Това ме тормози донякъде. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това ме тормози донякъде.
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1995 пъти
Здравейте преди 5 години с бившата ми приятелка която ми бе и годеница се разделихме. Инициативата беше моя защото аз се бях забъркал в големи проблеми и нямаше как да продължа с нея заради мрачното си минало. Първо че бях зависим второ, че бях арестуван в друга държава и лежах 5 години в затвора там. В затвора с адски мъки спрях скапаната дрога и освен в абстиненция бях и в любовна мъка плюс това затворен. Няма да ви обявявам какво ми костваше да оцелея във всичко това. С нея се разделихме уж защото тя все мислеше, че съм слаб като мъж да нося отговорностти и да гледам семейство. Че съм мързелив и не ми се работи и т.н. Понесох много нападки и обиди заради това. Всъщност истината бе друга тя не знаеше за крими миналото ми и още повече за зависимостта ми която умело укривах! Живях с нея около 2.5 години. 7 8 месеца по късно ми се обади и ме попита дали ще върна при нея защото ме обичала въпреки всичко, но ако отговорът ми е отново е "не" то тя трябвала да продължи напред, като вече си имала напредвид някакъв бивш. Попитах я обичаш ли го поне или обичала ли си го този човек някога отговора бе "от него знам че ще получа уважение като жена", и не защото аз не съм я уважавал дори точно обратното а просто защото я било страх да започне връзка с нов напълно непознат човек в чужда страна. Казах и че немога да се върна отново и това беше всичко след това вече влезнах в затвора. Та сега гледам и профила в фб и доколкото разбрах още е с този човек 5 години по късно и то на същото място където живеехме с нея. Почти нямат общи снимки 1 2 максимум, нямат и деца. Никога няма да я потърся повече, но и незнам защо ме гложди всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: fd95c7b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Гложди те защото са останали неизказани истини, въпроси... И тайното намерение да видиш/почувстваш дали има още останали чувства там.
Проверил си дори дали имат деца...явно под/съзнателно търсиш мотив да я потърсиш.
Разбираемо е да чувстваш загуба, носталгия, дори вина.
Ако смяташ че, ще имаш емоционалната сила да си тръгнеш без да се обръщаш и настояваш (Ако тя не иска това) за теб пък и за нея считам че, ще е добре да изясните белите петна в годините в които сте били заедно.
Просто за да може всеки да продължи със затворени страници, да получи и тя обяснение за поведението и отказа ти да се върнеш при нея. Поздравявам те за това! Мъжкарска постъпка! Освободил си я, не си я съблякъл в твоята дупка...
Платил си вече постъпките от миналото си спрямо закона, единствено на себе си и нея може да "дължиш" някакво обяснение и прошка може би. И да затвориш този етап от живота си!
Успех и усмивки от тук насетне!

И умната!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3c9a2a9692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не е ли крайно време да я забравиш?! Пет години са минали. Дали имат деца, дали не, колко снимки имат , си е тяхна работа.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4dc875f5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Оставил си я, защото подсъзнателно си знаел, че това, което тя казва е истина - бил си слаб и не си бил в състояние да и дадеш това от което има нужда. Бил си неискрен и с нея, и със себе си като не си споделил за миналото си и не си и дал шанс сама да избере, според мен си искал да продължиш с нея, да пробвате, но си нямал куража да си го признаеш, а тя явно е имала куража. Според мен вече няма смисъл да се търсите един друг след толкова време - направи и ти като нея и продължи напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker