Харесахме се, но сме вече обвързани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесахме се, но сме вече обвързани
преди: 3 години, 9 дни, прочетена 1452 пъти
Здравейте!
Реших все пак да си обясня ситуацията и да поискам мнения/съвети. На 19 съм. Обвързана съм от няколко години, с приятеля ми в момента сме в други градове заради образование и работа, малко детинска връзка, която не вярвам да има особено бъдеще. Преди няколко месеца ми писа момче на 20, от друг град, и като цяло в началото не му обръщах внимание толкова, не съм му задавала въпроси, не съм се интересувала особено. С течение на времето обаче ми стана приятно с това момче, позволих си да му споделям твърде много, пишехме си от сутрин до 3-4 през нощта. Казах му, че може би го харесвам. Но тогава ми отговори, че всъщност е обвързан, но по някакви си причини приятелката му също сега не била в същия град с него.
Като цяло и двамата се харесваме, и двамата се искаме. Но той не желае да остави приятелката си, защото я обича. Опитахме стотици пъти просто да се оставим и да спрем с тази глупост, защото и двамата осъзнаваме колко тъпо е за половинките ни това. Но някак си не успяваме, не издържаме повече от ден и пак се търсим. А аз през цялото време осъзнавам как само ще страдам накрая, но ми е наистина трудно да се откажа от него. И просто не мога да разбера защо му беше точно на мен да праща покана и да пише, когато има сериозна приятелка, и защо ми беше на мен да му отговарям, да го харесам, да му споделя, че го харесвам, когато имам приятел.
Хем знам решението, че не трябва да се занимаваме повече един с друг, но наистина ми е изключително трудно. Аз към друг човек не съм изпитвала чак толкова силни чувства, че чак и първа да тръгна да се обяснявам, че го харесвам.
Наистина в момента ми е много трудно, не знам дали си заслужава всичко това, не знам дали да боря или да се отказвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 дни
hash: 46786e9e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Замисляла ли си се някога, как би се доверила на човек, който емоционално изневерява на момичето, което уж обича. Не, че и ти си много по-различна. Аз в такива случаи винаги давам един съвет - остави приятеля си, дай шанс на момчето да намери някоя, която ще го оцени. Остави и този, с когото си пишете и започни на чисто, без гузна съвест. Щом изневерява, значи ще изневери и на теб. Доста често срещан сценарии сред новото поколение е това, което е наистина притеснилно. Все още си млада и имаш много уроци да научаваш за живота и не само.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 8d5b1daa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Може да ти пишат сто мъже, ако ти си сериозна и искаш да си с приятеля си няма да им отговаряш. Явно вече не се чувстваш свързана с него и ако си достоен и честен човек ще му го кажеш и ще го оставиш да си търси щастието с друга. А пък ти прави с новия каквото искаш след това, по-точно каквото иска той. То е ясно, че вече си захапала въдицата. Най-вероятно не си единствената, на която е писал, пробва човекът, пък където мине номерът. И няма да остави приятелката си заради теб, просто ще се позабавлява с поредната бройка, докато му върже друга.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: c93045fd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "малко детинска връзка, която не вярвам да има особено бъдеще" - но първо прекрати предишната връзка, знам че маймуната не пуска клона, докато не се хване за друг, но имай достойнство

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: f224eddee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Затова хора, не водете връзка от разстояние. Кой каквото ще да ми говори, за да е успешна една връзка от разстояние и 3мата/4мата трябва да си имате доверие! (:

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 6179d41f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ми е интересно - хем я обича, хем се занимава с друго момиче, а може и да не си само ти, нали се сещаш. Но поне ти е казал, че няма да се раздели с нея, тоест ако очакваш сериозна връзка от него, явно няма да го бъде, така че не знам защо си губиш времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker