Не спирам да мисля за него, а се разбрахме да няма чувства по между ни... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спирам да мисля за него, а се разбрахме да няма чувства по между ни...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4322 пъти
Здравей те. Историята ми е следната:
От известно време не спирам да мисля за един мъж. Познава ме се от много години, но от няколко месеца не спирам да мисля за него. Когато това започна аз си имах приятел и не обръщах внимание на този мъж. След като приятелят ми започна да се държи дръпнато и не ми обръщаше внимание този мъж беше до мен и като приятел ми казваше, че нещата ще се оправят и всичко ще мине.

Нещата не се оправиха и ние се разделихме. Когато той научи каза, че ако имам нужда от нещо да му се обадя. Така и направих исках поне за малко да не мисля за бившия си приятел и за всичко което ми беше причинил напоследък, исках някой да ми припомни че съм желана. Макар и голямата разлика в годините този човек винаги ме кара да се чувствам желана, красива и специална.

Точно на рождения ми ден аз го попитах дали има планове за по-късно и ако е свободен дали иска да се видим... Видях ме се и всичко беше уникално докато не започнах да треперя. Той ме погледна, попитаме дали ми е студено и още преди да отговоря той ме гушна.., а малко след това последва и целувка.. Стана това за което си мислех няколко часа преди срещата ни (правихме секс).

Объркана съм защо се разбрахме, че няма да има чувства и връзки, но от онази нощ аз не мога да спра да мисля за него, на където и да се обърна той е там.. Засичаме се на кафето, в магазина, по улиците и двамата се държим някак различно.. Аз не спирам да го гледам и той не отделя поглед от мен.. чува ме се и си пишем редовно.. но най-лошото може би е че живеем на една крачка един от друг.. Когато излиза минава с колата покрай моя апартамент и кара супер бавно и се оглежда към вратата.. когато ме види в магазина или кафето ме хваща за ръката и ме пита как съм и какво правя..

Един ден реших да го попитам дали съжалява за онази нощ, а той ми отговори "не говори глупости.. даже искам пак". Аз също искам, но се страхувам че вече съм прекалено привързана към него и не искам да съм само поредната бройка. Винаги се е държал страхотно с мен, винаги е мил и нежен. Казвал ми е, че ако разликата ни не беше 12 години можело да има и връзка, но между момиче на 18 и мъж на 30 можело да има само секс..

След като се разделих с бившия си приятел си казах че не искам връзка и само ще се забавлявам, но не знам какво става с мен. Не знам защо го искам толкова много.. много пъти съм си казвала "няма да мисля за него", но без успех.. познавам го само по шума на колата... Никога преди не съм изпадала в такова състояние..

Моля ви не ме критикувайте и ми дайте някакъв съвет какво да правя и дали бих имала някакъв шанс да съм с него. Благодаря на всеки който е отделил време, за да прочете историята ми и ми е дал съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 640636cb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не пречи да пробвате, но на момчето, мъжа тоест, май не му се занимава с малки момиченца.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3c0e1958ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичаш го, а мисля, че и той те обича!

Можеш да го спечелиш. Само наистина го поискай. Нали се сещаш, че това "разбрахме се да няма чувства" е глупост, защото аз още не съм видяла човек, който да си заповядва на чувствата. бъди малко по-изобретателна, явно и него някакви съмнения го спират.

Намери някой, с когото да излизаш - нека даже е гей или да ти е братовчед, за да яма скадали и наранени след това. Нека те види, че излизаш с някакво момче от вас няколко пти и да видим как ще се държи.

Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2c351e794c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен нищо не ви пречи да пробвате да сте заедно.
Неговото изказване, че " между момиче на 18 и мъж на 30 можело да има само секс.. " малко ме озадачи, защото ми звучи леко използвачески. Значи може да прави секс с теб, а не може да те обича, уважава, подкрепя... в една връзка? Според мен не е прав за това.
Влюбила си се, не е страшно(а мисля, че и той не е никак безразличен, въпреки че сигурно ще се опита да се прави на такъв). Кажи му или му покажи ясно чувствата си. Няма друг вариант, ако не искаш положението да си остане само дебнене от прозореца :)) Искрено ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8a51cad411
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му , че разликата в годините няма значение. Ако го искаш, ще си с него.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e5fd0508a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пробвайте ако не стане и толкова го искаш излизайте и си правете само секс поне пак ще си до него и ще го усещаш

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b180068994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бо. Тинейджърска му работа. На 18 тръгнала да се занимава с чичковци. Я си намери някой на твойта възраст - в морето риба много и не ни занимавай с инфантилните си тинейджърски трепети.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker