Бъдете смели и вярвайте в себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъдете смели и вярвайте в себе си
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1200 пъти
Здравейте на всички!Искам да ви се похваля,че прекъснах дълга връзка,в която не се чувствах добре и нямаше перспектива.По-добре се чувствам сега,даже се чудя защо не съм я прекратил по-рано,истината е,че емоцията в мен винаги е била много по-силна отколкото при другите хора,и това малко или много е влияело на живота ми и съм изживявал нещата доста тежко и продължително!
Тези думи бяха обръщение към всички вас,които по една или друга причина стоят с партньорите си,колебаейки се на утрешния ден дали да бъдат с тях,дали да дадат още един шанс,дали да се примирят и т.н.Бъдете смели и решителни,защото вашият живот е само един и най-важният човек в него сте самите вие.Най-важното нещо е да се чувствате добре,да спите спокойно,да си общувате с приятелите и да следвате мечтите си,и ако нещо от тези неща е спирано от връзката ви,то този човек не е за вас!Бъдете смели и егоисти,не позволявайте на навика и привързаността да ви завладее,животът е хубав и без този човек,животът е хубав,защото имате себе си!А да не говорим за емоционалното насилие,манипулация,ограниченост,забрани и ултиматуми-това не е любов,това е мания за надмощие.
Бъдете смели и вярвайте в себе си,аз вярвам във вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 дни
hash: e61e4ae938
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Браво, че си успял. Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: b11f03e439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Бъдете смели

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: c8af1d0500
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз направих абсолютно същото преди около месец.
Държеше се с мен като с кретен. Не ми честити рождения ден, Св. Валентин, 8-ми март, пишеше си с други жени, случваше се да не общува с мен с дни докато в същото време си ходи на кафенце с компанията (в която има и жени, които му се слагат), един ден ми казваше "обичам те", на следващия вече "му бях безразлична". Объркваше ме постоянно, не знаеше какво иска. Дори веднъж не ме обяви като своя приятелка, статусът ми не беше ясен до последно.
Търпях и оправдавах, докато в един момент си казах "Стига, момиче, заслужаваш много повече! " и след като за пореден път срещнах лошо поведение от негова страна просто приключих нещата.
Сега той се прави на жертва и на изстрадал, но истината е, че сам си го направи. Аз обичах с цялото си сърце, а той от страх от обвързване и други личностни проблеми, просто хем отказа да го види, хем и да го изпита в истинския смисъл на думата от своя страна.
И не съжалявам, че всичко свърши. Откакто приключихме, колкото и трудно да ми беше в началото, се чувствам по-добре. Чувствам се сякаш съм свалила огромен товар от плещите си, обръщам повече внимание на себе си, на приятелите си, на семейството, на работата си и осъзнавам с всеки изминал ден, че този човек никога не е бил влюбен в мен, а по-скоро в начина по който съм го карала да се чувства - обичан и желан. И в момента, в който отказах да бъда изтривалка, истинското му лице излезе наяве и вместо любов, срещнах негативно отношение. Убедена съм и че вече си е намерил заместителка и даже не мисли за мен.
С подобен човек така или иначе нямах бъдеще. Сега съм свободна и един ден ще ми се случи красива любов - такава, каквато я заслужавам.
Дори не бих казала, че постъпката ми е егоистична, давах шанс след шанс все пак, бих я нарекла по-скоро обмислено и взето със свито сърце решение да последвам инстинктите си за самосъхранение и желанието ми да бъда щастлива.
Желая на всички спокойствие и късмет следващия път :)
Заслужаваме да ни се случват повече красиви неща!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 1fe67084ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Смешна си. Кво си мислиш че някой пък припада по тебе, кой знае ксва си пъпка или глист ама си придаваш важности. Нищо чудно след време да пишеш в раздела : имам връзка с женен мъж или преби ме като куче. Като приятеля те е търпял толкова години да не мислиш че друг ще примира за тебе. Ако ме питаш хващай влака за на майка си и не го търси повече.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 722381ff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4, май си сбъркал/а темата. Шизофренично звучиш.
Пък и към който и да е отнесено твоето съобщение - с толкова злоба как успяваш да дишаш изобщо? Само от няколко изречения се вижда що за отвратителен човек си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker