Замисляли ли сте се? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Замисляли ли сте се?
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1175 пъти
Здравейте! Пиша по една малко странна за някои хора тема. Напоследък много често се мислям за това дали след време ще съжалявам, че ще имам дете от някого си и дали ще бъда щастлива с друг. Работата е там, че се разделих с моя приятел, с когото бях 5г. Много го обичах ии си представях бъдещето с него. Да, но не ни били писано.. та тук идва моята мисъл... един ден, когато съм с друг, омъжена и с дете.. ме е страх, че няма да бъда щастлива толкова, колкото си мислех, че ще бъда с бившия... изпитвали ли сте подобни съмнения? Замисляли ли сте се изобщо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 дни
hash: 5e2b9cd784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Понякога няма да си щастлива, такъв е живота. Не може само горе на черешата. Като имаш дете ще мислиш за семейството не за себе си. Жените не са никога щастливи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 98a970b903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ако знаеш, че ще си по-щастлива с бившия и си осъзнала, върни се при него. Просто е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 17f43c8015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз мисля че няма да бъдеш щастлива с никой мъж след като сте се разделили с мъжа с когото сте били 5 години. Също не казваш защо сте се разделили. Сигурно е била твоя глупава прищявка. Сърбай си попарата която сама си надробила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: c8f357891b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Миналото си е минало, няма смисъл от носталгии. Сега ти е така, защото ти е още прясно.
Ако след години се сетиш за този човек, ти ще помниш доброто, а не лошото, което реално е причината да не сте заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: e7d4f87994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Според мен, каквото и да чуеш тук, то няма да е достатъчно силно като аргумент, за да те убеди, в каквото и да е!
От начина ти на изразяване става ясно, че все още изпитваш позитивни чувства, към въпросният човек, но тъй като не си достатъчно изчерпателна в тезата си, единственото нещо, което мога да ти дам като съвет, е да седнеш и да помислиш първо рационално, а едва след това емоционално! Задай си въпроса, защо сте се разделили, тъй като това е основен фактор, с други думи помисли над нещата, от всяка една гледна точка.. Аз също имах 5 годишна връзка, с момиче, което наистина много обичах, но нещата се развиха в грешната посока, за съжаление, за това разбирам какво ти е!
Ако наистина не си представяш живота с друг човек и резултатите от анализа ти клонят към светло бъдеще с въпросния човек, тогава не виждам причина да не го потърсиш, за да чуеш и неговото мнение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 0cebde44c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първата ми любов беше много типично драматична и крайно емоционална. Бях безумно, ужасно щастлива около него. Изпитвах свръх чувства и това в продължение на години. Мислих си, че никога няма да се влюбя и няма да бъда толкова щастлива с друг. Представях си, че ще заживея с някой мъж за първи път и той няма да е Него(онзи бивш).
После мина доста време, харесах си едно момиче, нищо не се получи, но изпитвах трепети. Разбрах, че не са ми извадили сърцето оперативно и ще продължа да живея, че ще обикна отново. След това се запознах с един прекрасен младеж и се влюбих, беше различно от предния път, но точно толкова красиво. С него заживяхме заедно след около две години и не съжалявах. Дори се радвах, че не съм останала с бившия. Сега младежът не е точно младеж.

Притесненията ти са нормални за човек в твоето положение, но те уверявам, че са само в главата ти и са много нелепи. Ако бъдеш с човек, когото обичаш и те прави щастлива, ти ще се радваш, че си точно с него. Всеки път, когато човек обича, той е благодарен и щастлив, че обича точно този, с когото е във връзка и с когото върви заедно напред. Защо да съжаляваш за деца, които са създадени с любов и ти дават смисъл всеки ден? Би могла да съжаляваш, че си споделила живота си с някого, единствено ако този човек се окаже лош за теб... но надали ще съжалиш за децата, там любовта ти ще е безгранична.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 30f1be382e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не. Никога. Обичам го и за миг не си помислям да се разделим. Ядосва ме понякога, но мисля е нормално. Имаме уникално умно и доста красиво дете. Доволна съм. Ако не беше той нямаше да родя на друг дете...

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: c8951a9ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "няма да бъда щастлива толкова, колкото си мислех, че ще бъда с бившия"

Tова само жена може да го каже :D

Животът е кофти, спокойно, влюбващ се млюбваш се, накрая ще разбереш, че всичко е пари, за жалост

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 9a0d34e54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! Тъй като не казах защо сме се разделили много от Вас не могат да изкажат обективно мнение. Работата е там, че той не е готов за семейство и т. н. просто се уплаши, защото видя, че аз съм много сериозна към него и каза, че няма време за връзка в този момент. (от авторката)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker