Твърде обсебваща ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърде обсебваща ли съм?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1547 пъти
Здравейте
С приятеля ми сме заедно от почти година. Една вълнуваща, пълна с хубави и лоши емоции година. Винаги съм се определяла като идеалната партньорка. Какво имам предвид - никога не забранявам на приятеля ми каквото и да е било от излизане с приятели до пушене на марихуана. Да, неприятно ми е да го прави ( пушенето) и той го знае, затова и вече спря. Знам, че със забрана и скандали бих влошила нещата, затова го оставям той само да се осъзнае и да спре. Освен това никога не съм искала паролата му за социалните мрежи, не обичам да ровя из чатовете му - просто му вярвам и не искам да му навлизам в личното пространство. Не съм и от ревнивите, дето ревнуват от всичко, което диша. Абе с две думи мисля, че всяко момче би се радвал да има такава приятелка. И тъй като през тази година прекарахме доста време заедно, той предпочиташе да излиза с мен, вместо с приятелите си, те започанаха да говорят по наш адрес. Той бил пу*ка, аз не съм му давала да излиза, бил мъж под чехъл и т.н. От тук започват проблемите ни... той веднъж не ме защити пред тях и да каже, че не аз съм тази дето не му дава да излиза, а че той предпочита да остава с мен. Само мълчи и гледа в земята. Когато го попитам защо не казва нищо той отвръща : “О кво ще им обръщам внимание, нека си говорят.” Това мен изключително много ме вбесява, защото гледайки в земята вместо да ме защити, това показва, че те са прави. Питала съм го милион пъти дали има някакъв проблем, който иска да обсъдим, той казва че всичко е наред, но напоследък виждам промяна в него.. пренабрегва мен, за да излезе с момчетата, ако кажа нещо, което не му изнася, ме обвинява, че прекалявам ( с кое толкова много прекалявам така и не разбрах..) Започвам да съм несигурна в себе си, аз ли правя нещо нередно и го отблъсквам, момчетата ли му влиаят... тъй като работи по 12 часа 7 дни в седмицата не ни остава време да се видим освен след работа за един - два часа. Днес дойде до вкъщи за половин час и бърза да си ходи уж да си ляга, а се оказа че бил с момчетата и играел карти. Това ме вбеси, чудя се виновна ли съм някъде с нещо, как да оправя ситуацията и как да действам, за да не съсипем връзката си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 1e331fe143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Иска да е пак сам, това е. Ще идва при теб за секс, а след това ще си живее живота с дружките. Явно не му се стои вече във връзка, тегаво му е. Няма нищо общо с теб, а просто му липсва ергенлъка и свободата. Ще те ползва за секс и колкото да се каже, че има някоя там. Но реално явно иска да е сам.
Този не те защитава, не комуникира с теб за нищо. Явно във връзката си сама, той отдавна е извън нея, или никога не е бил в нея. Загубена кауза според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 81b259f422
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не само обсебваща, ти си просто непоносима. И каква глупава лъжа; работел по 12 часа всеки ден, седем дена в седмицата а отишъл да играе карти. Абе ти чуваш ли се какво говориш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 065b904243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм като теб обсебваща като почна да прекарам много време с някого. А и как е възможно да има енергията да работи 12 часа, че и след което да игре карти с приятелите си. Явно му е писнало от теб, а ти си станала емоционално зависима от него. Просто поговорете за всичко и ако се наложи си вземете почивка един от друг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1415be83ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Късай го по-добре няма да става и да със сигурност не работи 12 часа всеки ден .

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f4d228166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо ти няма , много си си нормална даже . Знам много добре какво е да си имаш работа с обсебващ и ревнив човек . Жена ми беше такава преди години . И на всичкото отгоре е зодия Скорпион ( аз съм Близнак помеджу другото ) . Не само те обсебва и те ревнува , но и се опитва да те контролира . Всичките ни скандали са били по тия въпроси ( слава богу като поолегнахме нещата се оправиха ) . Но !!! Колкото и проблеми да сме имали , никога не съм поставял приятели , работа или дори учене над нея . Тя и децата винаги са били на първо място . А имаме 9 деца . И сме заедно от ученици . Тя беше на 16 когато тръгнахме а аз на 14 , за пръв път забременя година след това . Сключихме брак когато станах ба 18 и от тогава сме заедно и не сме се делили и за ден даже . Сега аз съм на 32 а тя на 34 . Имали сме много приятели и познати през годините ( и много семейства запознахне ние , като не е хрумвало да посмешаме компаниите от време на време ) но те винаги са заемали второстепенна роля в живота ни . А ние бяхме заедно през всичките години през които ни се е фирмирал характера . Тоест много млади . И това беше сред малкото неща дето не се промени . А , не се обиждай , при твоя приятел това го няма . От поста ти съдя че не е момче а зрял мъж или поне в най-лошия случай е в средата на двайсетте ( може и да греша , ти най-добре знаеш ) . И не те поставя на първо място в живота си . И пушел трева доскоро даже . Защо изобщо си с него на етап сегашен ? Авторке ще ти кажа две неща като мъж , съпруг и баща на много деца . Първо : има два преобладаващи типа мъже които се срещат навсякъде днес - мъже на 16 и деца на 40 . Твоя е от втория тип . Работи , приятелка има ( предполагам сериозна и от години ) а се държи като ученик ( несериозно и безотговорно ) . И второ : ако направиш пет крачки към един човек и той на ти отвърне със същото , придължавай да вървиш . От поста ти стигам до извода че не прави достатъчно да те накара да се почувстваш желана или обичана . Тоест е връзката ви се е изчерпала и е време всеки да продължи по пътя си . Но ти си знаеш най-добре . Постъпи както прецениш . И късмет .

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5ea2f5dc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Остави човека!
По-добре сам, отколкото зле придружен от чума като тебе...
Като обичаш да даваш тон в живота - живей си сама по твоите си правила (които са безумни). Никой не е длъжен да се съобразява с тях, и изобщо да те зачита за нещо...
"Идеалната партньорка" била! Му-ха-ха-ха... 'ти пикам на...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 309996f448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мен нещо странично ми направи впечатление - човек, който наистина работи по 12 часа на ден, 7 дни в седмицата, по принцип си работи усилено в посока бърнаут, депресия, скапване на здравето и демек поддържането на връзка с половинката ще му е най-малкият проблем.
Ако наистина е толкова работлив - той е женен за работата си, там всяка жена около него му е любовница само.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 208ceb8b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти си досущ като бившата ми... Досадна, обсебваща, желаеща всичко да е под нейн контрол и да е последна инстанция, преподавател на житейски морал. Вероятно и си със супер ниско самочувствие, откъдето тръгва всичко. Жена със самочувствие не би си и помислила защо нейният приятел играе карти с приятели. А такава като теб, се чуди защо нейната вещ(пряителият ѝ) си е позволил да се вижда с неговите приятели, които ги познава още преди да се е запознал с теб.
Ако продължа да стрелям ще се окаже, че си жена без близки приятели.
Доста хора казват, че да се обобщава не е хубаво. Но ти попадаш в такава категория жени, за която категория доста мъже ще се съгласят, че попадаш със сигурност.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f4dac6abb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2 и 8 са доказателство за мъже егоисти и нарцисисти, мислещи само за задоволяване на нуждите си и хвалене пред жалките си приятели. Обзалагам се, че ако те бяха на мястото на авторката и ролите бяха обърнати, щяха да говорят съвсем друго нещо.
Аз не виждам нищо обсебващо и задушаващо в поведението на авторката. Обаче виждам един путьо в лицето на приятеля ѝ, както правилно са го категоризирали неговите аверчета. И не защото "слуша гаджето си", а точно защото не обелва нито дума пред тях, когато му се подиграват. Вместо да тропне по масата и да им заяви, че предпочита да прекарва по-голямата част от свободното си време с момичето си, той ще ги търпи да му се правят на големи.
Авторке, започни да се държиш по същия начин както той се държи с теб. Много бързо ще си промени поведението, когато се усети, че си различна. Ако не видиш промяна, ясно е, че те използва за секс развлечение и предпочита недораслите си приятелчета пред теб. В такъв случай предполагам, че се досещаш какво трябва да направиш - отрязваш го и край, да е мислил навреме. Ако се промени - чудесно!
Не мога да разбера как стоите при такива индивиди, които подкопават самочувствието ви. Няма незаменими хора, светът е пълен с мъже, които ще проявяват нормално отношение към сериозната си приятелка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4b1e33e677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нееее, въобще не си обсебваща.
Нямаш му паролата за соц. мрежи, но май ти се иска да я имаш.
Чудя се как така е замълчал, когато приятелите са му казали истината.
Приятелите си ги има от години, а с теб е от няма и година. Как така ще играе карти с тях?

Продължавай в този дух.

Ж 45

 
  ...

...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 80f995700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 право в десетката. И аз със моя скромен опит съм го наблюдавал това при бивши , момичетата с крехко самочувствие и без приятелска среда са най-противни и обсебващи.Направо да си нямаш работа с такива.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 97d829f5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей авторке! На 38 съм, все още свободен, нямам вземане-даване с никакви хора, аз съм над тези неща, за трева да не говорим! Не знам на колко години е приятелят ти, но ако продължаваше с тревата, не му завиждам! От нея се затъпява тотално и ставаш неадекватен! Добре, че я е оставил! Вземи говори с него, ти може да си обсебваща, но поне да се свърти у вас този човек, все пак той не живее за хората, а за теб, за дома ви! А те като говорят по ваш адрес, аз ако съм на него-разделям се с тях завинаги! Не си му давала да ходи! И къде толкова ще ходи с тях? Пандемия е, нали всички се пазим? Или според тях дай да не се прибира, защото те били по-важни! Ето ти и приказката за многото баби и хилавото дете-един говори едно, друг друго и накрая се стига до задънена улица! При мен няма такива работи-режа безпощадно, но справедливо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker