка. А пък и всички знаем, че любовта е сляпа. Може би е твърде изнервена от положението, че е влюбена в друг, а чувството за дълг и преданност към брака ви и децата я смазват. Затова е вероятно да не мисли тези неща, просто да ги е казала в момент на яд, заради това, че си й вдигнал телефона и прочее. дай й малкко време, дай й зелена светлиа, да се чувства свободна, така и за децата ще епо-леко, може да си възвърне баланса в себе си и поне да комуникира с децата, това е жизненоважно за тях. Пък и не е ли по-хубаво децата да растат в приятелски отношения между мама и тати, макар и разделени, отколкото да стават свидетели на скандали и излишни тежки думи? Разбирам колко е трудно (преживяла съм го), но все пак имаш голямото предимство, че децата са по-големи и самостоятелни (моята не на 2 и в такъв момент е неимоверно трудно да си сам родител). Но се преживява. Пък и може да се окаже, че така ще сте по-щастливи, отколкото заедно. Животът, оказа се, е непредсказуем. А е възможно и след някой и друг ден да отмине "сляпата неделя" и да оцени какво сте за нея. Просто трябва търпение. Пожелавам ти много вътрешен мир и хармония и безброй детски усмивки!

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 370a2ca5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Юрист човек си, какво питаш, какво да правил. Почни с развод, после взимаш децата. Радвай се, че не ги иска, че там са най-големите проблеми. Млад човек си, успял си, умен си, ще се справиш!
В началото се оговори с бабите да ти помагат, но съм сигурна, че ще се справиш, големички са ти децата, имам познат-прокурор, остави го жена му с бебче и пак се оправи БЕЗ БАБИ!
Колкото до живота ти - бъди благодарен, че всичко е свършило толкова бързо, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Я ПРИЕМАЙ ОБРАТНО, не заради деца, заради НИЩО НА СВЕТА! По-добре ужасен край, отколкото УЖАС БЕЗ КРАЙ!!!
Тя не само не е съпруга, а и не е майка. Не я обвинявам, че ти е изневерила, ок - много двойки минават през това и се справят, но тя не те обича, не те УВАЖАВА и не държи минимално на теб или на децата си. Не ги отделяй от нея - нека може да ги вижда, но ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИШ ДА ЖИВЕЯТ ПРИ ТЕБ.

За бъдещето ти мога да ти кажа да си спокоен. Има много малко свястни мъже, а ти си такъв. И с деца си много по-атрактивен от 90% от мъжете навън. Освен това, 90% от жените навън биха се изпотрепали за спокойно и нормално ежедневие с хубав, успял и УМЕН мъж. Не си търси нова жена, тя ще те намери. Дано поне ти дадат шанс да поживееш малко на спокойствие, но се съмнявам, че дълго мъж като теб ще е сам.
Децата дори са предимство. Всяка ще си каже, че си добър баща, всяка ще те пожелае за баща на детето си, би била готова да гледа и твоите. Няма нищо по-секси от мъж, който е добър баща (дори има изследвания по темата).
Виждам, че обичаш децата - всяко зло за добро!
Разведи си се, гледай си твоите, сега почва животът!!!
Няма да минат и 5 години и ти отново ще си имаш жена, КОЯТО ТЕ ОБИЧА, може би ще държиш в ръцете си ново бебче. Мисли за това, за бъдещето - забрави за жената, която неблагодарно се отнесе към всичко, което си ? предложил! Ще видиш - няма да си сам, заслужаваш много, много, много повече!!!

Ще се справиш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5ad80a3af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Гледаи си дечицата, те са ти щастието в живота. Обясни им по културен начин че "мама" вече няма да е толкова често около тях и никога неправи грешка да ги настроиваш срещо нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 13abcb446b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя е направила своя избор. Зарежи я

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 267307a42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Има много случаи бащи да зарежат децата си, но не мога да възприема майка да постъпи така, а в последно време зачестиха такива истории. Еманципацията има и негативни страни, но подобна постъпка бих определил като арогантна, просташка, долна - що за жена би изоставила децата си заради кефа на оная си работа. Извинявам се за коментара си, но в такива случаи ми е трудно да се въздържа. Тя ще ти докара от девет дерета причини да се изкара права и ощетена, а и майка и е знаела, сигурен съм, че я е подкрепила. Какво да направиш - най-трудно ще обясниш на децата, едва ли постъпката на майка им е моментно умопомрачение. Познавам бащи, отгледали сами децата си и много ще ти е трудно, възможно е тя да се върне, след като опознае "дивата" страна на живота от негативната страна или майката да заговори в нея. Но ти си я познаваш най-добре, не я търси известно време, а после решавай.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5d4a628416
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Извинявай , но ще ти кажа й , че моето мнение е че жена ти е голям боклук. С теб да се държи както иска , но със собствените си деца как е могла. Боже какъв живот живеем. Ти си добър човек, прави се, че не ти дреме за нея... отгледай двете дечица. Може един ден дори и друга жена да срещнеш , която да обича и теб и децата. Знам, че сега ти е трудно на теб самия , но отделяй колкото време имаш повече на децата. Ще се справиш , а и глупавата ти жена със сигурност ще се върне когато оня боклук я зареже. Тогава сам ще решиш дали да и простиш. И все пак децата имат нужда от майка и баща!!! Тово е моя съвет...!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 370a2ca5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не слушай хората и не приемай такава жена обратно. Тя САМА е захвърлила не само брака ви, но и децата си, което е непростимо за мен. Остави я да бъде „щастлива“ без вас, нали само ? пречите. Твоето ежедневие ще бъде достатачно напрегнато, за да се занимаваш с тази, а и децата ти заслужават по-добра майка. Сигурна съм, че тя е някъде там, ще ви оцени и ще ви обича, такива каквито сте!!!

А и, всяко зло за добро - ти си млад мъж, намери си някое момиче под 30 да ти роди ново детенце, да ти гледа твоите като млада майка, да те оцени! Има достатачно момичета от провинцията, които се борят за едното оцеляване, нагледали са се на побоища, пиянщини, караници и блянуват за „скуката“, която можеш да им предложиш!

Освен това съм сигурна, че жена ти отдавна не е гледала на теб като на мъж, имаш си и свои нужди - но най-вече, нуждата от спътница в живота, от майка на децата ти, от приятелка, а тази нужда такава жена не може да задоволи. Забрави я, сигурна съм - там някъде е твоето момиче, жената, която ИСКА децата ти и няма да ги приема като пречка в живота си.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 370a2ca5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мечо Пух, можеше да се въздръжиш и да поставиш цяла група от жени в една категория. Част от философията на еманципираните жени е именно да се концентрират върху децата си, не да се оставят да бъдат тъпчени от мъжете на всяка цена. Дори имат лозунги като „Гърдите са за бебетата, не за мъжете“, но това е движението в ранната си фаза. Днес феминистките, еманципираните жени продължават да се борят с неравенството, но не са оставили децата си!

Нито една действително еманципирана жена не би зарязала децата си заради мъж, напротив!
Тук става дума за частен случай. Винаги е имало и ще има жени, които не стават за майки. Имало ги е и в античността, това е положението.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6c11e1070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чета и не мога да повярвам на очите си! Жена ти или е била друсана като ти ги е наговорила тези неща или... е малоумна!

Някак си ми се струва невероятно една майка изведнъж да се откаже от семейството си... ей така и то заради някаква забежка с друг мъж.

Тази ситуация е много заплетена, но според мен единственото, което можеш да направиш е да я оставиш да прави каквото си поиска. Според мен рано или късно ще се върне да те моли да я приемеш. Тогава сам ще прецениш какво да правиш.
Дотогава си гледай децата и си помисли що за човек е жена ти. Аз веднага бих се развела, нямаше да се чудя нито за минута!!!
Успех ти желая и бъди спокоен-всичко ще се нареди рано или късно, само имай търпение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9cd479726a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам какво ти се струва, но при някои жени майчинското чувство или е много слабо или напълно липсва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6c8059dae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Просто жена ти не е оценила мъжа, който е имала до себе си и не е разбрала, че и с онзи ще стане като с теб. Нормално е да й е по - интересно с него, защото не го познаваи сега лети... Ама децата да си остави, просто лоша майка,...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9cd479726a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 бълнува. Много е еманципирана, обаче я питай дали мъжът й изкарва по-малко от нея. Ами не разбира се, уманципирана е когато й изнася.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b7b65aea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Гледай си децата. Нея я забрави, никога не може да се завърже конеца.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: edf2416730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ха, тровели й живота. Всяко едно дете ще трови живота на родителите си, ако те не го възпитат на време.
То никой не се ражда научен. Явно й е трудно да отглежда и възпитава деца. На всеки е трудно, но стига да ги обича истински, прави всичко за тях и не се отказва.
Не знам тя какво още иска от живота.
Тая дива страна на живота, незнам, може да си е хванала някой моторист и да се возят с висока скорост по магистралите.
Не знам.
Но това че си й правил екскурзии дори в чужбина е супер.
Голяма отговорност е и не е шега работа, не е като да си отидеш до село.
Трябва да ти е благодарна за всичко това, а имайки 2 деца и да те напусне, не знам каква майка е тя, по-скоро приказваме за човек. Не е човешко да напуснеш децата си, 2 при това, и то малки.
Решението е да я оставиш, намери си друга.
Жена ти се е излъгала много с оня, а и не заслужава да й обръщаш внимание.
Вземи и обесни на децата си, какво се е случило, надявам се да разберат.
Ще им е мъчно и тъжно, но пък криейки истината и бъдейки все така сами, пак ще страдат, така или иначе тя няма да се върне, все ще страдат, дори да им кажеш, дори да не им казваш къде е майка им, те все ще страдат, тъй че обесни им какво се е случило, да не се надяват напразно. А и е гадно да ги лъжеш и те напразно да се надяват че тя някой ден ще се върне.
Всъщност дано се върне осъзнала грешката си. Дано да се промени, да види грешката която е допуснала и така, но според това което е казала за децата, се съмнявам да се върне.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6dc6406aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   И аз мисля, че си се отървал от боклук, отгледай си дечицата спокойно и ще срещнеш твоя човек със сигурност!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f4b7d504ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Обясни на децата, че майка им е егоист и не и пука за тях да не се лъжат напразно

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a875e7714
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ох, човече... за ожалване си... Поредният пример как хубавите ябълки- прасетата ги ядат! Несправедливост е и е направо шокираща... Не знам как един човек може да причини такова нещо на друг!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97782f37bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не настройвай децата против майка им! Боклук е, но си им остава майка!!!
Иначе, сигурна съм, че ще срещнеш един ден достойна жена за теб и нова майка за децата. Спокойно. Без да се усетиш, отново ще те грабне любовта и ще разбереш, че ти и децата ти са спечелили от всичко! Само не я приемай обратно!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a875e7714
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ще и дойде акъла на нея, ама ще е късно!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e1ac496fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторе, кажи как е? Как го преживяват дечицата? Ти как се справяш и колко време мина вече?

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dae26ccd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Гледал ли си "Крамър срещу Крамър"? Страхотен филм, в който героят на Дъстин Хофман минава през същото като теб. Според мен - най-доброто е да се посветиш на децата си в момента. За жена ти няма оправдание, но в крайна сметка такива неща се случват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 05c0f8a04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   От автора: Много ви благодаря за подкрепата. Опитах да обясня на децата възможно най-деликатно, че вече майка им няма да е толкова често с тях, но въпреки това ще я виждат, когато поискат (малко ми е странно как ще стане, тъй като откакто ми звънна да ми наговори онези глупости, че й е писнало от мен и децата, нямам връзка с нея). Но 10-годишният ми син каза, че гледал някакво предаване на "Отечествен фронт", където жена от ромски произход изоставила 5-те си деца и мъжа си, и знае, че майка му е направила така. Дъщеря ми беше по-склонна да повярва на думите ми, но като чу какво каза брат й, се разплака - направо сърцето ми се скъса. Изобщо не искат да видят майка си и ми е криво, от всичко най-много мразя децата ми да са тъжни. В момента, в който се чуем, ще й поискам развод. Ето, наближава 15-ти септември и аз смятам да изпратя сина си в 4-ти клас и да подготвя дъщеря си за предучилищна. Вярвам, че ще се справим. Още веднъж благодаря на всички!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5f71c5e701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Браво, авторе! Ти си баща и мъж-мечта (жалко, че съм обвързана). Иначе - не се чувствай виновен! Предложил си всичко на жена си, тя е неблагодарна. Разбирам да те зареже като съпруг, тук мога да търся вина - винаги е в двамата, но да си зарежеш ДЕЦАТА! Това като жена не мога да го разбера. Мъж да зареже децата си е достатачно осъдително, но майката, която ги е носила в себе си 9 месеца, кърмила ги е и ги е пращала на училище, как може???
Според мен тази жена по принцип е била студена жена, не е ставала за майка и НЕ Е ИСКАЛА да бъдеа майка. Пълен провал е тя като съпруга и най-вече като майка и като жена.
Не си първият и не си и последният мъж, който ще се грижи сам за децата си. Твоите са големички, ще се справиш, освен това си умен и образован човек.
Всички вярваме в теб. Освен това съм сигурна, че няма да си дълго сам. Такива мъже като теб не остават дълго сами. Знам, че е трудно сега да мислиш за това, но не се отчайвай от жените по принцип, не се откъсвай от тях и не ги слагай под общ знаменател заради жена си. Сигурно си извън форма, личи си, че си ? бил и вярен, но скоро ще се появи друга жена в живота ти, а на теб помощ не ти е излишна - и в домакинството, и с децата, както и като партньор в живота и въобще.
Не търси ти, тя ще те намери, но бъди готов да бъдеш с доста по-млада от теб. Трябва ти жена, която можеш да „възпиташ“ едава ли не, която е с младо сърце и има енергия да се грижи за чуждите деца, както и да се бори с обществото. Жените над 30 за съжаление са вече в повечето случай обиграни, знаят си интересите и не са готови на компромиси.
Това е последното съветче от мен - ако те хареса младо момиче, не го отблъсквай заради годините, точно такова ти трябва, да е открито с теб, да има сили и желание да се грижи за децата, да не е употребена и цинична вече от живота.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2b47700b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Авторе, хубави съвети са ти дали и отлично си постъпил като си обяснил на децата как стоят нещата. Много съжелявам за това, което ти се е случило, но вярвам,че ще се оправиш.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6a875e7714
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Браво, авторе!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6b1ddba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Правилно решение! Хубаво си обяснил и на децата, намирай време по-често да контактуваш с тях - от изключително значение е!
Въпреки, че все се надявам, че умопомрачението на жена ти (не мога да го нарека друго яче) е временно. Не говоря за теб и нея, а за думите й и децата - просто умът ми не може да асимилира как е възможно майка да изостави децата си. На мен също ми идва до гуша (особено при положение, в което се оправям с малката съвсем самичка и помощ отникъде), но и за миг не ми е идвало на ум да я оставя. Просто... не доумявам. Та това са отгледани деца, родила ги е, кърмила ги е, треперела е над тях, прегръщала ги е в студените нощи. Затова все пак още смятам, че е възможно да се осъзнае и тези думи да са били изречени, в състояние на афект. Макар, че още не се е обадила, може би ще го стори. Но дори и да се случи обратното и казаните неща да станат реалност, недей да ги настройваш срещу нея. Когато порастнат, ще разберат сами. А и в момента може да се окаже пагубно за тях, в психиката им да се залости убеждението, че нещо са направили и затова така е станало, че в тях е причината. И дори да не го споделят на глас, това ще ги изяде отвътре. Ако имат възможност да се виждат с нея (ако и тя прояви желание) за тях ще е по-добре (стига тя да не прави глупости). В противен случай бъди им родител, приятел, непознат (понякога е по-лесно да общуваш и споделяш нещо с непознат, отколкото с близките). Бъди до тях, нека почувстват подкрепата и опората ти. Нека знаят, че каквото и да се случи, ще имат на кого да разчитат. Все пак са достатъчно големи, за да бъдат самостоятелни, това навярно ще им даде и допълнителна самоувереност и воля. Не ги кори, но не ги и разглезвай излишно. Изобщо... нали знаеш, най-лесно се възпитават чуждите деца!
Пожелавам ти много вътрешен мир и хармония и безболезнено преминаване по пътя, който ви е приготвил Живота. Кураж, ще се справите! Заедно!

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b780899403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Птиче, Птиче - не си мисли, че всички майки са като теб или като твоята. Има жени, които не са родени за това. 100% съм сигурна, че тази жена се е отнасяла студено към децата си и не е искала да става същност майка, а може би го е направила заради обществото, заради очакванията на мъжа си и т. н.
В последствие е съжалила за това.
Децата са неблагодарна задача, това е ясно - те искат и изискват много, а не дават обратно - е, ако не можеш да оцениш прекрасните моменти с тях.
Познавам студена майка, която обичаше само (ако може да се говори за обич) едното си дете, но никога не ги е прегръщала и т. н. - грижиш се за тях, защото се очаква от тях. Сигурно такава жена в самотните си часове съжалява за всичко - и се стига до такива драми.
Авторът е (надявам се) добър баща. Ще се справи, а и не се съмнявам, че скоро ще се появи нежна и добра жена в живота му, която с удоволствие да сподели „скучният“ му и „еднообразен“ семеен живот. Много, страшно много жени копнеят за такъв мъж, за нормално и сплотено голямо семейство.
Успех на автора и дано не се случва на никого! По-добре човек да няма деца, когато не иска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6b1ddba0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   НомЕр 27 - така е, по-добре, човек да няма деца, когато не иска, защото така това рефлектиРа върху тях. Аз също се убедих, че доста хора създават деца, не защото копнеят да бъдат родители и да ги даряват с обич и грижи, не за да ги възпитават и направят стойностни хора, а от чист егоизъм. Или какво ще кажат хората. Което си е пълно безумие. Не го вярвах, защото аз искам дете от 20-годишна, и въпреки това, не хукнах да си търся осеменител, все пак имах достатъчно акъл - изчаках, изучих се, работих, стъпих си на краката, намерих подходящия човек (макар, че сега не сме заедно) и тогава. И когато той ми каза, че много от майките стават такива защото "така трябва" не му повярвах. Беше ми непонятно. Докато една колежка от института при веста, че е бременна (аз естествено подскачам, пищейки от възторг) изцепи: Е, няма как. Трябва да се ражда вече, на 30 съм". Паднах! При това тя не е от най-фрапиращите случаи. Уверих се, че до голяма степен хората го правят, защото така е решило обществото. Което е пълен абсурд, то не е само за това, де. И понеже така разсъждаваме сме на този хал. Но това е друга тема. И въпреки всичко не мога да си представя, че майка ще изостави децата си! Носила ги е 9 месеца, после ги е родила, и... както и да е, не искам да се повтарям. В крайна сметка всеки си носи отговорността за постъпките, на края на учебната година ще броим взетите изпити. Някои уроци са по-трудни, но пък после идва ваканцията :):):)
Успех на всички!

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f058fbc2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Използвай цялото си свободно време, за да си с дечицата си. Трудно е... ( знам)... Но каквото и да се случва отсега нататък в отношенията със съпругата ви, обяснявай на децата това, което е необходимо да знаят, , а ако не можеш нещо да обясниш, по-добре си замълчи, но никога не ги лъжи. В такива моменти дечицата израстват много бързо. И не забравяй, че Господ бави, но не забравя, така че... всичко ще се нареди, нали... :)))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9700c6e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Оле божичко, каква жена, че не били създадени с любов? Това значи че те е лъгала и използвала през всичките тези години. Олеле каква мизерница, направо нямам думи, и децата си да намрази! Тази заслужава много да я удря живота с шамари... че да разбере къде се намира да създава живот без да го иска и да обижда и да лъже... УЖас)! Бягай далеч! Ще срещнеш истинска жена! Ти си искрен, тя подла, така че ти заслужаваш нещо по-добре, а тя да се оправя в джунглите с комарите... да я нахапят на повече места, че да усети болка, щото май не разбира какво говори и каква болка ви причинява на вас тримата.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e8be571145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От много години съм тука и ще ти кажа, че всички които
те подкрепят, са едни сополиви ученички. Гледай си децата... викат,
че то е много ясно че ще ги гледаш. Ами женати избягала, ами
навремето като си я взел да си мислил. Само гледай да не ти вземе
и децата и къщата и колата и всичко. Много те е яд нали, направи те
на боклук нали. Хайде да те видя сега за какво си учил и колко
добър професионалист си. Аз съм мъж на 52 години. Много и сега
иьневерявам на жена си. Бяга ли са ми курвите. Боляло ме е до
смърт, но такива като вас, дето ви бягат жените, честно казано...
така ви се пада. Абе как може да избяга жена ти бе, умът ми не го
побира. Не мога да ти дам савет. Бади мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a17b49e527
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Офтопик
Да си мъж не значи да ходиш по курви и може да си на 52 години обаче си много прост човек тука не става дума за автора, става дума за децата бе... на мъжа така му се падало ами на децата така ли им се пада. Аз съм на 22 и щи кажа едно влезнал си тука да се правиш на мъж как можело да му бяга жената ми може да ти кажа ли как като има мъже като тебе дет се занимават със омъжени жени, майки и ги правят курви ей така бягат тя жената курва сама не става. Напрао ми е смешно, че аз ти ги говоря тея работи.

Онтопик
Авторе не го слушай този комплексар дошъл да избива комплекси всичко квото са ти казали отгоре "сополивите ученички" е правилно, но ти сам си решавай това е твоя живот и живота на децата ти. Аз какво бих направил нямаше да отделям децата от майката като и ти си сторил, но ако ти се отдаде възможност да си отново с нея като мъж и жена не се събирай с нея и не дотолкова заради това, че ти е изневерила, защото и аз си имам приятелка от 4 години която ми изневери на 1вата, но и простих и сега сме супер, а защото в онези думи за децата дет ги е наговорила заради това не я приемай никога. Нека си вижда децата ако има желание, но само толкова.
Успех от мен.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ea9b7ff29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   И Нашия баща ни напусна С мотива че, ние с децата сме му пречили да си живее живота.Срешнал жената на живота си искал с нея да живее.Това за мен беше голям шок.При положение,че децата са ни на 14 и 15 г,за него нямало значение че имаме деца.И куп други неща от този сорт.Как съм понесла тези думи незнам,но знам ,че сега съм щастлива че този изрод го няма до нас.Ето вчера бе 15 септември.Изпратих ги на училище сама без подкрепата на баща.Мъчно ми е само за това,че когато е трябвало не съм направила правилния избор та сега децата ми трябва да растът без баща.Но това е животът .
Направо не проумявам как може майка да изостави децата си.А такива бащи като теб са рядкост.Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d0023113f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Преди една седмица моята жена ме напусна по абсолютно същите причини. Тя е бизнес дама с високи доходи. Аз и простих изневярата когато разбрах само за да си запазя семейството. На детето ми му предстояха изпити и не исках да се разстройва. Но само след три месеца се оказа, че изобщо не е спряла връзката. Когато пак я хванах ми каза, че неможела само с мен да бъде. Оказа се че връзката им е била повече от четири години. Сега съм в страшна депресия и незнам кога ще отмине.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1c01dad240
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Като и паднат доходите ще се върне при тебе.. Не се притеснявай гледай си детето и се опитвай да си подредиш живота с планове без нея.. , за сега...
М. 44

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a9dc5f5f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 31) Нашия, такива като тебе сексуалните жребци винаги се бъркат във семействата и ги развалят. "Хора" като тебе нямат морал и ценности. И не си мисли, че жена ти също не я пълнят като пуйка, защото ако си хаймана, секса между двама ви е зле. О да, и всеки път като те целува по устата помисли какво е изкарала от там.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 438e0ca290
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Авторе, твоята история ме развълнува много
Въпреки, че са минали седем години, би ли
Споделил, как се развиха нещата!
Децата сигурно са големи вече, и те подкрепят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker