Съществуването на невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съществуването на невъзможна любов
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1032 пъти
Здравейте,
Знам че много от вас ще си кажат че не съществува невъзможна любов. Всъщност моята ситуация е точно такава. Най-добрата ми приятелка си има приятел от половин година. Запознаха се в обща компания и тръгнаха още след няколко дни като и аз бях там. Впоследствие след като те станаха двойка аз го опознах много повече както и той мен. Започнах да се замислям, че всъщност ако те не бяха тръгнали заедно аз бих имала сериозни отношения с този човек. Преди няколко дни той ми сподели същото, че ако сега той не е с най-добрата ми приятелка щеше да е с мен, защото както аз така и той виждаме качества един в друг, които ни впечатляват и привличат. Само че сега идва проблема аз никога няма как да бъда с този човек заради факта, че той е с най-добрата ми приятелка дори и те да се разделят няма как аз да бъда с него тъй като тя вече е имала връзка с него. От негова страна важи същото той със сигурност има чувства към нея, но съжалява че не ме е опознал мен по-рано и сега няма как да бъде с мен. След като взаимно си го споделихме че и двамата сме си го мислили малко ни стана по-спокойно, но пък това не променя ситуацията. Реално и двамата го искаме, но въпроса ми е наистина ли е толкова невъзможно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 44e39dc691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ситуацията е ясна, но защо наричаш това между вас любов?! Да, наистина няма невъзможна любов. Млада си, ще го разбереш един ден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ecf18d3d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами завидяла си и според мен. В чуждата паница винаги храната изглежда най-вкусна. Често се случва между приятели и това е тест според мен. Ако достатъчно държиш на нея, няма да го направиш. Има си достатъчно мъже, все ще намериш някой друг..
Преди години аз също харесвах приятелката на моя най-добър приятел (като човек) и съм виждал същото от поведението и, но никога не съм и си помислял дори, че ще го направя. За мен е много долна постъпка и просто границата ми към подобна проява е толкова голяма, че никога нямаше да я пристъпя. Най-добрия ми приятел обаче не оцени тази моя благородна постъпка. Виждаше, че тя ме харесва и ревнуваше, накрая се скарахме и той ме изостави. После и те двамата се разделиха и дори и тогава не предприех никакви действия.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8bfaa46a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не го правете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4ab821bbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много подли типчета сте и двамата. За мен жената на приятел не е жена, въпреки че се е случвало да флиртуват с мен, по скоро ще споделя, че жена му не е стока, отколкото да предам приятел. Изневярата, която вършите в момента е много по-лоша от това просто да правиш секс с някой, докато си обвързан.

Не бих си жертвал приятелството заради една п*тка (или патка в твоя случай). Много сте долни и двамата с младежа. И имаш наглостта да я наричаш "най-добра приятелка". Съжалявам, не съм моралист по принцип, но от тая история ми завряха ла*ната. Много слабичко...а тоя пич въобще не е мъж на място...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3a474dded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Море, да ти кажем, не е невъзможно. От опит ти казвам. Моят съвет е да постъпиш, както постъпих аз, макар и това да не е най-моралния начин, а именно: Когато скъсат, се хванете на шано, изчакай няколко месеца да й мине и после го изиграй все едно се случва на момента и евентуално може и не го приеме толкова зле. Въпреки че най-вероятно ще го. Но се преживява.
Заграждааай ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker