Приятелите ми се занимават с бившите ми гаджета... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелите ми се занимават с бившите ми гаджета...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2041 пъти
Досега все си мислех, че просто така се е случвало, че е чиста случайност, ама ей го на. Не бих тръгнал да пиша по форуми ако това не ме изненадваше до такава степен. Бил съм с 3 момичета досега. Не бих казал, че съм ходил с някакви супер модели, но явно в очите на "приятелите" ми всичките ми гаджета са такива.

С първата ми приятелка бяхме в сериозна връзка (2 години) и по едно време започнаха да се занимават с тогавашния ми най-добър приятел. Това беше един от най-тежките моменти в живота ми, тъй като двамата, на които най-много разчитах ми забиха нож в гърба. Както и да е, разкарах и двамата от живота си, а между тях в крайна сметка нищо не се получи.

Друг подобен случай се случи преди около година, когато разбрах, че един от най-близките ми приятели излиза с втората ми бивша приятелка. Той не отваряше дума за това, но редовно си качваха снимки в социалните мрежи, майка ми също ги беше виждала в някакво заведение заедно. С него все още се виждаме от време на време, но той доста умело избягва тази тема.

И най-скорошният случай - той поне не ми е близък приятел, но сме ходили напред-назад по екскурзии, фитнеси, кафенета, рождени дни, купони и доскоро много се имахме. Еми старата песен на нов глас.

Не исках да изпадам в подробности за случаите, защото според мен не това е важното в момента. Интересна ми е вашата гледна точка. Моето мнение е, че не е редно да се занимаваш с бивши гаджета на приятели/приятелки. Смятайте ме за задръстен и смотан, но държа на принципите си. Или си на едната страна, или на другата, не може да си по средата. Не съм някакъв екстремен моралист, но това е неуважение. Ако поговорите и се разберете като големи хора, това вече е друго. Но ми писна от тези детски изпълнения и липса на топки от страна на хората, които ми се водят приятели.

Когато се случва да запознавам гаджето си с приятели, винаги я предупреждавам, че приятелите ми са змии и че може да очаква във всеки момент да започнат да я свалят. Със сигурност и вие сте имали подобни случки и искам да знам дали проблемът е в мен и моите виждания или хората наистина са се превърнали в аморални ходещи създания, интересувайки се единствено от това да задоволят плътските си желания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: c9f1005da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Какво те интересува как си прекарват живота бившите ти гаджета? Какъв ти е проблемът щом са бивши? Те вече са никой за теб, както и ти за тях. Защо ровиш профили, снимки и т.н.? И какви разговори и разбиранета с теб трябва да се провеждат, всеки е свободен човек и може да бъде с когото иска, не е длъжен да те информира или да ти иска одобрението и мнението.
Колкото до приятелите ти - те са такива, каквито ти си избрал. "Приятелите ми са змии..",нямат топки , защо тогава си с тях? Намери си качествени хора, стига разбира се те да искат да са с теб. Хората са всякакви, но проблемът кого ще допуснеш в живота си е твой.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 692eccb1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Разсъждаваш супер детски. Не виждам къде ти е проблемът.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a90aab88cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Реално не е особено коректно, но е много честа практика, което не го прави редно, но го прави нормално. В няколко от компаниите, в които съм, това е съвсем в реда на нещата. В тази на приятеля ми също - почти всички са си баджанаци, изневеряват си един на друг, хора със сериозни връзки спят с приятелки на жените им и т.н. Много е зле. Не се говори за това особено, но е нещо като обществена тайна, което се споделя между най-близките от групата, но на всички им е ясно. Такъв е моралът, такива са отношенията... Все пак хората имат някаква среда, в която виреят и от която си намират половинки или партньори за секс. Изборът ти е ограничен до някаква степен. Повечето ми гаджета също са били приятели или добри познати, защото няма да тръгна специално да търся коренно различна среда, за да си хвана мъж. Сегашният ми партньор е уж от съвсем друга среда, но се оказа, че един от най-близките му приятели, е мой добър познат. Малък свят, всеки познава всеки почти и е очаквано да се случват такива работи. Разбирам защо се дразниш и е с право, но има предпоставки за това, които не зависят от теб. Хората си гледат интереса и дори да ти се пишат приятели, не може да си сигурен в нищо. А нагонът е особено тежък случай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 27df60fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1вият случай не е ок-разкарал си 2та боклука и добре. Но за бившите не съм много съгласна-щом ти не ги искаш, какъв е проблема някой твой приятел, който ги иска да е с тях?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 08d2843a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   “ Или си на едната страна, или на другата, не може да си по средата.”
“ Но ми писна от тези детски изпълнения”
Ето тук грешиш. Това че между теб и бившите ти не се е получило не означава, че са маркирани до живот и никой твой познат или приятел не трябва да ги поглежда или дори да бъде приятел с тях.
Като цяло ми звучи доста токсично, че един вид ревнуваш и трите бивши. Човек обикновено започва връзка след като е преодолял предишната. Също казваш, че не били супер модели, а ти защо си бил с тях? Вероятно, защото са ужасни хора? Помисли върху това дали ти не си бил токсичния във връзката и това да е причината всичките ти връзки да са се разпаднали, като не го казвам да се заяждам, а евентуално да помогна за следващата ти приятелка.
Имам приятели двойки и ако евентуално се разделят, определено бих искал да си остана приятел и с двамата, но ако някой ми каже да избирам между него или нея, определено ще избера другия ;).
Ако родителите ти се разделят пак ли не може да си по средата?

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d1fc27f0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 3: абе не съм най-големият моралист, ама не е нормално, това означава, че не можеш да разчиташ на тези хора за нещо елементарно, камо ли ако е за нещо важно, да ти помогнат в труден момент, да свършите работа, да ти дадат пари ако закъсаш да те приютят, да те напсуват, когато трябва и ти да не се обидиш - това е истинското приятелство - без задни мисли и недомлъвки

спомням си един комшия от деца се знаем, хвана си една приятелка, оная флиртува с мене, директно му казах, че не е стока, ама беше хлътнал - оная ме гледа на кръв хахаха - след точно 4 месеца дойде да ми реве, че бил имал 1000 баджанака - та тази изчезна, но приятелството ни още е силно както беше

и какви са тия "компании" и т.н. - това не е приятели - това са някакви познати, дето утре ги има, после ги няма

разбирам изневяра в стил, пийналa си на банкета, станало нещо, е голям праз, случва се, но жена ти да мърсува с приятели зад гърба ти, или "приятел" да закача жена ти - завират ми ла*ната само като се замисля по въпроса

Мод: пич, колко коментара още трябва да ти изтрия да се усетиш, че трябва от време на време да слагаш по някой пунктуационен знак и главна буква?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8c28eaa581
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ми аз пък ще ти кажа, че си абсолютно в правото си и тези, които ти казват, че не си прав са правили същата мизерия на техен приятел/ка, затова защитават подобни тъпи действия. Замисли се колко е малоумно да развалиш приятелство, заради връзка, която не се знае колко време ще продължи. Това за мен си е долна постъпка, но съветът ми към теб е да не обръщаш толкова внимание и да не го взимаш присърце. Хората в днешно време са адски фалшиви и по всяко време могат да се обърнат срещу теб. Преди 10 години злоупотребих с наркотиците и почти всички се отрекоха от мен. Единственият човек, който ми подаде ръка и смея да твърдя, че ме спаси беше приятел от гимназията.
Не съжалявай, че се получава така. Тези моменти ни показват кой наистина е до нас, на кого можеш да разчиташ и на кого трябва да биеш шута. Живей си живота и бъди щастлив!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0e5eb65d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторе, абсолютно правилно разсъждаваш. Никой истински мъж не се занимава с настоящи и бивши гаджета на своите приятели. Аз имах такъв случай преди доста години. Мой близък приятел скъса с една мацка, с която беше около 5 години. мацето работеше близо до мен и почти ежедневно се засичахме. Тя започна да ме сваля. Тогава нямах гадже. Бях поласкан, че такова яко маце ме сваля и ако не беше бивша на мой приятел, със сигурност щях да я изчукам. Но си дадох сметка, че заради едното ебане щях да прецакам приятелство. Никога за нищо на света не бива да се закачат жени на наши приятели, пък било то и бивши. Защо ли? Ами защото:
1) Щом са били гаджета вероятно е имало чувства, спомени и т.н.
2) дори връзката им да е била кратка, все пак е имало симпатии и очаквания
3)той може още да я обича
4) след време те може да се съберат. Представете си, че се съберат. Ако приятелят ви знае, че сте я ебал, никога вече няма да може да седнете заедно. Ако той не знае вие също няма да можете да седнете с тях. Как ще се почувствате ако ваш приятел ви каже: "Ела да гледаме мача у нас" и изведнъж се появи тази, с която преди време е скъсал и вие сте наебали докато са били разделени? Дори само с нея да се засичате, ще ви е конфузно.

Вижте, ако става дума за някаква курва, която сте ебали заедно на морето в пиянска нощ е едно. Но тук авторът говори за друго!


Не става пичове. Бъдете мъже, а не мъжки курви!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8daf8fe236
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъчно ми е, като чета коментарите.
Как ще е нормално това? Какво се случва с лоялността, морала, приятелство?
Сърцето ти чувства, че нещо не е наред и е точно така.
Това НЕ СА твои приятели. Приятел няма да преспи с твое бивше гадже, а ако случайно се влюби (всичко се случва, не сме роботи), то е редно да те попита дали нямаш против да опитат. Така чувствам аз нещата за редни.
Другото са подмолни постъпки. Има милиони момичета, защо точно с момичето, което някога си обичал, трябва да се занимават.
Запомни: приятелството или не съществува, или е на изчезване. Вече има само интереси и егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 62330636e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами това не са приятели. По-добре сам отколкото в лоша компания. Защо излизаш с такива хора? Мижитурка ли си, че не можеш да вирееш са? И ДА, истинските приятели нямат място при бившите. А вече с други бившите какво правят си е тяхна работа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6010c38e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен е редно приятелят поне да говори с теб, преди да предприеме други действия с твоя бивша. Съветвам те да страниш от такива "приятели" - те или не са ти истински приятели, или просто не са достатъчно свестни като хора.
Случавало ми се е бивш на моя приятелка да ми се натиска. Тя дори ми даде "зелена светлина", но аз не го намирам за редно и нищо не се случи. Приемам само ако става дума за някаква много голяма любов, но пак разговорът е задължителен.
Търси си други приятели, а тези, които се държат така или ги сложи в графа "познати", или ги зачерни изцяло.
В крайна сметка по-добре малко, но качествини приятели отколкото много, но фалшиви.
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 110314bf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Баси, аз даже не мога да си го представя.
Как изобщо ще успее да поддържа контакт с аверите ти без теб? По фб? От къде им има фбците? Не виждаш ли, че са общи приятели? Не забелязваш ли кой й пише понякога и за какво?

За мен тази тенденция показва, че си малко.....смотан, честно казано. И "аверите ти" се възползват от това. Такива неща се забелязват, и щом ти не ги забелзваш, докато не стане твърде късно, значи нещо ти куца.
Също така, ако живееш в малък град, нормално хора, които познаваш да налитат на твои бивши, при положение, че цялото градче си делите сигурно има-няма 10 пички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a91f7332c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 7: най-добре разбират тези, които са преживели дадена ситуация. Дори да се поставиш на мястото на другия, няма как да го разбереш напълно, ако не си преживял лично същата/подобна ситуация. Ако ти си го направил на някой може и изобщо да не разбереш какво си причинил на човека. Но когато го направят на теб, чувствата са съвсем различни и в повечето случаи са гадни, но пък ти отварят очите.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 32e4841b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Затова мой човек не смесвай гаджета и приятели. Както и сам можеш да се убедиш не води до нищо добро. Дръж си мацката близо а с приятелите излизай само когато си без нея. Запомни какво ти казвам : от близък приятел става най-лошия предател. Защото той знае как да ти забие ножа така че да боли. Моя съвет е смени хората около тебе и ако можеш смени и градовете. Започни някъде начисто. Може и да ти е от полза. Късмет авторе

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker