Още го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още го обичам
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1231 пъти
Здравейте, жена съм на 23години с 2-годишен син, сгодена. Историята, която ще ви разкажа е напълно реална. Не очаквам съвети, аз много добре знам, че не съм постъпила правилно и, че трябва да спра да мисля за това и да продължа напред. Историята е следната. С моя човек сме заедно от години, ноо 4 години преди раждането на сина ни се бяхме разделили и тогава се появи ТОЙ! Лошото момче! Намерихме се по фейсбук, имахме много силна дистанционна връзка, той не беше в България. Чувахме се постоянно и си споделяхме всичко, копнежи и желяния, мисли, минало, бъдеще, настояще - той всякаш беше мен, но като мъж. Не знам, всякаш моята половинка. След половин година чатове и разговори, той щеше да си дойде и да се видим. Чаках този ден с такова нетърпение, ни той не си дойде, реших, че ме разиграва, преспах със сегашния си годеник ииии дори най-нагло му го казах. Тойй се ядоса много ии ме блокира. Отблокира ме половин година по - късно, само че аз бях бременна вече в 5-тия месец и щастливо обвързана, и тъкмо го бях забравила, и той взе, че се появи. Вие представяте ли си бременна да мисли не за бащата на детето, което носи, а за друг?! Тогава го блокирах, реших, че трябва да го забравя насила, защото така е правилно. Да, но малкия се роди, нещата вкъщи никак не вървяха с новородено бебе, карахме се постоянно с годеника ми ии познайте... отблокирах го! Резултата беше, че когато детето беше само на 5 месеца изневерих.. Знам, лоша майка съм, просто исках да се случи каквото там се случва иии да приключи окончателно! Неизживяната любов най-боли, мислех, че е детската, ама не е съвсем така. Е да, приключи, наистина беше гадно и всякаш насила и от двете страни, държах се гадно след случилото се и спряхме да си говорим...Приключи за него, ама не и за мен. Аз го мисля, продължавам да го мисля вече повече от 2 години, дори не му гледам профила и пак се измъчвам. Явно го обичам, но той не знае, аз го нагрубих и всичко приключи, той изобщо не подозира, а и аз никога няма да му кажа, той продължи напред - има си приятелка, аз си имам семейство и въпреки това ме е яд на мен си. Пиша тук просто да си го излея, иначе няма на кой да споделя, а много ми тежи. И макар физически да се развивам - да уча, да съм добра съпруга, да съм добра майка, душевно тъпча на едно място. Оставам сама и отново мисля зa него, тва е скапано проклятие, явно така ми се пада....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: d8fe824fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Всъщност си постъпила правилно. Запознанствата в Интернет са измамни... Никога не знаеш какъв наистина е този човек, дали наистина е сам... Това е като илюзия в твоето въображение. Не се знае дали ако го беше чакала и тръгнала с него, а той явно живее далеч щеше да си щастлива. Или да заминеш с него? Тъй или инак са много ниезвестните. Сега поне имаш нещо реално - мъж, дете и им се радвай. С другия всичко изглежда несигурно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4921aa6916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ти наистина ли си вярваш, че си добра съпруга? Пази, Боже от такива добри като теб!
А това, че се измъчваш , ти е наказание за подлостта ти. Упрекваш се, че си се държала гадно с любовника си и си го била наранила?! Ама за мъжа ти не ти е гадно, а?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 261f70a13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката : До номер 1:
За сам БЕШЕ тогава, сега вече не е, но да - реално едното е сигурното, другото е гонене на дивото, реално не се знае дали тоя човек след време няма да започне да ме бие примерно. Но беше грешка да правя каквото и да било, огромна грешка, благодаря, че ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 261f70a13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От авторката : До номер 2: За добра съпруга - да, пера чорапи, готвя ежедневно, гледам дете и правя секс къде по задължение, къде не. Освен това пазя честта, имай предвид, че аз не съм казвала на мъжа си (не ми е законен, но както и да е) и естествено няма да му кажа никога, това е дълбоко пазена тайна, която в никакъв случай няма да излезе наяве, аз няма да позволя това да се случи. И не си разбрал/а - не става дума за това, че се чувствам зле, защото съм се държала зле с любовника си, става на въпрос затова, че в началото прецаках нещата с него. Просто не трябваше да става така. Иначе дали на мен ми е гадно за мъжа ми - ами не. Има защо, няма да казвам защо, че туко виж чете и той този сайт и нещо вземе, че ме издаде коя съм , но има защо наистина. Не се чувствам виновна пред него, по-скоро се чувствам виновна пред самата себе си. Истината е, че, ако това не беше авантюра доста преди да имам семейство, нямаше да станат така нещата. Няма сила на света иначе нещо да ме накара да го направя, но просто факта, че е неизживяно и мислите АМИ АКО ме накараха да я свърша тази простотия, да, беше глупаво, признавам

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: de6de50414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аааа пичове още ли искате жена и деца?

За сефте чувам жена да изневерява на мъжа си. Даже за сефте чувам да не имало скандали след раждането на децата.... това не може да е вярно заеби.

Баси майката и тея жени вечер си лягат до мъжете и го играят на милата, добра съпруга. А тая даже е само на 23.
Представям си докато станеш на 30 колко любовника ще извъртиш и колко пъти ще има -появи се ТОЙ
Кой се появи, да не е Господ??

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 66ce0b72dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еми напусни съпруга си, остави му детето и си търси щастието. Това нито те прави лоша майка, нито лоша съпруга. Просто с мъжа си не си щастлива, вижда се, искаш друг, от друг секс, ласки и любов. Напусни съпруга си по-бързо, защото ще го намразиш по-късно и ще започнеш да му изневеряваш. Спести си мъките, но му остави детето. Аз бях в твоето положение и така направих. Сега имам втори брак други деца, но връзката с първото си дете не съм прекъсвала никога. Той сега е голямо момче и ми гостува често.
Действай, дай шанс и на съпруга си да бъде щастлив с друга. Ти не го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4921aa6916
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Каква чест пазиш, бе авторке? Ти май въобще не знаеш какво е чест.
Никой не те е бил по главата първо да се събираш с човек, когото не обичаш, второ- да продължаваш да живееш с него, ако с нещо те е обидил, навредил и т. н., още повече да раждаш от него.
Семейството или съвместното съжителство не се свежда до прането на чорапи, готвене на манджи, правене на секс по задължение и пр. битовизми. Няма смисъл да пиша каква е другата- нематериалната страна на нещата, при теб я няма и не я е имало.
Съжителство като вашето е напълно безсмислено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker