Любовта идва само веднъж в живота (тема само за мъже) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта идва само веднъж в живота (тема само за мъже)
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 2520 пъти
Имаше само едно...едмо момиче, едно прекрасно създание, което истински ме е обичала. Едва сега разбирам. Толкова късно, че е повече от безнадежно късно. А, как да опиша болката? Как да запълня празнината?
Тя беше толкова перфектна във всичко, че аз бях като глупак спечелил от тотото без да го осъзнава и без да знае какво да прави с парите. Обичах я, обожавах я. Бога ми...направих невъзможни неща с и заради нея. Тя за мен също. Единственото момиче, което беше готова да даде живота си за мен (без по никакъв начин да драмазитизам, повярвайте ми). Пътищата ни се разделиха, а след нея целият ми живот се преобърна и единственото нещо, което получавах беше болка и разочарвания. 8 години след нея срещнах много жени, те не бяха и 1% от това, което беше тя.
Сега след поредния бегъл опит да имам жена до себе си, установих, че тя все още като малките момичета търси още вниманието на другите момчета/мъже. Разбрах, че не е за мен. Разбрах, че колкото и да се опитвам никога няма да имам това, което имах с голямата си и единствена ИСТИНСКА любов. Много хора си мислят, че има няколко любови, различни...и даже ги сравняват (колко глупави са). Има само една...единствена и когато тя дойде, дълбоко в себе си го разбирате.
Където и по света да отида, колкото и коли да сменя, жени...с какъвто и да е бизнес да се захвана, колкото и бутилки да изпия резултата винаги остава един и същ. Мога да излъжа всички, но не и себе си за това, че ще умра сам. Някак си не виждам на пръв поглед проблем в цялата картинка. В крайна сметка не винаги може да имаме това, което искаме. Но от друга страна толкова много любов съм събрал в себе си и искам да я дам, че си мисля, че най-добрият вариант е да си взема домашен любимец.
Аз съм човек, който би дал всичко за един човек. Сменял съм местоживеене, бизнес, работа, адреси, начин на живот заради жени...правил съм смели и глупави неща само и само да покажа и докажа, че имат човек до себе си на когото могат да разчитат и, че ги обичам с цялото си сърце и точно малко след като съм направил повече, отколкото техните бивши...всякаш нарочно се случва всичко и те ми покзават среден пръст в лицето. Едната ми изневери, другата била уплашена, третата не била готова...имам каталог с извинения и оправдания - мога да го предоставя на мъжете, които се чувстват объркани от отговора на милите дами.
Та всички тези не бяха готови да дадат и на 1 грам от това, което аз направих и дадох за тях. Но, разбирайте на думи и на отваряне на крака са №1.
Не, не...не обвинявам нежния пол. Не, не съм перфектния, който дава мило и драго и проси за малко любов. Не, не..не. Просто мъжете ползваме логично мислене и се доказваме напразно, а жените ползвате хитрини и онази си работа.
Истината ме усени...
ЖЕНИ...ВИЕ не търсите ЛЮБОВ!!!
Вие не искате любов. Вие искате да има драми, проблеми, разбити сърца, сълзи, счупени чинии, клюки...всичко друго, но не и това, което казвате, че всъщност искате. Вие искате ТОЧНО обратното на това, което казвате, че искате. И когато човек ви разбере и опознае се сещам за Библията. Не съм вярващ...ни най-малко, но там пише нещо, което винаги съм мислел, че не е вярно.
Ева е виновната за това, че са били изпъдени извън райската градина. Вие сте създателки на Ада в който живеем. И пак това не е обвинение, а просто цитиране на Библията.
Мъже...дайте да мислим какво да правим. Да се събираме да пием бира и да гледаме мачове ли? Да се захващаме големи идеи и да ги реализираме самостоятелно? Да си вземем по един джип и голямо куче, което да пази колата, когато нас ни няма ли...

Н39

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 18 дни
hash: 77880c0584
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Еми малко късно си го осъзнал, ако си на 39, ама по-добре късно, отколкото никога. Когато осъзнаеш, че жените наистина не обичат истински, а само моментно се влюбват, а всичко останало е по сметка, то тогава разбираш, че няма и никакъв смисъл от връзки и всички тея излишни глупости. Жените обичат драмите и ако си перфектен и правиш всичко, което уж искат, те сами си измислят драми и почват да ги създават.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 38e7948936
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Жена съм, извинявам се за намесата.
Но, всъщност, не е проблемът нито в женското съсловие, нито пък в мъжкото. Не е въпрос на пол. Въпрос на преживявания и желания е.
До 26-годишна възраст не се бях влюбвала. Съответно не бях правила нещо особено за своите партньори. Първият го "търпях" - слагам кавички, но то буквално беше така. Търпях му изневерите, гнева, простащината. За сметка на социални дивиденти, които получавах от връзката си с него. Но той също не ме обичаше, така че мисля това за най-равностойната си връзка. С вторият мъж в живота ми пък нещата бяха както описваш - той прави всичко, аз не отвръщам с нищо. Защо? Защото не го обичам и не искам да подстрекавам чувствата му. Дори да ми хрумнеше нещо, което знам че ще го умили, не го правех, защото нямаше нужда да се влюбва повече - аз знаех, че няма да бъдем заедно дългосрочно.
Имало е и хора, с които просто сме имали някакви флиртове и те са били готови на всичко, за да продължим напред. Имаше един мъж, който бе склонен веднага да се премести от София в провинцията, да не довърши образованието си и да изгуби работата си, за да "пробваме". Имаше един, който пренебрегна бизнеса си за няколко седмици, за което после си плаща скъпо, за да може да ми даде времето си и да се нагоди спрямо моите времеви възможности. Имаше едно момче, което се върна от Англия, защото му обясних, че няма как да градя нова връзка от разстояние.
Имам познати и приятели, които са ми разказвали те какво са правили. Един беше минал 1000км, за да вземе момиче, с което се е запознал в нета, да му гостува за няколко дни. Друг беше дал хиляди левове на жена, с която нямаха и месец познанство, защото имала нужда - самотна майка с две деца. Трети пътуваше всяка седмица по 600км, за да се вижда с жена, която нямаше някакви сериозни ангажименти в града си, че да не можеше да дойде или идва тя при него. Един покани в дома си жена, която беше виждал два пъти и я издържа половин година, докато осъзна, че тя не е точно това, за което се е представяла.
Мъжете просто влагате всичко веднага. Знаеш ли каква бе причината за последния случай така бързо да реагира? Защото искаше да се ожени час по-скоро и си я харесал. След това три години стоя сам, възстановявайки се от това, което му се случи. Да, мислил си е, че има някакви чувства, но на края осъзна, че просто сексът е бил добър, разговорите приятни и нищо повече. Този дето си заряза бизнеса също на по-късен етап ми каза, че всъщност не е бил влюбен, просто съм му се струвала готина и искал да опита.
Според мен това е проблем. Вие се впускате в много сериозни действия без да имате реални чувства към дадена жена. След това се възмущавате, че не ви е отвърнала. Ами, ние пък усещаме, когато го правите само за да се докажете, а не защото много-много го искате. Хубаво е, когато и вие осъзнаете причините да действате така, а не се обяснявате как изгаряте в любовна мъка.
И дълго време смятах, че в мен е проблема и аз не мога да откликна на мъжете. Не мога да правя хубави жестове за тях. Не проявявам търпимост. Не ги приемам. И някакви такива. Докато не се влюбих и там всичките ми представи за мен рухнаха. Можех да преобърна и преобърнах самата себе си, за да бъда с този човек. Можех да снижа егото си. Можех да премахна всеки срам. Можех да го приема точно такъв какъвто е без да искам да пипна и с милиметър характера му наляво или надясно. Аз си го обичах точно такъв какъвто е. И направих всичко по силите си да бъдем заедно. Не се получи. Но аз все още го обичам и това е единствения човек, за който мога да си представя да замина в чужбина, да си сменя работата, да премахна вредни навици, да огранича социалния си кръг и т.н. И то не защото много държа да имам връзка, да създам семейство, да не знам си какво, а просто защото го обичам.
За вас мъжете често пъти нещата биват опростявани. Казвате си "Ако аз имам еди-какъв-си характер, печеля еди-какви-си пари, имам еди-какво-си и й предложа еди-що-си, тя ще бъде с мен." Проблемът е, че до тези неща въпросът опира, когато и тя няма чувства към теб. Когато се гледате чисто рационално. Една от успешните двойки край мен е заедно на този принцип - мъжът може да даде едни неща, жената му дава други неща, но никой не умира за другия. Всеки си има повече свой живот, отколкото имат общ. Получава им се обаче, не мога да отрека. Следя ги с интерес, любопитно ми е дали това е устойчив модел.
Но за романтична жена като мен това не ме устройва. Вторият мъж в живота ми можеше да ми предложи всичко - и обич, и отношение като цяло, и във финансов аспект, а даже изглежда и много добре на външен вид, което си е чист бонус при всичките му плюсове. Не е проблемът в него, не е проблемът и в мен обаче. Защото аз просто имам нужда от душевна връзка със своя партньор, за да поискам бъдеще с него. Иначе си стоим на едно ниво - той ми дава това, аз му давам онова. Толкоз. Не искам повече, не давам повече.
А при мъжете не е нужно да има някаква такава връзка, за да дадат. Вие смятате, че като дадете, ще получите. Ама то любовта не е бизнес. Утре може да ми подариш апартамент, защото имаш финансова възможност. Но това не значи че аз имам възможност да кажа на сърцето си: "Обичай го този, че ми даде апартамент.". Не става така.

И следващият проблем: когато аз кажа на мъж "Имам нужда от обич.", той приема, че грижата за мен, например, е обич. И аз трябва да се обяснявам, че не визирам да ми плаща наема. Няма нужда. Имам пари. Имам нужда да виждам обич в очите му, имам нужда да я усещам в себе си. Трябва да виждам неговата нужда от мен в деня му и да чувствам същата. Искам да копнея за следващото ни време заедно, а не да ми е все едно, че отлагаме среща. Искам като не се чувствам добре да търся неговата прегръдка, а не да се затварям сама у дома. Искам когато го е страх от нещо, да вижда в мен нужната опора, за да преодолее страховете си. Обаче тези неща не се случват в рационални връзки. Случват се в любовни.
Защото когато аз съм в рационална връзка, последния тип, който искам да видя, когато ме болят яйчниците да кажем, е партньора ми. Нито той знае какво прави, нито аз искам да му обяснявам. А с любимия си съм се виждала в най-кривите ми дни и ме е усмихвал просто с присъствието си.

Не говоря от името на всички жени. Казвам само моята гледна точка.
Ако ти напуснеш работа, продадеш си апартамента и се преместиш на 3000км, за да сме заедно, аз бих се чувствала длъжна към теб. А дългове в ранните стадии на връзката никога не водят до нейното продължение. На мен ще ми бъде просто тъпо, знаейки, че никога няма да мога да ти отвърна със същото. Ще ми е неудобно. Може и да имаме нещо кратко, но надали ще се влюбя.
Виж, ако се влюбя в теб, то може аз да направя тези неща и да дойда при теб. Може и ти да ги направиш. Тогава важното е, че ще сме заедно и няма значение кой колко е дал, кой какво е взел.

Не си правете просто сметките в любовта. Не давайте, за да получите. Давайте, когато искате и имате просто защото това ще ви направи щастливи. След това не казвайте "Аз направих това и това за теб, ти защо не направиш това?". Защото любовта не е бизнес.
А ако за вас връзката е бизнес. То не говорете, че няма любов. ;-) Няма как човек в бизнес отношения с вас да ви даде всичко и да е готов да умре за вас. Ще го направи само ако ви обича. Искрено.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 3278b7830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз се казвам Георги на 19 години и искам да ти кажа,чи всичко което каза е много точно и правилно си го казал и е вярно,а пък аз имам срах от това,че няма да мога да си намеря момиче и да не мога да се ожения и да аз знам,че все още съм доста млад и целия живот е пред мене и имам време,но аз от това се срахувам,че мога да остана сам без жена и деца,а и аз никога съм нямал гадже и дори никои не ме е харесвал,но аз даже не съм грозен и сега харесвам едно момиче едно момиче което е с една година по малка от мене и тя разбра,че я харесвам,а тя ми каза,че харесва по слаби момчета и не съм нейн тип,но мисля,че ще си промени мнението,но същото имам проблем,че не знам как да се държа при самото действие да я накарам да ме харсесва,а аз дори и написах стихотворение което много и хареса и каза,че е мило,но разбрах от сестра си,,че тя казала,че аз съм емоционален,но това е заради това,че не знам какво да правя и тя не овръща на чувствата ми и това ме татъжи и за думите които каза,а тя е прекрасна много умна,естентвена и не е като другите и не мисли като всички момчита,а с нея даже всичко може да се говори защото е комуникативна и разбирателна,но сега не иска да е с мен,но може и да се получат нещата.

А за твоята исторя ще кажа,че е наистина тъжно,че това ти се случило и си испуснал най голяма си възможност за което това момиче сега щеше да е твоята жена и щеше да ти роди деца,а ти авторе вече си на 39 години и още малко остава да навършиш 40,а времето ти е наближило и трябва да имаш деца и е трябвало да я задържиш до себе си защото е една много лоша грешка от която ако не наприш нещо наистина можеш да останеш сам без жена и деца,а можеш да си създадеш децата на 30,35 години,но запомни,че никога не трябва да се предаваш защото ако се предадеш това означава слабост за това не се предавай и достигни своята цел,бори се за любимата си,но се надявам да не е късно.

Аз също няма да се предам за момичето което обичам,а не само за нея,а трябва абсолутно за нищо да се предавам през целя си живот,а на тебе ти желая Бог да ти помага винаги и да крепи живота ти и да ти дава всичко от което се нуждаеш и между впрочем аз съм вярващ и Бог е единствения прав и верен път защото божия път води към него и Бог е справедлив.

И така това беше всичко което исках да кажа чао ти желая успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 776db22bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Като си бил с перфектната и толкова те обичала, да си я задържал, бе авторе, да си се оженил, да си народите деца. Да си я ценил тогава, вместо да виеш 10 години след това и да философстваш по сайтовете кой искал любов и кой не. Ако имаше щастлив брак/връзка хич нямаше и да се замисляш и да питаш "мъже, какво да правим?". Както е казал народът "Пусни питомното и гони дивото!"

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 7ce7ecad70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хей, жена съм,една година ни е разликата.Наистина ли мислиш,че няма жени които да искат да бъдат обичани истински?Любовта няма пол тя живее в сърцето на всеки жив човек.Първото нещо,което получаваме в живота си след раждането е любов...тя е движещата сила тук на Земяра.Казаваш опитал си да имаш друга приятелка след единствената,и имало много оправдания...жените също покрай правилните неща правят и грешки обичайки безрезервно.Трудното в отношенията мъж- жена има много лица...его,липсата на достатъчно комуникация между двама души.Отказването да опитваш да търсиш човек до себе си,установения начин да живееш сам.Жените също както мъжете търсят,обич,разбиране,доверие.И хайде да махнем клишето с разтварянето на краката, звучи грозно и не само....все едно да кажем,че при мъжете желанието за секс е преди всичко друго и над всичко друго.(за младеж на 20 г.сигурно,но за мъж на 39г.едва ли). Защо определяш единствена любов? Вероятно защото си разбрал,че си допуснал за първи път в живота си жена да те познава такъв,какъвто си без да слагаш разни маски.Като осъзнати хора ние всички независимо от пола създаваме любовта около себе си,не само я излъчваме.За всичко на тази земя се влагат усилия и се плаща цена.Когато хората говорят повече помежду си ( без да слагат маски)и то когато имат трудни моменти,тогава винаги може да бъде намерено решение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 18 дни
hash: f0ecf59758
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Господин Автор,недейте така. Има все още жени и момичета,които искат да получат любов и са готови да дадат любов-истинска и реална. Аз ще ти споделя един мой случай. Когато бях малка на 8 години,тогава се влюбих за първи път в живота ми-може би чисто по детски предполагам,защото в другия смисъл ми се струва някак невъзможно да е чисто сексуален,нали така? Та,бях болна от пневмония за втори път,при това бях и със бронхит. Много тежко я изкарах. Докато я карах тази пневмония с бронхит,със мен имаше едно момче,батко-бе на 16 години,когато за първи път се срещнахме,а аз бях на 8. Къде се срещнахме ли? В болницата в града-бяхме в две отделни стаи,но с един общ свързващ прозорец. И винаги когато баба трябваше да отиде до вкъщи да вземе нещо или да отиде да плати сметките,знаеш:ток,вода,телефони, моят батко идваше при мен и никога не ми бе скучно и депресирано,докато се налагаше да стоя в болницата. Даже,той...той бе по-болен от мен-имаше посинели устни,два абоката на двете ръце и въпреки това...въпреки неговото здравословно състояние и надупчени вени,които той имаше,батко винаги успяваше да ме вдигне във въздуха с неговите две ръце,когато се затичвах към него,за да го прегърна. Радвах се да го видя,той също. Той ми бе надзирател,докато баба я нямаше,беше ми приятел,беше ми и като брат,и като татко,и като първата любов в живота ми.Пазеше ме,топлеше ме,когато бе ужасно студено в болничната стая и ми разказваше приказки,много,много приказки. Веднъж когато погледнах ръцете ми,даже го попитах:
-Батко,не те ли боли от абокатите? Защо имаш два,а не един? Как така винаги успяваш да ме вдигнеш във въздуха,когато си с два абоката? Той ми отвърна:
-Болен съм,фъстък,болен съм,но болестта никога няма да ми попречи да те вдигна във въдуха и да те прегърна!
Ами...това си е то...първата любов-в моя случай предполагам си бе чисто детска,но винаги ще бъде запомнена от мен самата. Моят батко,макар и да не ми беше истински брат,макар и да не бяхме роднини с една кръв в жилите,ние си бяхме близки. Тогава за първи път чух и думата: ,,Обичам те". Беше някак объркващо...дете на 8 години да чуе това от 16 годишно момче,но знаете ли какво,Господин Автор? И аз му казах същото,защото наистина се привързах към него-той бе добър,възпитан младеж. Как да не го заобичаш? Как? Ако е жив,сега трябва да е на...22 години. Дай Боже да е жив и здрав.
Виждате ли сега,Господин Автор? Или ...все още сте сляп? От недоразумение или от злоба? Аз може да съм тийнейджърка още в началото на пубертета,но знам какво значи истинска любов-такава между двама млади влюбени. Тя не означава секс,тя означава сближаване между двама души. А какво по-хубаво от една искрена и истинска любов,когато тя е споделена между двама души,които не бързат да се опознаят сексуално! Любовта,Господин Автор,е дълбока и истинска,когато тези двама човека искат нещо дълбоко помежду им-това вече се нарича...ам...както там вие възрастните му казвате-интимност. Другото е...вие си знаете. И сигурно ще си кажете ,,Хм,това дете пък какво разбира от любовта?"
Разбира,Господин Автор,това дете разбира що е истинска и красива любов-моята първа любов бе такава-истинска и красива,макар и за кратко. Защото сега и не само сега,когато момчета са си показвали простащината пред мен,особено в сексуален смисъл,няма как да не ги отблъсна-не защото се правя на труднодостъпна,аз просто съм си такава. Такива мъжки не ме влекат. Мъжете и момчетата,които са супер надути с пари и коли хич не ме интересуват,защото са отвратителни-отвратителни са отвътре-душите им са празни и грозни и черни,като най-тъмната и мрачна чернилка събрала се някога като болест и разпространила се по земите на Земята ни. Готините момчета са тези,които са срамежливи-защото те са възпитани,добри и в повечето случаи са с добри и приятелски намерения към теб-е,такъв бе и моя батко,той бе първото момче,не мъж,момче,в което се бях влюбила. Следователно,аз такива момчета предпочитам просто за приятелство-другарство. Но...в днешно време,голяма част от Вашият пол,Господин Автор,стана изверски и грозен и долен,и отвратителен. Как да се влюбя в такива невъзпитани момчета? КАК? ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ГРОЗНОТО,докато мен ме влече това,що е красиво и най-вече...ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ. Жалко,че младите не го разбират и проумяват,дори и хора на Вашата възраст независимо от кой пол са.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: f5b3bd7754
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кажи защо се разделихте с ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ,щом се е стигнало до раздяла явно не сте били един за друг

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: c6588c43b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И защо не написа защо единствената, която те е обичала, я изпусна? Как се издъни, че да си тръгне? Или и ти ходи по други , тя те търпя, търпя, и накрая се е махнала? Едва ли си е тръгнала от хубаво държание.
Сам си си виновен. Мъжете не търсите любов. Искате секс с различни, искате да сте волни птички, да сте господари, искате всяка жена. Жената, която е била готова на всичко за теб , си я прогонил само и единствено ти.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: da6b4acc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото повече даваме на жените, толкова повече взимат от нас..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: da6b4acc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Просто мъжете ползваме логично мислене и се доказваме напразно, а жените ползвате хитрини и онази си работа.
ТОП !

 
  ...

...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 4774e54053
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евалата Пич! Подкрепям те в твърденията ти. Грешката ти е там, че не си разбрал навреме, какво се изисква от тебе като мъж и не си се възползвал от женското междукрачие.

Какво имам предвид ли? Трябвало е, докато я имаш любовта на живота си, да ѝ надуеш корема, за да гледа ТВОЕТО ДЕТЕ! А не да я чакаш да се натутка, да ѝ дойде музата за брак и семейство, да си стъпите финансово на краката и куп други извинения! Надуваш я и оттам насетне, ако иска да къса с тебе, да си гледа сама чеденцето.

Докато те е чакала да постъпиш мъжки (макар и да не го е осъзнавала, че това всъщност прави), тя като женска е започнала да се съмнява в тебе, намирала ти е кусури, започнали са да ѝ шарят очите наляво-надясно. И какво е станало в случая? Избягала е при друг!

Сега наясно ли си, че ти вече си изпуснал своя влак в живота???

Мисля, че го чувстваш и осъзнаваш много добре!

Какъв е изводът? - НЕ СИ ДЕЙСТВАЛ КАТО МЪЖ!

Мъжът е за да оноди женската и да ѝ създаде поколение!

Ти си забравил да направиш най-важното...

Ако сега имаше дете/деца от нея, дори и разделени да бяхте и детето ти да не беше при теб, а при майка си, щеше да е съвсем различно положението ти, а и чувствата ти, мислите ти да са си намясто!

Но мачът е свирен за тебе и затова те боли.
Изпуснал си своят шанс в живота!

Трябвало е да действаш, докато е време!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 6e38bf1379
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Пич, а ти помисли ли защо тази, която си обичал и обожавал си е тръгнала от теб? И какво си направил или не си направил, за да се разделите? Защото аз също обичах безкрайно много един мъж, но той не го ценешв. Бях станала сигурната и удобната за него, позволяваше си да е груб, да обижда.. и познай -събрах сили да си тръгна, колкото и да го обичах.
Така, че нека не генврализираме какво искат и дават жените, защото, ако започна да описвам как мъжете оценявате тези, които ви обичат и ги заменяте за два дни, лошо ще ти стане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: bc4e41a1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Проблемът май не е в жените, с които се срещаш, а в това, че 8 години не можеш да преживееш бившата си и да спреш да мислиш за нея.
Жените усещаме, когато конкретен мъж целува нас, а мисли за друга и ни сравнява постоянно.
И това ни отблъсква.
Спри да величаеш бившата си и може би нещата ще се получат.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: c3b1b7d1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 2 много добре си го описала. И аз съм жена и точно разбрах какво имаш предвид. И точно в момента един човек иска да си напусне страната в която живее, да дойде при мен за да пробваме. Като искам да кажа, че не съм го залъгвала или да му давам празни надежди, навил си е на пръста, че може нещо да стане между нас. Аз лично не желая да се правят такива компромиси за мен. Като прочетох как автора си зарязвал всичко заради жена се ужасих. Аз лично може би не съм се влюбвала дотам, че да искам да преобръщам света заради някой и точно защото знам, че за този човек не бих го направила, не желая и той да го прави за мен. Точно се чувствам по същия начин- ако направи някой такова голямо нещо за мен, означава да му се чувствам длъжна и все едно само заради това, че той прави такива неща аз трябва да съм с него. Лично го усещам като вид притискане. Автора да не се обижда, но не бих била с такъв като него. Съмнителни са ми по принцип хора, които си зарязват целия живот заради някой друг. Без да е егоистично, нали на първо място трябва да помислиш за себе си, за да може да помислиш и за някой друг. Това ми звучи или като огромно отчаяние да имаш човек до себе си или като голям стремеж да завладееш жената с някакъв такъв огромен жест. Ако човек е влюбен в мен и аз в него винаги можем да измислим компромисен вариант в който и двамата да се чувстват добре, а не единия да се жертва за другия. Не мисля че е справедливо, който и да е от двамата да се жертва за другия. Така отношенията стават точно - аз ти дадох -ти си длъжна и обратното. Мисля че ако и двамата чувствате любов тогава нещата ще станат лесно и от само себе си, иначе ако са на принцип бизнес както ти каза, винаги ще има недоволни и ощетени.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: d0ce4e0189
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 11, нямам против женските постъпки, имам против отказът да се признаят за малоумни и грешни. Да, способността за логична мисъл е несъществуваща функция при тях, по-интересна злобата, която е несравнима с мъжка, но същевременно логична! Забелязваш ли, че във всеки сайт за споделяне или форум, те се заяждат и агресивно защитават налудничави тези, дори по-интелигентните си противоречат, за да не излезе мъжът прав. Това си е комплекс с половата идентичност. И се защитават помежду си, свирепо бранят лъжата и долните си намерения. Как злобеят към достойните и качествени мъже, как избират охлюви за съжаляване, окаяни откъм мъжествественост. Кривните са забележим факт. Сега и това ще го нклепкат с минусчета, защото аргументи нямаме.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: e9a908e8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Жена съм. За пръв път се влюбих истински на 15. В мой съученик. Това е било най-дългото ми влюбване, въпреки, че постъпих глупаво и не се събрахме, когато той искаше. Грешката си е моя. Но наистина го обичах и продължавах да го обичам. Дори сега, когато и двамата сме семейни хора му желая всичко най-добро.
След това харесвах и други момчета. Но големият удар, голямото хлътване беше когато бях на 20. Той беше доста по-голям от мен. Харесваше ме, но се държеше по-дистанцирано. Бяхме напълно различни - образование, класа, интереси -всичко! Но бях готова на всичко за него. Беше онази изгарящата, много бурната любов. Тогава осъзнах че всичко преди е било просто харесване и забавление. Е, такава връзка нямаше как да продължи дълго и доста драматично приключи. Не ми беше лесно. Но който бързо гори, бързо изгаря. Когато година по-късно се срешнахме, говорехме като приятели аз изобщо не разбирах какво съм виждала преди.
След това - моментното ми забавление - бившето ми гадже. Търпях го дори повече отколкото заслужаваше. В тази връзка нямаше любов. Нито той ме обичаше, нито аз него. Бяхме си интересни, но в един момент вече нямахме какво да си кажем. Търпях грубо отношение, чаках го вечер когато гледаше мач с момчетата, когато излизаше по барове без мен вечер... И в един момент спрях да го търпя. Нямах нужда от това. Но тук нямаше любов.
Следващото ммомче беше различно... Но и той харчеше с широки пръсти в началото, без да знае какво да очаква. Не останах с него заради парите му. Останах с него, защото имахме какво да си кажем. Защото имахме общи интереси. Защото се влюбихме, но имахме и разбирателство. Защото любовта трябва да е лека - като дишането. Да не тежи.
Да, жените искаме много неща от мъжете. Искаме да работят, да изкарват пари, защото уважаващия себе си мъж трябва да изкарва повече от жена си. Но и да са наши приятели, наша опора в трудни моменти. И не става въпрос за пари, а за доверие, за човек с когото да поговориш, който да те посъветва.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 447e280870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Поредния тип, който не е оценил навреме каквото е имал и сега реве, че го е загубил.
Ми да я беше оценил тая жена, само на себе си можеш да се сърдиш.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 536651f41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Чета коментарите и наиситна не разбирам защо една жена би се чувствала длъжна да връща или да дава нещо на половинката си след като той направи нещо голямо за тях. Излгежда ми, че все едно вие жените не бихте приели, каквото и да е, без преди това да сте помислили как да му се отблагодарите, да му върнете женста и въобще да сте на равно. Много ви идва разликата между половете и това, че хем очаквате от мъжа до вас да е много, да изкарва повече от жената, хем и обаче искате да сте наравно с него по всички критерии, което само по себе си противоречи на по-горните описани неща.
Когато мъже говорят за жена, те не я обвиняват, а я обсъждат по различните категории, докато когато жените говорят за мъж те се обединяват и изсипват цялата си злоба върху него. Между времено, разбира се кранчето не спира да тече. Същият този мъж носи вкъщи пари, храна, сигурност, а жената като лисица, като хамелеон, като змия седи и си променя мненията и настроенията през ден. Вие мили ми женички не заслужавате и грам от това, което всеки е правил за вас. И е време да дойде момента в който всеки трябва да си знае мястото. Феминизъма стигна твърде далеч.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: f0ecf59758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мили мъжлета, както един мъж, така и една жена може да изкарва пари. Както един, , мъж" може да носи сигурност, така и една жена. Един мъж може да не си търси жена, както и една жена да не си търси мъж. И всичко е окей! И да... има жени, които може би злобеят, но има жени все още с чест и морално достойнство, които не завиждат, а и са повече от мъже-на такива жени им се вика ербап жени. Защо? Защото освен, че готвят и чистят, те винаги се грижат за грижите на колата, завъртат гайки и болтове, работят и много по-сложни професии спрямо мъжете. Замислете си колко мъже са химици например. Има такива, но изследванията показват, че голяма част в света-химици... са жени. Тогава, мили мъжлета, кой ви прави на вас лекарствата. Кой е ПЪРВИЯ ЧОВЕК, ПРЕКОСИЛ АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕАН? Ами, жена е, не е мъж! Стига сте се правили на герои, жените също са герои. Истинските мъже и жени няма да се съравновават, те ще си стиснат ръцете, ще се поздравят. Няма да си налитат един на друг като разгонени. Крайно време е да се разбере, че жени и мъже, които пишат така имат някакви дълбоки комплекси. Нормалните жени и мъже пишат нормално-без обиди, без злоба и завист. Тамън, най-накрая да ви влезе в възрастните глави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker