Това беше капакът на нашите отношения!Флирт с друга! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това беше капакът на нашите отношения!Флирт с друга!
преди: 3 години, 25 дни, прочетена 2282 пъти
След толкова години осъзнавам, че съм една голяма тъпачка. Винаги аз съм прощавала и съм правила компромиси, аз го научих на любов на връзка. Колко работи съм простила, и накрая какво? Флиртува с друга пред очите ми. Заглеждал е, харесвал е снимки на други, но това ми дойде в повече. От скоро се познаваме с една двойка, предната седмица бяхме у тях да пием. Оная не спря да го сваля, тя е млада на около 20, ние сме на по 30. Хванала се е с един дъртак, който може да и е вуйчо, както и да е. То не бяха комплименти, погледи закачки. Тя не е виновна де, тя пусна въдицата и моя се хвана. Замълчах, не казах нищо, напих се за да не ми пука до края на вечерта. Прибрахме се не казах нищо, само пред очите ми виждах сцени от вечерта. Гледаше я така както гледаше мен в началото с един игрив поглед, сега като си спомня ми се гади. Държах държах и избухнах, казах му какво мисля, разбира се каза че нищо не е направил и аз съм ревнива. Нищо ново под слънцето общо взето. Вече нямам желание да го гледам, докосвам, камо ли да го целуна или да правим секс. Това не му е първото провинение, но просто този път ми дойде повече, усещам как наистина обичта ми намаля, защото вечно съм прецаканата аз. Омръзна ми да съм слабата и жертвата. Мразя ги и двамата, не знам как да се държа. Дори не иска да говорим да ми обясни, само каза че аз съм жената и мен обича. Много ясно, че няма да си каже, че иска да я изчука и му е кеф да го свалят. Аз никога не съм си позволявала да флиртувам или даа се свалям на друг мъж. Не съм такава и за мен е обидно. Не съм с голямо самочувствие и сега съвсем не се харесвам. Чувствам се дърта, нежелана и грозна. Той просто съсипа всичко и няма връщане назад. Изпадали ли сте в подобна ситуация, аз ли преувеличавам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 25 дни
hash: 05ba2b8f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Прави го ,за да те дразни, да те направи ревнива. Успява, но трябва да реагираш по-бурно и на място, а не да се напиваш и после да беснееш.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: b301a59314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами, сори!
Мъжът е полигамно животно и гледа да сипе семето си в колкото се може повече хралупи!
Така че едва ли е просто "флирт"...
Ако не ти изнася - можеш да пробваш с марсианец! Те са моногамни!

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 3669886779
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямаш работа с този мъж. Не само че е комплексиран и прост, ами дори няма и минимално уважение към теб. Минала му е първоначалната тръпка и сега търси нещо ново, което е въпрос на време да намери. Седи с теб, защото го търпиш такъв и може да ти мачка самочувствието както му скимне. Със сринато достойнство няма да си тръгнеш, защото кой ще те вземе... затова си го устройва да седиш при него и да го търпиш, докато той заглежда и задява други, ако не и повече. Вменява ти вина, нарича те ревнивка и прочее, за да търсиш проблема в себе си, а не в него, което е абсурдно. Махни се от това гнусно безгръбначно, ще ти съсипе самочувствието и цял живот няма да се оправиш. Ходих с един подобен, когато бях 20, и още ми е болно как ми говореше колко красиви са другите, как щял да опъне не знам си коя, колко съм глупава и какво ли не. Такива живеят, за да мачкат половинките си и да компенсират собствените си недостатъци, паразитирайки върху болката на човека до себе си. Едни от най-противните индивиди. Напусни го на момента... с моя започнах да се държа нагло и студено, накрая му казах, че съм му изневерила и ще си ходя при новия, защото е страхотен мъж. Нищо от това не беше вярно, ама аз пък съм злобна. Понеже на комплексарите това им е един от най-големите страхове - хем да ги зарежеш, въпреки че инвестират толкова много в това да те смачкат, хем и за по-добър мъж, оня полудя. Беше свикнал да търпя предложенията му за тройки с други жени, да обсъжда циците на приятелките ми пред тях и мъжете им (не знам как не го пребиха), затова му дойде като гръм от ясно небе. Може би е дребнаво, но с техните камъни по техните глави. Да ходиш да му се обясняваш за наранените си чувства, да водите разумен разговор и прочее, е напълно лишено от смисъл с такива нерези. Накрая ти ще си откачената и истерична стрина, която им мрънка за изконното право да свалят други жени пред теб. Аре у лево... От сърце те моля час по-скоро да го зарежеш и колкото по-брутално го направиш, толкова по-добре. Барем му светне нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: 13e2b33d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Зарежи го. В една връзка дават и двамата човека, а не само единият да дава, а другият да взима. Поведението на “партньора” ти е детинско и тийнейджърско, а ти му се държиш като майка. Ти нямаш мъж, ти се грижиш за пеленаче и му ходиш подир г*за. Ако те харесваше и уважаваше, нямаше да си позволи да отвръща на закачките. Но дори и да го беше направил, можеше да коригира поведението си, като ти се извини и поеме отговорност, а той е обвинил теб, че си ревнива. Вместо да му позволяваш да ти досъсипва самочувствието го остави, има достатъчно зрели и стабилни мъже, с които можеш да започнеш нещо ново и които няма да се държат като дечковци.
Все още си млада и за теб има време, но си помисли дали искаш да го губиш с такъв човек и дали този човек отговаря на ценностите ти.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 0486a3b335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз мисля, че нарочно те провокира, за да си гали егото, че две жени се съревновават за него. Помисли логично, пиклата няма как да го сваля, щом е с дъртак сигурно заради пари. Няма да си рискува позициите, за да се хване с някакъв обвързан и то семеен познат. Започни и ти да заглеждаш симпатични мъже и да го събличаш с поглед. С неговите камъни по неговата глава. А пък ако такова елементарно поведение на мъжа ти е под достойнството, намери си друг, който ще те уважава повече.

 
  ...


...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 5d356bfcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, не преувеличаваш. Тази история е една измислица, както много други твои истории. Да, наистина си една голяма тъпачка, защото не можеш да разбереш кога да спреш с твоите глупави измислени, фалшиви истории. И наистина си дърта, грозна и нежелана от никой мъж. Спри най-после да мърсиш този сайт с глупостите си. Очаквам да ми публикуваш този коментар, ако не го публикуваш това означава, че съм ти казала истината. Ясно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: d23917085e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ами махай го тоя коцкар! Ама естествено, че си жената за него-търпиш го, оставяш го да дивее на воля, да си флиртува, не мрънкаш изобщо. Жената- мечта.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: ddc760b015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каквото и да са правили другите, в каквито и ситуации да са изпадали, с нищо няма да ти помогне, според мен. Пак ще го напиша- ако партньорът ти те обича и те уважава, няма да се лигави с друга, дали пред теб или зад гърба ти. Каквото и да ти говори, вярвай на делата, а не на думите му. И си направи извода, дали трябва да продължиш с този човек.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: a77ebf10b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз не разбрах повече тя ли се е закачала или той е отвръщал закачките и. Ако е отвръщал е много грозно и унизително от негова страна и те разбирам отлично как се чувстваш. И аз съм изпадала в подобни ситуации и не е никак приятно. Малко е трудно да се даде съвет за това как е правилно да се реагира. Може би номер 1 е прав или пък ставаш и си тръгваш и той ако държи на теб ще те последва...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: 76e9ab9d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В подобна ситуация съм... не се чувствам харесвана и желана от моя приятел Мило момиче остави го.. намери истинската любов.. ти все още си млада след 35 вече започни да мислиш за семейство. До тогава имаш много години да срещнеш истинската любов.. Пожелавам ти го от все сърце

 
  ...

...
преди: 3 години, 24 дни
hash: ec95102101
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ти кво пък си се впрегнала, това ли е най важното че общува с друга жена и дори и да е желае да е изчука кво ще се изтърка ли, това ли е най важното.... ако това ви е проблема приключвай и си търси друг, никво доверие ми изглежда че си нямате. Теб да не би да не те гледат или мъже да ти говорят или зарибяват, възможно е ако не излизаш от вас. Мисли за какво сте се събрали заедно ако е заради секса то това е огромна грешка.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 79e6d8ac23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Докато мислиш, че на 30 си дърта, никой не може да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8ba385013c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да, поставял ме е многократно в подобни ситуации.
Но аз не се възприемам като жертва в нашите отношения. Ние и двамата сме печеливши от това, че сме заедно. Даваме си много, но и взимаме един от друг много. И това се изразява най-силно в емоционален план.
Аз съм първата жена в живота му, която го ревнува. И той буквално се забавлява на тези ми реакции и изобщо не успя да проумее, че от интензитета на тези емоции аз съм способна да се разделя с него, наранявайки и двама ни, само защото ми идва твърде много. Но... В общи линии той прояви качеството си на "дразнител" много рано във връзката ни и аз разбрах, че го прави нарочно и целенасочено, за да види реакция. Съответно реших да се абстрахирам от понякога абсурдните си помисли по негов адрес и да приема, че така си гали егото, така се чувства по-добре и да се опитам да бъда максимално отдалечена от ревността вътре в себе си.
Близо 10 години сме заедно, така че и мен не ме гледа по същия начин, нито се сеща толкова често да ме изненадва, рядко проявява романтичната си страна и т. н. Нормално е нещата да са се изменили много... Но нямам колебание в избора му на жена. Нито в своя избор на мъж. Аз вярвам, че сме един за друг и че дните ни до края ще бъдат споделени един с друг. Това ме мотивира да му прощавам всички лоши черти, които проявява. Доста ми е нарцистичен като цяло, но такъв съм си го взела... Има нужда да се чувства обичан (това е моя задача), разбиран (справям се) и харесван (но определено не му правя комплименти често). Флиртът или разговора с жена, която ясно показва симпатиите си към него, му повдигат самочувствието много. След това обаче не отива в леглото с тях, а подлудява мен. Може и за някоя от тях да си е мислел някога... Кой знае. Но честно казано аз очаквам още 40-50 години съвместен живот, така че със сигурност и двамата ще имаме вечери, в които заспиваме с мисли за други...
Ето аз не му правя такива сцени и не го предизвиквам, но пък от седмици наред се радвам на вниманието от друг мъж. Не му казвам и го крия в тайна. По-хубаво ли е? Не. Предпочитам да ми казва или да виждам с коя какво се случва, отколкото да има някоя зад гърба ми. Ако скрие някое девойче, значи има нещо повечко от повдигане на егото.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 7d08f9e3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом е такъв и поддава на свалки той няма да се промени. Ти решавай какво ще правиш с него. Светът е пълен със мераклийки жени, които сами се предлагат. От него зависи всичко. От тая ако се оттървеш друга ще се появи. И после оправданието знаеш ли какво ще е-тя сама ми се навря в ръцете, беше без чувства, само тебе обичам и т. н. и т. н. -неща стари като света. Преценявай сама колко можеш да изтърпиш.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: f818778454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Флиртувай с други мъже пред него и тайно наблюдава й за неговата реакция. Мъжете са много по-ревниви и хубаво можеш да си поиграеш с него. Имаш правото, след като постъпва така. Ти си жена, не някаква робиня. Започвай да го въртиш на шиш!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 5154ef88b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Не съм с голямо самочувствие и сега съвсем не се харесвам. Чувствам се дърта, нежелана и грозна. "

- Ами биологичният ти часовник цъка и правилно усещаш, че закъсняваш със спретването на дом и семейство! Съвсем естествено!

Жените е нормално да раждате преди 30-годишна възраст. Всяка, която има база за сравнение, казва, че бременността и раждането след 30-годишнината и нагоре далеч не са същите като тези при 25-26 год. възраст. Просто си се забавила със семейството. Сама виждаш, как стоят нещата. Тепърва раздяла, пък докато намериш нов, опознаване, равносметки, СМЕТКИ и чак тогава първа бременост - поне на 33 г. и нагоре. Това не е нормално ваш'то!

Трябва да се научите да подбирате отрано и навреме ПРАВИЛНИЯ, а не да се чудите като стари моми какво се случи с живота ми и какво да правя оттук насетне?

Нали все правите ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР??? Тогава що така все ви се развиват събитията впоследствие, а?

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 0d11928737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Разбира се, че сме изпадали в подобна ситуация, мисля, че се е случвало почти на всеки, да много е неприятно и разбирам, че си разстроена. Обаче с тази несигурност, която жените изпитваме в такава ситуация само дава увереност на жената, която ни дразни и също подсъзнателно показваме на мъжа, че щом се плашим о ревнуваме от въпросната дама, има защо и едва ли не ни превъзхожда. НЕ ИМ ПОДАРЯВАЙ такива емоции и в подобна ситуация и аз бих замълчала, не бих се принизила пред другата да се доказвам, че мъжа си е мой това е негово задължение, но за нещастие всичките обичат да им начешат егото, щом е било пред тебе още повече се е изкефил, че един вид още става. Запази самообладание и прввърни себе в цетър на света ти, не мъжа ти... направи нещо малко за себе си, прическа, фитнес, грим, бъди своя номер едно фен тогава и мъжете ще те заглеждат и заговарят а и другите жени ще усетят увереността ти и може и да не са толкова смели с мъжа до теб, не се оставяй той да определя настроението ти, на мен ми се случи, после въпреки че не съм флиртаджийка да си го търся сама един мъж дойде да ме заговаря и приятеля ми полудя, след този случай не си е позволявал да ме дразни защото явно видя какво е чувството

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker