Прави ми се секс, а на него не! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прави ми се секс, а на него не!
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1851 пъти
Моята история е, че имаме вкъщи проблем със секса. На него му се спи, а на мен не ми е окей. Питам го казва, че няма проблем. За мен е проблем да правя секс 3 пъти в месеца! Обичам го, но ме принуждава да си намеря любовник. Естествено само за секс не искам друга връзка.
Вие имали ли сте такава ситуация и какво бихте направили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 дни
hash: ccc6dca85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Сменяй го тогава!Мъж ти го казва.Ще береш ядове с този.
Аз съм бил в такава ситуация.В смисъл имах приятелка, с която не ми се правеше секс.Много време не можех да завържа връзка и се появи тя.Харесваше ме много и реших да й дам шанс, но уви.Просто не ми палеше фитила и хем бях с нея, хем я отбягвах и се измъквах от секса.Накрая реших, че просто не трябва да я мъча.Твоя не знам дали ще бъде искрен и ще ти каже.Един мъж, за да не иска да спи с жената до него значи, че тя не го привлича.Ако е здрав де.Може на твоя да не му става вече.Или му става с много зор.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 73ab3cc927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   На колко е? Много ят мъж също не се сеща, разбирам те. Просто не му предлагам и не го притиска. Кофти е, ако нямате деца може да намериш друг. Ние сме с деца, а вече не ми се Анимава.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 7a83d77aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, цял живот с любовник ли ще бъдеш и ще се криеш? Няма как, рано или късно ще разбере и ходи му обяснявай, че сексът не ти стига. Затова по-добре си събирай багажа и довиждане. Другото е агония.
Казвам го от опит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 6bdbb6bfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В гимназията някъде 16-17 годишен си виках няма начин да не ми стане, от която и да е, ако е нормално момиче.
Е, запознах се с една, харесахме се. Приятен събеседник и интвлигентно момиче. Обаче в леглото даже ми беше противна малко. От нея придобих комплекс, че не ми става, щото грам не ме възбуждаше. Все пак в последствие срещнах много по яки мацки и проблема беше решен.
Така че има нещо, не казвам, че ти си грозна. Но аз ако имах жена нямаше да в оставя никога на 3 пъти месечно само.
Намери си човек, с който сексуално сте на една вълна.
Щото единия да си иска, а другия не е много гадно. Като някаква просия и милостиня вместо да се разбивате от секс.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 101f3ee1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не мога да си обясня, как може да сте толкова долни и лекомислени!
След като смяташ, че този мъж не може да ти угоди сексуално, защо ти е да си намираш любовник и да лъжеш мъжа си?
Ето това е проблема на съвременното ни общество и на връзките като цяло.. Никой не е честен и искрен с партньора си, никой не смее да говори честно и открито и да споделя тревогите си, а веднага хуквате при любовници като най-големите разпоретини, извинявам се за грубия тон, но просто съм изключително отвратен от разсъжденията на това пусто общество! Не се ли замисляш, че след като имаш такива сценарии в главата, то нещата съвсем не опират само до сексуалните афери, а това показва, че проблемите са Ви доста по-сериозни отколкото предполагате, защото според мен един адекватен и здраво мислещ човек, никога не би вършил такива деяния зад гърба на човек, който уж би трябвало да му е най-близък.. Позволявам си да говоря така, дори без да знам дали връзката Ви е сериозна или не, защото този модел на човешките отношения става все по-популярен и смятам, че човек не може да е истински щастлив след като живее един толкова празен и първичен живот. Това, което искрено ще ти кажа, е да не вършиш каквото и да е без първо да си опитала да поговориш със събеседника си и едва тогава да решиш дали да останеш вярна или да си търсиш нов тъпкач. Бъди разумна, не безумна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 753e8ab4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 3. Глупости. Проблемът не е в това, че тя не го привлича. Стига да не е дебела и грозна авторката, проблемът е в него. Аз изглеждам страхотно и въпреки това много пъти съм попадала на такива мъже. Общо взето колко по сериозно се държи мъжът, толкова по зле е в лвглото. Изключенията са рядкост. Срещнеш ли някой да е топ в леглото, ще се окаже пък женкар. Мисля, че проблемът на авторката е, че не може да си хване яко гадже, което да я задоволява. Иначе досега сто пъти да го е сменила. Мъчи се с него, защото няма с коб друг да е, в същото време има с кого да орави само секс, ама тя не иска само секс, а връзка. Еми теудно се намира мъж да съчетава и двете. Освен ако нямаш много ниски критерии за секса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 73d122f584
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От колко време сте заедно? Как беше сексът в началото на връзката ви? Имате ли някакви други проблеми м/у вас?
Ще ти разкажа моят пример.
Жена съм и още първите пъти в леглото с моят човек просто.... не се получаваше. Липса на ерекция и т. н. Независимо от това, че обличах бельото и дрехите, които той харесваше. С часове сме се мъчили - нищо. Реших, че му е трудно да се отпусне. Скоро беше приключил и връзка. Подходих с много разбиране. Нещата започнаха да се получват, но никога не сме повтаряли сексуален акт в един ден. Сексът още от самото начало беше проблем и рядксот межу нас и досега е така. 1- 2 пъти в седмицата. Даже и по- рядко. Появиха се и други проблеми м/у нас, които също оказаха своето влияние. Ако с един мъж още от самото начало интимният ви живот куца, то той ще куца и занапред, и това няма да се промени, а ще става още по- зле. Идеята е да се подходи с разбиране и да се говори за проблема. Ако той обаче отказва да приеме, че това е проблем, просто нищо няма да се промени. Не обвинявай себе си на първо място. Ж. 37

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 145585e384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако той работи много, а ти лишпериш, нормално на него да му се спи, а на теб да ти се прави секс. Ако е такава ситуацията, помисли как да му помогнеш и да го улесниш, за да има повече желание и енергия за секс. Преди да започна сериозна работа и на мен само секс ми беше в главата по цял ден и наистина не разбирах какво толкова е уморен приятелят ми. Сега вече разбирам и на мен ми се прави само през уикенда :D.
А и никой не те принуждава да изневеряваш - ти за ръчна и играчки не си ли чувала? Ако търсиш извинение, това е друг въпрос...

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 7e1ece40d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравей. Аз имам напълно същия проблем с моя приятел и дори мислех да пускам същата тема като твоята и сега видях, че ти си писала преди мен. При мен е даже по-зле. Той е едва на 27 и правим секс през два месеца по един път. Все е изморен, все му се спи, нещо го боли, нещо му има. Аз също се чувствам ужасно както и ти, но никога не бих си намерила любовник, защото не съм такъв човек. А и ако разбере, не искам да страда. Пък и аз самата не бих го направила, нещо ме спира. Постоянно ми е нервно без секс. Явно и ти си млада като мен и сме в една и съща ситуация, което ми говори, че и твоя приятел е млад и се чудя защо младите мъже имат масово такъв проблем. С моят приятел се разбираме идеално иначе, обичаме се, той ми е всичко и понякога се замислям, че ако съм с друг човек може сексът да е супер, но да не постигнем същото разбирателство. Не мога да ти дам решение на проблема честно казано, просто исках да знаеш, че не си сама в това. Пренареди си приоритетите. Ако той е всичко което искаш в един човек освен секса, дали ще намериш същото в друг плюс секса. А за любовник, не те подкрепям. Повярвай ми, България е толкова малка, че си нямаш на идея. Любовникът ти рано или късно може да те издаде, да ти направи мръсно, да ти звънне в неподходящ момент или да те манипулира. Няма как да скриеш коя си и да скриеш социалните си мрежи и приятеля си. Всеки е добър до време. Като спреш да му ходиш по гайдата, ще те издаде. Или ако се засечете някъде и ти си с твоя човек, сърцето ти ще гръмне от тази среща. Рискът е голям. Или остани с тоя човек и се примири както аз направих, или скъсай и си намери нов. Изневярата е долна, недей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 893a5ed590
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кажи го на жена ми това. ХАхаха... До човек е. Или се съобразяваш или се разделяте или трети вариант, който и аз обмислях, ама е долно. Общо взето е патова ситуация :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 30a6135bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Бих го оставила, но проблемът е че съм бременна в 4 месец... Ако знаех, че така ще стане нямаше да допусна да се стигне до тук. А и не е толкова изморен, просто не ме жалае, той има проблем.... Не съм грозна не искам да се хваля но нито съм дебела нито грозна просто той си е такъв и съм в кофти ситуация... Как ще продължаваме занапред.. Не ми е ясно

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 73ab3cc927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Е, то и аз съм изморена, нощна смяна, деца, но пък не бих отказала, ако мъжа ми ми предложи, за съжаление и той няма желание много. Съветвам жените да не търпят това, защото вземат ли го този мъж, цял живот ще им липсва нещо. Гледайте навреме. Един мъж трябва да има желание...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 часа
hash: 8284bbd16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За да няма желание за секс, според мен някъде дълбоко в себе си вече е осъзнал, че ти не си жената за него. Работата му е просто удобно оправдание. А ти щом си готова да си търсиш любовник и да стоиш с него, може би също трябва да поработиш над себе си и какво искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 15 часа
hash: 63a1d89411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   При нас е същото. Започва да ми писва, особено откакто родих, абе мъжа не се сеща. Пробвах с намеци, накрая му го казвах в прав текст той все едно и също спи ми се, уморен съм. Даже трябвало да си уговорим ден, два по рано за да се настроил. Писна ми вече. Иначе го хващам 3 пъти да гледа порно, тъпанара.
... Аз съм на 27 и имам желание, но той не се усеща. Ето и сега мн добре знае че сме го правили преди 10 дена, аз му казвам айде, а той лягам си. Мисълта за изневяра се върти все по често в главата ми.

 
  ...
преди: 3 години, 9 часа
hash: cd4b08fb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз не мога разбера защо се събирате с мъже, които не ви задоволяват? Че и деца правите с тях. Толкова ли е трудно да си намерите човек, с който да сте на една вълна, както се казва? Долно и подло е да живееш с един, а да се чукаш с друг, толкова ли не можете да го схванете? После се обиждате като ви наричат парцали и курви.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 73ab3cc927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19 за съжаление една връзка е от двама и единия като не се старае и не показва нищо, няма бъдеще. За съжаление и със смяна на партньора не се знае, като има деца става сложно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cd4b08fb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   19 - А защо не ти се върти мисълта да се разделиш с т. н. тъпанар? Който, впрочем ти сама си избрала? Като не те желае няма как да го накараш насила да прави секс с теб. Представи си, ти ако не желаеш и той си мисли как да си намери любовница? Ок ли си с това? Защо трябва да изневерявате, да ставате предатели и курви, вместо да се разделите като цивилизовани хора и после да си задоволявате нагона колкото искате, без да лъжете никого и да мишкувате?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker