Трябва ми съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми съвет!
преди: 3 години, 22 дни, прочетена 1006 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 24 години, преди около 5 години започнах връзка с момче, което в момента е на 28 години. Всичко вървеше добре, но нещата започнаха да стават доста бързо, а аз все още бях в такава възраст и не бях готова да се впусна толкова бързо в такава връзка. Освен това имаше неща в него, които ме притесняваха. Например това, че той доста често се събираше да купонясна с негови приятели и се прибираше пиян през вечер. Може би сега не бих гледала по този начин на това, но тогава съм разсъждавала така. Та, разделих се с него, съвсем нормално, но той не спираше да ме търси постоянно и така и до днес. Преди около година започнахме да се виждаме отново, но той беше супер променен. Имам чувството, че се страхува да не го оставя отново. Дава ми някакви надежди и след няколко дни спира да ме търси. Даде ми ключ от тях и казва, че това е много важно за него, но в следващия момент просто спира да се обажда и т.н. Постоянно ме ревнува и ми показва, че му пука за мен, но защо тогава не предприема нищо, за да бъдем наистина заедно? Много пъти сме се опитвали да говорим за това, но просто не се получава. Когато започнахме да се виждаме преди година, за нас всичко беше само секс, но пак се ревнувахме. Буквално аз бях приела факта, че с този човек сме заедно само за това, но после нещата започнаха да отиват в друга посока. Поне аз съм на това мнение, защото след това просто започнахме да се виждаме и си говорехме по цяла нощ и след това просто заспивахме, което ме води до мисълта, че за него не е само секса. Но, тогава защо прави всичко това и защо не предприеме нещо за да бъдем заедно? Моля ви дайте ми някакъв съвет, кажете ми вашата гледна точка. Какво ли не си мисля вече. Дали просто не ме приема за даденост?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 21 дни
hash: 2c0221dddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Защо се занимаваш с глупости? Този тип въобще не е надежден, вече си загубила 5 години от живота си в анализи на връзка, която и до днес не се е изяснила. Дотук добре, но ти продължаваш да мислиш, вместо да си живееш живота и да се забавляваш. Изобщо не вкарвай клишето, че си объркана, това е ясно като бял ден, но трябва да приключи още на момента.
Ще ти го кажа директно, за да не се мъчиш. Ако един мъж наистина иска да бъде с теб в сериозна връзка, той няма да се държи като ощипана госпожица и да си играе на топло и студено. Фактът, че за 5 години той не е направил нищо по-съществено от иди си-ела си (все едно кой с кого къса, защото събирането зависи от двамата), означава, че изобщо не си неговата жена. Било само секс, ама сте говорили до сутринта, после пък ти дал ключ от дома си, ама спрял да ти отговаря... чисто те занимава с глупости и те държи като резерва.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: ce4b119a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Приема те точно за това, което си- лесна и дашна жена за секс. Каквото си иска това може да ти говори, но действията му са точно такива. Възможно е да върти и друга освен теб. Възможно е и да ти е обиден, че си го оставила и сега да не е сигурен в теб. Хубаво му е да те ч*ка, свикнал е с теб, но не желае да се обвързва по-сериозно. Защо му е като може да те има и така, без ангажимент?

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 5844ccc2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все още е незрял в някой отношения в поведението си, не е наясно със себе си за някой неща. Уж те иска, но не му стиска да променя установения модел и начин на живот. С това, че си го оставила си му дала добър урок. Говори открито с него, ако няма промяна тръгни си отново. Така се расте, макар и по трудния начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: 76fc12af73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Има дълбок психологически проблем, който вместо да лекува, сигурно не може или не иска, покрива с алкохол и компания приятели. Когато изтрезнее и алкохола не действа, проблема му се завръща с пълна сила и ти си му нужна за утеха и топло местенце.
Или търсиш лечение, или се махаш. Иначе скоро и ти ще се включиш в заболяването му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker