Не и било до гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не и било до гадже
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1638 пъти
Здравейте, преди време бях пускал една тема за една колежка, с която се занимаваме, но напоследък нямаме общи теми.. Та в момента тя ми сервира, че не била готова за гадже, че имала страх от сериозна връзка и когато нещата се задълбочават започвала да се отдръпва и не можела да се отпусне с мен, НО не искала да ме наранява и искала да си останем приятели защото и било приятно с мен. Не знам как да реагирам чувствам се ужасно, а по-лошото е че вече съм в нейния отдел на работа и ще трябва да се виждаме по цял ден.. А мотивацията ми за преместване в нейния отдел беше тя.. говорим от 2 месеца, че ще се преместя и тя супер много го искаше и точно сега, когато всичко е официално и подписано 2 дни преди да се преместя тя ми сервира, че иска да прекратим отношенията си .. преди малко ми каза, че я било страх, че ще се гледаме на криво и, че ще се правя че не я познавам.. какъв е най добрия начин да постъпя с нея, за да имам шанс да си я върна и да и покажа, че ме е наранила наистина много..? Искам супер много всичко да е както преди, но тя сякаш ме е забравила вече за 2,3 дни.. днес на работа не се поглеждахме и тя се чуди защо не я поглеждам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 686bf60817
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Разбра ли сега, авторе, защо е казано "където си вадиш хляба, не си вади х@я"? Мадамата те е отсвирила като интимен партньор (възможно е да има друг), но все пак иска да те държи да кръжиш около нея в орбита за да ѝ поддържаш самочувствието и да не се лишава от вниманието, на което е свикнала. Което според мен не е никакво приятелство. Лично аз мразя подобни "размазани" отношения, каже ли се веднъж край, повече не искам да имам нищо общо с този човек, той за мен става никой. Само че е неприятно, когато си принуден да го срещаш всеки работен ден.
На твое място няма да се унижавам с опити да я върна, както преди няма да бъде, това вече е минало. Дръж се строго колегиално, не намалявай дистанцията и не се разчувствай, ако ти се усмихне или заговори. Поддържай любезен, но студен тон. Ако пак ти заговори за приятелство, ѝ кажи, че имаш достатъчно приятели и нови не ти трябват. Не рови в соц. мрежи да гледаш снимки, профил и т.н., изхвърли всякакви спомени, подаръци и пр., ако имаш. Приеми, че тя вече не е част от живота ти. И се оглеждай за друга работа. И друга жена, естествено.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 60546ce130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Трудна стана ситуацията при вас. Ако не е имала по-сериозна връзка преди.. сигурно се страхува. Ясно е обаче, че и допадаш и те харесва. Сега като сте в един отдел, май ще стане по-трудно. Има неувереност при нея и в такива моменти жените почват много да се чудят, как да постпят и дали да не задържат комуникацията точно в графа приятели. Трябва ясно да и кажеш, че ти допада и искаш да не прекъсвате комуникацията си, искаш да имате връзка. След тези думи се опитай да се дистанцираш за кратко... да и улегне информацията.... Трудното е че вече сте в един отдел. Не се предавай и успех!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dd57d4705e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ето ,поредния чувствителен мъж ! Как ще се държиш -ами нормално и естествено , разбира се .Не е нормално , след като я сваляш , да се правиш , че не я познаваш . Какво ще постигнеш с това -още повече ще я напрягаш и ще те намрази на бърза ръка . И защо не трябвало да се местиш при нея ? Зряло ли е да искаш на работа да си залепен за нея , да й ходиш след полата и всички да се занимават в вас ? И стига с тия наранявания . Ако някой мъж ми го изтърси това ,директно ще си ходи при мама да му бърше цифките .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f400006ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами ти си досадна лепка, всяка с акъла си ще те отреже. Защо си се натресъл в нейния отдел? Защо така някои на мига увисвате на врата на човека който харесвате дори на работа?
Това достатъчно говори за обсебващият ти характер и емоционална зависимост! Че за какво и е такъв на нея? ! Да се съобразява постоянно с емоциите на "болното" емоционално слабо момченце което се залепил за гърба и и циври за внимание? !

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 35a833e3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Толко ли си наивен. Тая я тъпчат като прасе за великден. Какво и се обясняваш? Шибат я, ама понеже жените обичат драмите и най-вече вниманието от всички е решила да те държи в нейната орбита. Обаче не исма да се ебе с тебе, а само да и четкаш егото. А особено като и кажеш колко те е наранила и направо ще си в кърпа вързан. Не се занимаеай и не си го вади, където работиш. Работата и хляба са по важни от курвите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 575929ae77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Каже ли ти жена "не ми е до гадже" или "не искам сериозна връзка", значи, че не иска връзка с теб! Истина номер 1, ако си нахален дръпни се, прави се на недостъпен, като види че е без внимание може и да поддаде пак. Ама не я бави много. Ще си загубиш времето. Иначе любовта е хубаво чувство, ама гледай да не пропуснеш истинската покрай фалшивите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 575929ae77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каже ли ти жена "не ми е до гадже" или "не искам сериозна връзка", значи, че не иска връзка с теб! Истина номер 1, ако си нахален дръпни се, прави се на недостъпен, като види че е без внимание може и да поддаде пак. Ама не я бави много. Ще си загубиш времето. Иначе любовта е хубаво чувство, ама гледай да не пропуснеш истинската покрай фалшивите!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 625c65b7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А как въобще ви е хрумнало и на двамата, че е ок да се местиш в нейния отдел? В големите фирми има политики партньорите в една двойка да са в различни отдели, точно за да не се прехвърлят домашните проблеми или последствията от раздяла на работа. Доста неадекватно и непрофесионално поведение и от двама ви.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 27b22043d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Или не и харесваш достатъчно за да почне сериозна връзка с теб, или си и омръзнал. А най-вероятно мадамата изобщо да не желае да се занимава с гаджета и като е видяла че намеренията ти са сериозни, да е решила да прекрати преди да се е задълбочило. Няма как да я промениш, изобщо забрави за сериозни взаимоотношения с нея. Дръж се учтиво с нея от уважение към работата и не си губи времето с опити да и харесаш повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bd616de0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, жената не те харесва. Смени отдела.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker