Задръстен и самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задръстен и самотен
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1617 пъти
Здравейте,

Момче на 20 години съм и никога през живота си не съм имал приятелка. От малък обичам повече да седя на компютъра и да си цъкам игри. Осъзнавам, че няма как да си намеря приятелка, докато продължавам да седя на компютъра и затова съм взел решение да почна фитнес и да излизам повече, за да мога да общувам с хората. Притеснението ми е обаче е, че съм си доста глупав - нямам обща култура и ако някой хубав ден изляза навън с някое хубаво момиче няма да знам как да я разсмивам, за какво да си говорим или пък да изразя мнение за дадена тема... И затова мисля, че само с общуване и фитнес няма да стане. Готов съм на всичко, за да се "отдръстя".

П.С.: Извинявам се, ако тази история не е за категория "Любов и изневяра".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: aacf1dd09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   С ходене до фитнеса няма да се отдръстиш , нито да си повишиш културата , която би ти трябвала , за да сваляш мацки . Освен това ,не очаквай , че някой ден , като решиш да излезеш , някоя красавица ще се лепне за теб и ще има нужда от разсмиване .

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 99aae1d2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сред кото виждаш къде е проблема, значи можеш да се постараеш да промениш нещата. Ти си вси още на 20 години, животът е пред теб, започни да четеш повече, гледай филми, предавания и прави всичко, което сметнеш за нужно, за да ти подобриш общата култра. Много е важно да можеш да провидеш смислен разговор с човека отсреща. Бих казала, че това е най-важното, дори по-важно от "перфектно тяло". Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: ed8c8efc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не се коси, мацките в България си падат точно по глупавите мъже, колкото си по-тъп и ограничен, толкова по-желан ще си за тях.
Да го духат умните-буквално и преносно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: e7bf85e614
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4 кой ти ги каза тези простотии, или сам стигна до това заключение, поради факта, че си заобиколен само от такива? Ако под мацките визираш изкуствените кукли, дето имат повече на брой операции и корекции от IQ-то си, значи си прав. За мен обаче няма как такива момичета да са "мацки" и да искам да имам нещо сериозно с тях, най-много да ги мина един път и до там. Аз съм останал с коренно различни впечатления за стойностните жени, ама аз сигурно съм някакъв неразбирач :D. Глупава -> Глупав, Умна -> Умен, така е било, така и ще бъде. Естествено Глупава -> Умен за някой лев/парцал. Надявам се, че ме разбра.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 40169026fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Фитнесът е добри начало, само гледай да се научиш да тренираш правилно - базови упражнения задължително, клек, мъртва тяга, вдигане от лег, упражнения на лостове, задължително упражнения за мобилност и научаване на пълния обхват на движението, гледай клипчета в ютуб да научиш техника и започни консервативно с килограмите. Клекът и тягата увеличават значително производството на тестостерон с времето, така че след време ще станеш и ще се чувстваш по-уверен, а като изградиш и мускулна маса ще те респектират повече в компания, няма да бъдеш бъзикан от други мъже.
Започни да гледаш филми от топ 250 в IMDB и наблюдавай как се държат актьори като Робърт Дауни, Джейк Джиленхол, Леонардо Дикаприо, Брад Пит и така нататък. Гледай клипчета в Ютуб на харизматични личности да прихванеш от тях начин на жестикулиране и изразяване.
Започни да четеш книги - поне по 10-20 страници на ден и след време ще имаш какво да си кажеш с някоя интелигентна мацка. Обичаш видео игри? Гледай на живота като на РПГ игра - всичко от изброените неща ще ти дава все повече точки опит с времето, а жените ще дойдат от самосебе си. ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 743fe61c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Търси и по интернет момичета, като не можеш да си намериш навън приятелка.
Все пак винаги можеш да заговориш някое момиче, ако ти хареса на различно място в твоя град и може пък да ти се получи, пък ако не се получи важното е че си имал смелост да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 7f7c060640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4, това, че жените околото теб харесват глупави мъже, показва че и ти вероятно си от същата категория мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 846fdc7a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И от мен плюсче за 4, силно и будно написано. :) Има толкова готини пичове, интектуално и визуално, но някак бавнярите са по-удобни. Гони се кинтата и отсъстващото мъжество. Просто така е удобно.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 6336861669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Книги Нийл Строс "Играта", "Библията Дон Жуан", и общата култура може да си я повишиш винаги когато искаш. Примерно запиши се на готварски курс, народни танци, йога, чети книги. Всяко нещо, което би ти дало градивно израстване.. и тн, примери много

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker