имам си приятелка, но мен ме чукат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

имам си приятелка, но мен ме чукат
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 2206 пъти
Имам си проятелка от има няма 1 година, но аз мисля че съм гей. Хванах си тази приятелка, защото в нас почнаха да ме натискат айде на 20 години си нямаш приятелка и така за да не си помислят нещо. От няколко месеца се виждам с едно момче от Грайдър и ме ебе почти всеки петък. А аз изобщо не ща да чукам мойта... Чувствам се гадно, че лъжа, но какво да направя? Не искам да я зарежа, за да не я накарам да се чувства гадно пък и заради семейството ми, а от друга страна пак ми е гадно, че сега я лъжа. Всичко стана уж на шега с това момче. Той каза, че искал само да ми лапа и от лапане стана сега това. Наистина много се кефя някой да ме чука. Да я зарежа ли или да я оставя и да ходя да си ме чукат

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 15 дни
hash: 80e663e45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами не е добре да я използваш за параван. Щом нямаш чувства към нея остави момичето да си живее живота и спри да я лъжеш. Разбирам, че ти трябва прикритие за пред вашите, но двойствения живот няма как да доненесе нещо хубаво, напротив - най-много да се ожените и да заживеете един нещастен живот като много други, плащащи си заради натиска от обществото. Аз съм на 22 и от опита, който имам в сайтовете за запознанства мога да кажа, че е отблъскащо да гледам как 40-50 годишни мъже постоянно чакат жените им да се разкарат от вкъщи, за да се "забавляват" с първото момче, което им върже. Отблъскващо е меко казано, но ако искаш да водиш такъв жалък живот не мога да ти пожелая всичко хубаво, защото ми е ясно, че няма да бъде така.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 60c948ef6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А, ние винаги сме знаели, че повечето сте грйтация до мацките. От пръв поглед си личи.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 8b508ef5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави момичето да си намери някой нормален. Недей да я държиш заради семейството си. Тя не е длъжна да седи до някакъв си, щото мама и тате му казали да си намери приятелка, а той в същото време да спи наляво и надясно с някакви. Че и с мъж на всичкото отгоре (не, че и изневярата с жена е по-добре, но в случая говорим за мъж).
Остави момичето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 013d23db89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако се притесняваш другите как биха реагирали - сподели с приятелката си, че си гей (ако смяташ, че би могла да те разбере) и бъди с нея за пред хората, пък тайно си спи с мъже.
Ако мислиш, че няма да те разбере, остави я и си хвани някоя, която да ти е за параван. Най-подходящо ще е с момиче, която е лесбийка и се притеснява да е такава пред хората. Така ще се покривате и двамата.
И трети вариант-сподели на близките си и бъди себе си! :)

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 2184060283
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен намери начин тактично да я зарежеш. Кажи ѝ, че не си готов за връзка все още и не искаш да отнемаш времето ѝ, защото това, което правиш, е меко-казано неморално. Хубаво, изпитваш влечения към мъже, няма лошо, но недей да лъжеш, да замесваш и да объркваш животите и на други хора заради собствената си неориентираност. Спри да мислиш какво щял да си каже този или онзи. Истината е, че всеки гледа себе си и никой не се интересува с кого си го слагаш. Просто някои индивиди се правят на остроумни, пускайки шегички и обидни думи, но да не ти пука. Наистина ми е жал за момичето, защото то не подозира в какви схеми е забъркано. Прекрати тази псевдовръзка възможно най-бързо за доброто и на двама ви.

Кристиян

 
  ...


...
преди: 3 години, 15 дни
hash: b8b37aed55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен,трябва да бъдеш честен с нея. Ти също не би искал някой да лъже теб по същия начин. Тя ако е влюбена сигурно си представя бъдещето си с теб, споделя на родителите си за теб. Много е гадно всичко това спрямо нея. На твое място ще я поканя на гости като съм сам и ще седнем и ще й кажа,че е прекрасен човек,но трябва да знае истината и й ще й кажа “ аз съм гей, имам връзка с мъж” и ще я попиташ дали би те подкрепила като продължи да лъже родителите ти,че сте заедно или иска дя прекъснете отношения,но в никакъв случай не бива да продължаваш с нея както си сега. Постави се на нейно място. Ако тя е тя разбран човек,ще оцени че си й казал истината,а не си продължил с лъжите. Аз на нейно място бих била окей щом ми казваш истината. Прецени я ти какъв човек е , защото аз не я познавам и няма как да ти кажа тя какво ще каже,но по-добре да бъдеш себе си. Ако не искаш да й признаваш ,че си гей, просто скъсай с нея,измисли си друга причина ,но не я изкарвай нея виновна,а себе си. Никой не заслужава да бъде с човек който не желае да прави секс с него. Тя може да се депресира,че в грозна и не я искаш,а ти просто искаш мъж,а не друга жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 620b050de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти си авторът/авторката на историята за сиренясалия хуй и още куп от сорта напоследък. Абе, можеш и с по-голямо въображение да подходиш.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 85d8901a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Каква е ползата от тази "връзка" за автора е ясно- той прикрива истинската си същност с нея. И то от най-близките си, с които трябва да е честен и те да го приемат какъвто е. На останалите хора съвсем не им дреме за него. Но какво получава момичето ? Освен една голяма лъжа, което си е чиста подигравка. Колко години ще търпи тя? Защо да си губи младостта, след като може да си намери мъж, който да я обича, не да я ползва за перде на хомосексуалните си мераци? Проблемът с ориентацията, по-скоро с прикриването ѝ си е на автора. Как ще си го решава е негова работа, но не трябва да го прехвърля и върху момичето. Съветвам го да се раздели с нея под някаква причина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker