Защо метълите са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо метълите са такива?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1446 пъти
Винаги съм се чудила защо метълите са такива - мръсни, неподъръжани, брадясали. И на всичкото отгоре злобни, само хеютят чалгата и хип-хопа. Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 87d7c36768
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Тоя стил още ли съществува бе... Мислех че тия вонещи хора са останали в миналото...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 80f21b6b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Защо слагаш под общ знаменател всички хора слушащи метъл?! Това е все едно да кажеш, че всички жени слушащи чалга са проститутки, а мъжете слушащи техно са наркомани. Осъзнаваш ли колко нелепо звучиш? За твое сведение, жена на 30 съм и освен метъл и рок не помня друго да съм слушала, но се къпя всеки ден, че и по два пъти. Споко, метъл тениските са ми изпрани и изгладени...както и розовите ми рокли.
Не бъди такъв злобар.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0abaed8606
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не съм метъл, ама винаги се чудя защо чалга-феновете и фенките са толкова прости и неграмотни, а хип-хоп недорасляците ми приличат на вечно надрусани? И все хеЮтят,ли хеЮтят, ръйш ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e87a822488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тука някой е решил да предизвика Black Sabath.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 22d8ac2db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защото са прости. Струната им е изгорила мозъка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 42e7f6b655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И колко метъла познаваш, че така ги обобщи всичките...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 80f6f4aa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ти говориш за едновремешните некъпани метли, дето дъха им мирише на смърт. Тези сегашните са много по-спретнати, чисти и подържани с някои изключения.
Има и различни категори метъли. Тези за които говориш са по-скоро някакви хевита със суитчери на групи. Там има повече показност и демонстрация на нетърпимост.
Иначе тези, които слушат от най-тежките стилове (вкл.и аз), слабо се интересуват даже хич от това за което споменаваш.
Не мога да понасям тези тъпи маймунски рапове свсичката поканост и западна цигания, които се лансират, рекламират и натрапват изкуствено. Долнопробен кич до безобразие. Може би точно това ги дразни. Ти да си чула метъл някъде да дават или рекламират? Няма нали. Който се интересува знае, какво да търси.
Та би трябвало да е и с другите музики така, като изключим най-популярните поп изпълнители, при които има естествена масовост и са подходящи в ежедневието.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2418f6040c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ам мисля, че не е нужно да слагаш всички под общ знаменател това, че си видяла известно количество такива металисти да са такива каквито ги описваш във твоята история не означава, че абсолютно всеки един металист е такъв. Аз самият слушам метал и рок но не ходя брадясал, не поддържан, мръсен и злобен и тн. Ако може да те какво те кара да мислиш, че сме злобни? Начина по който дадени песни са направени ли? Какво съдържание съдържат? Относно това, че ние мрази ме чалгата ами ще те разочаровам но това си зависи от човека има хора които слушат трап, джаз музика (която в момента не е особено разпрастранена поне така мисля) или пък pop, kpop и тн. И пак не харесват чалгата (дори в някой случай я мразят) аз лично нямам нищо против този вид музика самият аз съм си харесал няколко песни от този вид музика, но както казах всеки е със различен вкус и мислене.


Лек ден/вечер

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 16ca8bad8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   4, определено!
А колко 'неметъли' познавам, които не се къпят, ама на тях им е простено, нали? В много издънено общество живеем (не говоря за "чалгари" и "метъли", а за хората като цяло).


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0b5e9d9e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами то по тая логика и всички, които слушат чалга трябва да са селяндури и проститутки... Защо слагаш всички под общ знаменател? Мога да ти дам пример със себе си. Жена съм, на 30, слушам метъл откакто се помня. Имам отлична хигиена, добро образование и сериозна професия. Не знам ти какви хора познаваш, но всичко е до възпитание и до човека. Няма нищо общо със стилът на музика, който обичаш да слушаш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1c6b93e21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не знам за мръсни и неподържани, но повечето имат проблем с алкохола :) Дори и изпълнителите са такива. Е Алекси Лайхо си замина от алкохола жалко за великия китарист. Но то като цяло в България повечето имат проблеми с алкохола :)

Едно време елита беше блек метъла - другите там спиид/хеви/пауър/ню-метъл/ са такива каквито ги описваш в по-голямата си част депресарските дуум/готик.... дет метъл... в блек метъла са най смислените текстове каращи се да се замислиш за живота и пътя... айде кажи ми някоя чалгия дето да говори за апокрифни неща духовния ти път и т. н. всичко е пари жени /той ме заряза ама аз ще го карам да ме иска/аз съм най великата/я всички ме желаят ще страдаш с мен и т. н. и в рапа общо взето са същите глупости бонус оръжие и ченгета... чалга и рап - ниски музикални вибрации засилващи материалните/плътските ти желания

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 77d398cac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 30 съм, откърмена с рок и метъл.
На външен вид не можеш да ми кажеш, че съм "метълка", защото не следвам стереотипите - нося понякога черни дрехи, метъл тениски от време на време, но по-скоро ще ме видиш с красива рокля, отколкото с кожени панталони, макар и да ми стоят доста добре.
Като цяло, видимо "чалгарките" са ми под нивото по всеки параграф, особено онези с вафличките и накриво поставената очна линия...
В този дух, повечето метъли са като мен.
Чисти, поддържани, интелигентни хора, с хубави професии и образование.
Мръсни метъли може да видиш само по големите фестивали, които продължават по минимум 3 дни и се налага спане в палатки насред гората. Но дори и тогава са поставени душове в повечето случаи и хората има къде да се изкъпят.
Това, че има неподдържани хора, които слушат метъл не означава, че метълите като цяло са мръсни хора по същия начин както това, че има миризливи хора, които слушат чалга не означава, че всички чалгари са миризливи.
Ако трябва да преброим смърдящите неподдържани и пияни чалгари из улиците и същите, които слушат метъл.. познай кои ще са повече :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 708417ef68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   То в България най-мразени са метълите и програмистите. А аз съм и двете. Че във всяко стадо си има мърша е ясно ( никъде няма изцяло добри или изцяло лоши ) но по принцип и при метъли и при програмисти важи едно правило : какво е отношението ни към вас ( останалите ) зависи много от това какво е вашето отношение към нас. Ако мислите че със нагло и надменно държание и подигравки ще ни накарате да ви уважаваме, то вие се лъжете и то жестоко. Както вие към нас, така и ние към вас. Така че ако от отсрещната страна виждате, , мръсен метълист дето ви хеЮтва " мисля че ще е добре да погледнете в огледалото и да се запитате дали не е във вас проблема. Това е...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker