Според вас добре ли постъпих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Според вас добре ли постъпих?
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1356 пъти
Мъж съм и наскоро едно момиче ми прати покана във фейсбук, хареса ми всички снимки до една и почна да ми пише "Имаш ли си приятелка?" "Айде да се видим и т.н.". Което беше странно, така изведъж. После погледнах профила и и видях, че всичките и приятели, до един са мъже. Вероятно не ги познава. Очевидно беше някаква нимфоманка и ми се предлагаше и се предлагаше и на други. Можеше много лесно да я склоня да се видим и да и пръсна бушоните. Не съм правил секс от много време.. от години. Но все пак ми стана гнусно и непристойно да правя секс с такъв човек. В смисъл беше супер лесна и проста. Иначе имаше хубаво тяло. Имам чувството, че ако бях го направил, щях да се чувствам зле. В същото време умирам за секс и не мога да си го обясна това мое поведение. Защо реших да я отпратя. Сякаш имам чувството, че ако го направя ще принизя нивото си.. Е не го принизих, но с тези мои убеждения явно скоро няма да правя секс..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: 8ffd3bb339
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Държал си се като ощипана девица. Какво щеше да ти стане, ако се бяхте видели, със секс или без? Че как целия и профил преровил, че чак целия и живот разгада от две изречения . Уж жените да правели първата крачка, да са настоятелни, а после ги изкарват леки и нимфоманки. Ако чак толкова те е срам и страх за честта ти, можехте да си попишете повече и опознаете. Така нямаше да се чувстваш като насилена девойка.
Мъжете нямате угода.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 5b6a74bfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Признай си, че те е хванал страх, а не увъртай!

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: af4832948e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен си постъпил добре, тя може и да не е точно "тя", а някакъв човек, който се подвизава с фалшив профил. А'бе, не ти трябва да се занимаваш със съмнителни жени. Сексът е за една вечер, болестите предавани по полов път понякога са за цял живот.
Пак ще си намериш жена, с която да спиш, не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: 1f8d42a167
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според някои хора ще си постъпил добре, според други не. В крайна сметка, човек живее със своите решения. Не е необходимо да се допитваш до останалите. Важното е ти да си доволен от решението си.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: c0d1d72d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Правилно си постъпил. Като жена ти го казвам. Може би мъжете ще почнат да те убеждават, че си постъпил глупаво, но не ги слушай. Между другото точно снощи си мислех как се надявам да срещна мъж с критерии, морал и ценности, който не би спал с всяка случайна, който не би се унижил да бъде с курва и после да се хвали, че е правил секс. Разни женкари и гнусни типове, които биха си го завряли навсякъде, ме отвращават. За мен ти си се държал като истински мъж, а не като разгонен чикиджия. Истинските мъже харесват качеството, а не количеството! Въпреки че не си правил секс отдавна, ти си устоял на изкушението. Това е достойно за уважение. А и не знам какво удоволствие би получил да спиш с някоя, която се предлага на всеки? Имаше една мисъл: "Да спиш с курви и да се мислиш за "играч",е все едно да се къпеш във вана и да се мислиш за водолаз!" Хубаво би било, ако намериш стойностна жена, със самоуважение, интелигентна, възпитана и добронамерена, с която да започнете връзка и само с нея да го правиш. Почти всеки мъж на твое място би се възползвал, но аз не харесвам такива. Харесвам мъже, които търсят единствената и не правят безразборен секс. Искам такъв, който е сериозен и който не само че не харесва курви, а и не би спал с тях. Искам мъж, който цени истинските и достойни жени. Само такъв може да ме впечатли! Искрено ти пожелавам да намериш свястна жена, която да те оцени и си остани такъв, какъвто си, защото това е повод за гордост, а не обратното! Дори и да си дълго време сам - по-добре сам, отколкото в лоша компания. Аз лично съм на този принцип и ще си стоя сама, докато не намеря истински и нормален мъж, с ценностна система и мозък в главата! Такъв, който може да изпитва истински чувства и иска само една, а не такъв, който търси секс с различни! Вярвам, че още има такива хора и от двата пола, колкото и да са малко. Докато намериш подходящата, се концентрирай върху себе си, учи, спортувай, развивай се, прави неща, които ти харесват, запиши се на курсове, пътувай, общувай с хора, придобий самочувствие - така шансът да я намериш и да я привлечеш са по-големи. Ако искаш стойностна жена, трябва и ти да станеш стойностен мъж, иначе ще привличаш само такива боклуци. Истинските жени харесват мъже, които се развиват и които могат да говорят на различни теми и също така знаят как да се отнасят с една жена. Бъди възпитан и джентълмен. Правилната ще го оцени! Дотогава се научи да си си самодостатъчен! Не гледай бройката, а качеството. Приятен ден!

 
  ...


...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 33054b484e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хубаво е да прочета и някой мъж с морални задръжки пък ако ще и да са водени от его. Егото е хубаво нещо, когато е възпитано и контролирано в твоя полза.
От повечето тук на човек му се повръща...
Добре си постъпил, да! Вътрешната хигиена е изключително важна за душата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: ba199c4406
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Според мен не си постъпил добре. Късметът каца веднъж на рамото. Изпуснеш ли го - край. Сега ще трябва да го правиш с проститутки, че и да им плащаш за това. Това не е ли по-долно?! Кое му е принизяващото да правиш секс с хубаво момиче, което те иска?! Какво като е нимфоманка.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: c642423630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   8 - То пък големия късмет, една дето се предлага на кой ли не...

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: e48e5f6da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имах същата случка, само че на живо. Дойде при мен една. Здрасти, как се казваш, еди кво си еди що си. И от нищото айде да излезем, а аз и викам : да бе може някой път дай номер, ще ти звънна, като нямах никакво намерение да и звънкам. Тя вика: не, аз искам сега да отидем някъде, ако ме разбираш.
Викам си на акъла тая или е мега загоряла или има някаква уловка. Пак и казвам: ще се чуем и я отебах. След няма и 5 мин я гледам вече отиваше с някъв друг някъде, с който се запознаха току шо. Определено не съжалявах.
Тая лъхаше на мръсотия и беше по-голяма курва от проститутките. Под мръсотия нямам предвид, че не се беше къпала, а просто цялостното и поведение тотално ме отврати. Ония сигурно я е наебал, ама не ми дремеше наистина, на другия ден дори не се сещах вече за нея.
Споко, няма кво толко да се чудиш нищо не си изпуснал, нито пък щеше да спечелиш кой знае кво. Дори и да те е хванало шубето малко не го приемай навътре. Тея курви не си заслужават усилията.
Колкото по проста е и лесна, толкова повече и ти си цапаш съзнанието с подобни индивиди.
Стига сме слушали тука и навсякъде алфа загоретелите мъжкари видиш ли, които чукали наред и са големите ебачи. С курвите всеки може да се прави на мъж.
Като един познат, който имах. Той ебеше само пияни курви по дискотеките и баровете, а всички мислеха, че е големия сваляч. На друагата сутрин всички жени го разкарваха и не му звънкаха, ама само аз знаех. Пред другите го играеше като ебача.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: c75dcc2fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, какво да си пиша с жена, която има 100 лайка на профилната си снимка, до един всички от мъже? И има 1500 "приятеля", всички мъже. На теб ако ти трябват години за да опознаеш един човек и да разбереш, че е боклук, аз съм по-проницателен и го разбрах по-бързо. Гнус ме е кво да направя. Щях да си направя кефа, обаче после нямаше да мога да се погледна в огледалото

 
  ...

...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 16684e391d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е на, гледайте коментар 5,

Гнусно било да си легне с някоя лесна... а пък е много добре да седи на сухо с години, да си троши пишката от чекии (щот при нас мъжете, не е много въпрос на избор, просто имаме нужда да се празним често), и накрая като върже някоя "СВЯСТНА", да не може да го вдигне?
Баси якият съвет! За пореден път, жените чупите тъпометъра с егоистичните си съветчета.
Много ясно, че тая и други жени ще ги окуражават да държи лузърската си, непръскана от години по жена сперма, далеч от всички жени. Да не вземе да прекара случайно някоя и да й надуе корема.

Хич не им се вързвайте на такива, пичове. Чукайте си когато и колкото можете. Някой ден като тръгнете да умирате няма да си мислите "еййй, колко се радвам, че пасувах на толкова много секс". :)

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 3d3dbaf222
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много точно си постъпил мъжки. Хайде стига вече с тия к@рвенски изпълнения. Грозно и гнусно е както за жена, така и за мъж. Тези, които те упрекват, така или иначе се различават от животните само по това, че носят дрехи и ходят на два крака, но само до там. Правилно си постъпил.

Ронин

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8ffd3bb339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   10 от 1
И затова си сам, чадо, и не си правил секс отдавна. Защото се държиш като жена, като девица. Хем жените да правят първата крачка, хем после били леки. Лайкове имала, само приятели мъже, пък гнус го било. Само оправдания и капризи.
Звучиш точно като жена по разсъжденията си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker