С каква смелост го правите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С каква смелост го правите?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2537 пъти
Винаги съм се чудил, когато видя някой мъж да крещи, обижда и шамари жена си. При това такива жени, които нито са грозни, нито прости. С две думи, може да си намери много по-добър и успял мъж. Защо си удряте жените, бе? Особено това се забелязва при мъжете около средна възраст, сиреч тези ''истинските'', които ходили в казарма. Аз лично никога не бих си и помислил, да не говорим да ударя шамар на съпруга си или да я обиждам. Че как бих могъл? Та, тя притежава всички качества да си намери много по-перспективен и успял мъж, например ако отиде в Дубай, още пред летището ще я чакат с Бентлито и милиардите дирхами(знам, неуместен пример), но въпреки това тя е избрала мен. Мен като човек, с когото да прекара живота си.......Да я обида или ударя, за мен означава да оскверня избора й, който безспорно е лош, но не е избрала да бъде с по-богат и умен, а с мен никаквия. Та, затова се чудя на тези, които подлагат жените си на тормоз?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: b373270736
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Много добре си го казал. Ако има мъже постъпващи така, те не са нормални човешки същества.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bce3798e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ти си душичка по природа, дано срещаш само себеподобни. А другите са зли пиявици по природа- каквото и да им се случи, кавито и хора да срещнат, в кръвта им ще е да използват и смазват психически другите. Та не ги питай, за пореден път ще видиш безсмислената и неизмерима злоба в отговора им, ще ти стане ясно за какви нищожества, единствени по рода си, иде реч.
ж24

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ba692b4131
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Не е смелост, а тъкмо обратното. Това са страхливи мижитурки (в никакъв случай мъже) комплексари, неудачници в живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 946ae9bee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Mного сте ми чудни, такива умници! Видите нещо, някъде и идвате да държите сметка във второ лице в сайта. А, защо не попиташ този, който бие половинката си? Доста по-смислено е.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 204017e953
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха, това направо ми бие на тема писана от жена.
Аз бих върнал въпроса така - защо жените седят с мъже, дето се държат с тях по описания начин???? Нали уж имат много избор? Ама си седят с тея дето ги бият и обиждат. Значи си им е ок.
Та реално това е истинският въпрос за мен.
Защото гледано отстрани изглежда така - по-голям шанс имаш да задържиш жена, ако я пердашиш, отколкото ако й подаряваш цветя. Е... ай ся, на 10 шамара, по 1 цвете, може, за баланс.
Просто жените, когато си твърде добър с тях мислят така: "Оооо, той тоя щом толкова се старае да ме впечатли, значи ми е под нивото, баси смотания, аз мога да си хвана по-готин". Пък като ги шамарят, си мислят "Ооо, тоя е ебаси пича, хич не му дреме дали ще си тръгна или не, я по-добре да седя при него, че явно е доста над моето ниво". Елементарна психология, Уотсън!

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ffcd6c7975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Защото ако не го правеха, тези жени не биха били с тях.

Разбираш ли?

Не, не разбираш.
И ти, и жена ти вероятно, не бихте могли да разберете наистина, защото сте различен тип хора, с различни.
Гледайте си в паничките, избирайте най–доброто за себе си и не навирайте нещата, които Вие цените, в креватите на другите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bf9dda8f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе, ти си жена представяща се за мъж!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7e585ea4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз изобщо не разбирам защо хората ги избива на физическо насилие когато са ядосани. Не бих ударила нито жена, нито мъж, дете, животинче... За мен подобно поведение е анормално. Не може да нараняваш някого само защото не можеш да се справиш с емоциите си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7a93b78621
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това е тема писана от жена, представяща се за мъж, с цел да окарикатури и подиграе мъжете и да си намери подгласнички в коментарите, които да й пригласят като квачки в нейните мъжемразки излияния, както видимо е станало. Твърде очевадно, наивно и глупаво написано, смешна и жалка работа. Авторке, това, че мъжът ти те бие не ти е виновен той, а си си виновна само ти, по принцип жените винаги са виновни, защото са жени. Няма невинна жена! За да те бие мъжът ти, със сигурност има причина за това, мъж жена никога не бие без причина! Сигурно всеки ден му лазиш по нервите и го предизвикваш с твоята женска наглост и гавра с мъжкия облик, и той няма друг начин да се справи с твоя вербален тормоз, освен с бой. Боят е последната мярка за овладяване на женската душмания, когато всички други методи не помагат а очевидно при теб, само думите не са помогнали! Затова се сърди на себе си, а не на мъжете. Мъжът никога не е виновен и винаги е невинен, защото е мъж, а жената винаги е виновна, защото е жена!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 581a8f9292
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би някои оттях са се нагледали на същото вкъщи и имат "прекрасен" пример от собствените си бащи. Комплексари, които понеже не могат да се докажат по друг начин бият жените си. Мижитурки.
Отношението към жените се възпитава. Всичко идва от семейството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker