Имам връзка с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с женен мъж
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3065 пъти
Историята е малко сложна, аз и той се познаваме от 3 години, той и жена му са приятелско семейство с майка ми... това лято се преместих за постоянно при майка и се сближих много с тях докато той не ми призна по телефона, че е влюбен в мен и иска да е с мен...

Аз съм на 17 години, а той на 36 има син 2 години по малък от мен. Аз се държа дистанцирано, но аз усещам, че имам нещо към него, но знам, че не е редно.... не знам какво да правя, моля ви, дайте ми съвет? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 218d20c0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гадно е това което, ти се иска остави го :) успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8892c2005e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти още нямаш връзка с него, не се занимавай, ще се опариш жестоко!!! За един мъж на неговите години, да имаш връзка е малко повечко от разговор по телефона.
Много си малка, за да можеш да се справиш със ситуацията, освен това той никога няма да зареже жена си и семейството си заради теб. Това ли искаш да е първият мъж в живота ти? Ще си легне с теб, ще ти се насити, а после ще си легне с жена си. Ти за него ще си нищо повече от парче месо, от найвна пикла! Ами ако забременееш? Как си ги представяш ти тези неща?

Игнорирай го. Като порастнеш, ще разбереш, че само това е било правилното решение. Ако иска да е с теб, нека се разведе първо, после може да ти се обади, но не е редно такова младо дете да си пропилява живота с този тип!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cf6836a986
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Този знае, че ако ти каже, че иска да спи с теб, ти няма да му пуснеш, затова си е измислил влюбването, за да си помислиш, че си много специална и да му вържеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b5d877dccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Tова не е за всеки, мила!
Такава връзка те съсипва - емоционално, психически, дори физически. Тайни срещи, никакви телефонни разговори, обиди, скандали евентуално ако се разкрие.
Падаш в очите на всички, отказваш се сама от приятелствата си, защото на никой не можеш да разказваш...
един съвет от една любовница, която упорито продължава да си причинява всичко това в името на любовта си... НЕДЕЙ, докато не и се увлякла!
Да се разведе... тогава прави с него, каквото искаш.
Не тръгвай с женен - ужасно е!
Малките моменти на радост са придружени с много болка, постоянна болка, вина... и страх!
Казват, че скритото е вълнуващо именно, защото е скрито - не е вярно.

Ако можеш бягай далече от чувствата си! Прави секс с него, нека те поглези малко, докато те спечели, но ИЗБЕРИ да не обикваш този мъж - боли, много, много боли.
Решаваш, че авантюрата ти ще носи болка само на теб и се криеш, не искаш да му разваляш семейството, искаш само да го обичаш - понякога, да споделяш с него, да те гушка. А същият този човек се превръща в нещо много странно, когато жена му започва да подозира за теб. А една жена винаги знае, че мъжът й й изневерява.
И започват обвинения - от същия този човек, който обичаш - опиттваш се да ми развалиш семейството ли? това сега с цел ли го правиш?

НЕДЕЙ да обикваш този човек!
Кажи му твърдо - ако наистина ме обичаш и искаш да имаш връзка с мен - разведи се и тогава. Не приемай за истина "Дай ми врем да я подготвя, изчакай ме! " Не го чакай, излизай с други, влюбвай се в други...
не позволявай да те превзема!

Успех и си пази сърцето от болка, защото понякога ми се иска да бръкна и да го изтръгна с нокти това сърце - само да спре да боли.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8892c2005e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   3, много добре казано. Много подло да използва такова найвно момиче за пъклените си планове! Идеята му е, авторката да се влюби в него и да го допусне до младото си телце, сигурно жена му не му пуска с години.
Но е твърде младо и недокоснато от покварите на този свят момиченцето, за да разбере, че Кумчо Вълчо не живее в гората, а често се е маскирал като добрия принц.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6cd87c2426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти сама казваш, че не е редно-права си. Бягай докато не си хлътнала по него. Ако се влюбиш ще стане много сложна, и да искаш да се отеглиш, чувствата все ще те влекът при него. Стой на страни момиче, никоя не е прокопсала от такава връзка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 60b2e05483
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Е, каква връзка имаш, пълни глупости! Семеен, наточен, 2 пъти по-възрастен безочлив тип ти се обяснил по телефона. Връзка друг път - имаш бръмбари в главата! :DD
Внимавай да не нараниш майка си. Ще я злепоставиш, ще огорчиш нея и другата жена, а след време (като осъзнаеш в какви л**на си нагазила) ще се почувстваш непростимо жалка.
Забрави, не се занимавай...
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0df104f84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Синът му не е ли по-добрият вариант??

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1c31c029f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви за съветите, знам че сте адски прави защото майка ми е била любовница на баща ми дълги години разликата им е също 20 години.... в един момент майка ми става самотна майка и до сетния му дъх негова любовница! не искам да имам нейната съдба но как да го разкарам като той все намира за какво да е покрай мен всеки ден го виждам и вече ми е трудно....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1c31c029f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най лошото е че жена му ми е много добра приятелка...

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a3b4e5df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   4 , знам какъв кошмар преживяваш и колко боли ,затова ще ти кажа моята история . Аз бях 1 г . любовница . Той се държеше с мен така ,както си го описала . Жена му го манипулираше , обясняваше му как тя е истинската му любов ,как всичко имали , как това е което са искали и двамата , притискаше го с детето , че щяло да го намрази ,че между нас нищо нямало ,било само секс ...Аз го зарязах ,защото беше станало нетърпимо . След 2 месеца той дойде сам при мен , защото най-накрая беше разбрал ,че аз съм жената ,с която иска да бъде ,че брака им е бил един фарс и че няма смисъл да бъде нещастен , за да са доволни хората . Всички бяха против нас в началото , опитваха се да ни разделят ,караха го и го притискаха да се връща при нея , което само ни сплоти повече . Преживяхме и развода . Сега сме заедно от 3 г. Имаме 1 дете и чакам второ ,детето от първият брак е при нас всяка събота и неделя , живеем в моя апартамент и нещата са перфектни . Той се успокои , разбираме се страхотно , на едно мнение сме почти по всички въпроси . Страстта я има . Влюбени сме един в друг . Щастливи сме . Той ми каза ,че преди това все едно не е живял , че е бил безкрайно нещастен и не съжалява за избора си . Не знам дали съм ти помогнала ,но се надявам да си намерила истинският за теб ,защото това е единственият вариант да се получат нещата

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c62f9f9669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Абсолютно номер 3 е права...А ти авторке,не си съсипвай живота,ти си на 17 живее ти се още,а той е дрът вече и гледа да удари кьоравото щото си мисли,че като си на 17 си тъпа хлапачка и ще му излезе късмета и с тъпите си заучени фрази мисли че ще те спечели.Ай докажи му,че той е глупака.Много си дразня на такива тъпанари

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4686bd1c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Знаеш ли какво трябва да направиш, да кажеш на майка си и на жена му. Този човек на това и разчита, че си малка, наивна и че ще се хванеш на въдицата му, той ще се позабавлява, пък ти и ако се влюбиш още по-добре, тъкмо ще те има на разположение, когато поиска и за колкото поиска. Той не е влюбен в теб, но знае, че може би ще се вържеш на тия му приказки. Аз ако съм отивам и казвам, той да е мислил, преди да прави такива предложения!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2e25879824
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   14, и при мен се случи така, само че чаках много по-дълго от теб и минах така действително през ада. Сега сме от много години заедно, живеем на семейни начала, страх го е вече от брак. Много сме щастливи. Но знам, през какво минах!
Познавам приятелка, младичко момиче, което сега е във въртелешката, вече физически не издържа, разболя се от цялото притеснение, късане - събиране, жена му надуши, настрои целия град против нея, но мъжлето си не остави. Стрес, загуба на работта.... Изобщо, притеснявам се за нея.


Най-страшното е, че вината ще е само твоя, нито жененият мъж, нито жена му ще са виновните - само ти, ще си наравно с проститутките! Те и така ще те наричат, ако си в малък град и работа няма да ти дадат. Ще завършиш като майка си!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2e25879824
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   14, и при мен се случи така, само че чаках много по-дълго от теб и минах така действително през ада.
Най-страшното е, че вината ще е само твоя, нито жененият мъж, нито жена му ще са виновните - само ти, ще си наравно с проститутките! Те и така ще те наричат, ако си в малък град и работа няма да ти дадат. Ще завършиш като майка си!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bbf70456de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Пусни си песента на Галена - Утешителна награда ;) Ще разбереш за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2408a1006d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   12 радвам се за теб, както и за 18(19).

Само една жена, която не е била любовница, не знае колко може да боли подобна връзка.
Само една жена, която се е свличала на пода след като той си излезе след поредното събиране-разделяне, знае колко категорично е онова усещане за хармония и цялост, когато си именно с този мъж. Знае желанието да изтичаш по него, знае колко много е готова да плати, защото когато той излезе и в ума ти отекнат последните думи "никога повече" сякаш губиш просто себе си.

Само една жена, която е повръщала, след като си е позволила да се целуне с друг и е ревала като луда с юмрук в устата да не чуят роднини и съседи... само тя знае какво е да си неспособен вече да обикнеш друг.
Само една жена, която напук на всичко извлича само радост и сила от откраднатите разговори по телефона или забързани срещи, може да знае колко си щастлива в момента, в който за първи път този мъж заспи до теб, в ръцете ти, защото знаеш, че н знаеш дали ще се повтори. И се чудиш - всяка вечер ляга до нея, защо не го оценява, защо не е благодарна, защо го тормози. Не ревнуваш от жена му, яд те е на нея, иска ти се да можеш да я превъзпиташ, само да спре да го изтормозява така, да му пие силите, да го манипулира... а понякога, когато чуеш, че пак е закусвал навън, иска ти се да отидеш и да я научиш да му приготвя закуска...

Само една жена, която си мисли, че мечтите да прекара с него една седмица са смели.. само тя може да разбере и болката на авторката. Може би и любовта й. малка е, но има ли граница за любовта?

Такава любов... тази любов е най-прекрасното и най-болезнено нещо, което ми се е случвало!

от 4

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 43f4ee3dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 21 ти си болна-не може така да страдаш заради един мъж. Сега го обичаш защото не сте заедно-но ако живеете заедно ще запееш друга песен. Ще видиш, че не е толкова съвършен. И ако те обича толкова много защо не остави жена си и да дойде при теб. В любовта трябва взаимност. Сами се въвличате в някакви филми и играете ролята на страхотно влюбени. Влюбени, че чак загубени. Човекът си прави секса и не му пука. Остави го и си търси подобен на теб-т. е. необвързан. При него нямаш перспектива и играеш ролята на многострадалната Геновева. Съсипала си си здравето заради една измислена любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1c31c029f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Знаете ли жена му седи всеки ден срещу мен и аз не знам как да я гледам... изпитвам нещо към него той казва че е готов да се разведе но в същия момент аз не искам да съсипвам семейството му а и знам какво е да си без баща заради по млада....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 60b2e05483
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Дишай спокойно - няма да го съсипеш, не бой се :)). Той няма да се разведе ... само ще се възползва от теб. И, понеже си много млада и наивна, след това ще ти обясни как не обича жена си, но как синът му има нужда от него. Може някой в семейството му да се "разболее" тежко и "разводът" да се осуети. Въобще - въпрос на фантазия.

За сметка на това ще съсипеш своите отношения с важни за теб хора. Ще ти е гадно, ще ревеш, ще си вгорчиш хубавите гимназиални години.

Ако не ми вярваш - стигни до истината по трудния път..

Ел

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a3b4e5df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   н22, що не си гледаш работата? Ти ли си критерий кои чувства са истински и кои не? Н 4 е влюбена в него, какво по истинско от това което е написала? Ама във всяка жена, която е със женен мъж ти виждаш заплаха и започваш да дрънкаш за истинската и фалшивата любов. Влюбена е и дано нещата да и се получат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2408a1006d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ах, колко обичате да предричате какво щяло да се случи!
Нямаш перспектива, ще страдаш, ще си развалиш взаимоотношенията с други хора..

Я стига бе! Толкова много животи, толкова много случки, толкова съдби...

Кой може да ми каже със сигурност дали утрешният ден му принадлежи или няма да падне и да си строши главата? Кой и за какво може да дава гаранции, та.... и това извинявай, ама тъпо изказване - "стигни до истината по трудния начин" което на мен ми прозвуча.. като "ще видиш, че съм права, ама опитай... "
Господи, отвратена съм! Що за навик да предричате страдания, що за глупост да мислите, че знаете нещо а живота на другия, за душата и сърцето му? Засрамете се. Истината е относително, субективно понятие. Истината е път и е винаги носеща, градивна и хармонична. Но ако ще имаме впредвиш всяка истина - те са толкова, колкото са хората.

Авторке, аз съм 4 и ти казах, че много боли подобна връзка, но само и единствено ти решаваш и избираш какво ще правиш със живота си!
На мен тази връзка ми е и най-голямото щастие и смисъл!
Като не се изживявам като многострадалната.. но не мога да обясня на един заспал мозък нещо, което се вижда с отворените очи на сърцето.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 60b2e05483
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ех, номер 26, отвращавай се колкото искаш.. Вярно е - няма граници за човешката воля и за човешкия избор! Животът е едно поле за изява, експериментиране с възможостите, упражняване на свободния избор, приемане на отговорността от избора.
Къде съм твърдяла, че момичето няма свободата да избира по кой път да тръгне? Има!
1. Да се отдръпне или 2. да се поддаде на чувствата си на увещанията на мъжа.
Чувства, които самата тя определя така: "но аз усещам, че имам нещо към него" ...
Айде пак да го чуем, а?
Аз, 17 годишна, незавършила училище, имам НЕЩО към 36 годишен мъж, чийто син е на 15, и чието семейство е близко на майка ми и мен!! Упс, и чиято съпруга ми е "много добра приятелка".

Вярно, че на теория - колкото хора, толкова и съдби. Но, от друга страна, последствията от определени действия в определени ситуации за доста предвидими. Нали? Е, стига всички от героите във филма да са в добро здраве до финалните надписи :)). Аз разсъждавам на база на подадената информация. Ако видиш даден човек да посяга към горещ котлон, какво би му казала? Може да се опариш, ама може, евентуално да страдаш от нечувствителност към болка, така че, давай, сложи си задника на печката, пък да видим - то свят широк, съдби всякакви! :DDD
Държа на мнението си. Нека да стигне до която истина и е удобна. И нека да избере начина, който и допада.
Ако наистина си номер 4, ти знаеш, че има много труден начин. Нали?

Айде да те цитирам: "Не тръгвай с женен - ужасно е!"
Какво повече да се каже ... Ти сама си го написала. Сега мяташ къчове и ми размахваш пръсти.
Отворените очи на сърцето, дрън-дрън! За един друг отворен орган се сещам, ама нейсе ...
Ти, ако си се насадила на горещ котлон, аре не го препоръчвай толкова ДВУСМИСЛЕНО и на другите.
От 24

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84c9e6649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 22, а тя да не би да е съвършенна?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 944273f696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Боже, колко мазохисти имало на тази земя! И какви съвети раздават на 17 годишно момиче - да следва живота на майка си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b4f152064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Всеки от вас е ужасно прав.... съвети много-решението е мое ама и риск голям файда-може би никаква! явно така ми било писано... може да съм влюбена а може и само така да си мисля и в него да виждам бащата който винаги ми е липсвал и когато го намерих той почина... е жалко но факт, объркана съм но каквото и да избера аз ще страдам... 1. ще страдам че съм номер 2 в живота му и го обичам тайно, а дори и да стана номер 1 ще ми тежи болката на наранените! 2. ако се откажа от него ще ме боли за това че никога не опитах да видя какво ще стане ако изживея любовта си... ще ме е яд за неизживяната ми любов!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker