Какво става с апартамента след развод? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво става с апартамента след развод?
преди: 3 години, 17 дни, прочетена 2753 пъти
Темата ме интересува, тъй като касае близък роднина. Ще се развеждат по взаимно съгласие, обаче какво става с апартамента в който живеят? Той е наследен преди сключването на брак между двамата от мъжа, но ме интересува дали има сценарий в който въпреки, че апартамента не е купен по време на брака с общи средства да бъде присвоен на жената? Чувал съм че има някаква такава практика, че в 90% от случаите жената взима апартамента за да гледа децата, но не знам дали тва се случва с апартаментите, които са купени по време на брака или като цяло за всички? Струва ми се малко абсурдно след развод жената изцяло да вземе апартамента, въпреки че е наследен от мъжа години преди брака, но все пак да питам ако някой е запознат, че компетентните хора по темата които се занимават с това само за да ми се усмихнат ще ми вземат 50 лева.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 17 дни
hash: 0fc4b259ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   50 лв какво са за нещо, което касае десетки хиляди и важни неща като развод? В България масово се мисли така - да скатая 50 лв, а после като стане напечено пост фактум "о, леле, адвокате спасявай положението пред свършен факт".

Както и да е. Апартамент придобит по наследство дори и след брака не се дели. Но ако са направени подобрения по време на брака, жената може да претендира за тази част от имота. Но трябва да има доказателства като фактури например.

Освен всичко друго - жена с дете не е лесно да бъде изгонена от апартамент, ако няма друго жилище, в което да живее, без значение дали е неин, дали е бил на бившия и мъж и дали е само квартирантка, която не си плаща наема. Просто няма как да оставиш жена с дете на улицата.

Но все пак аз не съм юрист, това го казвам от обща култура и такива въпроси е редно да се отнесат към такъв, а не да се вярва на сляпо на форумни анонимници по такива важни въпроси. А и тя за разлика от вас най-вероятно се е консултирала с адвокат, знае си правата и при скатаване с 50 лв от ваша страна лесно ще ви преметне.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: b65ac8b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Жилището остава 100% на мъжа, освен ако няма подобрения и ремонти по време на брака и жената, ако има фактури и други - може да иска възстановяване на сумите.

Ако обаче няма друго жилище (нейно), жената може да остане колкото поиска в апартамента, защото по закон нямаш право да я изгониш с малко дете, дори да се е самонастанила.

Жената трябва да има фактури за платени сметки (ток, вода, телевизия, интернет, телефон) от времето, когато е била в брак и са живели заедно в жилището. Квитанциите от платени данъци за имота са още по-важни.

А ако жената има всички горепосочени документи, фактури и квитанции, може да извика нотариус и след обстоятелствена проверка на място - може да й бъде издаден констативен нотариален акт, че тя е собственика на имота. Това при условие, че е живяла поне 10 години без прекъсване и си пази документите. Срещу 2(две) до 4000лв може да стане собсвеник - толкова ще струва нотариалният акт.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 0fc4b259ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Срещу 2(две) до 4000лв може да стане собсвеник"

На целия имот ли или на част от него?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: b65ac8b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Срещу 2(две) до 4000лв може да стане собсвеник - толкова ще струва нотариус всички документи, за да стане собственик жената, без да е бил нейн апартамента. Такъв е закона.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 0fc4b259ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4, ама собственик на целия апартамент ли? Не ми се вярва да е на целия апартамент. Да претендира за нейния си дял от подобренията ОК, ама целия...

Демек аз ще имам апартамент наследство от баща си, жена ми ще дойде да живее в него, ще смени дограмите и ще го вземе целия. Чак пък толкова.

 
  ...


...
преди: 3 години, 17 дни
hash: b65ac8b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До 5

Човече, напиши на колко години си, на 12 ли?
Искаш съвет, ето ти:

Вариант 1 - развеждате се с жена ти, в 90% от случаите децата остават при нея и ако тя няма друго жилище, остава да живее в апартамента, който не е нейн по документи, но въпреки това остава, защото по закон не можеш да я изгониш.

Вариант 2 - развеждате се, тя си пази всички бележки за платени сметки и платени данъци на имота за последните 10 години, издебва когато си за 1 ден отишъл някъде, вика нотариус през този ден и нотариусът констатира на място че тя владее имота, плаща му сметките и данъците, след което й издава констативен нотариален акт и имотът вече е 100% нейн, въпреки че е на мъжО й, наследствен. След което мъжлето си търси друго място за живеене, защото жената вече има имот, а и съдът е оставил децата на нея. Всичко ще и струва между две и 4 хиляди лева и един ден, в който мъжът и не е в имота.

Кое не разбра?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 3705745cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Дотук се пишат немалко небивалици, затова авторът наистина е добре да иде да се посъветва с колега, мога да му дам съвет, но няма, защото това си е наистина за платена консултация, само ще кажа, че горните коментари са подвеждащи, толкоз.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: e71819857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да №5, ако си пази фактурите, че е плащала данъка 10 години назад, че е плащала дограмата, и други ремонти, ако заведе и една съседка да потвърди, че си нехранимайко и "горката женица" сама е мислила за дома и децата. Ще вземе целия апартамент.
Наследяването по принцип дава права на наследника, докато той не изостави задълженията си на собственик и замине в чужбина примерно. Дори и даден човек да не ти е жена а непознат, представи ли пред съд, че е плащал в срок данъка за 10 год назад, в него ли са касовите бележки за ток и други консумативи, заведе ли в съда двама свидетели, че той от 10г се грижи за имота, ти си аут, а на грижливия му се издава акт за собственост.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: c474c12b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Наследен имот си е само на наследника. Не се дели, съпръг/съпруга нямат никакъв дял върху него, нито пък децата. Наследникът може да продава, заменя, подарява т. н. каквото си реши.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: cc76cadda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   То остава и на жената да остане нещо, което изобщо не е нейно. Аз затова съм против браковете, защото винаги мъжа е ощетен. Какъв е смисъла да поемам риск, да сключвам брак като не се знае след 10 години няма да се разведа и всичко да остане на жената? При сключване на брак, трябва да има някакви клаузи за това, който каквото си купи през брака да си остава за него.

 
  ...

...
преди: 3 години, 17 дни
hash: d844ee2cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2, това са тотални глупости. Наследствените имоти са си лична собственост, даже да са придобити по време на брака. Ако жената няма жилище и имат общо дете, съдът присъжда да продължи да живее в имота, НО плаща наем за него. Жената може да поиска да и се възстановят пари за ремонти и подобрения, но тя трябва да докаже, че това е направено с лични пари, а не със семейни.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 8e0829a143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "Чувал съм че има някаква такава практика, че в 90% от случаите жената взима апартамента за да гледа децата, но не знам дали тва се случва с апартаментите, които са купени по време на брака или като цяло за всички? "

Говориш за т. нар. семейно жилище. Тук се гледат нуждите на детето.

Накратко - При развод, родителят който получи права на детето, ако НЯМА друго годно за обитаване жилище (може да е и в друг град), то въпросният родител получава правото да обитава това жилище, до навършване на 18 годишна възраст на детето, но не получава собственост над имота.
Ако имотът е сосбтвеност на близък роднина (най-често родител), то това право е до 1 година.

Общо взето право на семейно жилище има родител, който:
- Има права над дете от брака.
- Детето няма навършени 18 години.
- Родителят няма друго годно за обитаване жилище.
- Живеят заедно с детето във въпросното жилище.
- Няма сключен брак с друго лице.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: e1c02198d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   А какво става с децата след развод?! Те къде и как ще живеят изобщо не е важно, а?! За 50лв се стискаш, а за издръжката им какво мислиш? Сакън, имането да не ти вземат! Говоря ти във второ лице, защото изобщо не смятам, че въпросът касае твой роднина, а теб, лично. Направи най-доброто за децата си, не за себе си!
Аман от материалисти, и мъже, и жени. Щом най-ценно ти е недвижимото имущество, къде си тръгнал да се жениш и деца да правиш?!

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 4d56550095
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не са точно така нещата. Наследство, особено преди брака няма как да му го вземе жената. Но реално може да поиска да остане в него до навършване на пълнолетие на детето. За този период обаче тя дължи наем на собственика. Друг е въпроса, че понеже повечето съдии са жени, обикновено не уважават исковете за наем, все пак - в България сме и законите са пожелателни... Колкото до доказване на принос, той не се отнася към собствеността на жилището, а до делба на нещата придобити по време на брака. Да не говорим, че такава простотия като това с нотариуса, което се каза, се блокира много лесно с ипотечен кредит, ако въобще някой нотариус ще се навие да си рискува лиценза и здравето :):)

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: ee6085d0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако има непълнолетни деца, жената може да остане в апартамента. Той обаче не става неин, а само го ползва.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: a6212d4c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Жената, може да остане да живее там докато детето навържи 18 години, ако няма каде да отиде след това си хваща пътя и толкова това е по закон нищо не взима!

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 0fc4b259ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   8, говориш пълни глпости. Бъркаш се с придобиване по давност, което е доста по-различно и там говорим, когато собственика си е заебал имота и не се интересува от него (няма нищо общо с брак). Жената може да придобие право да живее там покрай детето, но не и да има собственост, щом говорим за наследствен имот. Няма как жена ми с една сменена дограмата на апартамента, останал ми от баща ми да го придобие като собственост. Та дори когато е семейна собственост (КУПЕН по време на брака), няма как да го придобие целия, а само половината, ти ми говориш да вземе апартамента от баща ми.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: dc59e5277c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Жената ако си е рискувала живота, здравето, фигурата, времето, психиката да ражда и разпространява нечии гени, включително и да ги отглежда, разбира се, че има право по нормативна уредба да ползва жилището до навършване на пълнолетие на децата, обяснили са го по-горе. За мен най-правилното решение към безотговорни родители е съдът да задължава бащата/ майката, които не са ангажирани с отглеждането, да полагат физически грижи поне за седмица през месеца лично!!! Не баби и дядовци, а ако професията е свързана с пътуване, тогава двойна издръжка. Просто е несериозно отношението на много родители към децата. Принципно много трудно се придобива от семеен партньор наследствен апартамент при развод, но не е невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: b54a98bbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Странно нещо е българина, хем е некомпетентен, хем се изказва, пък и в спор влиза. Авторе, ако искаш компетентно мнение отиди при адвокат.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 0412b4aad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само номер 7 е адекватен, но явно е колега. Ами има причина да ти искат 50 лв... феноменална е българската простотия. Хал хабер си няма, но дават съвети и влизат в дискусии. Направо за де чуди човек защо право се учи 5г.? Някои го владеят като майчин език и без да са стъпвали в университет, хах

 
  ...

...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 64e7a22c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, те вече масово се лекуват сами в интернет, ти се чудиш за правна помощ. Не знам защо изобщо не закрият всички университети и всички да се лекуваме и консултираме в бгмама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 13 дни
hash: 955eca609d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Поредното питане как да прецакаме жената ли? Понеже законите у нас много защитават жените и майките, та дай съвсем нищо да не вземе тая мръсница за довиждане, а? А ти сигурен ли си, че за роднина питаш, защото интересът ти към темата е подозрително голям?

Да, вярно е, че наследствените имоти са деликатна тема и неслучайно след развод не се делят. Това адвокат/нотариус ще го обясни по-точно. Но, от друга страна, остава един горчив привкус - аз като жена съм подарила години от живота си на един мъж, родила съм децата му и... накрая той първо гледа да направи така, че да не му взема нищо. Тоест, не му е мъчно, че се разделяме, не цени това, което съм му дала, а си гледа паричките и имотчетата. И ей така ще ме изхвърли като боклук. Не е много честно май. Тези неща е добре да се говорят и уредят преди брака, тогава звучи съвсем по друг начин. Сега е грозно.

Къде са расли и кой ги е възпитавал днешните мъже? Толкова подло, грубо, студено и пресметливо отношение - просто не мога да повярвам. Един мъж трябва да е грижовен, закрилник, затова е "силния пол", а какво виждаме все по-често - жената да си прави всичко сама.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 3d27afae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Авторе, по закон жилището не може да го вземе жената, ако си потомствен наследник. Има много истина обаче в коментарите, защото законът е несправедлив към мъжете. В повечето случаи съдиите са жени и от женска солидарност ощетяват мъжа. С измама и фалшиви свидетели жената може да "докаже" че си домашен насилник и не се грижиш за децата. При това положение ти напускаш жилището, като нея я задължават да ти изплаща на вноски половината от имота, нищо че е наследствен от родителите ти. Обърни внимание на статистиката, колко много жени са изклани или разстреляни от мъжете си, заради такава съдебна несправедливост. Има вече промени и мъжът също има права над децата които не са изцяло собственост на жената. При добър адвокат, и ако намериш свидетели, макар и фалшиви и докажеш, че жената тормози децата ти, не се грижи за домакинството, пияница е и е скандалджийка, дори и в изневяра може да я обвиниш, има възможност децата да бъдат присъдени на теб, защото тя не може да се грижи за тях, а нея я изхвърлиш като мръсно куче на улицата, и дори можеш да я осъдиш да плаща издръжка. Авторе, жените са подли и коварни същества и са най-големите душмани на мъжете. За това може да очакваш всичко най-лошо от нея. Ако се развеждате вземи бързо мерки и я постави при свършен факт. И мъжете имаме права, нищо че съдиите не ги вземат в повечето случаи под внимание.
23, не се прави на света вода ненапита! Мъжете които визираш пак жени са ги възпитавали. Само че по-голямото женско равенство спрямо мъжете лишава мъжете от права и за това се търсят начини от тях за раздаване на мъжка справедливост. За да е мъжът мил, грижовен и защитаващ семейството си, жената трябва да е жена, а не "мъж" без топки. Ненормално е, жената да командва у дома, а мъжът да е послушен като кученце и да удволетворява женските изгъзици, щото видите ли жената днес била равноправна и независима от мъжа. Два остри камъка брашно не мелят, а мъжът винаги ще е по-важният и по-силният!

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 64e7a22c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   23, какво значи да прецакаме? Как точно се прецаква някой, като не му даваш жилище, което не му принадлежи? От къде на къде снаха ми трябва да ми вземе моето жилище, за да не е прецакана? Ми то мен цял свят ме е прецакал, че не са ми дали домовете си безвъзмездно. Как точно се претендира за нечий имот без съгласието на собственика и без да си дал и стотинка за неговото купуване и поддържане? Правете разлика между наследство и обща семейна собственост, че се излагате в стемежа си да се изкарате онеправдани жертви.

Като искате жилища, хващате се, бачкате, теглите кредити, изплащате цял живот и имате жилище като нормалните хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 955eca609d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Аха, ясно - лошата снаха. Е, дано успеете да я изгоните мръсницата на улицата тогава. Успех! Ако това ще ви направи щастливи.. Но животът има навика да си прави интересни шеги. Да не се случи така, че след години да няма кой чаша вода да ви поднесе, освен точно тази жена? Много такива случаи има.

Та, бачкаме, господине/госпожо. Но, освен пари, имоти, има и други неща в този живот. При мое/твое няма семейство. А и мъжът като такъв има задължения към тази жена, майка на детето му.

Явно натам вървят нещата - жените всичко сами да си правим, да не би някой нещо да си помислел. Хубаво, и това задължение можем да носим. Да не съм чула после обвинения във феминизъм и чудене къде са истинските жени! Аз вече се чудя мъжете къде изчезнаха...

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 64e7a22c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   26, добре, защо така извърташ нещата? Кой ти говори за изхвърляне? Та чак и до феминизъм стигна? Правиш ли разлика между изхвърляне и собственост? Умирате да се изкарвате жертви и да преиначавате нещата. Ти някъде в коментара ми видя ли думата "изхвърляне" или не намери за какво да се хванеш?

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 955eca609d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Прочети пак историята по-внимателно и ще разбереш. Грозно звучи. И да, към наследствено жилище аз лично за себе си не бих си и помислила да имам каквито и да е претенции, то май и според закона изобщо не може да се дели. Но е грозно, много грозно, точно за бившата вече снаха да се гледа ще вземе ли нещо след развода.

Аз затова съм "за" ако толкова се притесняват роднини и прочие, преди брака да се подписват съответните документи и да се изясняват такива неща. За да няма подобни теми и разсъждения после от хора, които уж са ми били семейство.

Само си представям да преминавам през развод, да се чудя детето ми ще има ли и какви последици от това, а мъжа ми и роднините да ги интересува това точно.

Иначе теоретично в България е възможно жената да си тръгне без нищо, да. Даже и издръжка не плащат много "бащи". Живеят си като ергени, за жената остават децата и грижите. Но дали е мъжко поведение точно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 2dabc4c6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Еее, 26, не си права. Жена съм, но не съм съгласна с теб. От такива приказки тръгват историите за меркантилните жени.
Ти удобно се поставяш в ролята на жертва: "аз като жена съм подарила години от живота си на един мъж, родила съм децата му и. "
Ами същото е направил и той: подарил ти е години от живота си, грижил се е за теб. А децата не си му ги подарила, те са и твои. Изобщо не е коректно да се поставяш в ролята на даваща в този брак, а мъжът само е получавал и съответно ти е длъжен. Длъжен е да плаща издръжка на непълнолетните си деца при развод, нищо друго. Мъжете и жените са равностойни партньори в брака, поне така би трябвало да бъде.
А такива теории: аз му дадох Х години, значи ми дължи жилище след развода, може да вървят в някой филм, но не и в реалността. Ако сте го купували двамата по време на брака, разбира се, но ако е негово наследствено, откъде-накъде ще имаш някакви права върху имот на родителите му?

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 6aaffffbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Всичко зависи от съдията, независимо какъв е закона.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 0077912f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 21

Или помогни на човека, или се разкарай!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: f73a1aa033
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   23, заради такива като теб ме е срам, че съм жена. Всичко, което си му “подарила”, ти е “подарил“ и той на теб, включително двете деца. Или си му родила две деца, които не обичаш и гледаш насила, само за негов кеф? А какво ще кажеш след развода той да вземе децата и апартамента на родителите ти?
Авторе, прежали ги тия 50 лева и се посъветвай с адвокат. Освен, че познава законите, той знае и тънкости, специфики, които може да се окажат решаващи в твоя случай.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 3d27afae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   "Иначе теоретично в България е възможно жената да си тръгне без нищо, да. Даже и издръжка не плащат много "бащи". Живеят си като ергени, за жената остават децата и грижите. Но дали е мъжко поведение точно... "
...................................................................
28, вие жените не разбрахте ли най-после, че не сте били никога, не сте сега, и никога няма да бъдете равностойни с мъжете? Жените винаги са били по-долу от мъжете, нищо че по конституция са равни! Как изобщо може и да си помислите, че ще продължавате да ограбвате мъжете със стария трик. Брак, дете и хоп жилището на мъжа да е ваше, че и издръжка да ви плаща. Край с тази простотия. Няма го майстора вече. Мъжът е много по-независим от жената и може да си живее живота без жена, че и по-добре даже, от колкото де е женен. И никаква издръжка повече не трябва да се плаща от мъжа! Ето такъв закон трябва да има. Щом жената си е присвоила чрез закона децата, да си бере гайлето. Друг е въпросът, ако мъжът иска да плаща нещо след развода, и парите да са разходвани с отчет пред него! Какви са тези простотии, не стига че децата са собственост по закон на жената, ама и апартамент и издръжка и се приискало! Никаква издръжка. Авторе, има много начини да се отървеш от жената, без да може да те окраде, както ставаше до сега. Просто се посъветвай с някой приятел добър адвокат, без да му плащаш, просто ще минеш само с почерпка и толкоз! Ако пък го наемеш, тогава ще му платиш, но само ако спечели делото и сметката по делото плати жена ти!
На тия жени не трябва мъжете да им даваме повече възможност да се гаврят с мъжкия авторитет. Щом много знаят, нека си получават заслуженото.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 6049d28435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не мога да си обясня как интелигентни хора дават правни съвети едно към гьотура без да цитират съответните законови разпоредби. Просто ей така си дрънкат. Ей, това българин а е уникално същество..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 3d27afae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, когато законите са престъпни по смисъл спрямо мъжкия пол, всякакви съвети са нужни. Щом мъжът по закон ще е онеправдан, то тогава всякакви съвети за вреди срещу наглите-лицемерни жени не са излишни, а са необходими. Да, има граждански закони наложени от НСР, които често се сменят, но има и природни, които са вечни и мъжкото върховенство там не може да бъде отменено, с никакви извратени феминистични закони. Не напразно природата е дарила на мъжа физическа сила и ум, много по-големи от тези на жената!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker