Оставя си бельото в неговия шкаф - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оставя си бельото в неговия шкаф
преди: 3 години, 11 дни, прочетена 2598 пъти
Аз съм авторката на темата "Прекалено е шумна в леглото". Продължавам темата, тъй като е в развитие. Тази жена не се отказва. Започна тайничко да оставя свое бельо при дрехите на приятеля ми. Казах му, че това не са мои прашки и той отвърна, че е объркала рафта. Горният рафт бил за дрехите на приятеля му. Е добре де, веднъж се объркала, два пъти, ама то вече за 3ти път се случва. Първо намерих прашките, после дамски чорапи, а днес и тениска. При това не ровя специално да търся иначе не знам какво още ще изскочи хахаха. Снощи моят приятел извади една тениска от гардероба си и ме попита: Твоя ли е. Естествено не беше. И той отвърна: Аааа значи е на другото момиче, след което я премести в шкафа на приятеля му. Тя само тампони не е почнала да оставя досега хаххаха ужас. Аз му казах: Нарочно го прави! Но той не смята така. Каза да не започвам пак с тези глупости и да не създавам излишно драми за нищо. След което се гушнахме в леглото и заспахме. И на сутринта пак правихме страхотен секс и ме гледаше нежно и мило. Много добре се държи с мен. Просто не мога да го убедя, че тва момиче е виновно, а не аз. Не ми е приятно така да подмята свои вещи. Според мене тя го прави, за да ме накара да си мисля, че той има любовница и да ни скара. Тя самата не е много секси. Дебеличка е, не е някаква хубавица. Да не би да избива комплекси някакви? Хем не е секси, хем се вживява като секс богиня, която крещи в леглото и си оставя прашките на чуждо място.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 дни
hash: 0315bf17f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Твоя приятел или е пълен наивник и въпросната ще го прикотка, или ти хвърля прах в очите, докато междувременно се зарибява с нея. И в двата случая изглежда не взема насериозно мнението ти и хич не го е еня да постави граници на въпросната нагла особа. Ако искаш цял живот да спориш с този човек - продължавай връзката си. В противен случай просто се разделете мирно и тихо, и си намери някой по-подходящ. В крайна сметка не е последния мъж на света.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 262fb92990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Аз пък съм онзи от последните коментари, който ти каза да късаш. Приятелят ти не те защитава, щом това те устройва, защо търсиш съвет се питам! Иначе, това момиче е очевидно противно и няма какво да прави с времето си, освен сплетни, но съвестта ти е най-важното нещо в цялата история. Ако направиш компромис със нея, наистина си пилееш живота!

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: e6e0b71f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нали имаше две стаи с преходник! Какви са тея рафтове, че ЕДИНИЯТ бил на приятеля ти? Така се изказваш, че се подразбира, че у тая квартира има ДВА РАФТА - единият на приятеля ти, а другия на другото момче.

Ако толкова се притесняваш, че дебеланката ще омотае приятеля ти, говори с него. По това, което казваш, не си личи да точи лиги по нея. Струва ми се, че се филмираш излишно.

Едното отиване към банята възбуден не е признак, че гаджето ти иска да я опъва в банята. Даже се искат топки да не се притесняваш от голотата си пред макар и познати хора.

Виж, проблемът ти е, че се чувства застрашена. Дадох ти примера с общежитията и как стои въпроса със секса там. Според твоята логика всяка студентка, която кани приятеля си в квартирата трябва да е нонстоп на тръни, че съкватирантките и могат да го изчукат на живо, а нея да превърнат в лесбийка.

Наистина е смешна реакцията ти на цялата тази ситуация.

Поне за момента момчето ти не показва да си е загубил ума.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 2fc9520921
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Говори с нея направо. Кажи й добронамерено, че вече няколко пъти намираш нейни неща във вашето шкафче. Ако го прави нарочно, тормозът ще продължи докато не се изнесете.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 0e6268ff57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Сега обърква шкафа, утре ще обърка кревата. И бъди сигурна, че твоят няма да има нищо против. Това, че била по-грозна от теб няма да го спре. Безполезно е да пускаш теми тук и да ни информираш всеки ден какво се случва, след като в действителност не правиш нищо, за да не се случва това, което те дразни. Можеш да ѝ захвърлиш парцалите в стаята на приятеля ѝ и да ѝ кажеш, че следващия път ще ги търси в кофата за боклук. Ако толкова държиш на този, който не го заслужава , според мен, можеш сериозно да поставиш въпроса за друга квартира. Вместо да мрънкаш и след като те погледне мило и те изч@ка да се размекваш. Затова и не те приема сериозно, знае колко лесно и бързо ти минава и ще си прави каквото иска. Така не постигаш нищо, само му показваш колко малко уважаваш себе си. А който няма самоуважение, не получава уважение и от другите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 4f4bccc4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Започни и ти да слагаш твое бельо в шкафа на "другото момче"!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 4103d648f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Историята е пълна измислица. Как така ти си слаба, а тя дебела и приятелят ти ще пита тази тениска твоя ли е?

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: f33d419536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ама ти си била много тъпа, а той те манипулира както си иска. Какво стоиш с тоя олигофрен? Като не е секси според твоите критерии, да не мислиш, че според неговите не е? Като е дебеличка не значи, че няма да привлече един мъж, мъжете харесват много нахакани кучки, които са сексуални и могат да ги доминират. Колкото и да не признават. Външният вид почти няма общо със сексапила.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: d7a0e4a6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Kaто намериш чужди прашки ,ги изхвърляш . Не казваш дори на приятеля ти .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 6281a0d902
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами мацка, в предната тема те посъветвахме да късаш, че не те защитава. Той продължава да не те защитава, ти продължаваш да си с него, какво ревеш тогава?

Просто е - или си с него и търпиш, или ако не ти оттърва да те правят на балама, си тръгваш. Ти хем искаш да не те правят на проста, хем си стоиш там и му търпиш чалъмите. Да не мислиш, че той не вдява за какво става въпрос? Ама нали трябва да те забаламоса, че всичко е точно и няма никакви намерения към нея, че да не се усетиш, като я опънат двамата едновременно, ако вече не са я и опънали. Даже най-вероятно вече са я опънали и така тя го закача, един вид да играе по бръснача да видим дали ще се усетиш и дали приятеля ти ще съумее да те приспи.

Не ви разбирам, хем ревете от Ганьовци, хем пак при тях стоите. Ами значи вие самите искате да ви правят на абдали.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 023248601f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Махай го тоя. Да си правят тройките там.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 0315bf17f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочетох и другия ти пост, и вече съм на мнение че твоя приятел абсолютно те разиграва. Цялата работа изглежда сякаш всички останали са се наговорили зад гърба ти. Не е сигурно дали твоя приятел вече не спи с въпросната, но и да не го прави, е въпрос на време.

И той като много друго мъже е повярвал на разни сцени от порното и явно смята изпълненията на другото момиче като връх на сексуалността и разкрепостеността. Задай си въпроса, каква връзка може да имаш с човек, притежаващ толкова елементарно и инфантилно мислене, който стига дотам че да се надпреварва в това кой прави по-шумен секс. Пълна скръб е според мен, независимо как се държи през останалото време.

От №1.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 6281a0d902
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Наистина какъв е смисълът да пускаш всеки ден теми и да ти даваме акъл, като ти нищо не предприемаш и си продължаваш да те правят на глупачка? Както каза номер 5, утре и леглото ще обърка и приятеля ти ще я обърка с тебе и ще я наебе погрешка. И ти пак ще пишеш тук и пак ще си търпиши и нищо няма да предприемеш. Какъв е смисълът от тези теми, като пак си знаеш твоето? Таман ни повярваш, и приятеля ти мигне 2 пъти на парцали и ти пак лапваш въдицата, а че през останалото време те прави на балама, надпреварва се с порноизпълненията на онзи и се закачат с дебеланата, няма значение.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 9d96586d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Другия път ги намажи с люта чушка... И се прави на ударена като писне- "не знам, не чух, не видях" също като нея.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 4df0e1d350
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   Имаш проблем със себе си и възлюбения,ама най-вече той е проблемът в създалата се ситуация.
В двете си теми пресъздаваш момичето като дявол,а приятелят си като ангел,на който ангел са му слаби ангелите.
Ти като потърпевшо лице казваш от пръв поглед ,а сега аз ще ти кажа какво мисля като страничен наблюдател:

Приятелят ти не те обича,ако те обичаше и държеше на теб нямаше да му е приятно съвсем "случайно" някоя да си пъхне дрехите при него.
Нямаше да си позволява да ходи по боксерки,камо ли да тръгне във възбудено състояние.
Също така това със звуците,ами отдавна щеше да си намери нова квартира с други по-човечни съквартиранти.
Ако държеше също така на теб нямаше да те изкарва параноична.

Не знам влюбена ли си,или просто си си глупава,но ако бях аз до сега да съм го напуснала,вместо да се обяснявам по форумите като поредната "жертва".








– ~darkgirl~

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 3d31eea790
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз лично не бих изтърпяла подобни циркове. Трима човека да ме правят на луда и глупачка, и аз да не се махна от там. Какви нерви имаш, не знам...
И двамата с тая ти се присмиват, това е. Мислиш, че тая не знае в чие шкаф слага, или не го прави нарочно? Млади хора сте, не сте дементни, нито пък жилището ще е огромно, че да се обърка в стаите. Всичко се прави с цел. Ако приятелят ти я е минал, да го подсеща за нея, и да иска още. Ако още не я минал- да си мечтае, да я желае и да я оправи. Може и тройка, може и двойка.
Приятелят ти е просто мазняр, който с ласки и приказки си дава вид, че проблем няма,че си въобразяваш. Че си ревнивка и побъркана. Що не ги оставиш да си гукат тримцата, ами приемаш да ти се подиграват?

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 6866f40384
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   А не ти ли мина през акъла, вместо да пускаш теми, да говориш с нея?
Отиваш, носиш и гащите и й казваш "ако обичаш, не си оставяй бельото в шкафа на гаджето ми". Или както каза някой тук, изхвърляш ги, и продължаваш да ги изхвърляш, докато тая не се усети.
Проблемът е, че ти като типичка путка, искаш само да мрънкаш за проблемите си, без да правиш нищо по въпроса. Дали ще мрънкаш тук или на авера си, все тая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker