Ужасно много харесвам колега, но не знам как да подходя с него, срам ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасно много харесвам колега, но не знам как да подходя с него, срам ме е
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1785 пъти
Гледаме се често, тук таме идва да се шегува. Гледа ме с онзи поглед, казващ "секс", но само дотам. Трудно можем да се опознаем повече. Работим в голям колектив и няма как да останем насаме. Веднъж, обаче, бях на друго място, сама, и той дойде да си говорим. Обърна го на директен флирт, а аз си оплетох езика от срам и страх да не кажа някоя глупост. За жалост, само това ни беше осамотяването. Другият проблем е, че съм адски срамежлива и не умея да общувам с мъжете. Третото, което трябва да се отбележи е, че негова бивша приятелка също работи при нас. Може би има някакви притеснения от нея или от мнението на хората... Много го искам, но не знам как да си го взема. Помощ! Ще ми се някак поне да му намекна, че имам симпатии, но не знам как. Да го почна отдалече...Не знам даже как да се шегувам с него, толкова много ме е срам, че няма накъде повече. Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: fd9319c6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   А бе вие на работа за да се усамотявате приказвате и флиртувате ли ходите? За това ли ви плащат? Като сте си симпатични, излезте от работа заедно, разходете се, говорете (то сега няма къде другаде). Но все пак имай едно на ум, не очаквай повече от секс, щом те гледа похотливо. Вероятно е бройкаджия и след време двете бивши ще го гледате как сваля някоя нова.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00ec23a2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мини покрай него и му се отъркай. Нагъзи се нещо да вдигаш от земята и така. Ако не реагира, го намери във фейсбук и му пиши, че искаш да се шлякате.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d398a389b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добави го в някоя социлна мрежа и там може да си говорите по-спокойно и да се разберете за среща в извънработно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a4a7324039
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо ти е връзка с колега? Хем бившата му там, хем сте на работа, хем не върви да работиш с някой, с който сте във връзка.
Може да спи с тебе, ами по-нататък? Дали не се пробва и на други колежки?
Това е човек, не е вещ, че да я грабнеш и носиш. Дръж се естествено. Някои мъже намират за чаровно и сладко, ако жената е по-срамежлива. Естествено, ако тя не е някой темерут и изобщо не може да общува с хората.
Но според мен не ти трябва. Може бившата да прави мръсно, да плъзнат клюки и накрая ти да го отнесеш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1891ee515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нека почнем от там, да се успокоиш малко. Като си край него просто се дръж естествено, не се дръж все едно си глътнала ледено кубче, защото ще го отблъснеш. Когато го видиш, директно го питай дали иска да се разходите някъде двамата. Може и по фейсбук да му го напишеш това. Направи така, че да си сама с него НО не си разкривай чувствата, за него мисля, че ще е достатъчно това, че си положила усилия и сам ще стигне до извода, че го харесваш. Недей да му мислиш много, плюс това нищо не губиш ;). Успех.

Мъж на 22

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1e6399a986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   https://www.youtube.com/channel/UCFEuUGgwtOs0pEK4J8wcoIw/videos

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e293522842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, хора, благодаря за съветите, но не ми стиска нито да го добавя в соц. мрежа, нито да го питам за разходка. Срам ме е. Плюс това ме е страх, че все пак може да се окаже обвързан (силно ме съмнява, но...), или пък да си измисли някакво оправдание, за да ми откаже. Да го добавя във Фейсбук ме е срам, защото ще е твърде очевидно, че го харесвам и съм го търсила, нямаме общи приятели. Притеснявам се да не се изложа, да не стана досадна. Още повече ме плаши мисълта, че може да ме отреже. Искам невербално (с намеци) да му покажа достатъчно ясно, че го искам, но не и директно. Дори и някога да го хвана сам (нещо, което е почти невъзможно във фирмата), какво да му кажа, как да започна разговор? Сигурна съм, че и той ме харесва, всеки път като мина до него или той до мен се закача, но не ми стиска да направя първата крачка, определено. Комплексарка съм, признавам.

Авторката

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ed97c31f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като човек минал през такава ситуация, смея да твърдя, че нещата стават само и единствено с комуникация. Иначе нищо не се получава. Надмогваш себе си и търсиш начин да го заговориш, похвалиш за нещо. Поне ще знаеш, че си пробвала. Иначе друга ще те изпревари и накрая на теб ще ти е гадно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fd9319c6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има ги и такива свалячи - оставя те да се пържиш в собствен сос, стои, пуска ти по някоя въдица , гледа ти сеира и чака накрая сама да му се предложиш.
Глупаво е да си мислиш, че ако индиректно - с намеци и недомлъвки му покажеш, че му имаш мерак (нещо, което най-вероятно е забелязал), ще имаш успех. Какво му пречи пак да те отреже, ако иска?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 19d0d15496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм почти като теб, обаче с колежка. Гледахме се свирепо но
вече и казах, че много я харесвам а иначе започнах да общувам с нея хей така от нула(в голяма фирма сме, не работим заедно но съм и хвърлил око отдавна). Тези дни при удобен момен ще бъде, , или или, , да не я мисля повече;-).
Лошото е, че е направило впечатление и на колеги, че флиртуваме а и двамата сме семейни.
Съветът, по-директно иначе нещата се разтеглят във времето.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6c60287cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе момиче, я се стени! Седнала да мисли как да си го вземе, какво да направи, отдалече ли да го почне? Защо не го оставиш той да бъде мъж и той да помисли за това? Защо му изземаш функцията? Разбирам не търпението и желанието ти, ти да си активната, то при тези пасивни ебльовци е нормално. И аз виждам наоколо какво става. Обърнаха се ролите. Мъжете искат да са принцеси. Да ги свалят, да имс е молят и да бъдат преследвани. Даже се сърдя и като ги тестват. Е как няма да те тества бе? Нали трябва да види що за мъж си. За съжаление, ако ти си активната, до никъде няма да го докара, освен до секс. Този няма нищо към теб или го е шубе, а такъв не ти трябва. Мъж, който те харесва или е влюбен, ще направи всичко възможно да му обърнеш внимание и да си с него. И той ще мисли варианти от далече ли да те почне, дали да те кани и т. Н.
Преориентирай се! Ще си спести много разочарования.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker