Искам да съм момиче/жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да съм момиче/жена
преди: 3 години, 17 дни, прочетена 1719 пъти
Здравейте,

Правилно прочетохте. И знам, че ще ме осъдите. Моята нереализирана мечта. Винаги само това съм искал.

Толкова много искам някой да ме накара да се чувствам като жена, да се обличам пред него като жена, той да ми говори в женски род. Срамежлив съм, чувствам се много по жалък и нищожен от другите мъже. Харесват ми женските дрехи и жените, но ми се иска да съм една от тях. Просто мисълта да търся и получавам мъжкото внимание ме влудява. От както се помня винаги съм искал да бъда момиче/жена и съм се представял като такава. Знам, че е много е важно всяко дете да има правилен пример, защото малките деца нямат много ясна ориентация за пола си сами по себе си, но при мен дори в пубертета това ми желание не отшумя. Когато се е случвало да гледам порно винаги съм си се представял като момичето. Много искам да имам красивата нежна кожа, които всички млади момичета и хубава дълга коса. Винаги съм бил много чувствителен, притеснителен, обичах да си играя повече с момичета от колкото с момчета. Няма с кого да споделя своята тайна. Искам да съм дама, но същевременно да бъда курва. Истината е, че цял живот потисках сексуалността си, а и отраснах в семейство, където думата " секс" беше едва ли не нещо мръсно. Как да не се измъчвам от вина, скрупули и мисли как ще бъда възприет? Понякога нося женско бельо. Другото, което е, направо се подмокрям като си представям как съм жена, която прави секс с множество на брой мъже. Искам мъж, който ме доминира и унижава, нарича ме с мръсни имена, и ме доминира. Как да сваля всички прегради и задръжки, за да се отдам на това, което винаги съм искал, жадувал и търсел? И да признавам си искам да бъда жена и курва, знам че ще ме осъдите за това мое желание, но е факт всеки ден мисля за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 17 дни
hash: 7ed5903b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Напомни ми на един прекрасен филм "The Danish Girl"

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 163f05edeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти си неблагодарен и тъп. Да бъдеш от женски пол е проклятие и отврат. Аз винаги съм искала да бъда мъж, но уви, природата е сгрешила и ще се мъча докато не се свърши. Разбирам от футбол, цепя дърва, правя упражнения, за да имам бицепси. Имам даже и повече тестостерон в тялото си. Може би ако бях така желаният син/момче, нашите нямаше да се разделят... А ти си мъж и искаш да си жена. Това е гнусно и отвратително. Прекрасно е да си мъж. Да си жена пак казвам е проклятие и наказание. Нищо хубаво няма в това да си от женски пол.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: 62c28431d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Добре де, защо не се примириш, или по-скоро да приемеш факта, че си се родил мъж/момче и от там-нататък да направиш най-доброто, на което си способен в тази си роля?
Приеми го като предизвикателство! Ето - родили си се тука, на тази планета, във форма, която не ти е присъща... Но дай, хвани се, усвои я тази форма, започни да се държиш като мъж, като глава на семейство, обичай и уважавай жените... А пък да видим как ще се справиш?
Вместо цял живот да си мечтаеш за неща, които просто няма как да станата (по естествен начин), приеми ситуацията такава, каквато е, и направи най-доброто от нея, на което си способен!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 9e3e7f2b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ти си гей, но ще си намериш мъж с който може да бъдеш себе си. Много гейове мъжкари харесват женствени момчета.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 298c4b1176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами премести се да живееш някъде в чужбина в някоя страна като Италия или франция. Там хората са по толерантни и ще бъдеш по-добре. Ще намериш и своя човек и той ще те кара да се чувстваш така, както ти искаш. Пожелавам ти успех и не се отчайвай а действай. 21 - ви век сме и много нагласи в обществото се промениха. Макар че съм сто процента хетеро, аз те подкрепям напълно, защото в крайна сметка ти не ми пречиш по никакъв начин. Разбира се на моменти ми идва малко повече това реване за права от гей общността, но пък и обществото ни е пълно с неандерталци, които си мислят, че гейовете, както и евреите, рептилите, масоните и други подобни са им виновни, че са тотални лузъри. Иди в Италия, там ще се чувстваш по-добре.

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 8cdc934a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Погледни в гащите си - каквото имаш там, такъв ти е пола!
Аз като се замисля и аз винаги съм искал да бъда жаба. Дано някога мечтите ми се сбъднат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 53e52eeb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 3, хем и ти си в неговото положение, но просто от другата страна, хем пък обиждаш на ред и не разбираш... Ама че работа.

Ами в България все още не сме до там толерантни, но нещата се променят. Съгласна съм напълно с номер 9.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a912cf40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако бях жена, щях да съм пасивна лесбийка или проститутка, или обикновена курва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker