Когато е сам на почивка трябва ли да го изненадам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато е сам на почивка трябва ли да го изненадам?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5470 пъти
Здравейте на всички!! Ето и моята история. На 48 години съм, имам приятел от 3г. 3м. Той е на 54 г. и е от друг град и не можем да се виждаме по често. И аз и той сме несемейни, нямаме деца. Преди месец имахме конфликт и аз му заявих, че прекъсваме. Това беше от 01. 08. 2011 до 25. 08. 2011. След което се видяхме поприказвахме и нещата си тръгнаха пак отново, все едно нищо не е било. Той ми заяви, че не е започнал друга връзка. Това, което ме гложди е следното - на 03. 09. 2011 замина на почивка сам /беше си е организирал вече, бяхме направили резервация за двамата, но при стеклите се обстоятелства той е предложил резервацията на колежка, отишли са в профилактика и рехабилитация и там са се разбрали да бъдат поотделно настанени тя в стая с друга жена, той в стая с друг мъж// по програмата на НОИ, понеже има оплаквания от болки в кръста.

Вечерта преди да замине и през деня, бяхме заедно и по тел. му се обажда колежката, на която той казва -да, автобуса е в 7. 00 часа гледай да не го изпуснеш. После ми обяснява, че мъжа на колежката бил много ревнив и тя не искала да има проблеми, като се видели да пътуват и там. На същият ден 03. 09. 2011г. ми се обажда от там и ми разказва, че на мене сигурно нямало да ми хареса там, че бил в една стая с едно младо момче, че имало митове, че там /павел баня/ цъфти курвалъка, че имало само едни баби и стари хора и ако не му харесало се чудел дали да не се върне, но оттам го задължавали да стои понеже е програма на нои.

Това, което ме човърка е:
1. защо колежката, след като мъжа й е ревнив му се обажда, и какво го интересува него дали тя ще изпусне автобуса, след като ще са настанени поотделно?

2. защо се опитва да ме убеди, че там е кофти и има само баби, и за курвалъка там били само легенди?

3. Вчера например 04. 09. 2011 изобщо не се е обаждал, при положение, е заяви, че му е скучно там?

4. Това, което се чудя е дали в почивните дни - 05, 06. 09. 2011г. да не го изненадам там на място, да се видим? И да видя с очите си с кого е в стая, какво прави? Или е прекалено подозрението ми и е по-добре да не ходя там, понеже си е ясно, че е проверка? Но бих могла да кажа, че много ми липсва и че има няколко почивни дни и съм решила да го изненадам?
Моля за вашите мнения и съвети, за което Ви благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d247f2ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Аз ако съм ще го направя. Поне да знам с какво си имам работа
Другите тук ще дадат съвет да не ходиш. Аз ти предлагам да намериш някой по-млад мъж да те закара хаха да го видим как ще реагира :Д

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e58194e79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   .... Тези изненади на никого не са приятни.... не го прави според мен, колкото и да ти се ще.... но не си прави и илюзии, но не си прави и илюзии, че стои затворен в стаята.... фактът, че сте свободни и не сте предприели съжителство заедно е показателен.... Зара36

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 597184b071
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Бабе де си тръгнала? Я остави човека да си живее живота. Нали ТИ самата казваш, че сте се разделили. Ти си на 48 а ТО? на 54г. СРАМОТА на ТВО?ТЕ ГОДИНИ да СЕ ДЪРЖИШ КАТО 20 ГОДИШНА!!!
ЗАСРАМИ СЕ МАЛКО ДЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4c752dcf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах, спокойно, това за бабите и дядовците и аз съм го чувала, истина е :) Един познат ходи там и каза, че умрял от скука, ако отидеш ще се увериш с очите си, обаче, на мен много би ми паднал в очите всеки, който тръгне да ми прави такива проверки.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3034ec9872
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Проверката е висша форма на доверие :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 07feea154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи за простотията няма възраст. Ще каже човек че това го е писала някоя пъпчасала тийнежърка но уви писало го жена на 48 години което говори само за себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: af110e21a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   3, ако за теб жена на 48 е баба, представям си ти на колко годинки си.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6690de0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От Автора

Да, наистина няма проблем бих го оставила да си прекара приятно отпуска. До сега никога не ми се е въртяла такава идея. Но, поради факта, че когато правихме секс последните пъти, включително и последната вечер преди да замине получавам щипане, сърбежи, парене, зачервяване. При промивка падат като бели парцали, херпес на устата си... При запитване от моя страна бил ли си с друга, естествено отговора е- НЕ и че той е чист и няма проблем. При това повече от месец. А, и защо получавам тези олаквания? На искането ми да го правим с кондом, той не е съгласен и казва, че така му е по-хубаво пък и си имаме доверие. Но, честно казано аз се притеснявам за себе си, да не пипна нещо. И искам да отида там, мога да отседна и някъде в друг хотел и да го потърся вечерта. За да разбера, от къде се получават оплакванията ми? Дори и да е отседнал с друга жена, не бих вдигнала скандал, но ще бъда наясно със себе си. Имайте пред вид, че приятелят ми е много палав и определено харесва жените.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0dd799818c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Направо отивай! Какво ти пука как ще изглеждаш отстрани? Важното е на теб да ти е комфортно... Ако го хванеш на калъп, ще се разделите и готово... По-добре ли е да си стоиш вкъщи и да се разкъсваш от ревност, а той да се кефи? Аз съм мъж на 37 години и винаги проверявам... За мен са тъпаци хората, които не ревнуват, а викат "тя ако има акъл в главата, няма да ми изневери", или "по-добре да не проверявам, че да не взема да я хвана", и т. н... Тази реакция е нещо смесено между мързел, простотия и гордост! ... Забрави гордостта - Появяваш се изневиделица и казваш "Опа! Документите за проверка! ... А на тоя "номер трети" ще кажа само "Недей да обиждаш жената с "бабе", нещастнико! ... Ти знаеш ли че една истинска жена си остава такава дори когато стане на преклонна възраст! Същото се отнася и за мъжете... Възраст под 60 изобщо не е много! Познавам жени на 25 години, които са такива мърляви повлекани, които си мислят че като са родили 1-2 деца и могат да се отпуснат като дроб и да не ползват козметика и грим... А има и страхотни стилни жени над 50-те, които са жени откъдето и да ги погледнеш... Поддържат си тялото, ходят на маникюр... Аз съм на 37 години и сигурно според твоите критерий също съм "дядка"... но едва ли си в по-добра физическа форма от мен... всяка сутрин правя 100 лицеви опори, тичам 5 километра и се набирам на лоста... После работя цял ден, прибирам се и правя секс... Правя секс почти всеки ден... понякога по няколко пъти дневно! Два-три пъти седмично след работа ходя в една боксова зала да тренирам за кеф... Никога не ползвам асансьор, дори когато съм с няколко чанти багаж, въпреки че живея на 5-тия етаж... Разни 18-20 годишни копеленца в блока пуснали коремите, пият си ред-булите и се влачат като парцали.. и за един етаж ползват асансьор... за такива като тях и като теб, всеки който е ударил 30-те вече е "дядка"... Така че братле, недей да обиждаш жената с "бабе", защото кой те знае ти какъв "льольо" ще бъдеш на нейната възраст... Запомни, че тялото е само една опаковка.... Вътре е важно какво има! ... Вътре може да има една вечно млада душа, която се чувства на 20 години... Ревнува, обича.. страда.. иска да бъде обичана... жадува за приключения и емоций... И обратното - младо тяло с ретро душа... кефи се на естрадна музика, облича се по препоръките на майка си и баба си, забранява на мъжа си да носи фешън дрешки, защото "не му отиват на възрастта", и т. н...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 76a9a5abc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Голям човек си, а разсъждаваш като някоя 18-годишна пикла.
1-во „по програмата на НОИ, понеже има оплаквания от болки в кръста. “
Човекът отива там да се лекува!!!! Не е тръгнал на почивка.

2-ро Определено му пука, дали колежката му ще е там, защото той не познава сигурно други хора, освен това ТЯ МУ СЕ Е ОБАДИЛА - жените несъзнателно търсим помощ у някой мъж, може приятелят ти просто да е отзивчив и да помага на хората.

3-то Дори да имаш съмнения в момента връзката ти е на косъм. Ако той е искал да бъде с друга, щеше да го направи, когато сте били разделени, защо да се крие и тормози човекът, той е голям мъж вече. Ако сега го изненадаш, той ще скъса и с право с теб.

4-то Съветвам те да му се обадиш, дали иска ти да дойдеш в хотел или на квартира за една събота и неделя да кажем. Така може действително да си направиш малка почивка между другото без да му пречиш на лечението.

5-то. Баща ми е ходил на Павел Баня, също беше настанен с младо момче в стаята си. Не знам сега дали има там проституция, знам просто, че който не иска, не ходи. Проститутки има винаги и навсякъде, който ходи по такива жени ще го прави с или без преследване.
Но едно ти казвам - процедурите там са и изтощителни, хората ходят там от зор, не за развлечение.
Задавай си тези въпроси, ако тръгне човекът на Слънчев Бряг, не на Павел Баня и то по програма на НЗОК!!!

Спокойно! Бъди уверена в себе си и не се вкарвай във фирлми. Който те харесва и държи на теб, заслужава доверие. И ти не би искала някой да те „изненадва“ - много е грозно!

И между другото - какви са тези сърбежи, гъбички и такива работи - ти на лекар беше ли? Сигурна ли си, че това е от него??? Една приятелка ги беше хванала без да води полов живот. Представяш ли си - отиваш на Павел Баня и го нападаш откъде са оплакванията ти - никой не иска да бъде с истеричка, а ако той си пада и малко женкар, лесно ще си намери друга мадама, защо му е да е с теб?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f6690de0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От Автора
Благодаря за отговорите!!! По-специално на №9 за подкрепата :)
Към №10 - сигуна съм, че е от него, защото това става не за първи път след секс с него. / само след секс /Хващам гъбички, после мазила, хачета. Да, ходих на гинеколог. На въпросите ми - естествено не е бил с друга. Той е чист и нищо му нямало. Може ли той да е чист, а на мене вече няколко пъти да ми става така? Казах му даже, че трябва и той да пие нещо, за да може ако той е просто преносител, а не го усеща физически да се изчисти. Не пожела нищо да пие.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 26dbd880e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми изненадай го, само той теб да не те изненада... , с някоя 23 г., със сисикон на БЕДРЪТА, УСТНИТЕ и малко на... СРАМНИТЕ... Изненадай го, ако си сигурна, че няма да ти се върне още на момента...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9d3c99bded
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Отивай за да си спокойна, но отиди и на гинеколог.
Най-вероятно имаш гъбички, но може и да е нещо друго

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ad32cfb7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   О, ти сама си ги отговори - той е преносител на тези неща и ги има преди теб! Това не значи обаче, че сега ти изневерявал. Ужасен е тогава, отврат! Как не го е срам, защо не взе и той лекарства, за да спре да те заразява, защо не иска да ползва кондоми?
Зарежи го - или ще се подложи на лечението, което лекарката дава на теб, за да не те заразява, или чао. А сега, не вярвам да ходи да ти изневерява. Просто не се унизявай да го гониш!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fef7f14dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Хм, интересно ми стана как подреждате всичко толкова систематично и точно, сякаш някой го интересува, дали е било на 3. 08 или на 6. 04...
Като каква се изявявате? Учителка по математика може би?
Ако е така е разбираемо. Тези хора (учителите) рядко оставят нещата да се стекат по начин, който да не е удобен на тях...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cda608a59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ох.. и на тия години ли по курвалък се ходи? Аз мислех, че е странична реакция на израстването. Добре де, ми аз къде да си търся жена? !

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 01243c844c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   И според мен направо отивай. Не мисля че човек като се съмнява не трябва да провери. От моя гледна точка няма как да имам доверие на някой след като не се уверя. Доверието не случайно се печели.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8bd4dd0d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Както се казва- не изненадвай за да не останеш изненадана. И все пак моят съвет е - не ходи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19423456ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

20.   Ето това е! .. Според номер 19, по-добре е човек да си стои на задника и да не прави проверки, за да не хване половинката в изневяра... Аз предпочитам противоположното - хващаш и напускаш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker