Жени, обиждате ли се? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, обиждате ли се?
преди: 3 години, 26 дни, прочетена 2762 пъти
Обиждате ли се, ако някой мъж прояви сексуален интерес към вас? Или ви прави комплимент, че сте много секси и би спал с вас и други подобни? Или примерно ви гледа с възбуда? В смисъл като комплимент ил го приемате или като простащина и бихте искали да ви възприемат не просто като секси същество, а да погледнат на вас и като човек? И зависи ли кой мъж го прави? Едно и също ли е ако го прави кварталната пияница или Джейсън Момоа? И как възприемате загорял мъж - като мъж със сила и сексуална енергия, т.е. позитивно или като някой закъсал простак, на която не му връзват и затова не е виждал жена от години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 26 дни
hash: 8bd13d9554
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Независимо кой го прави е грозно и неуважително и няма абсолютно нищо общо с комплимент. Комплимент е когато дойде до теб и ти каже, че си красива например, а не да крещи от другата улица какви яки цици имаш и тн! Това си е стрийт харасмент, много тъжно, че някои девойки го приемат за комплимент... Аз умирам да се псувам с пияни чичковци, които ми викат как ще ми разпорят гъза, а аз същевременно съм на годините на децата им. Унизително и просташко е.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: bfc30b1913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено зависи кой е, ако е привлекателен за нас ни харесва, но просташки подмятания не ни харесват.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 2c03db178a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ако е хубав, висок, нацепен и наперен, ще бъде комплимент, ако е всичко противоположно, ще му викнат полиция за сексуален тормоз

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: c3575063e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж., 26.

Обиждате ли се, ако някой мъж прояви сексуален интерес към вас? Или ви прави комплимент, че сте много секси и би спал с вас и други подобни? Или примерно ви гледа с възбуда? В смисъл като комплимент ил го приемате или като простащина и бихте искали да ви възприемат не просто като секси същество, а да погледнат на вас и като човек?
- Нямам никакъв проблем с това кой как ме възприема, нито с начините, които този човек е избрал, за да демонстрира интереса (или липсата на интерес) към моята личност. Действително не ми прави особено впечатление, какво остава да ме обиди (или на другия полюс, да ме накара да пърхам възторжено с мигли). Живеем в относително свободна държава, всеки може да упражнява правото си на избор, както сметне за удачно. Предполагам, че съм доста разглезена от мъжко внимание, и мъничко отегчена от обичайния директен подход на повечето мъже, затова и отговарям по този начин. Впечатлява ме тъмнината, мистерията, неизказаното, тихото, тънката и невидима нишка на психологическата игра в общуването между мъжа и жената. То е като да сравниш кварталната шкембеджийница на бай Цветко с най-изискания ресторант в Италия. Просто е различно и тази разлика се усеща на всички нива, с всички сетива. (Има почитатели на едното, има и на другото. Не съдя, само споделям.)

И зависи ли кой мъж го прави? Едно и също ли е ако го прави кварталната пияница или Джейсън Момоа?
- Мисля, че можеш да си отговориш на въпроса и сам.

И как възприемате загорял мъж - като мъж със сила и сексуална енергия, т.е. позитивно или като някой закъсал простак, на която не му връзват и затова не е виждал жена от години.
- Това, че е "загорял" не е проблем. Проблем е, ако наистина се държи като закъсал простак, който проси трохички внимание и е готов да застане на една ръка в култа към вагината.

Дано предоставеното лично виждане ти послужи за нещо градивно, успех.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: fbeec43f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сигурно няма да прозвучи добре, но определено има значение кой го казва. Ако е мъж, който намирам за привлекателен, по-скоро би ме поласкало, ако не е някакъв страшен аграр вече, но ако е някой гнусен тип или просто мъж, който не ме привлича, ще ми стане неприятно. Мисля, че трябва да имаш реална преценка за себе си и да знаеш къде да се целиш. Понеже не съм от най-красивите, дори не отразявам мъжете извън моята лига. Стремя се към такива около моето ниво. За съжаление малко хора имат трезв поглед върху този въпрос и често се стига до неприятни ситуации. Случвало ми се е да режа разни ужасници, за които първо съм била "принцеса", а веднага след това "б@си нещастната курва". Важи и за двата пола. Приятелят ми е отказвал на жени по разнообразни причини и е отнасял подигравки, че е пед@л, че нищо не разбирал от живота, присмех и прочее. Нараненото самочувствие след отказ води до такива неща... ако просто разбираха на какво ниво са и имаха реалистичен поглед, щеше да е друго.

Та, ако те е спечелил на най-елементарно ниво - външен вид, следва поведение и характер. Отчаяните загорели типове си личат и има разлика между тях и готин мъж, който просто си те е харесал за секс. То и един конвенционално привлекателен мъж, ако не е напълно невменяем, няма да стигне до положение на тежко отчаяние. Жените са станали доста инвазивни и хич не си поплюват вече. Изземат ролята на мъжа и директно се слагат, предлагат, търсят контакт и т.н. Дори да е много готин, ако изглежда адски отчаян поради някаква причина, не бих се занимавала с него. Трябва да имаш някакво достойнство все пак. Бих допуснала, че нещо друго не му е наред, за да напира толкова и бих отказала. Не вярвам, че хубав мъж ще стои на сухо без причина.
Щом говорим за любовна връзка, трябва да има привличане. Най-често първоначалното привличане е на база външен вид. Това не значи, че в процеса на опознаване, няма да те оценят и като човек. Ако говорим за обвързване - първо ти прави впечатление излъчването и, най-често, то те мотивира да разбереш повече за обекта на желанията си. Може да се окаже, че на външен вид е добре, а отвътре - пълна скръб и хубавото личице вече да няма значение. По-рядко някой може да не те впечатли особено, но след като си поговорите, много да ти хареса. За мен това са едни от най-силните връзки - красотата, която се разкрива постепенно и всеки път намираш нещо ново. Голямата ми любов беше точно такава - от 3-4 поглед.

 
  ...


...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 74e57e7ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Без значение дали е ДжМ или пияницата, ако не съм дала аванси на мъжа, да ми показва сексуалния си интерес, няма да ми хареса. Ще ме смути, а него ще избягвам. Задръжките и премереността са основни качества на привлекателния мъж, а подобен примитивизъм е отблъскващ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: a87fd59aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе намали лъскането на бастуна спри да използваш интернета за исвестно време и излизаи повече ...

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 37812b706b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Интересен въпрос. Много зависи от мъжа и дали се случва на живо или в интернет. Ако на живо някой мъж ме оглежда, ще го приема за комплимент, но разбирасе ако не е кварталната пияница. Не държа да е топ модел, но да е нормален мъж. Трябва да умее да играе с погледа си, жестовете си, да не бъде някакво просташко селско намигване. Подходът е крайно важен за мен. А загорелият мъж как да го приемам, пак зависи дали изглежда като някой дето не е виждал жена никога, или като някой който прави секс 3 пъти на ден и има силен нагон и в този ден не е правил секс. А пък ако е в интернет и ми пише разни простотии, директно ще го блокирам. Харесвам да се показва възбуда спрямо мен, но със стил.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 1c4f531091
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ако е направено по един просташки начин е наистина обидно...
Но ако е направено интелигентно, от изтънчен кавалер, който успява ненатрапчиво да събуди женското у мен, тогава съм склонна да се замисля и да преразгледам дори текущата си връзка, освен ако тя не е прекалено напреднала като развитие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 55c6f693d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е ти като мъж не можеш ли да си отговориш на въпроса.
Според тебе кварталната пияница дали ще я накара да си помисли същото, като Джейсън Момоа?
Жените не се обиждат само, ако мъжът ги привлича. Ако е някакъв пропадняк може и полиция да викне.
Стига сте ги питали тия жени за вско нещо бе. Работете по себе си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 26 дни
hash: e73e6858d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без да съм жена ти казвам, че основно има значение кой прави коментара. Ако те харесва може и да се подмокри, а ако не - ще каже "мерси" в по-добрия случай, а в по-лошия ще се обиди или погнуси. Същото е и с това как възприемат загорелия мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 4d96bdd3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Приемам го като комплимент само от партньора си.
Ако този тип поведение дойде от някой, с когото нямам връзка... ми е неприятно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 6ddd6077b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да, тъпо е. Поне за мен. Аз не съм секс кукла, дето от мен ще искат само секс и ще ме гледат с мокри очички или да ме връткат кафенце да пием, ама много съм била добра и тем подобни глупости само и само да те изчукат. Такива ги режа на момента. Няма значение кой го прави, простащко е. Има си проститутки за тая работа..

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 7f041cf441
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Приемам го като подигравка.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: ae2cba0186
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Не знам, но всички женкари, които познавам си действат директно, къде културно, къде не толкова в повечето случаи - я с докосване на краката под масата, я с натискане под формата на танц в дискотеката, я с директен намек. Вярно, че получават много откази, но и правят още повече секс. На мен ми е било чудно как не се обиждат тези жени, но явно повечето ги кефи, че някой проявява явен интерес към тях, пък бил той и просташки. И съвсем не говоря за първи красавци. Тръгнеш ли да увърташ, да почваш от далече, да си прекалено културен и да го мислиш дали пък няма да се обиди, никоя жена не те отразява. Или изобщо няма да схване намека, или ще го схване, но ще си помисли, че си мухльо и те е страх да действаш директно, или ще си чака да се решиш да проявиш по-голяма инициатива, без реално да ти дава знак, че е заинтригувана, за да те пробва дали ще се престрашиш.

Ставал съм свидетел много пъти как един мъж действа културно, за да не го помислят за простак и сваля мадамата с месеци и тя все се прави на недостъпна и в следващия момент идва друг пич, казва и директно и тя тръгва с него на секундата, а другия си остава с пръст в уста със свалянето 3 месеца. И това уж интелигенти и изтънчени жени.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 8e64ff6982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Изпитвам от досада до неприязън нивел повдигане.
Толкова са много такива, навсякъде, като хлебарки...

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 8955c97ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не държа само на външността, а и на интелекта на мъжа. А той си проличава още с първите изречения, не може да се скрие липсата му. Умният мъж, ако иска някоя жена, ще ѝ го покаже достатъчно ясно и без да ѝ дава основание да се обиди. Въобще той си знае мярката. Простакът, ако ще и да е красив като Аполон, ще го направи просташки и обидно.
За загорелия - ако ми се предлага и усуква като мъжка к*рва, ще ми стане гнусно, нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: dbfee36e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Жените едно говорят, друго правят.

В подобни теми винаги си придават важност и обясняват как мъжа трябвало да бъде интелигентен, възпитан, изтънчен, а всички виждаме в реалния живот с какви се хващат.

Дори има много теми гаджето било много културно, добро, обаче не я привличало, защото това се приема за слабост и не може да усети "мъжкото" в него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: c318c0ac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Кви са ти я въпроси. Жените са много различни. Едни се разтварят, като директно видят желание и им го заявиш, а другата крайност, някои дори и след като си им го вкарал не понасят думата секс.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: ad896a0a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мъжете трудно контролират желанието в погледа. И без да ми казват нещо го виждам в очите им, когато ме намират за сексуален дразнител. Само тогава го приемам като комплимент, когато е безмълвно и дискретно, и се проявява въпреки старанието на мъжа да се владее. Но този безмълвен комплимент е по-скоро накакво моментно усещане, защото е ясно, че няма общо с теб самата, ами с негови фантазии и усещания на първично ниво. Повечето не умеят да изразят по елегантен начин интереса си и честно казано се предлагат като леки жени, което е неатрактивно. Подмятанията и точенето на лиги е привлекателно само когато идва от човек, с който си във връзка, и то на един по-следващ етап. Всички останали директни намеци, обяснения и предложения, независимо от кого са дошли, ги приемам като показател, че мъжът е с много ниска култура и интелект, и въобще отблъскващ за общуване. Няма никаква еротика в това. Що се отнася до загорелите мъже, пак зависи от поведението. Има различни причини един човек да не е правил дълго време секс, но това не означава, че е смотан, нито пък означава, че трябва да търси с извинение къде да си го пъхне на всяка цена. Аз познавам хора, които не са правили секс няколко години и НЕ се държат като орангутани, колкото и да са им големи сексуалните нужди, така че няма общо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 25 дни
hash: a8fed9ba76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   За другите жени не мога да кажа, но аз го приемам като комплимент и ми става хубаво. Възпитана съм добре и им отговарям “Благодаря” и толкова. Не се правя на отворена, наперена и надута както 95% от връсничките им. Ако вече повече на мен ми е харесал, ще продължим флирта.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: a862b9ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не съм имала ситуация досега, в която да ми е приятно подобно нещо. Имало е всякакви мъже, и привлекателни, и не толкова привлекателни, но не ми харесва, смущава ме такова отношение. Слава Богу рядко се случва, повечето комплименти, които получавам нямат сексуален подтекст.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8e348527aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Така, първо относно номер 6,

Директно си го казва - съпоставя ГНУСЕН ТИП с "ПРОСТО МЪЖ, който не я привличал".....демек нормален пич. Пичове....сещайте се какво гледат жените - топ мъжете само! Другите, майната им, гнусни са и те (жените) се обиждат, когато такива ги заговарят, дори и да сте си напълно нормални. Black pill all the way.

Номер 9,
пък директно си признава, че по-скоро би пуснала на плейбой (и после да обяснява как всички мъже са еднакви лол), отколкото на някой дето не е ебе редовно. Правете си изводите, ОТНОВО!

Пичове, попивайте от такива теми. Гледайте, четете, анализирайте коментарите дето казват истината! Жените са такива - искат външност и да ти личи, че ебеш редовно. Останалите приказки за това как трябва да си мил, джентълмен, жестове, отношение, ала бала СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 5d36093d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   По принцип бърза свалка без приказки може да се случи в дискотекабар със шумна музика. Тия пикъп артисти на улицата малко ми бие на сексуален тормоз, нещо не ме кефят. Общо взето с подобна тактика съм нямал успехи, въпреки че ми се е случвало момиче на опашката в магазина просто да ме загледа и да ми се ухили така става. Ама някакви минувачи по улицата дето не са те погледнали - не става.

Начи първо гледаш дали те харесва, то си личи, гледа те в очите, усмихва се, ако много им допада лицето ти си въртят погледа - гледат те ту в едното, ту в другото око. Тези работи ако ги няма - значи жената е обвързана, не и се занимава с мъже, или просто не те харесва.

Оттам нататък подемаш разговори на общи теми с много смях, правиш се леко на глупав, ударен, приказката да върви. Това е много лесно, когато така или иначе се познавате и прекарвате време заедно. След това пускаш ръка и всичко е готово. Ако ситуацията е кофти и не се познавате много-много (примерно сервитьорка), ако все пак ви върви приказката, и я поканиш да излезете, няма да откаже.

Комплиментите запазете за след секса - няма смисъл иначе и не са искрени. Като се поборичкате голи после наистина познаваш тялото и и можеш да направиш искрен комплимент. Също дълго ухажване без да правиш нищо, те вкарва във френд зоната и гейм овър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker