Семейни скандали.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейни скандали....
преди: 3 години, 13 дни, прочетена 1396 пъти
Здравейте! Та пиша ви, за да ми дадете съвет... Намирам се в кофти ситуация. Сгодена съм, но не се разбирам с него изобщо. Проблемът е, че съм бременна и не знам какво да правя:( в началото всичко беше по различно, но сега е ад! За всичко се караме, за всякакви битовизми. Не се разбираме, а и си мисля че не ме обича. Просто иска да има дете... очаквам вашите съвети... Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 13 дни
hash: 6e8aadcaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Много интересно при жените как в началото всичко е перфектно и чак като забремеете се оказва, че не може да се понасяте. Какви съвети точно ние да ти дадем? Нито знаеме за какво се карате, нито ви познаваме.
Жените се и раждате деца без да се замисляте дали сте избрали правилния човек и без да сте живяли достатъчно дълго заедно.
И естествено редовното изречение на жените- не знам дали изобщо ме обича. Е как ще знаеш, като сигурно му пилиш за най-малкото нещо, което намираш. Това, че жените никога не са щастливи е абсолютен факт.
Само не ми казвай, че вината е в него. Това вече сме го слушали. И да е в него, ти сама си си го избрала.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: f22caabfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   щом така го усещаш значи е така, какво ще правиш също си е твое решение. Ние се разведохме и всеки по пътя си. Пеперудките и розите в корема бързо изчезват, другия път нищо не прави докато си влюбена, използвай главата си

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: d08cdb8ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами или ще се напаснете или един ден след като детенцето се роди, ще серазделите. Защо не му кажеш това което мислиш ясно и директно? Изне си се за кратко, при вашите примерно, някъдд където да ти е спокойно и действай от там Кажи му всичко което те притеснява. Внимавай обаче да не се впускаш в драматични емоции, за да не пострда бебето. Пази него и себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: c4d7b8a8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не е толкова "интересно" колкото си мислиш, 1. Факт е, че бременността влияе на хормоните в жената, променяйки й поведението и емоционалността по един начин или друг. Някои източници даже твърдят, че и поведението на мъжа се променя, защото отделяните от бременната жена феромони преустройват и него, "подготвяйки" го за бащинство. Последното не знам дали е вярно, лично аз не вярвам във феромоните (като евтин маркетинг трик ми звучи), но е възможно да е нещо подсъзнателно. В крайна сметка, родителството е съвсем нов етап в живота на всички, много ясно че ще го мислим и че ще се чувстваме несигурни.

Авторке, препоръчвам ти да проучиш тези въпроси колкото се може по-подробно и да направиш интроспекция за причината на всичките дрязги помежду ви. Ще е добре, ако го заинтригуваш да почете малко и той, най-идеалното ще бъде ако заедно учите по горните теми.

Като безнадежден оптимист смятам, че истината за отношенията между вас е някъде по средата. Изострени са, да, но не от изчезваща любов, а... ами от една страна, хормоните те афектират много по-лесно, променят ти се настроенията, апетита, ежедневния ритъм. От друга страна пък, той е невеж по тези въпроси и сигурно си мисли, "на каква ще ми се прави тая, бе. "

Ако все още има чувства между вас и мъжът ти е с отворен ум, то тогава гарантирам че отношенията ви ще се подобрят значително веднъж като придобиете повече знания и двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker