Кое във външния вид на мъжа е непривлекателно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое във външния вид на мъжа е непривлекателно?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3056 пъти
Имаше подобна тема за жени, кажете сега за мъжете.
Говоря чисто и само за външен вид, не намествайте чувства, пари любов и изгода.
Какво според вас най- загрозява един мъж?
Бирено коремче, оплешивяване , твърде космат или обратното- липса на окосмяване... криви зъби, голям нос ? Какво ви отблъсква и какво изглежда добре, като изключим фактът, че
Има много чаровни мъже, които не са особено красиви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 86904e0e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Всяка част на тялото, която е неподдържана, е грозна. За мен кривите зъби например не са голям проблем, но жълтите зъби и лошият дъх са. Окосмяването си зависи от гена, така че и двата варианта за мен са нормални. С носа и оплешивяването е същото, приемам го. Мъжът ми например има склонност към оплешивяване, а аз харесвам мъже с дълга коса, но все пак съм с него. Мазната коса и нелекуваният пърхут обаче нямат оправдание. Биреното коремче пък издава мързел / заседнал начин на живот и си зависи от мотивацията на мъжа да не го допуска или да го премахне с малко диета и спорт. Ясно е, че не всички можем да сме перфактни или да изглеждаме както ни се иска, защото някои хора просто имат по-неблагоприятни гени. Затова трябва да се стремим да бъдем най-добрата версия на себе си. Това ще рече, че човек не трябва да си прави пластични операции, а да се поддържа във възможно най-добър вид, въпреки някои генетични недостатъци.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 29d49c0f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Това е мое мнение. Разбира се любовта няма място тук.
1. На първо място и единствено задължително за мен е да има добра лична хигиена. Не кривите зъби или проблемната кожа, а неподдържаните такива и смрад веднага ще ме отвратят. С други думи да се къпе, да мирише добре и да се грижи за външния си вид.
2. Окосмението не ми е проблем, но една вежда, гадни бради и мустаци (като цяло не харесвам лицево окосмение), или твърде много косми по гърба или гърдите, както в интимните зони са ужасни. Тоест ако е нормално няма проблем, ако мъжът го маха - негов избор, все е яко. Но ако си като горила, елементарно да се погрижиш.
3. Плешивостта не ми е проблем също, но едно малко предпочитание е да се обръсне напълно ако оплешивява, не да се прави шарен в главата. Гола глава е ОК, всякаква коса без полуплешив ми е добре.

4. Това не прави един мъж грозен, но какво го прави хубав и главно към трениращите мъже. Обожавам стегнати изпъкнали дупета. И ние жените имаме предпочитания.

Това е общо взето. Само първото условие ми е задължително и второто донякъде, защото върви заедно с първото. Натам характерът е важен и динамиката с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b8420f2263
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Абдолютно всяка част от мъжкото тяло може да бъде непривлекателна, но мен най ме отблъскват тъмна кожа, кръгло лице, наднормено тегло, нисък ръст, косми под мишниците, гърба, гърдите и корема. Има и други неща, които не харесвам, но тези са основните.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 963c090e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не харесвам ако има брада, рунтави вежди, оплешивяване, не харесвам мъже, които си махат космите, неподдържано, нехигиенично тяло, голям бирен корем.

Много харесвам чисто лице, със заострен немалък нос, добре облечен със стил - не е необходимо да е с парфюм. Да е с умерени косми по гърдите, ръцете и т.н. , пъддэржан физически, да има някаква физическа октивност и да си личи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bf9b9dd088
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мъжко излъчване, сериозност, интелигентна физиономия. Това можеш да го видиш, наблюдавай с какви се влачат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7d0376255d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да нисък, да е дебел и неподдържан .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bc19448beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много зависи. Както си изброил или изброила
1 голям нос - в повечето случаи не, може би само един път видях мъж с наистина отблъскващо голям нос
2 липса на окосмяване - не ми е любима черта, зле е, но не чак болка за умиране ако иначе всичко друго е наред
3 твърде космат - пак зависи и като цяло не, но ако има и на гърба това вече би могло да ме отблъсне
4 оплешивяване - категорично да! отблъскващо ми е поне на мен на н-та степен
5 бирено коремче - не ме притеснява ако не е прекалено голямо

Външността като набор от черти е много индивидуална и някои мъже ги загрозява едно, докато при други то не е проблем. Няма перфектни мъже, ясно ни е. Дори и да има някоя от тези черти мъжът ви, не вярвам това да пречи да си го обичате ако е човек на място! Г., мило, обичам те! Ти си знаеш ако четеш това!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ec6f560b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да си е обръснал главата. Да оплешивява.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 05fba02256
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И аз повече харесвам чаровни, а не красиви мъже... не че отказвам вторите, но първите са някак по-интересни - може да ги гледаш и да откриваш нещо ново всеки път.
Иначе мен най-много ме отблъскват големи прасци и глезени, къси, дебели пръстчета и женски таз, криви крака. Не харесвам черни и рунтави мъже, батки с диагоналки и чехли, оскубани и гелосани като метросексуални араби. Едни от най-ужасяващите мъже, за които се сещам, са Цветан Цветанов и Лъчезар Богданов (икономист). Допадат ми такива като Юлиан Вергов или Михаил Билалов, който ми е точно чаровен и харизматичен.
Сигурно някой ще ми се обиди, но мисля, че българските мъже са едни от най-грозните и неподдържани, като не мога да разбера защо, тъй като жените ни са сравнително прилични. Естествено, че не сме най-красивите на света, това са комплексарски измишльотини, но в сферата на външния вид, определено печелят дамите. Би било нормално съотношението да е сходно. Където съм пътувала и е имало красавици, мъжете също да били страхотни - Чехия, Швеция като най-ярки примери. Тука няма такова съотношение... И най-лошото е, че маса хубави момичета си ги харесват и се хващат с някакви пълни орки - черни, нискочели, примитивни или просто отявлено грозни. Не го разбирам това, но им завиждам, че харесват толкова гадни мъже - имат огромен избор и много по-лесно си намират половинка. Не се подигравам, сериозна съм. Но е така щом си падаш по високи и светли мъже (има и доста изключения, но предимно), България не е мястото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e3961227c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Космите, стърчащи от носа, прекалено голямо бирено шкембе (малко коремче за мен не е проблем), прекалено криви зъби и позеленели/ пожълтели от пушене зъби. Да смърди на алкохоли и цигари, на пот (не говоря за мъж, който се къпе редовно), често и оплешивяване, но зависи от самият мъж, защото някои мъже тръгват да оплешивяват, но не изглеждат зле.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f7702488e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Единственото, което ме отблъсква е биреното шкембенце... Всичко останало височина, оплешивяване и т.н не е толкова важно. Като цяло за неща като височината, които човек не контролира, а са му генетично заложени, няма как да съдя хората.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3ede6c2e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лоши зъби и прекалено много косми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 37f2864bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ака не говорим за визия,а за поведение,мога да апиша така-псуване,секнене на публични места,чешене по топките,разхождане без горни дрехи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d97181027e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Само не разбирам защо пускате такива теми? Очаквам тук да се изредят 174830465 принцеси с 5 фермана претенции за гадните, дебелите, миризливите и ограничените мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eb97ea647a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Тегло извън нормата за съответния ръст. Дали под или над нормата - все е нездравословно и неестетично.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 238d27411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен оплешивяването и биреното шкембе са грозни.
Биреното шкембе всеки мъж може да го махне с тренировки а за оплешивяването, един мъж трябва да плати за процедури по присаждане на коса, но не всички имат пари.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 79ba90c8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мен може да ме поотблъсне само липсата на хигиена, но в крайна сметка това е нещо лесно поправимо.
Изобщо не ме интересува толкова външния вид на мъжа, просто трябва да се получи химията между нас, да си допаднем.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cde947f4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Неподдържанст като цяло- лоша устна хигиена, мръсни дрехи, дълги нокти, мазна коса... мога да изброявам още. Не всеки му е дадено да е красив, но всеки може да се поддържа. И когато го прави това си личи.
Аз особено харесвам усмивката- първо нея гледам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 09821caed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Тука нито една не харесвала брада и обръсната нарочно глава. А като ме видят се чудят как да ми го налапат.
Жена не питайте за такиеа неша. Имайте самочувствие, грижете се за себе си и не задавайте тъпи въпроси.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d35c229605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Да е нисък, да е дебел и неподдържан ."

Горките ниски мъже. ;-)) Сигурно плачат, четейки тази тема: в почти всяко мнение ги споменават.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cb3a662448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Виж ти, виж ти
Явно с доста дами нямаме общо в предпочитанията към мъжете...
И аз не харесвам бирени коремчета, но ако е малко нямам никакъв проблем.Но много харесвам космати мъже, направо полудявам.Аз не харесвам много слаби, предпочитам да е малко "пухкав'' така да се каже.За зъби нямам предпочитания какви да бъдат, стига да няма лош дъх, разбира се...
Може би за ръст да не пада под 175-6 и нещо и също да е едър на структура.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b8420f2263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Познавам сравнително много на брой красиви мъже, които имат недостатъци като криви зъби и сравнително големи носове, но въпреки това са красиви. Всъщност най-красивите мъже, които съм виждала в живота си, имат явни недостатъци. Понеже съм естет, много често си мисля за красотата във всичките и форми (дори невидимите за окото) и съм забелязала, че почти винаги сбор от недостатъци прави най-красивите хора. Просто дефекти, които са подредени по такъв начин, че създават шедьовър. Винаги - × - =


Номер 3

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4b25c6af97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Има много неща които не харесвам- всякакво окосмяване (най добре да си бръснат всички косми по тялото), миризма на алкохол цигари, също и на пот

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3f0536ec51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Нямам претенции към окосмяване, ръст, професионална реализация, имущества, коли...
От едно-единствено нещо си патя цял живот и то е следното - харесват ме все безкрайно кльощави, буквално слаботелесни мъже!
Не мога и не мога да се преборя със себе си и да поискам такъв мъж, чисто физически, колкото и да ни върви приказката и да си допадаме!
Възприемам ги като недоразвити момченца, дано не обидя никого тук, но това е единственото нещо, от което наистина бягам!
Била съм с младеж с акне в период, в който не съм имала нито една пъпка аз самата; излизала съм с мъж по-нисък от мен; жестоко хлътнах по човек, който беше безработен, но не ми е пречело...
Всичките бяха в прилична физическа форма, на мен ми е важно това! Всеки си е башка луд са казали хората, и с право!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4dadef5f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Мъж съм и ще изкажа мнението си.
1. Неправилна и прегърбена стойка, рамене увиснали напред.
Имах такъв проблем, който коригирах доста време със спорт и специфични упражнения.
2. Плешив съм, факта че нямам коса не ми пречи. Проблемът е когато не си бръсна редовно главата. Няма нищо по-лошо от рехава коса, или опит за прикриването ѝ, като онзи ютуб влогър, няма да му казвам името. Та, ако сте плешиви, бръснете си главата 1-2 пъти седмично, да лъщи.
3. Криви зъби. Като малък имах такъв проблем, който беше коригиран с носене на скоби за 2 години. Добре че родителите ми се сетиха на време и вложиха пари в това да имам хубава усмивка и захапка.
Та това са тези три главни точки според мен. Не съм с кой знае какъв добър ген и трябваше да "работя" за да си подобря визията. Буквално с грижа за себе си "инвестиране в себе си" можете да се подобрите доста.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ba47c19aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Криви зъби,пожълтели ,та чак покафенели ,лош дъх,да не си бръсне мишниците,интимната зона,гърба,от носа му да не висят косми,ако има повечко вежда да си скубе лекичко ,но да не става като гей,за косата и да оплешивява ,ако е къса и му ходи е ок ,защото има мъже с 0 или 1 номер ,но не им ходи поради формата на лицето и не стават за мен,има мъже оплешивяващи ,но с такива черти ,че като е късо подстриган си е уаууу,тогава не бих изобщо го забелязала това.
И отделно кой не обича високи -минимум 1.85 и да не са по 60-70 кг ,а около 100 .
Общо взето това ,аааа и да имат чувство за хумор ,защото колкото и да е готин като няма какво да си кажем

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c6ffb51fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Да е нисък, с развалени зъби, космат, който се къпе веднъж седмично. Никоя няма да вземе такъв, а ако вземе тежко й... С две думи грозен мъж, такъв типаж избягват всички хубави жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ffa95944f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Най-гадното на всички времена е нокът на кутрето.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 97550962a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Ама и тука не сте честни майка му стара. Мен ме оплюха в една тема ама, както каза един никому известен влогър... "оставете ги какво казват, а ги вижте какво правят"... И си е така. Познавам пичове, дето са абсолютните гнусняци, но жени бол около тях. Какво харесват жените и те не знаят...

Гледайте си кефа пичове, всичко си идва само...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cf54566b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Аз например съм нисък, черен и оплешивяващ. Стремя се да се поддържам, но никога не ми е било лесно с намирането на жени. Определено не съм харесван мъж. Въпреки това съм семеен с доста красива бяла, руса и синеока съпруга. И странно, но макар и нехаресван, дамите с които съм имал интимни отношения в болшинството са все русички и хубави, а с по невзрачните съм нямал шанс!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fcc76462c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Телосложение тип горила и изхабени стави и сухожилия от фитнеса.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 044b32a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Хубаво е да има различни мнения, защото светът е наистина шарен. Но има черти, които трудно вярвам някоя жена да каже да харесва. Например едната вежда. Това е средновековно и е страшно грозно. Мен лично бръснати ръце ме карат да се извърна на секундата!!! Разбирам гърба и гърдите при нужда или около пениса ама ръцете? В повече ми идва. Или ако са оплешивели да носят постоянно шапка е смешно и жалко. Съгласна съм с всички тук, които казват, че ако има хигиена другото е приемливо. Ако човек е усмихнат, спретнат и чист някакви дребни черти ще ги отминем без особено проблеми. Важи и за двата пола, разбира се!

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 211d6d00fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Всеки един недостатък може да се превърне в позитив, ако си пасва с останалата част от лицето/тялото. Има хора, които не са в общоприетия смисъл красиви или с хубави тела, но някак има баланс в чертите/частите на тялото.
Например има плешиви мъже, на които им отива да са плешиви, колкото и странно да звучи. Просто самите им черти са такива, не мога да го обясня.
По-горе са го написали, но все пак - лошата хигиена е най-отблъскваща - да мирише на пот примерно или да има лош дъх.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: af671951bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   1. Бирен корем
2. Наднормено тегло
3. Ако е кльощав и няма и грам мускули
4. Липса на прическа, подстрижка номер 1 без никакъв стил (98% от българските мъже, за съжаление)
5. Гола глава
6. Оплешивяване
7. Силно окосмяване
8. Неподдържана брада
9. Дъх на цигари
10. Липса на хигиена (лош дъх от устата, пърхот, мирис на пот, черни нокти)
11. Много бяла кожа

Момчета, с изключение на оплешивяването, което се дължи на генетични фактори, всичко останало може да го промените.

Списък с нещата които ми харесват:
1. Хубава коса. Ако не е буйна, поне да е оформена с индивидуален стил
2. Спортна фигура (без да е напомпана)
3. Поддържана брада или бръснат
4. Ако има косми по гърдите и гърба, редовно да ги отсранява или поне да ги подкъсява.
5. Хигиена (чисти дрехи, коса и нокти)
6. Кривите зъби не са проблем, важното е да няма лош дъх от устата
7. Парфюм не е задължително, но ако си слага ми се струва много секси.
8. Лек слънчев загар

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 805e6c676e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   За мен са тези:
1 - Лоша хигиена
2 - Прекалено слаб / прекалено дебел
3 - Татуировки и пиърсинг

Умишлено избягвам неща като плешив, нисък, с криви зъби и т.н.,защото тези неща не зависят от човека. Ако спазваш отлична лична хигиена, имаш свеж дъх, миришеш добре, дрехите ти са чисти и прясно изпрани и се грижиш за тялото си, не си дебел или пък кльощав, няма да отблъскваш жените с външния си вид. Не, че задължително ще ги привличаш, но няма да ги отблъскваш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 0c9d47d00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Хуу де, 36,

Аз покривам абсолютно всичките ти изисквания, че даже имам и хубави черти на лицето.
Що нямам приятелка от почти 3 години?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: 077590edcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   За мен най-гнусното нещо на света е мъж със шекмбе.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 3f0536ec51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Може би наистина е трудно да ви обясним защо ви харесваме? !
В група по местоживеене се запознахме във Фейса, направо се разпознахме сякаш! Съвсем нормален мъж - средно висок, с нормално телосложение, цвят на коси и очи не е от никакво значение, спортно-елегантен стил, отдаден на работата си, която обаче загуби покрай пандемията, изключително начетен и интересен събеседник, забавен, приказката ни вървеше идеално и се разбирахме безпроблемно.
Оказа се безработен по принуда, без жилище, без кола, само с едни дрехи на гърба, но ме привлече като магнит с държание, поведение, един такъв топъл темперамент, неповторим!
Не мога да си обясня как стана, но се случи!
И аз съм съвсем обикновена, с нищо не отличаваща се, средностатистическа жена, но той ми даде всичко това, от което имах нужда в този момент!
Би ме отблъснал с грубост, цинизъм, безпардонно и оскърбително поведение, присмехулство, лицемерие... , по външност - с нечистоплътност и липса елементарни хигиенни навици.
Когато две души се разпознаят, нищо не може да ги спре да са заедно!
Никога не съм била с огромни претенции, той ми легна на сърце и така го грабна, че няма изпускане!
Ако бях надувка-пресметливка, надали щеше да излезе нещо от всичко това, но всеки с приоритетите си! Сега се борим заедно с живота и това е!

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: a97770b49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Най-гнусното е лош характер, авторе. Нищо физическо не може да се сравни с това да си лош човек. Всичко друго си е или просто физическа характеристика, или личен избор на човека. Някои детайли не са поправими, за други човекът не иска да поправи, а и не е длъжен. Има физически прекрасни хора, като картина, обаче само от погледа им повява такъв студ, а отворят ли уста - е потрес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 0ef8dee358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   36, имаш нужда от консултация с психолог. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker