Порното ,книгите и емоциите,които ги съпътстват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Порното ,книгите и емоциите,които ги съпътстват
преди: 3 години, 28 дни, прочетена 1485 пъти
Здравейте!!
Чета си аз книжки... Обаче винаги като чета, някак си, все едно се свързвам с героя, все едно чувствам каквото и той. Не знам дали Ви се е случвало, при мен се случва от много отдавна, но сега чак го осъзнавам.

Пример - нещо става с мацката- аз се притеснявам, нервна съм не мога да спя докато не разбера дали всичко е наред.
Та, същото се случва и като например героя е влюбен- при описана среща с любимия човек - започвам да получавам пеперуди в корема, изчервявам се, започва да ми бие сърцето, все едно е моята най-истинска и голяма любов. Изпитвам наистина силна емоция. А не се чувствам така като видя приятелят си, който наистина обичам и всичко ни е наред и така нататък, супер странно е.

И като взех да се замислям, най-близко до това е порното. Съгласни ли сте с мен? Може би съм зависима от книги, да намаля четенето на книги ли??? Завишават и критериите ми за отсрещния пол, относно отношение, възпитание и прочие. Точно като порното, но е по-концентрирано върху характера.

Искам да изпитвам такава емоция и в реалния живот. Не само когато чета. Възможно ли е да се случи....? И как да го постигна. Искам точно това силно чувство. Спирала съм да чета за доста време, но като започна пак... все едно тогава душата ми започва да жиее и емоциите се връщат с книгата.


Като препрочитам какво съм написала, наистина звучи странно, но се надявам да има хора, които да ме разберат.
Интересно ми е какво мислите :
Обичате ли да четете?
Случвало ли Ви се е, това, което и на мен?
Намирате ли прилики със зависимостта от порно?

Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 28 дни
hash: b39f582eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Между другото едно време с жена ми винаги се карахме, след като е гледала романтичен филм/сериал. Просто там нещата са нереално и не е като истинския живот. Там всичко е наситено с емоция, героя преодолява невероятни изпитания, романтичен е, бори се с целия свят за любимата си и на края след куп изпитания се женят и живеят щастливо до края на живота си с 10 деца и т.н.

Всичко това е прекрасно, но проблемът е, че в реалния живот нещата не са толкова динамични и емоционално наситени. В реалния живот ходиш на работа от 8 до 5, като се върнеш, миеш чинии примерно и помагаш на детето за домашните. Обикновено си и изморен или шефа те е навикал и нямаш много настроение. Често не ти е до романтика или просто нямаш време, защото трябва да си лягаш, че на другия ден пак те чака още от същото. Обаче жената гледала романтичния сериал, вжиявала се и се почва "ей го ти дори цвете не ми подаряваш, не ми обръщаш внимание, не се бориш за мен, имаш ме за даденост". Чакай бе, жена, днес ми се е ебала майката да разтоваря на гръб 2 тира тухли (примерно) и шефа ми е викал 6 пъти, с двама колеги едва не стигнахме до бой, а докато се прибера чаках 40 мин в задръстване. Освен това има вероятно да ме съкратят до седмица. А ти мислиш за цветя и прокарване на ягода по устните и носа.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: c077bc7e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Това е нормално за 15-16-годишна девойка. Но ако ти не чувстваш такива неща към приятеля си, то той не е най-подходящият за теб човек точно в този момент. Или някъде бъркате двамата във взаимооотношенията си.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: ca2d628803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чета, но не романтика. Чета трилъри, исторически.
Добра поредица е Друговремец- има си любов, драма, историческа е, има приключения, хумор. На моменти романтиката ми идва доста сладникава, но поне историята е интересна.
И за сериали съм същата- нямам против да има любов, но да има повече напрежение, престрелки. Даже съм фен на фентъзито и фантастиката. Ама ако сюжетът се върти само около как двама се обичат и кой с кого- ще ми доскучее бързо.
Книгите са написани именно с цел да въздействат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: 567734891c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Изкуството е затова - да предизвиква емоции. Нормално е това да ти се случва. Може би си и по-емпатична. Но не очаквай, че животът е като изкуството. В него първият въпрос е не за емоциите, а за физическото оцеляване. Затова човек работи, примерно, после идват и други материалистични неща и едва тогава са бурните чувста.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 9ea1f568cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В днешно време чувството е издигнато на невъобразим допреди пиедестал. От романтизма насам, времето на романите, на лирическите герои, които умират в дуел, но и на реалните хора, които се самоубиват именно от чувствени дерзания, или обратно - които искат да страдат. Помисли само за Пушкин, Чайковски, Шуман, Търнър... И макар и хубаво човек да може да се отдава на чувствата си, когато порастнеш ще разбереш че страданието е най-дълбокото чувство, единственото, което се сравнява по сила на лъжливите чувствата, предизвикани в романите. Много ми хареса, че сравняваш порното с романите - макар и много брутално, има една известна душевна порнография, воайорство, харалтерно за всички заместители на реалния живот. Ако искаш чувства, занимавай се с музика, но професионално, не с евтини поп-заместители, ами с класика, на базата на която са всички музикални жанрове. И опитай да не се хващаш на чувствата си твърде много! Успех ( : И готви се за бурята на живота като строиш ценностите си на камък, не на пясък ( ;

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker