Връзка с масажистка от...онези - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с масажистка от...онези
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1248 пъти
Чувствам се доста странно. От четири месеца се виждам с една мацка. На 24 е, страхотно парче. Отделно много миличка, сладка, забавна. Като се запознахме още ми каза, че е масажистка. И едва два месеца по-късно, след като ми беше завъртяла главата, разбрах, че е от "онези" масажистки. Прави нуру масажи, тяло в тяло, гола и свършва клиента с ръка. Тя и върху мен ги прилагаше тези умения и се чудех как е станала толкова добра. И в секса е един път!
А преди месец за рождения ми ден какъв подарък ми направи. Вика "ела да ме вземеш от работа". Отивам, тя ме замъкна вътре, сложи ме да легна, извика една нейна колежка... Направиха ми двоен масаж тяло в тяло и лесбо шоу. Абе страхотно преживяване, като на порно филм. Вярно, не ебах колежката ѝ, но пак беше супер възбуждащо. Намачках им и на двете циците, нацелувах ги, погледах ги.
Задавал съм си въпроса дали имам бъдеще с такава жена, но е такова слънчице... като се сгуши в мен, като вземе да ми се умилква, да ми говори сладко сладко. И никак не е глупава, чете книги, учи психология, водим и доста интересни разговори.
Казах ѝ, че ако нещата между нас станат сериозни може да мислим начин да изкарваме повече пари за да поддържаме стандарта ѝ, без да се налага да го прави това, тя ми вика "ти луд ли си, мен си ме кефи". Харесва ѝ мъжкото внимание, според нея са доста скъп масажен салон и там ходят само подбрани поддържани мъже. Питах я дали се чука с клиенти, тя сподели, че го е правила три пъти за две години. Но не за пари, просто пичовете са я кефили и са се наебали като бонус. Но ми обеща, че докато е с мен, няма да се случва.
Не е с мен за пари. На 33 години съм, добре платен професионалист, но в никакъв случай богат. Тя изкарва повече от мен, колата ѝ е по-хубава. Изглеждам добре, мил, възпитан и забавен съм и явно това я привлече. Много се смеем, когато сме заедно. Отделно си паснахме и в леглото. Казва ми, че това, което най-много цени в мен, е, че не се опитвам да я контролирам. Предишният ѝ приятел е бил ужасно ревнив и обсебващ.
Мисля все пак да си дадем шанс. Трудно ми е, но ще се опитам да се настроя да приема това, което работи. Ако пък в един момент реши да спре, ще го мислим как да стане с парите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 85649257b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако не ти е проблем, че мадамата на ден се оттърква в 10 мъже примерно, и я пипат- давай с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0757668fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пич браво за историята.

Нека ти разкажа моя опит, аз започнах връзка точно с такова момиче, но от клиент стигнахме до края при сеанса и започнахме да се виждаме.
До колкото виждам ти не си ревнив, което е ок при нас нещата не се развиха, защото аз имах големи възможности и започнах да се дразня на работата и.
Тези мацки правят уникален секс.. Знаеш за какво говоря.
Но те са свикнали и искат да водят висок стандарт на живот, ако не ти пречи остави я да си работи това, правиш ли и проблем ще береш ядове. Тя сама би трябвало да се усети кога да спре, поне аз така си мислех но уви не се случва. Евентуално при по сериозна връзка ще трябва нещо да измислите, защото ще започнеш да се дразниш и да се чудиш какво и с кои ли прави това тя там.
Аз си мисля, че такъв тип жени искат мъж до себе си такъв които им харесва и не ги натоварва, а ти явно си точно такъв типаж.
Опитай се и ти го правиш де да не ти прави впечатление какво работи тя и някак вътрешно да го игнорираш
Поздрави от мен при мен не се получи, пожелавам ти успех.
Не се надявай тя да спре да работи, това защото ще се отрази на стандарта на живот които е свикнала да живее, и ще търси някои да и го предложи..

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a8372dd900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "Питах я дали се чука с клиенти, тя сподели, че го е правила три пъти за две години. Но не за пари, просто пичовете са я кефили и са се наебали като бонус. Но ми обеща, че докато е с мен, няма да се случва. " Хахаха! Вервай ѝ! Имате общо бъдеще, най-вече тя, защото такъв друг глупак няма да намери. За парите нямай грижа, тя ще ги изкарва, ти само ще си параван, охрана, разводач, обслужващ персонал с една дума. Ама гледай и да поспестите, защото като одъртее клиентелата ще секне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 77bd952165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Срамна работа няма, НО ако не си ок с това което тя прави, никой не те кара да се примиряваш. Изобщо не е нужно да си ревнив, за да ти е неудобно от това, че приятелката ти си изкарва парите като... да схвана ми мисълта.
Напълно нормално е да не ти харесва... " другата и страна ".
Бъди пич и не си играй с момичето, а и кажи директно, че я харесваш, но не си ок с начина по, който си изкарва хляба. Нямаш право да я караш да си смени начина на живот, но можеш да си тръгнеш - което аз лично бих направил.
" Мисля все пак да си дадем шанс. " - Решението си е твое, но според мен, ако си ок с "масажите" в един момент може да ти се наложи, да се примиряваш и с други работи, ако ме разбираш правилно.
(В крайна сметка щом един "масаж" не е кой знае какво, едно ч@кане с някой пичага, защо да е? )

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dd8315fb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   кво да ти кажа момче, радвай се на живота което ти е поднесъл. Винаги съм го казвал че трябва да има и такива жени но не бъркай секса с любовта, едното няма нищо общо с другото запомниго. Имам един приятел живя 7г с такова момиче и какво да ти кажа.. момичето беше като от списание, лично на мен никога неми е направила лошо впечатление и дори се отказа от тази професия но след тези седем години заедно, моят приятел останал на улицата а тя му взе всичко и разпродаде и замина за чужбина. Такаче си му прави сметката тия жени не са за любов а само секс както и ти го мислиш за което съм сигорен че ти е минавало през ум. Радвай се докато си млад и си отваряй очите за нещо истинско. Успех момче

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 712dbcec70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не мога да си представя сериозна връзка с подобна жена. Мислете ме за задръстен, ако искате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f970658df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха е ти сериозно ли мислиш, че не се чука с други за пари?
Или викаш щом ти е казала значи е така. Не бъди наивен. Естествено, че се чука. И щом ти е казала 3 пъти за две години значи е било 333. А дори и да не се. Ок ли си гсджето ти да бие чикии всеки ден на 20 човека и да в барат за циците. Ако си ок, то тогава си действай. А за бъдеще не знам зашо изобши де чудиш с такова момиче. Може ли да си на 33 и да си толко заблуден? Не искам да тв обиждам, ама после такиеа като тебе ревете, че жените са курви. Те че си се държат курвенската е така, ама ти баш при курвите. Много ясно, че се кефи, щото е чалната в главата. Сигурно има. daddy issuea. Такиеа жени никога няма да бъдат нормални и с един. Ти си знаеш, ама за мен това е пълна подигравка с достойнството ти. Еби я, ама не
Се

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 55a80dc570
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми вземи я като те кефи, но да не се сърдиш, че имаш баджанаци.

Аз самият съм рехабилитатор и правя лечебни масажи, затова ме дразни, че проститутките се пишат "масажисти", и поради това трябва да отсявам гейове и лелки, които ме вземат за жиголо.

Там нуру-муру, наречи го както искаш, ще имаш за жена проститутка. Познавам хора, които са ок с това. Но те са доста по-освободени сексуално, правят си оргии и т. н, а мен, въпреки че съм широко скроен човек, тия работи просто не ме кефят.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: d78124e0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако си ок да живееш с проститутка... Този стандарт не й е от масажите, а от секса с клиенти, да те светна. Тя затова не иска да се отказва. Само си представям като я пзопзнаеш с родителите и приятелите си - това е Диди /примерно/ - тя прави масажи на пениси, понякога секс срещу заплащане, много е отдадена на професията и я смята за престижна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker