Как се продължава напред и как да се запозная с нови хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се продължава напред и как да се запозная с нови хора?
преди: 3 години, 16 дни, прочетена 1737 пъти
Здравейте!

Ами, млад мъж съм, след 2 седмици ще навършвам 24 години, последните почти 5 години, ги прекарах с едно невероятно момиче, имахме страхотна връзка до преди 4-5 месеца, докато нещата не започнаха да накуцват в следствие на това, че заради работата ми, както и нейната, почти не ни оставаше време да се виждаме, когато аз се освобождавах, тя беше на работа и обратното, стараех се максимално много да се виждаме, но майка и, изобщо не ме харесваше и като цяло избягвах да оставам в тях за повече от 2-3 часа, аз живея сам под наем, но на нея не и беше удобно да идва или остава в нас заради часовете и местоположението на работата и. Така, след известно време, един ден ми се обади, и ми каза, че е решила да се разделим, защото постоянно чувствала, че сме разделени, през цялото време и пишех, чувахме се по-няколко пъти на ден, вечерите когато можех, ходех в тях, но не беше като преди, опитах да се боря до краят, но тя просто искаше да прекратим взаимоотношения въпреки всичко. Разделихме се февруари, отдавна и върнах всички неща, а снимки, дрехи и всичко от нея го прибрах в родният си дом, за да нямам досег, блокирах я в социалните мрежи, архивирах всички снимки които имаме, а те са над 9000, от всички тези години. Аз съм малко по-затворен като човек, много искам да продължа напред, но истината е, че не познавам почти никой, и не знам как да се запознавам с хора, мислих си, че ще съм с нея от 18 докато не издъхна, представях си семейство, деца, общ дом и куп други неща с този човек, но сега след като си тръгна ми останаха само спомени и чувства с които не знам какво да правя. Много искам да продължа, но не знам как да тръгна да общувам с други хора, нямам почти никакъв социален кръг, и все още я преживявам, но искам да намеря друг човек който да бъде до мен, с които да направя всички тези неща, които не успях с нея. Как да бъда по-социален, опитах да тренирам бойни изкуства, в моят случай Джудо, помага ми доста психически, както и физически, но душевно изпитвам нуждата да обичам някого, как да се престраша да изляза от себе си, как да изляза от себе си, при положение, че съм бил само с нея и никой друг до сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 16 дни
hash: b50bb27a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей! Много добре те разбирам , приключих наскоро една болезнена връзка и съм в същото положение ,в което си и ти... За мен обяснението е ,че така е трябвало да стане. Съдбата ще те срещне с точния човек ,просто не бързай...

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 2f81773bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Аз скоро ще стана на 23 и все още не съм пипал момиче така че споко, не си толкова зле.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 331dd3cbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много хора нямат социален кръг, така че не се притеснявай. Когато му дойде времето.... както казваше един човек. Когато му дойде времето, съдбата ще те срещне с точния човек, наистина просто не бързай. Спомни си и филма 40-годишния девственик.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: f17dab5546
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ох човек, разбирам те перфектно (М на 29).
Когато приключиш дълга връзка, особено толкова дълга като твоята, направо губиш посока. Не знаеш как да станеш сутрин и как да си легнеш вечер, понеже този човек го няма да ти пише за добро утро или лека нощ.

Поне е хубаво че спортуваш! Значи поддържаш физическа форма, това е супер. Също така си тренираш и мъжките качества, още по-супер. Аз бих ти предложил да предложиш на някой, с когото си имаш повече лаф от тренировките, да излезете петък/събота на някой бар, под претекста да пиете 2-3 бири и да дърпате пички. Повечето сами момчета ще се навият.
Избери някой по-напълващ се бар, отивате, сядате, и се оглеждате.
Това като за начало. За по-нататъчни инструкции се върни след като направите няколко излизания. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 67f9bc8098
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам те, бях в твоето положение само че партнирката ми остави след 6 години заради пари и мнението на най тъпата си приятелка. Трябва си време за да отмине като може и да се сещаш щом нещата са били сериозни. Ще ти дам няколко съвета.
1. След като си дадеш време и започнеш да излизал с нова не ги сравнявай.
2. Не се опитвай да досаждаш(отмъщаваш), връщаш, или да се гневиш запази си достойнството.
3. Бъди егойст, мисли за себе си!
4. Давай го по леко и спокойно.
Бъди жив и здрав

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker