Важни въпроси към мъжете - интересува ме Вашето мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Важни въпроси към мъжете - интересува ме Вашето мнение
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1716 пъти
Здравейте всички,

Имам въпроси към мъжете.
Защо не искате сериозна връзка?
Когато сте решили, че не искате да се обвързвате, а искате само неангажиращи отношения, какво може да Ви промени мнението и да Ви накара да искате връзка?
Защо се плашите от силни жени с характер?
Вярвате ли в истинската любов?

Ще се радвам да ми отговорите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b3db9425d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Момче на 21

1- В момента въобще не ми е до връзка, тъй като имам други приоритети. Не знам аз ли бъркам, но съм останал с впечатлението, че жените особено около моята възраст ги интересува първо колко пари имаш и от там нататък останалото. Не говоря за златотърсачките, които основния им интерес е парите. Нормално е една жена да иска приятеля й да й осигури някакъв нормален стандарт на живот, а не да чака на нея, поне тва е моето виждане. Аз в момента уча и хич не ми е до сериозни връзки, защото първо една сериозна връзка ще ми яде голяма част от времето, което мога да използвам за много по-важни неща които в бъдеще ще ми направят живота по-добър. Дори и да си намеря някое момиче утре и тя да ме харесва страшно много аз ще се чувствам тъпо, тъй като нямам какво да й предложа реално.

2-На мен лично ми е трудно да кажа, тъй като до момента аз не съм имал сериозна връзка (не броя приятелките които съм имал на 14-15 години по обясними причини), винаги съм се заигравал с някое момиче за кратко и до там. Нещата които могат да ме впечатлят в едно момиче са начина й на мислене, начина на говорене, усмивката, да е амбициозна и да има цели, да е преживяла тва онова и да не е някоя разглезена лигла.. тва са нещата които биха ме впечатлили в едно момиче. Също може да прозвучи странно и неточно, но харесвам страстните жени.

3-Не се плаша, точно такава търся като мен, не някоя куха лейка.

4-Вярвам, макар да не съм я виждал

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f1c82292c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   така е в курвенския век :(

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7833f5ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз искам сериозна връзка, но нямам късмет. Вярвам в истинската любов. Плашат ме жените със силен характер, защото са и донякъде агресивни, ако имат висше или са на висок пост в работата си си мислят, че могат да се държат лошо с всички.
Малко не е по темата, но аз търся спокойна и добра жена/девойка, с която да се обичаме и да сме щастливи заедно.

М22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9277f254c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   1. От 3. 5 милярда мъже на тая земя все някой ще иска връзка. Просто този който ти си си го нябелязала не иска, най-вероятно защото има още 5 хлапачки като теб, които му ходят по гъза.
2. Едва ли има начин да му промениш мнението, да го омаеш или "да го накараш да осъзнае истината" или там каквото си мислиш че ще стане, защото си гледала много роматични комедии.
3. Сичлните жени с харатер никога не казат че са силни жени с характер. Най-силнте жени, които познавам няма какво да доказват на никого и никога не използват точно тази комбинация от думи. Когато някоя сама се определя като "силна жена с характер" това обикновено означава че е разглезена шматка, която много мрънка, много иска, а не прави компромиси и като цяло не може да предложи нищо освен 4 пръста препикано месо и харизмата и характера на буркан с лютеница.
4. Не вярвам в истинската любов, вярвам в уважение, лоялност, вярност и честност - неща които днешните жени, най-вече "силните жени с характер" не могат да предложат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e63e2e26b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми как да ти кажа от името на Пешо, Гошо, Иван, Драган, Стоян и още който се сетиш? Явно попадаш на такива, явно попадаш на такива, които не искат сериозна връзка с ТЕБ, или просто такава ти е целевата група. Я си помисли мъжете, филтрирани от теб като смотани и скучни, дали всъщност не са тези, искащи сериозни отношения?

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 857b3c3ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Отговарям направо:
1. "Опарих се" няколко пъти от т. нар. "сериозна връзка". Оказа се, че за повечето жени, това е намиране на сигурност за съществуването си, като в замяна на това тя може да спре да се грижи за себе си, за дома си и всичко останало. Освен това, виждам на какво приличат женените ми приятели. Благодаря, така съм си добре...
2. На моите години (близо 40), съм вече напълно наясно със себе си какво искам. И щом съм решил, че искам неангажиращи отношения, значи нищо не може да промени мнението ми. То не се базира на 5 минутно наблюдение
3. Не се плаша от силни жени с характер. Но нещо никак не ги виждам наоколо. Силна жена с характер не е капризна кифла, тропаща с крак винаги, когато не стане на нейното, нито е скандалджийка, която се цупи сърди или вика за всяко нещо, нито жена - темерут, която отговаря с "нищо" и "ти си знаеш". Силната жена с характер, вероятно вече е в червената книга. Обикновено, мъжете им се възхищаваме, но когато видим истинска такава.
4. Много ми се иска да вярвам. За съжаление, доста години повечето същества от женски пол се опитват да убият тази вяра по всякакъв начин. Май е по-реално да вярваме в Йети и чудовището от Лох Нес :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: aa7aa74743
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не слагай мъжете под общ знаменател, както е казано всеки "луд с номера си". Ние живеем в система, която кара хората да бъдат по напрегнати, стресирани и всичко опира до пари. Затова хората не искат да женят, защото за тях това са различни разходи. Има го и другия момент, когато започнеш сериозна връзка и човека до тебе постепенно ти пада в очите и се чудиш как да приключиш всичко. Те първоначално се държат по друг начин за да те впечатлят и като измине известно време започват да си показват истинската същност. Третия момент е използването. Беден си хваща богат или го правиш за удоволствие колкото да не си на сухо, докато не дойде следващата. Това е моето виждане надявам се да съм бил полезен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a1090e1ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм на 38, но още не съм имал никоя, просто нямах този шанс! Но по-нататък ще видя! Ще поставя въпроса ребром-ако сам реша да отида с влака на Пловдивския панаир и не те уведомя, а като се върна ти сигурно ще ми кажеш: "Защо не ми се обади? " Или пък да отида до някое далечно село, просто така, да се разходя, да направя няколко снимки, да се разходя из околностите, да се върна евентуално след един ден, а може и след два-за храна ще си направя две домашни пици, ще си взема и вода, докато отида и се върна ще мине доста време, защото ще се наложи да сменя два, а може и три влака, а и те минават по веднъж на ден-или рано сутрин, или късно следобед! А като се върна, сигурно пак ще ми опяваш защо не съм те уведомил, къде съм се покрил и т. н.! Това се нарича "свобода"! Всеки иска да е независим, като се види с малко пари, да отиде някъде за ден-два, да се махне от големия и шумен град, изнервени хора, мръсен въздух, да си "открадне" няколко безценни мига единствено за себе си, без някой да му казва къде да ходи и кога да се прибере, да не отговаря на когото и да било-обаждания и социални мрежи да са табу за това време, просто да се зареди с положителна енергия! Като реши, да си вземе влака и да се върне назад! Толкова много ли искаме?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c2526854c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   1. Искам сериозна връзка. Винаги съм искал и повечето ми връзки са били сериозни. Несериозните ми връзки не са били по моя вина, а жените са искали така.
2. Когато съм искал само секс, ако си допаднем с жената и имаме общи интереси отношенията ни са прераствали в сериозна връзка.
3. Изобщо не се плаша от силни жени с характер, даже са ми любимите. Плаша се от жени, които се надценяват, от такива, които се правят на силни, а на практика са без покритие, от откачалки - феминистки, скандалджийки и мъжкарани.
4. Да вярвам и съм я срещал три пъти в живота си.
М51.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5701cb4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Искам, защото такава имам и такава целя. Който не иска, не му е до това.

2. Нищо. Който каквото иска, това търси. И аз не успях на едно курвенце да ѝ променя мирогледа, нека си гледа абортите. Не ти е работа да променяш другите, те да си сърбат жалките провали.

3. Наркоман е насочвал зареден пистолет по мен. Пияни чернилки са се канели да ми сритат "белия задник". Наистина си сладичка, мислейки си че характерът ти "плаши" когото и да е.
Не знам какво ти конкретно визираш под "силна жена с характер", аз лично се сещам за някое лесбо, което си мисли, че просташкото поведение я прави силничка. Милото ми майче се води женица с характер: родителите си тормозеше, първият ѝ брак се провали, вторият също е пародия, псува децата си, псува братовчедките, които по болници я мъкнат, подпичква се обаче на полупознати и външни. Характерче. Ако искаш другите да те харесват, може би оправи свинското поведение? Или претендирай, че опитите да налагаш простотията си над другите е синоним за сила, все там.

4. Вярвам, защото съм я виждал.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4f3e520002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като чуя силни жени с характер знаеш ли какво си представям?
Яростна феминистка, която прикрито мрази мъжете. обаче в същото време не може без мъж. И за да прикрие злобата се опитва да го контролира нон стоп и го прави пълен чехльо или директно си търсят такива.
Какво значи силни жени с характер? За какво ми е силна жена?
Ако толкова иска да е силна пак стигаме до това, което казах в първото изречение, че си е чиста феминистка с промит мозък. Една жена трябва да е женствена, за да има баланс да допълва мъжа, който да бъде силният, а не да ми се перчи и да ми показва колко е можеща и знаеща. Да се опитва да командва живота ми. За какво ми е тая простотия?
Еми то и аз имам силен характер изграден от нещата, които съм преживял и когато съм бил най-зле не е имало жена да ме утешава и почти няма жена, която да понесе мъжа и да е слаб. Веднага почват да се оглеждат настрани, когато нещо в живота на мъжа не върви.
Не вярвам в искрената и истинска любов вече. Видях, че това е едно временно увлечение, което е много силно, но бързо всичко изчезва. Даже това не е любов.
Истинска любов има към децата и към кучетата и родителите. От жена към мъж не очаквам такова нещо.
Не искам да се обвързвам сериозно просто, защото не виждам в момента смисъл да го правя. Ето ти питаш защо се плашите от силни жени. Еми те вече всички взеха, че станаха много силни, много знаещи, много устати. Значи не ви трябват мъже при това положение.
Връзките масово вече са изградени на база различни неформални договорки и провайдърство от страна на мъжете. Тука имаше една тема как гаджето на някъв пич не искала да работи, ама не само не искала, а и не обичала, ама в същото време се сърди, че и го няма по цял ден, за да изкарва парите, които и тя харчи. Е за какво ми е подобно нещо.
Бъдете си силни и си чакайте белия принц и мъжете от топ 10 % които така или иначе не ви обръщат внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 68cf73eb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Защото истинската любов не съществува и няма сериозни хора за тази работа е факт

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: cb2888c84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жена съм, но смея да те попитам - защо обобщаваш? Ясно е, че хората са различни. По-скоро задай на себе си въпроса как и защо избираш определен тип мъже? Когато си отговориш и смениш настройката си, тогава няма задаваш тези въпроси на мъжете. Успех!
Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 93fa690dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Като чуя жени със силен характер, единственото за, което се сещам е феминистка. Еми за какво ми е да живея с такава? Да и търпя безкрайните прентенции, аз да си държа моите пари отделно тя нейните отделно, да живеем като идиоти без брак без нищо, да ми размахва пръст назидателно като шеф. Един мъж трябва да си има уважението в къщи, с феминистка това няма как да стане. Гледам много мои познати, дигнаха само краката да ги осемени ония с, , хубавите гени, , станали магарици на по 37-8г. живеят сами, и са чудят, коя шматка да, , обуят, , да го дояд и да им стане придворен слуга. Такива само чук и бег и това е. Те не стават за семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a9fc3e3afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   - Защо приемате покани за приятелство от мъже, и после като ви пишат не отговаряте?
- Защо като ви поканим на среща по културен начин се правите на интересни, и недостъпни?
- Защо повечето жени (не казвам всички) имат СВРЪХВИСОКИ очаквания и критерии към мъжа, а те нямат качествата да изискват това?
- Защо когато някой мъж ви заговори, казвате ''е всички почвате разговор така... много сте скучни'' (не знам какво очаквате да ви се каже)?
Имам още доста въпроси, женската аудитория да не ме разбира по грешно, не плюя по никой. За жалост обаче това си е истината. Може би трябва да видиш и себе си, и къде ЕВЕНТУАЛНО грешиш. Не винаги мъжете са ви виновни, и не всички мъже искат неангажиращи отношения!!! Хубав ден, дерзайте и успех.

М 22

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 630868538e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо не искате сериозна връзка?

Ми патили сме от жените доста и се пазим от нови наранявания. Не, че не искаме. Просто днес жените не са това, което трябва да бъдат (не, че и ние сме китки де). Днес жените масова са станали нагли, арогантни, неискрени, манипулативни, себични, егоистки, неверни. Някои не са нахални, нито са супер претенциозни, но са влезли в черупки от които не искат да излязат и не ги вълнува как се чувства мъжа до тях. Такива жени не се раздават и не умеят да радват мъжа. Имам предвид най-вече в леглото. Много мъже, които са се напатили от намаханите и отракани красавици, често се обвързват с по-кротки момичета, но после започват проблемите. Такива жени са пълни дървета в леглото, доколкото изобщо с времето продължават да правят секс с мъжете си. Или го правят с хиляда кандърми, или вечно ги боли главата, или ако все пак редовно отварят краката, са като мумии. Мъжете искаме жената до нас да се усмихва и да обича да прави секс с нас. Искаме жената да се поддържа, но без да прекалява, нито да се облича прекалено предизвикателно. Повечето българки са небалансирани жени. Или са курви, или пък скучни и фригидни жени, които скоро след обвързването се превръщат в лелки. Родят ли, край със всякакви илюзии за страст, които дотогава са подхранвали у мъжа. Запускат се, занемяряват външния си вид, напълняват, вечно мрънкат и недоволстват. После се чудят защо мъжете им изневеряват или стават агресивни. Голяма част от домашното насилие не би било факт, ако жените бяха по-страстни и сексуални с мъжете си. Освен това жените днес имат нереално високи очаквания към мъжете, що се касае до финансите. Истината е, че ако един мъж е богат, той не може да се отърве от жени. Много богати мъже с, които съм говорил са на мнение, че любо не съществува и, че всичко се движи от праите и секса. За жените е важно да се продадат на висока цена. Наричат го сигурност, но реално си е продажба. Такива жени са наясно, че няма да бъдат обичани, но поне ще са осигурени. За това и налитат на богати мъже, от които да родят за да си обезпечат живота.


Когато сте решили, че не искате да се обвързвате, а искате само неангажиращи отношения, какво може да Ви промени мнението и да Ви накара да искате връзка?

Много е трудно мъж да промени мнението си, ако е стигнал до тук. Не е невъзможно. Просто жената трябва да бъде с добра душа и да го обича истински. Мъжете с опит не сме толкова глупави и разбираме каква жена е с нас само от няколко месеца съвместен живот. Дори в самото начало сме наясно от поведениети за бъдещите проблеми. Просто и ние подобно на жените, често си затваряме очите и отричаме истината. Но ако жената до нас ни обича, както трябва да се обича един мъж, наистина сме склонни да се обвържем с нея.



Защо се плашите от силни жени с характер?

Поведението тип самочувствената кучка, която знае и умее всичко е жалко и смешно. Не ни плаши, а ни отвращава. такива жени са загубили женственост. Те нямат нужда от нас и за това ние не ги искаме. Жена, която не ми дава да бъда мъж, не е жена. Тя е е дно голямо нищо, кръгла 0. Мисли си, че умее всичко и може всичко, но решенията и са неадекватни, защото колкото и ледена кралица да го раздава, тя в крайна сметка е емоционално същество, у което разума е замъглен от емоциите в повечето случаи. Няма жена, която да е щастлива сама и да умее да се оправя сама без мъж, колкото и да се прави на независима. Тия независимите искам да ги видя като натрупа сняг с лопатите, но не ги виждам...

Вярвате ли в истинската любов?
В
16. 3 дни, 5 часа 212.122.184.242 Изтрий

ярвам.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f2d3bd70a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всеки е различен. Искам сериозна връзка но с жена която се раздава толко колкото и аз!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00bfcd0651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това е една от съвременните мантри на женските предавания и Космополитън - “ Мъжете се плашат от ...../ попълнете по желание/ .....жени.“
Мъжът не се плаши от никакъв вид отношения, просто не желае да изтъргува нещо, което му е важно / свободата или спокойствието/ - за нещо, което е важно за друг човек / каквото и да е женско желание - попълнете тук :)/. Жената дава определение за щастие, което се базира на собствената и представа за щастие, и очаква тя да е споделена. Не може да се получи - все едно заек да рекламира на лисица зелева салата. И още нещо - всички жени са изключително твърдо убедени, че друг е отговорен за щастието им - и това е мъжът. Тази убеденост се бетонира отново от женските списания, където заклинанието е "ти заслужаваш“. Отново глупост - заслужаваш само онова, за което си се преборил сам. За какво ми е връзка, която носи позитиви само на отсрещната страна, къде е моят мотив да съм в нея? Ако е единия секс - той е достъпен и без всички неща, които жената иска, за да се почувствала “специална“ - което пък е поредната глупост. И аз искам да се чувствам Арнолд Шварценегер, ама не съм и съм наясно с това. В резюме - мъжът цени секса, а той е много по-достъпен от това, което жените търсят и ценят - връзката. По теорията за търсенето и предлагането кое е с по- висока стойност - достъпното или рядкото? И кой плаща повече - този който търси трудно достъпното или онзи - който лесно намира онова, което му е нужно?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: 9a80c07e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ж28
Според моите наблюдения, мъжете които се страхуват от сериозни отношения, просто отказват да изработят предишните си "наранявания" и избират да се затворят. Да имат отношения без емоции, за да не могат да бъдат наранени. В тоя ред на мисли, също има значение и жената отсреща дали наистина им допада или не. В най-общия случай, ако един мъж не желае да се обвърже, просто жената не е тази, която да му вземе акъла. Но отново е до мъжа и себеосъзнаването му дали ще е честен с жената или ще я върти и мотае.
Ако твоя случай е такъв - преглъти и продължи напред. Свестни мъже има. Ако искаш все пак да му дадеш шанс - комуникирай какво те наранява и притеснява и наблюдавай дали той ще направи усилие за промяна, или ще ти дава оправдания.
Ако той продължава да те убеждава, че нищо сериозно не може да имате, бъди сигурна, че просто не си жената, която си представя до него и няма какво да промениш. Уважи себе си и си тръгни.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 63afad2d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Силна и независима жена??? Авторке, тази простотия я натрапват грозните космати и миризливи феминистки. Как мислиш, колко силна и независима може да е жената? По-силна и независима от мъжа ли? Знаеш ли колко такива силни и независими жени преминават в отвъдното, когато решат да се правят на по-силни от мъжа до тях? Виж статистиката. Никоя жена не е по-силна от мъжа до нея, ако мъжът е истински мъж. Изключение са меките китки и женчовците, дето не могат да набият една жена, а и се кланят и и угаждат на прищевките. Когато истински мъж хареса някоя жена, тогава той се грижи за нея, обича я повече от себе си и я прави майка на децата му. Само че, вече много рядко има такива жени, заслужаващи мъжко уважение и любов, защото болшинството феминизмът ги отрови и си остават самотни, "силни и независими", самодостатъчни до края на живота си без деца, като кобили без история! И знай едно! Мъжът никога няма да се уплаши от която и да е жена, ако е истински мъж, защото е физически и умствено много по-силен от нея! Жената трябва да се страхува от последствията за нея, че може да и се случи случка, ако вземе да демонстрира сила и независимост, която е гавра за мъжкия пол! Такива жени рано или късно си намират майстора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker