Любовна драма, отчаяна съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовна драма, отчаяна съм!
преди: 3 години, 14 дни, прочетена 2141 пъти
Здравейте! Ще започна с това, че напълно осъзнавам, че сама съм се забъркала в тази каша.
В момента се чувствам много зле психически. Нямам желание за нищо.
На първо време ще кажа, че имам връзка от над 3г и половина, но заживяхме заедно преди над 1г и се започнаха проблемите. На два пъти щяхме да се разделим, осъзнавам, че сама ще ми е по-добре, но не ми дава сърце да го оставя. Не е моята голяма любов. След толкова проблеми вече не го виждам като Мъжът.
Имаме разправии относно това къде да живеем и какво да работя-аз искам да продължа тук в града (в момента уча, искам да работя където стажувам), той иска да се прибере в селото си, че там има къща и може да я стегне и да живеем там (но там живее и майка му, а аз поне като млада двойка смятам, че не трябва да има повече от едно поколение под един покрив). Особено това, че майка му го гледа като малко дете, а той е на 29 и ще се очаква от мен същото (а аз се опитвам да го науча да бъде поне малко самостоятелен - да си направи сам кафе, да си сложи за ядене и тн). Не че не мога и аз, просто той нищо не прави, работи държавна работа и има много свободно време, в което седи на компютъра, вместо да помогне с нещо вкъщи, докато аз съм на стаж и на работа (в месеца почивам 1 ден, максимум 2). И общо взето имаме такива разправии, които на пръв поглед изглеждат детски, битовизми, малки неща, но това, че ми поставя ултиматуми, притиска ме и държи неговото мнение да е най-правилното, само защото е с няколко години по-голям от мен, ме притеснява, че в бъдеще ще има задълбочаване.
Дори не е идвал да ме посреща от работа, когато съм натоварена с покупки(за нас), защото щял да играе на компа с приятелите си.
Малко по малко отвикнах от това да разчитам на него, оправям се сама, колкото мога. Затварях си очите.. В момента дадох последен шанс на тази връзка, искам да видя дали ще се промени, защото преди колкото и да сме говорили и да сме се карали и тн, промяна нямаше ..
Дойде един момент, в който един мъж ми писа и още от началото се чувствах близка с него. Започнаха тайни комуникации от сутрин докато заспим. Той е женен, има дете. По-голям е от мен, но годините в случая не ме вълнуват.
Още от самото начало ми каза, че няма намерение да се развежда (по-късно ми сподели, че жена му е с лабилна психика, тръгнала да се самоубива преди години и от тогава го е страх детето да не остане без майка), отделно той има бизнес, но мисля, че жена му участва и тя в него. Нямат някакви големи проблеми, по-скоро му липсва някой да го обича, да се грижи за него, да го разсмива, да го разбира, да има на кого да сподели.
Аз също тогава казах, че няма да позволя да има чувства и също няма да се разделям с приятеля си, поне не заради друг човек.
Малко по малко чатове, виждахме се за кратко, без особена близост, в крайна сметка по едно време се пуснах по течението. Целунахме се, в продължение на 2 месеца може би само се виждахме за малко.Знам, че е много грешно и гадно спрямо партньорите ни.
Но сега ще се опитам да обясня как се чувствам аз. С него чувствам огромно спокойствие, загриженост. Нежност, страст, разбиране. Още от началото усетих страшно силна връзка - емоционално, психически и физически. Понякога дори усещам ако нещо му има - дори да не съм го чула и да не сме имали възможност да си пишем.
Преди да правим секс, една вечер ми призна, че ме обича. Аз първоначално бях стъписана, усещах, че има някаква емоционална привързаност към мен, но чак за обичане нямах представа, че ще го каже той, камо ли първи.
Обикновено съм много емоционална, но с него гледам да се държа една идея по-резервирана, в случай, че ме нарани.
След като още известно време продължихме така, дойде и първия път. Преди да се случи много се притеснявах от тялото ми, от гърдите ми, от мен самата, аз трудно се отпускам пред някого. В този момент даже аз сама си поисках, а аз рядко съм инициатор по принцип, камо ли за първи път.
Беше страхотно ..
След това имахме известни затруднения с вижданията, можехме да се видим само за малко или в една приятелка. И той идваше, макар, че не можехме да правим секс, което ми подсказва, че не ме желае само за това.
Привлекателен мъж е, много женско внимание има, има и жени, с които е правел просто секс и го канеха да излиза. Сам ми споделя, нито го питам и разпитвам. И му отговарям, че може да прави каквото иска - все пак не сме заедно. Той не иска. Добре се чувствал с мен, давам му всичко, от което има нужда и няма желание за други.
Искам да отбележа, че не съм толкова наивна, колкото повечето си мислят. Наблюдавам действията му, не си правя прибързани заключения, не му вярвам напълно. Знам, че винаги има вероятност да ми спестява нещо или да ме лъже.
Но начина, по който ме кара да се чувствам.. И понякога, рядко, но се случва, се отпуска и сам говори за емоции, за чувства.
Понякога ми казва, как му се иска да заспя в ръцете му, как иска да ме хване за ръка и да се разходим, щял да бъде много горд.. Да може да ме запознае с майка си.. И все такива неща, които.. Ох..
Дори последният път като се видяхме.. Толкова приятно се почувствах.. Дойде, целуна ме, наля ми питие и започна да готви докато аз учех.. След това легна в краката ми и заспа.. Някак си ми хареса да се грижи някой за мен, да ме обича..
Вчера се разчувствах и започнах да го питам какво ще правим после, докога ще караме по този начин, че може половинките ни да разберат, да му омръзне или аз да искам нещо повече с него.. Отговорът беше :започва се.. И се продължава..
Обади ми се и ме попита какви са тези въпроси, защо изведнъж съм започнала да ги задавам, той бил казал нещо в началото..
И е така. Там е проблема. Осъзнавам, че сама си го направих. Той си каза-няма да се влюбвам, няма да се развеждам, приятно ми е с теб.
А с него правя неща, които съм казала, че никога не бих.. Да допусна друг да ме докосне, да ме целува, дори секс..
А с него съм се чувствала най-прекрасно..
Казвал ми е, че се надява жена му да се влюби в някой и да го остави тя. А аз му казвам, че тя не би, защото той се грижи добре за семейството и осигурява всичко. За да го остави трябва или някакъв огромен проблем да има или да е лудо влюбена, но жена с дете рядко може да си намери втори мъж, който да ги приеме.
Осъзнавам всичко. Че е нередно спрямо моя човек, спрямо мен дори.
Но това е. Безнадеждно ми е, празно ми е. Осъзнавам, че дори да съм сама и да поддържам връзка с него, тогава ще е по-зле - ще идва за малко и после ще си ходи при семейството. Аз не желая такава връзка.
Няма да търпя още много, за момента само наблюдавам действията. И без това скоро завършвам и ще мисля какво да правя с бъдещето си. Ако иска да е с мен, ще бъде с мен. Макар, че ме съмнява. От една страна го разбирам спрямо детето, че ако жена му психяса може да си причини нещо.
Но от друга не го разбирам, за какво са ни всичките тези чувства, комуникация.. Звъни ми когато му се случи нещо интересно, да разкаже.. Когато има нещо лошо пак ми казва.. От какъв зор? На жена си също може да сподели... За какво съм му? Разнообразие, забавление, задоволяване на нуждите? Не го усещам по този начин, както казвам за това време сме имали възможност за секс само 3 пъти, а през другото време сме се виждали и без такава интимност. Защо го прави?
Ако му давам всичко, от което има нужда, защо не е с мен?
Все въпроси, въпроси.. Това е, съжалявам за дългата тема.
Съдете ме ако искате.. Аз си го заслужавам.. Явно заслужавам да страдам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 дни
hash: d6a3851cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ти си му една удобна играчка, с която си вдига самочувствието. Общо взето си губиш времето, а за него си просто поредната. По добре се опитай да си оправиш връзката или просто продължи сама. Между другото историята е много подобна с няколко тук, писала ли си преди?

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: b19f37c710
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Във същото положение съм...

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 729d3b1d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мъж съм и изобщо не разбирам такива "мъже"
Обичал те,харесвал те,а няма да се развежда ,това за мен е пълен страхливец ,който си играе с чувствата на едно младо момиче (предполагам си около 23-25).
Ясно ми е,че и с приятеля ти не се разбираш и търсиш утеха в този стръхльо,но в момента се държиш на два клона ,както и той .
Едно ще ти кажа като изпатил и препатил -един човек обича ли те истински ,нищо не може да го спре да бъде с теб завинаги!!! В този случай аз не виждам връзка с бъдеще .
Кажи му ,че повече си до тук с него ,ако започне -ама защо ,ама недей ,ама какво ти става и т.н му казваш -аз любовница няма да бъда !
М35

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: b79b8f55d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много объркани сте и двамата. Той търси нещо, ти също. Приятеля ти, ако не се промени, няма смисъл да си с него. Неинициативен, все някой да го носи на гърба си. С женения мъж, явно има нещо повече от физическо привличане. Две души трсещи топлина и близост. Но да, прав си, че той едва ли ще остави семейството си. Ти по-добре, в един момент продължи сама, след като завършиш започни работа, осигури се. Ако някои от господата реши да има сериозни отношения дай шанс, но по добре начисто сама, отколкото с някой, който търси заместител. В такива връзки със статус различен от свободен, се страда доста.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: b79b8f55d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мъжете в такива връзки, бягат от емоции, свеждат нещата само до физически контакт, защото не могат да издържат на връзки с висок емоционален заряд. Жените са по уязвими, защо при тях чувствате се появяват първи, те обичат с уши, има емоции, обичат просто да се гушкат. При вас, нещата не следат написаното, но е показателно, че и мъжете в такива отношения изпитват емоции, колкото и да се опитват да ги прикриват. Хора сме преди всичко с чувства и емоции независимо от пола.

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 60f8238e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не разбрахте ли, че когато секса е повече от един път, възникват емоции, чувства, хора сме... ти го отричаш, но вече си хлътнала. Само че той ясно ти е казал, че нямате бъдеще. Трябва да прекратиш връзката, иначе много скоро и официалната ти ще се разпадне. Подло е това, което правите и нищо не ви оправдава. Някои жени сами седят с години, ти въртиш двама и си седнала да се жалваш. Фалшиво. Ти си му поредната, това е ясно. Не виждаш ли от хеликоптер - той си е коцкар. Това за жена му и самоубийството е удобна версия, повярвай ми. Човека иска да като султан с харем и да си щрака с пръсти. Другото са думи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 186c42b02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Да, ти заслужаваш да страдаш и ти пожелавам най-голямото страдание до края на живота ти. Такива жени като теб сте за кладата-живи да горите.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: d55a33e380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е окей да ви съдя, момичета (авторке и други като теб, в същото положение), но честно никога в тези истории не разбирам едно, защо не приключите едната връзка и после не влезете в другата (каквато и да е тя, ако ще секс само). Никога не съм одобрявала това поведение. Имам си половинка, или имам си семейство, ама нещо ми липсва и оп ходим да го запълваме с други хора. Даже не искам да коментирам колко нездравословно е това по ред причини. Да сте чували за думичката самоуважение? Защото при вас това липсва. Казах, че няма да съдя, затова смекчавам тона. И двамата изневерявате, еднакви сте на ниво ценности очевидно, как очаквате да се получи нещо невероятно от подобно естество отношения. Изневярата е лъжа, измама, каква чиста и пълноценна връзка може да има като пак казвам и двамата лъжете и мамите половинките си. Абсурд пълен. Според мен преди да навлизаш в дълбокото с този женен човек, реши искаш ли връзката ти с твоя партньор или не. Защото според мен си го отписала отдавна. Приключи там първо, прояви малко кураж и чест, защото досега очевидно не си, и тогава помисли какво ще правиш с другия. За мен той няма да напусне жена си (ето защо никоя жена, желаеща да бъде единствена, не би приела да е любовница на женен). Той те използва, за да излива някъде чувствата си и така се създава една мнима привързаност между вас, нищо повече. Уточни се не с него, а със себе си. Искаш ли секс с женен, или искаш да намериш друг мъж, на когото би могла да си жена, а не любовница. И казваш не правите секс, не е само секс, това вашето се нарича емоционална изневяра. Той те ползва за отдушник и пристан, изхвърля си емоционалния товар при теб и ти си викаш, че те има за близка, но не, той просто си те използва. Понеже бях малко груба, ще завърша с приятелски съвет. Мило момиче, не знам колко струваш, но от това, което казваш, смятам, че си умно и читаво същество, най-вероятно съм по-малка от теб на години и не съм най-подходящия съветник, но смятам, че трябва да разкараш токсичната си и безперспективна връзка и да се оттървеш и от господин женен съм, но ми се споделя... Наистина не мисля, че някой от тях те заслужава. Почини си, остани сама с мислите си, започни наново. Пак казвам на мен ми е лесно да те съдя, но знам, че когато имаш чувства не мислиш трезво и не е никак лесно, и пак казвам, нямам достатъчно опит, малка съм, но съм научила едно нещо по трудния начин, няма по-добър съветник от самоуважението. Ще намериш единствения, дай си шанса. И аз попадам в каши, но бягам от тях. Често сложните неща са само тръпка и не си струват. Не бъди номер 2, бъди жената, бъди единствената. Стискам ти палци, момиче. Подреди си мислите и живота и моля те не се страхувай, давай смело, дай си шанс просто. :)

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: f51211544e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Баналната история. Схемата е една и съща, това театро женените мъже (и омъжените жени също) го играят от незапомнени времена. Онази в къщи или е зла, или фригидна, или психясала и т. н. Горканчо я търпи само заради детето (децата) и търси навън разбиране, внимание, рамо, на което да поплаче и междукрачие, където да го мушне. Работи безотказно. Защото влюбената жена не се замисля, че той ѝ казва толкова, колкото на него му изнася и това, което тя иска да чуе. Естествено мишокът започва връзка с уговорката, че НЯМА да се разведе. В момента, в който жена му го хване (а такъв рано или късно настъпва) се разкайва пред съпругата, обещава, че това е за последно и оная курва го е подмамила и е виновна за всичко. Историята приключва и когато любовницата започва да го притиска с неудобния въпрос "докога ще я караме така? " и с желанието да бъде само с нея.
Според мен и двете ти връзки са безперспективни и губене на време. Уж се имаш за умна жена, но и двамата ти партньори само те използват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: ec172038f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Как ли пък ще живея с търтей и ще му слугувам. Чудя се на такива като теб. Моят съпруг ми помага във всичко в къщи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 9686b4b6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отърви се и от двамата, замини в друг град и си започни живота от начало.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 050178e0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Този женения ти обяснява със железен аргумент, да не очакваш нещо повече от него, освен известно разнообразие и секс. Бъди 100 % сигурна, че изобщо не е както ти говори и на съпругата нищо и няма:)) По този начин просто те държи далеч от семейството си :), направо майсторски го е измислил, за да не ти хрумне, примерно да звъннеш на жена му! Абсолютно си права, ако искаше да е с теб, досега да се е разделил с нея. Пича лъже и двете ви, но теб лъже двойно повече! Бягай преди да е станало по-лошо. Ще срещнеш нормален човек, който няма да те вкарва в някакви схеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 83ad787c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Очевидно много жени сега сме в същото положение... Понякога чак съжалявам, че харесвам мъже, с други жени щеше да ми е много по-хармонично и спокойно.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 4613b8a832
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Знам една, която 15 години чакаше любовника й да се разведе. Не успя да стане майка, заради него. Пропиля си младостта.
Оттегли се, докато е време. Той е бил ясен и честен с теб - няма планове да се развежда. И не, не е заради лабилната психика на жена му. Той не иска.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 1ed5ca2d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Зарязвай ги и двамата. На единия очевидно не може да разчиташ дори за елементарни неща, а ако създадете дете? Не си споменала възраст, но щом приятелят ти играе все още компютърни игри, едва ли сте на повече от 25. В същото време жененият мъж има дете, няма да се изненадам разликата ви да е около 10 години, което не е малко. Но ще ти кажа едно - той те лъже и не те обича. На жена му нищо й няма. Яко обигран е, сам ти е споделял за други извънбрачни негови връзки с надеждата да ти светне. Той си вършее и винаги ще го прави, казваш, че се забавлявате, говорите си, но искрено ти казвам, че дори това да му е приятно е с една цел - да продължиш сама да скачаш в леглото му. Повече от това няма да получиш и го знаеш на подсъзнателно ниво, по-трудното е да го признаеш пред себе си. Рядко в младостта човек знае какво точно иска, но това е идеалният момент да разбере какво не иска - ти искаш ли да си втора цигулка?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: a091cb2f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "Мнима привързаност"-№9 го е казал много точно.Това е,друго няма.Защото при изневяра,което си е чиста проба предателство и подлост е смешно и цинично да се говори за любов,вярност,привързаност.Ама наистина как тия коцкари не се напънаха да измислят нещо по-различно от психически неустойчивата съпруга заради която развод няма да има и как изтърканите им номера още вървят.Мечтай си,авторке,лети из облаците,но да знаеш,че приземяването често е много болезнено.Ама много.

 
  ...
преди: 3 години, 4 часа
hash: 348c6220a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката
Аз с приятеля си засега.. Мъчим нещата, но не се получава особено, в изострени отношения сме в по-голямата част от времето, като това няма общо с другия човек, така сме от доста време преди това. Просто ми е трудно да се разделя с него, но вече все по-често виждам, че нямаме общо бъдеще, имаме все повече недоразумения за живота, бъдещето и др.
А за другият.. Там няма да давам много време.. Истината е, че сме като сродни души, но аз нямам намерение да го чакам още много време.
Реално се държи с мен като с партньор, пише ми по цял ден, всеки удобен момент, иска да ме чува, ако нещо хубаво или кофти му се случи ми разказва веднага.. Аз не само знам, че не е само заради секса с мен, защото го правим много рядко, ако е само за секса няма да ме търси постоянно и да идва до магазина, само за да ме види, като има много по-близки магазини. Аз го казвам, защото го усещам.
Иначе и другото разбирам. Не съм говорила с него за това, но най-вероятно това го устройва - не му държа сметка къде какво прави, не му правя проблем ако не може да ми обърне внимание, изслушвам го, няма битовизми. Сам ми е казвал, че ако съм с него след време може да му намирам кусури - което е възможно след като се опознаят хората да видят и не толкова хубавите си страни. Ако се разведе ще има нерви с жената, ще се тича по съдилища, ще има издръжки, ще трябва да търси нов дом, детето му няма да е всеки ден при него както сега.
Но аз както казах ще изчакам още малко и ще му кажа в прав текст какво искам, той ако е съгласен-супер.
Мен засега това ме устройва- и аз се прибирам при някой, той също. Но ако съм необвързана, няма как да седя по цели дни и да го чакам да дойде да ме види за 1ч. После да се прибере при жена си и да ми казва, че ме обича.
Не съм толкова наивна, колкото изглежда отстрани.
Благодаря на включилите се в темата, ще се радвам ако има още мнения! :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f51211544e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   № 20 - Авторке, теб май те е страх да не останеш сама? Иначе няма да стоиш в една връзка с предизвестен край, докато чакаш някакъв женен играч да се разведе, тоест от умрял писмо.
Който седи на два стола, пада на земята.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 60f8238e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мен засега това ме устройва- и аз се прибирам при някой, той също.
Ти осъзнаваш ли колко долно и жалко е това, което казваш правиш?! Ако не осъзванаш, няма да резбереш нищо и никой от тук, което ти казваме. Само ще ти кажа - от два стола се пада на земята. Колкото и да се оправдаваш, острани изглежда доста гадно. Остави го него. Той отговаря за себе си си - той никога няма да тръгне да се развежда - за какво са му толкова проблеми? Добре си е така, хем жена, хем любовница. Ти си мислиш, че си му партньорка. Ти си му безплатната курва. Страх те е да останеш сама - но не те е страх да лъжеш човека, с който си ягаш всяка вечер. Гадно и пак гадно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ea41dfc2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Жена, която има връзка и в същото време прави секс с мъж, който е женен и с дете НЕ ЗАСЛУЖАВА капка уважение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker