Имам чувството, че ме лъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувството, че ме лъже
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 7560 пъти
Здравейте,
Никога до сега не съм ревнувал приятелката си, но сега не знам от ревност ли, от какво започнах много да се съмнявам! От 8-9 г сме заедно и никога до сега когато не е с мен не съм я питал къде ходи, с кой и т.н. Преди 1 год без да искам я хванах че праща смс-и на един с 10 г по-малък от нея /и двамата с нея сме на 36г/ като му казваше "зайче'!

Обяснението и беше че така си викали, нямало нищо м/у тях, как можело да си помисля че имала нещо общо с "това лапе", били само приятелчета. Хванах го за ушите тоя и ми каза: "Батка тя ме търси, аз кво да направя? Наистина сме нямали нищо с нея." Може и от страх да го е казал, но май му повярвах ама от тогава нещо започнах да се съмнявам в нея, но не и го показвам!

От известно време почти не се виждаме, все си измисля причини, понякога даже смешни и се получава че в седмицата сме заедно около 5-6 часа и то за 2-3 дни! 3-4 дена въобще не се и виждаме даже! Иначе "много ме обича, липсвам и ..."! Съмнявам се че се вижда с това лапе, и не само се виждат но не знам какво да направя! Мога да и извадя разпечатка на разговорите без да разбере, мога и да пусна хора да я следят и ако има нещо да я хванат, но...

Честно да ви кажа май ме е страх че ще я хвана и .... Обичам я! Дайте някакъв съвет че ще полудея вече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 747fb62b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те да не пращаш никой да я следи, защото ще стане още по-лошо, наистина. Опитай се сам да разбереш какво става и дали изобщо имаш повод за съмнения, но не стигай до такива крайности, за да не стане по-лошо. Все пак трябра да й имаш поне малко доверие, отдавна сте заедно.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5cb7df93fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Липсата на доверие е зараза. Щом започнете да проявявате недоверие, ще се появят конфликти, напрежението ще нарасне и след това ще дойде раздялата. Ако обичате приятелката си, опитайте се да се забавлявате заедно, предразположете я към откровеност, покажете й, че се радвате на нейните приятели. Не ревнувайте. Ревността е убийството на любовта.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: db3da49ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Все пак трябва да й имаш поне малко доверие, отдавна сте заедно".

Точно на тази основа могат да се крепят съмненията ти, че сте от много време заедно. Ами ако е решила да потърси малко по различни ласки при друг. Ти я познаваш най-добре и знаеш дали е способна на това, но един съвет: Напълно изключи варсиянта за следенето, защото ако м/у тях няма нищо и тя случайно научи, че я шпионираш, зтава мн лошо.
За разписката с телефонните разговори е по-добре ако тогава вече научиш нещо "по-така", седнете и си поговорете очи в очи разяснете всичко и започнете на чисто, но да се надяваме, че тревогите са ти безпричинни :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2f8b960b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако питаш мен, след 8-9 годишна връзка, страстта е изчезнала. Тя има нужда от свежи емоции, нещо ново, а и щом нямате деца, не виждам какво ще я задържи при теб... може би пари:))) Но иначе си го търси, повярвай ми... ако не е този малкия, друг ще се появи на хоризонта...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 582175db68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако питаш мен,аз ще ти кажа само, че трябва да си имаш едно на ум. Не пращай хора, просто един ден се окажете на едно и също място по едно и също време без да имате среща... и прецени. Може и да се получи?

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 957d9b451c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   E, не е толкова малък съперникът ти, възрастовата разлика изобщо тук не я брой! Според мен, жена съм, малко охлаждане на отношенията и отдръпване от твоя страна ще свърши работа, ако те цени, ще усети накъде духа вятърът и ще се лепне за тебе. Ако не те цени и отношенията са охладнели отдавна, преди ти да си го забелязал, ще използва момента и най-вероятно ще се разделите. Но по-добре сам, отколкото зле придружен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0e7f851ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я си измисли причини и ти за да не се виждате, колкото и да я обичаш направи го за да я заболи от нейните постъпки и после напиши къв ефект има. И да ти е гадно, че няма да я виждаш не се страхувай, че ще я загубиш, в момента угаждайки и и седяйки със скръстени ръце ти гарантирам, че до няколко ще те зареже.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 05c806e3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От автора: Благодаря Ви на всички! Перфектни сте! Наистина ми помогнахте страшно много!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5f9743c596
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Набараи тоя малкия и го спраскаи и след това виж неините реакциии какви са!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5f9743c596
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дали чувствата след 8-9 години може да са пак същите?
До колкото виучдам твоите още ги има!
Дали при нея още е тъка можеш да разбереш само от нея и от неините постъпки!
Бъди директен с нея не заобикаляи нещата и фактите!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b9eb901215
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ами то стара история е тва,но нека напиша моя скромен опит до момент,може пък на някой да съм полезна с нещо. Аз съм на 20 скоро ще правя 21 имам зад гърба си две сериозни връзки едната беше 1г другата 4г.Гледайки историята мога само да кажа,че според мен на мацката и е писанло вече аз бях по същия начин просто това си е доста време и някак си как да кажа писва ти искап нещо друго,нещо различно в такива моменти е добре да се говори и да се казват чувставата хубаво е и да има и раздяла така ще се разберат много неща дали ще се усеща липса от нейна страна,дали ще тръгне с някоий друг незнам,но е хубаво да я има за известно време.Аз исках от бившия това време,но той не ми го даде сега съм с друг и ми е много гот скоро не го бях изпитвала това чувство.Такаче просто ясно е че с когото и да сме има любов първите няколко месеца после всичко е навик вече ,но в крайна сметка не е лошо да цениш това което имаш до себе си.Според мен на мацката и е писнало и определено има игра с тоя младичкия и това съответно я е нахъсало малко или много чувства се сигурна а не прави сметка че по младия сами си трупа бройката с нея по някога жените постъпваме много глупаво и оценяваме дадение човек едва когато го загубим незнам за сега съвет раздяла ... пък времето ще покаже нали знаеш поговорката "Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завина.ги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cde34bbc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8-9 години са много време. Не сте преминали на друго ниво (да живеете заедно и ала бала), така че ако срещне някой, който да я заплени в свободното време което си И оставил, ще те зареже. Може и да не стане де, но май е въпрос на късмет. Освен това жените около 36 имат много голяма нужда да се чувстват харесвани, защото цифрата 40 е изключително близка и плашеща. Платоническата (евентуално) връзка с по-малкия е абсолютно доказателство за това какво се случва в мозъка И.

Бамби

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7819baf380
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ами ти досега къде беше?За девет години нито брак си предложил ,нито живеете заедно нито дете имате?Аз мисля че това ,че нямате развитие на връзката я кара да търси друг .Малък,голям ...Някой ,който да и направи бебе.Нищо не си и дал ,защо искаш да сте заедно?Или направи стъпка или прекратявайте,въпреки че според мен е твърде късно

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4a11d31476
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Дай сигурност на момичето първо със себе си,после търси причините навън.Купи един пръстен-може и сребърен,жените умират за такива неща,падни на колене и и го дай.Това ще бъде нейния обет към теб,че е твоя и тя ще има сигурност,че намеренията ти към нея след 9 години са сериозни.Да знаеш,че зайченца и други пикльовци ще отпаднат на момента.Жените обожават да бъдат ухажвани,а ти явно си позанемерил това занимание и тя търси флирт другаде.Eдва ли ти изневерява,просто търси романтика.Покажи и,че я обичаш,вместо да я следиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker