Колко време би посветил мъж за жена, ако е влюбен и колко ако я иска само за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко време би посветил мъж за жена, ако е влюбен и колко ако я иска само за секс?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2881 пъти
По какво се разпознава дали мъж иска само секс от една жена, или е готов за сериозна връзка с нея? Колко време млад мъж е склонен да отдели за жена - да я чака (защото за в момента има пречки и не могат да бъдат заедно), да я опознава като човек междувременно, да й помага с каквото може, ако очаква от нея само секс, а също и в другия вариант - ако е влюбен и се надява на сериозна връзка?
Изобщо има ли мъже, които биха си губили времето месеци наред в разговори, в надежди и винаги готови да помогнат на дадена жена, ако не я приемат на сериозно, а искат само забавления с нея? Става въпрос за младите мъже под 25 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: cdcf823d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Е, да видя един смислен въпрос зададен в този сайт - ЕВАЛАТА!

Момче на 24 години ти отговаря на секундата.

Момче, което иска само СЕКС е много вероятно да те обсипва с внимание, подаръци, да ти се мазни, да ти прави комплименти и туко-таме да ти намеква за секс. (1 към 1, когато жена иска пари от мъж - ще го схванеш бързо) Минава време в което ако ТИ не му отвърнеш с нещо сексуално той ГУБИ някак си магически интерес към теб.

А, ако си толкова глупава, че да му се пуснеш след 2 месеца чат, разговори и срещи...значи няма какво да го мислиш тогава. Или ще те изостави, защото вие си го търсите или наистина ще те заобича.

Успех и моля, Ви е мили момичета...не падайте в този смешен капан.
Защото заради въпросните момченца аз не мога да уцеля една нормална с която просто да се опитам да създам връзка, без даже да намеквам за секс през първите месеци, което в днешно време е побъркана работа.
Всичко най и винаги с кондоми, че после става една беля...!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a2bbca4170
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Не си ли ебал до 3 среща, забрави. Независимо дали за секс или за връзка. Всичко останало е абсолютна загуба на време и влизане в френд зоната. Безмислени разговори с жената, от които се губи абсолютно цялата динамика на отношенията. За каква помощ чак толкова може да става въпрос. Ако трябва помощ на една жена си има приятели, близки, а не човек, с който се познават от 1 седмица и който ще го вкара при другите баламурници да чакат. Всички, които чакат с месеци са дълбоко заблудени и наивни. Единственият шанс да ги огрее, ако жената тотално е изгубила всякакви опции и иска малко да си вдигне самочувствието.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 068b99e12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма как да разбереш. В сайта съм чел за женени, щастливи хора, които на първа среща са правили секс и за жена, която след шест месеца най-накрая пуснала на мъж, който повече не я потърсил. Така че няма правило. По принцип се прави секс на трета среща и ако си допаднете, продължавате заедно. А ако - не ви хареса секса, кой откъдето е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c2936a7013
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Че като е влюбен да не би пък да не иска секс? Първичен инстинкт, в основата на всички влюбвания, големи и единствени любови, сериозни връзки и приятелства с привилегии и познанства за 1 нощ
стои едно и също нещо. Колкото време ще ѝ посветиш зависи от нея - тя решава кога да ти бутне. Другото е бла бла.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 446c76349a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Вече не чакам никоя.Чакал съм ги достатъчно и съм и помагал.Като цяло неблагодарни кучета.Когато имаше казарма още по 2 години, момичета дочакаха своите момчета? Кълнети се , когато те изпраща, когато излезеш тя вече бута количка и гледаш друг до нея.Жените са непостоянни, и това с чакането е само захранка за балъци.Пък и да и помагам, с надеждата някой ден да бъдем заедно..... Хахахаха съвсем взехте мъжете за балъци.......

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: df64112cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз загубих 2 години от живота си в опит да и докажа, че я искам за сериозна връзка и да създадем нещо заедно .. но в крайна сметка тя не го оцени или по скоро нямаше същите виждания като моите.

М31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4765f9f0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Под 25 ме съмнява мъжете да имат сериозни намерения.
Не за друго ами защото масово под 25 нямат финансова стабилност и няма как да мислят за семейство..
Около 20-25 по мои наблюдения масово ги тресе хормона и нещата не са дългосрочни...

А ако някой няма как да е с теб, но много те иска ще поддържа някаква комуникация с теб, но не очаквай да не се занимава с други... Никой никого не чака вече, живота е такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cff1d62ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ако обичам жената или имам сериозни намерения, ще я изчакам няколко седмици, ако трябва, даже ще ми направи лошо впечатление, ако е готова за секс на първа-втора среща.

А тези искащи само секс (аз съм против просто секс и не съм имал такава връзка), обикновено до седмица-два макс. губят интерес, ако не си получат секса. То и да го получат, пак губят обикновено.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6031f0882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Демек питаш колко можеш да доиш някой мъж, преди да му писне? Поне аз така го разбирам с това "не само да комуникира с нея, ами И ДА Й ПОМАГА С КАКВОТО МОЖЕ". УАТ?! Значи той е длъжен тотално алтруистично да й е помощник, докато тя не прецени да си даде скъпоценната путка?! 100% има такива мъже. Ама тях ли искаш реално?

Аз искам жената да губи разума си, да загърби всичките си преднамерености, псевдо-морали и търпение, само и само за да си легне с мен, понеже толкова не издържа. Любовта, по дефиниция, е ИРАЦИОНАЛНА. Тя ако така пресмята нещата, значи не ме харесва реално, а просто се пробва да ме дои за нещо друго - я пари, я връзка, я квото там.

И знаеш ли какво друго ще ти кажа? Всичките си дългосрочни приятелки съм ги изчуквал сравнително бързо. А тези дето са ме мотали не-знам-си-колко срещи наред, накрая пак съм ги минавал, но съм виждал, че няма потенциал и не съм повтарял.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fbb5812f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не става въпрос за използване, още по-малко финансово, а наистина има реални пречки (сериозни) за осъществяване на връзка.
То е ясно, че всеки мъж иска секс... Въпроса е колко дълго би чакал жена, ако има чувства към нея и обратното - изобщо би ли се старал, ако е само за едното е***е?
Той наистина помага алтруистично (става въпрос за помощ по служебни въпроси, които отнемат от времето му) и то вече месеци наред.
Но дали тази помощ е просто от приятелски чувства или има и нещо друго? (познаваме се лично и не е само чат, но на този етап няма как да се виждаме)

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a5f5535354
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма по-разумно в ситуация на липсващо развитие, чупиш се с 200 и търсиш ново момиче. Месеци на целувки и разходки - ГРЕДА! Двойки, при които не се прави секс, не са нормални двойки и нямат никаква работа заедно. Защото чрез секс хората се сближават и стават по-истински един към друг. Това не е теория, а част от живота.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 421ef5ff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мъжете които искат една жена главно за секс бързо губят интерес и не са склонни да чакат с месеци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a58f278309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Зависи колко настървено иска секс точно с тази жена! Впрочем това с пречката "в момента" ми напомня на сериала "Как се запознах с майка ви" и по-точно епизода, в който говорят за това кой кого държи на куката си /хора, които не искаме за сериозна връзка, но си ги държим като резервен вариант/. И след определено време този момент ще си го чака само госпожицата, както и лудите от местната психиатрия /но подозирам, че и лудите ще се откажат преди нея - казах луди, не глупави/! Нищо лично - мога да разбера, когато човек има някакви реални пречки да направи нещо, но и съм се научил да правя разлика между "има проблем" и "трябва да има проблем, все едно какъв, дори да си го измисля".

Но за да бъда подробен: при бройката лесни жени повечето мъже ще те зарежат, ако до трета среща няма секс. Все едно как ще го обяснят - дори да се разправя, че има такова правило /аз не съм чувал за него, явно е ново/ или другояче. Просто времето за чакане на една жена от загорял типаж се определя като времето за чакане на девойката в секунди се раздели на бройката разгонени и общодостъпни фльо... девойки, исках да кажа. Та ако резултатът е по-голям от 1, тогава чакаш. Иначе /при по-голяма бройка разпасани спрямо числото в горната част и съответно сяма с 0 и десетична запетая като резултат/ не си заслужава загубата на време. Това, ако говорим за секс без други мераци! Кой сексохолик ще ти чака една жена, когато има н на брой вечно готови или готови в момента?

За започване на връзка и от любов чакаш толкова, колкото трябва. Тук приемаме, че си потвърдил реалността на проблема, т. е. не те държат на куката. Ако не я дочакаш или те е страх какво ще си кажат за мъжеството ти другите, значи толкова си я искал тази жена. Ако искаш някого като част от живота ти, не ти пука колко срещи без секс смятат хората, че трябва да има, нито пък дали те възприемат като идиот. Те не са във връзката ви, тяхното мнение там не се чува, те са нищо и никои.

Ако просто ти трябва някой, за да замени "ръката ти", която е пожелала да излезе от токсичната ви връзка /от нейна гледна точка, за теб си е секс без обвързване :Д/ - вероятно пак ще намериш някоя по-достъпна.

Ако пък запълваш душевна самота, и такава девойка върши работа. Ще си седите, при нужда ще си говорите дори за шиене, но няма да си сам. Така че зависи от това какви са му нуждите, какви са му липсите, какво му е възпитанието и дали изпитва нещо към теб. Няма универсални срокове! Но пък колкото повече настоява да правите секс, толкова по-вероятно е това да му е единственото важно. Влюбените също искат секс, но честно казано той не е в топ 20 на списъка с желанията им, та ако твоят само за секс мисли след има-няма месец-два /приемаме, че бройката фльо... , ох, девойки - все ги бъркам тези двете думи, позволява да те почака повече от 3 седмици/... вероятно любовта не е дори в топ 100 на неговия списък. Да не кажа, че я няма и в разширения списък!

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: f7998c7325
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От коментарите изглежда, че всички мъже искат само секс! Абе, хора, какво стана с любовта??? Вие сърца нямате ли, не се ли влюбвате понякога? Наистина ли е невъзможно да има чиста любов и от страна на мъжа?! Някой, който да обича и да чака любимата си? Да, ако за момента не могат да са заедно, може да се закача с някакви други временно, но ако силно обича една жена и ако знае, че може да е с нея един ден - не само за секс, а за връзка - няма ли тогава да зареже всички еднодневки и да бъде с нея? Било то и след години? Наистина ли няма такава любов вече?

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 006a299563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 2 го е написал точно. Живи срещи без секс = пързалка. Бягайте с 300. И не, не става въпрос за тъпия секс, просто се вижда, че няма интерес!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c5a24bc34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Изобщо има ли мъже, които биха си губили времето месеци наред в разговори, в надежди и винаги готови да помогнат на дадена жена, ако не я приемат на сериозно, а искат само забавления с нея? - мъжете когато отделят времето си на някоя жена и то в продължение на месеци, не е за да спят с нея САМО, в смисъл разбира се че искат и секс, извинявай авторке ама примерно пишеш си дълго време с даден човек, започваш да го опознаваш, харесваш го, привлича те, подкрепяте се, всеки ден си пишете или говорите по тела/вайбър, ставате сутринта заедно, питате се всеки ден как си, какво правиш, интересуваш се от него или той от теб, споделяте си, заспивате един вид заедно /макар и на разстояние/ и това в продължение на месеци... нима няма да искаш да си с него, да си в прегръдките му, в леглото му, нима да те влече към него и ще си кажеш - не не, само приятели?


Докато когато мъж иска секс от жена, започва разговорите с намеци, със снимки, с някви други там глупости, които не сами известни, но като види че тя не кълве, бързо ще се превключи на друга.

Ще дам пример - преди време си писах с едно момче, добре де мъж но за мен си беше чисто момче той въпреки годините му 29, беше приятно с него да пишем, че и се чухме но сякаш беше твърде бързо всичко, ама като ми поиска гола снимка и му отказах, нарече ме монахиня. Ем викам нека съм монахиня тогава. И до там беше. / Това беше в рамките на месец сигурно/


Ще дам още един пример, за да видиш разликата - След време.... е обичам да пиша какво да правя, а и има малко дете и просто няма как да излизам толкова често без детето, а и не ходя по места къде да срещна някой, но и с въпросният човек дори и да имах възможност да излизам, нямаше как се срещнем просто. От друг град е, на 28 е за него мога да кажа, че е мъж с главни букви. Познаваме се вече хм колко станаха 10 месеца мисля - сигурно и половината неща не знам за него и той за мен, всеки ден се случва нещо интересно, моя приятелка се чуди как така все още намираме за какво да говорим, е има, , , , винаги има какво да си кажем. Денят започва с добро утро миличко, наспа ли се и едно леко виртуално кафе, в приятна компания. Той е работохолик, няма време изобщо, но и 5 мин да има са наши. Всяка вечер отново сме "заедно" макар и по този начин преди да си легнем за сега. И така ден след ден. Мога да кажа, че човекът е стойностен, че щом и издържа на моя характер е адски търпелив.

Когато мъжът си "губи" времето с месеци с жена, то не е за да я склони да преспи с нея. А иска да е с нея. ф36

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker