Обичам го... но е женен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го... но е женен
преди: 3 години, 29 дни, прочетена 1172 пъти
Не знам от къде да започна. Всичко стана по Facebook запознах ме се, пишех ме. Бях в Германия той също далеко бях ме. Аз се прибрах за България той също (аз не знаех, че той си идва). Той не пожела да дойде да ме види, нито като бях в Гермония нито пък в България. Беше ми обещал много неща... твърдеше, че ме обича без да ме е докосвал. Но спрях да говоря с него. Преди 2-3 месеца пак ме потърси, но каза че е женен сега живее с нея. Говорим по телефона, но нищо не е както преди. Болката не мога да я опиша.
Все мисля с нея ли спи? С нея ли е? Обича ли я? Какво съм за него? Когато трябва да затваря сърцето ми се къса... изпаднала съм в депресия, все гледам кога е на линия, дали ми е писал или ми се е обадил. Не знам какво да направя... каквото го питам все няма отговор. Казва че ме иска, но като не му вдигам се ядосва. Сега сме скарани, обидих го казах му да не ме търси, но той ме търси. Вече 4 ден от както не сме говорили. Толкова искам да чуя гласа му... все казва, че проблеми има...
Това е най-важното от нашата история.
Просто ми кажете как да го забравя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 29 дни
hash: 778f7818c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Как се забравя? С инат!!! Нямаш друг вариант да продължиш на чисто.То и той яко се е омотал, но си е направил избора.Излизай от тази трудна ситуация по-бързо.След време ,ако е писано може пък да се съберете,но не се самобичувай повече,да,няма лесно,но няма друг вариант.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a0eeb4aabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Действията винаги говорят повече от думите
Според мен така е станало, защото ти е обещавал неща, които си искала. От обещания лесно се стига до мечти и мислене за бъдещето. Мозъка често като свързва даден човек с мечта отделя хормони на щастието без значение дали се е случило или не. Сигурно ти се къса сърцето, но трябва да признаеш пред себе си, че това не е човек, който се стреми да сте заедно.
Имай жалост към себе си и спри да го следиш. Обърни внимание на себе си и изпълни сама към себе си част от нещата, които той ти е обещал. Трябва да си докажеш, че и без него можеш да си щастлива.Да се върнеш към своята самодостатъчност. Трудно е, но не е невъзможно.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 99fd968628
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави човека на мира и не го въвеждай в грях защото той е женен и не го карай да извърши прелюбодеяние защото това е много лоша и дълбока постпка и така по този начин ще му развалиш живота защото той гради бъдещето си и ще му съсипеш семейството.

Как изобщо не си се замисляма за това и какво би му причинила?
Как може да си толкова гадна?

Съвет! Остави човека да си живее живота нормално и не се меси защото всичко можеш да разрушиш и семейството му ще унищожиш.

Не знам дали има деца от нея или не,но в случай и пак казвам в случай ако няма деца по добре да отавиш човека на спокойствие заещно с жената с която иска да имат планове за да градят семейното си бъдеще и да имат деца.

Не се меси в семейството на други хора и не разбивай брака им!!!

Ако искаш мъж по добре отиди и си намери свой мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: d00f1a43aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ще мине. Не се предавай и не се отдавай на желанията си сега.

Била съм в ситуация с женен мъж. Само аз си знам колко ми е коствало да не консумирам желанието, да не го потърся. Как не можеш да споделиш на никого болката си, защото като споделиш, те гледат с насмешка и съжаление, съдят те. Което е нормално, защото е грешно да желаеш женен мъж, не бива да се подстрекават жените към такива отношения, но болката, която изпитваш, когато се влюбиш в неправилния човек, си е съвсем истинска.

Всичко минава. Стискай зъби и не влизай в никакъв контакт с него. Ще мине време, ще го забравиш. Но не го търси и не му разваляй семейството. Колкото и да е лош и да те е лъгал, до него има жена (а може би и деца), които са невинни и не бива да страдат.

Ще намериш изход, ще срещнеш нов човек и ще излезеш от тази дупка. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 3e5650a944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На първо място спри да го търсиш, блокирай го, за да не може и той да те търси. Спри да ровиш из Фбук и др. мрежи и да гледаш какво е писал, снимки и т. н. Вземи прочети книга, учи език, занимавай се с нещо полезно за теб, вместо да му зяпаш профила.

 
  ...


...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 5dd749516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приеми, че всичко е било лъжа! Той още от самото начало си е бил женен, но е нямало как да ти каже, за да не те отблъсне. Това е човек, който си търси просто извънбрачно развлечение. Имай глуоостта да спиш с него. Излез от тази игра, докато е време! Иначе рискуваш да се оплетеш още повече и ще страдаш стотици пъти повече от сега! Не бъди наивна и се събуди!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker