За дъртите перверзници! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За дъртите перверзници!
преди: 3 години, 11 дни, прочетена 3077 пъти
Първо, моля модераторите да публикуват темата тъй като на всякакви олигофрени във филма влезли се публикуват измислиците, а да не говорим, че някои взеха сайта за порно фенфикшъни.
Не съм от страната на жените над 30, които си ревнуват мъжете, а от страна на младо момиче - на 20, което вече писа веднъж, но нямаше много отговори. Аз лично НЕ харесвам пошлостта, цинизма и вулгарността на женени мъже, възрастни мъже, такива с деца на моята възраст или дори по-големи. Темата за "чичака" ме провокира. Не, не е грешно един мъж да бъде привлечен от младо момиче, но имам няколко въпроса.
Понеже човекът се беше филмирал, а долу изпадналци допълнително го насъскваха едва ли не да я чука независимо, че има жена и деца, които уж "обича".
1. Бях писала там и отново питам всички подкрепящи го - как ще реагирате ваш набор мъж да наебе дъщеря ви особено ако е семеен? Хващате ги на калъп, какво правите? Също така да кажем младеж на възрастта на сина ви да изчука съпругата ви? ОК ли е? Или само чуждото може?
2. Прочетох доста цинични коментари по адрес на момичетата. Първо, всички тийнейджъри почти минават през такава фаза. Ако за вас е оправдание да се възползвате, за мен не е нормално. Тийновете от 80-те да не сте били по-различни. И това, че пуши или пие, или се гримира и облича предизвикателно автоматично не прави едно момиче курва, да ви кажа! Прекалили сте с порното.
3. Какво може да предложите на тези момичета освен един спаружен член? Не ми излизайте с опит, зрялост. Каква зрялост може да търси момиче на 18? Да ви ражда деца и да си съсипе бъдещето, за да е с дъртак. Ако пък е само за секса, с набор може да го намери, не да ви изпълнява фантазиите. Освен ако не изглеждате като ДиКаприо или дори нещо като Мариан Вълев от българските мъже (човекът в живота е много поддържан и с класа). Е не, повечето сте едни наистина чичаци, шкембари, неподдържани перверзници. Съжалявам, но това е истината, няма какво да кажа за мъж на 40, който виси пред порното вместо да задоволява жена си и да се грижи за успехите си. По тази логика, ако искам перверзен чикиджия същото ще свърши и момче на 17, но много по-красиво и жилаво от вас.
4. Не говоря от името на всички момичета. Но аз се гримирам, обличам предизвикателно за СЕБЕ си и нека гледат ако искат, но не флиртувам и със сигурност не ми е приятно дъртаци - мъже 35-40-50 да ме смятат за сексуален обект и да се пробват. Момчетата, които на мен допадат са набор 05-97 грубо казано. По-добре по-малък не такъв да ме използва.
5. Ако момичето има баща, вуйчо, чичо, кум, брат, абе човек, който да ви начупи буквално какво правите? Аз лично имам.
6. Изключвам фенките на по-големи мъже, както и момичетата, които сами им се бутат. Моите баща и вуйчо лично никога не биха гледали по сексуален начин на моя наборка, дори курва с извинение да е. Но повярвайте ми, че летят зъби, ако техен набор ме докосне с пръст. Не ви ли хваща страх?
Съжалявам за цинизмите, но това е истината точно както коментарите в историята за този съпруг, баща и перверзник.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 дни
hash: ce7c8c1379
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Добре де, ако двама пълнолетни и свободни хора правят секс по взаимно съгласие, на теб какво ти пречат? Нито е незаконно, нито някой иска нещо от теб. А ако моята дъщеря прави секс с мой набор, защо да му чупя на него зъбите, след като тя доброволно го е направила? По-скоро бих си задал въпроса къде съм сбъркал във възпитанието или що за стока е тя, но да ходя му чупя зъбите, след като тя доброволно го е направила, не виждам какво е виновен човека? Да не говорим, че някои 18 годишни изглеждат на 25, че и на 30. Той може и изобщо да не е знаел на колко е. Трябва ли всеки да иска личната карта преди секс? Демек тя сама му е пуснала, пък аз да вървя да им искам сметка защо те ДВАМАТА са го направили? Е, хубаво, аз ще го пребия, тя на дргия ден ще пусне на друг чичак, аз всички ли трябва да бия? Или да ходя 24/7 подир нея да и светя? Демек аз не съм я възпитал правилно, пък да бия хората, сякаш някой ми е виновен. Иначе не, не би ми станало приятно, ако щерка ми си ляга с чичаци, ако това питаш. Но все пак не знам защо толкова агресивно реагираш и какво лично имаш? Човек не реагира така, ако няма нещо лично. Да, знам - ти просто се дразниш и искаш да спасиш света от тази несправедливост, няма нищо лично.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 70b4e01303
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Първо никой не кара никого нищо на сила да прави и кой с лого ще спи не е твоя работа, а твойте роднини ако се мислят за безсмъртни и най могъщите много се бъркаш. Второ тийновете от 80-те ходихме в казарма а жените работеха и не се чудеха масово кой да им дава пари всеки ден щот мама и тати не дават и съвсем отделно културата беше съвсем различна, никога 15 годишно момиче няма го видиш получи голо на ушицата, сега всички ходите като излезли от порнофилм и искате уважение ами няма как да стане освен да получите ебане и не на последно място всички са дебели чички.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: d8ed256ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И аз не разбрах смисъла на това емоционално изливане на мисли. Като не искаш да го правиш с чичаци, не го прави. Ако някоя твоя приятелка го прави с чичаци, не и бъди приятелка.
Но да отговоря последователно на въпросите ти:
1. Ако дъщера ми го направи ще съм разочарован от себе си като родител. Ако жена ми го направи си е изневяра като всяка друга изневяра и бих реагирал като на такава.
2. Не всички минават през такава фаза и не мисля че в живота на жената има фаза, в която е луда по чичаци. Въпрос на въспитнаие и ценности.
3. Това ги питай жените, които пускат на чичаци, не самите чичаци. Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. Ако ми даваха по 5лв. всеки път като съм се чудел "Това хубаво момиче какво намери в тоя бастун??? " щях да карам Ферари до сега.
4. Гласиш се за да ти обърнат внимание хората, които ти искаш да ти обърнат внимание, не за себе си. Просто заедно с всеки един които искаш ти обръщат внимание 5 които не искаш. На красивите нацепени мъже също им се лепят дърти отблъскващи лелки, но нали мъжките проблеми не са проблеми, та никой не обръща внимание.
5 и 6. Номер 1 е отговорил подобаващо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 3918fc1677
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ми като те, , покара, , някой опитен, , шофьор, , друга песен ще запееш. Тея от твойте критерии още се учат на теб, или взаимно се учите не знам;-). На около 21-2-3 години се чуках с една жена с 10 г. по-голяма от мен семейна, ами, , S, , класа без коментар в сравнение с връстничките ми(просто до тогава съм си мислел, че правя секс, и самото държание, възпитание, маниери абе "S"). Та и ти си мисли, че правиш нещо пък ще видим за напред как ще бъде....
Успешен ден.
Мъж37г. семеен съвсем обикновен.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: e9f12b7c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Празни приказки си писала -всеки си има вкус, ти искаш да ходиш с малки пишлемета, други момичета искат по-големи от тях
Автора си е написал, че най-вероятно и тя го харесва, защото го заглеждала, явно си харесва такива мъже, всеки човек е индивидуален, така, че ти какво мислиш не е важно

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 66790b05bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отговори:
1. Ако дъщеря ми е пълнолетна, кой съм аз, че да ѝ забранявам? Не, няма да ми е приятно, ще говоря с нея, ще опитам да ѝ помогна, но не мога да бия двама пълнолетни, задето са се харесали. Когато си пълнолетен, мнението на родителя е само мнение. Относно съпругата - не знам, до скоро имах афера с нечия съпруга, 12 години по-голяма от мен. Та, ако с моята стане същото, по-скоро бих си задал въпроса какво не върви в брака.
2. Жена на 20 не е тийнейджърка. След 18 всеки си носи оправдание за "фазите" а и никак не ви е лошо при "възползването".
3. Не се познаваме, така че какво мога да предложа, по-скоро може да сподели приятелката ми, на 20. И на двамата ни е ясно, че заради разликата във възрастта е много вероятно да не се получи нищо сериозно, но си го изживяваме.
4. Тук няма въпрос. Каквото предпочиташ, с това се занимаваш. Други жени предпочитат друго. В свободна страна сме.
5. Стрелям.
6. Страхът е нормална човешка емоция, но няма да ме спре да правя, каквото си искам. Удрям силно, бягам бързо и стрелям добре. Най-важното, умен съм и говоря добре, 90% ще се разберем. Ако не мога да се справя с таткото и вуйчото, не заслужавам момичето. Но до сега не е имало проблеми. Сегашната ме запозна с баща си, той обаче идея с иняма на колко съм, сигурно мисли, че съм на 27-28.

Един перверзен чичак на 35

П. С. Защо просто не си гледаш твоя живот и не излизаш с мъже, които на теб ти допадат, вмесето да съдиш пълнолетни хора за решенията им?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 007883c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Има едни неща наречени граница и морални норми, масово мъжете смятат, че само за нас трябва да се отнасят. Тука такива гнусари съм срещала "по закон може", значи ако закона позволяваше чичковци да чукат и 10 годишни, щяха и 10 годишни да чукат. Най-добре ние да си мълчим, да сме кротки и покорни, а те ако могат да си разпръснат семето навсякъде. До природа е тва малко, жените търсим най-подходящия партноьр, чийто "семе" да приемем, докато те се стремят да си го разпръснат на възможно най-много места, чисто и просто защото масовката (НЕ всички) са с мозък и инстинкти на първобитно животно. Умът ми не може да побере как ще се заглеждам по момиченца или момченца, които БУКВАЛНО до вчера са си писали домашните. Но ок, не съм никоя да съдя, ако момичето е пълнолетно и го иска да правят каквото искат. Факт обаче, че от такива "отношения" не излиза нищо повече от разваляне на семейства и разбиване на едни бъдещи представи, които масово девойките на 18 имат за мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: a5a4a9c5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Напълно подкрепям автора. Сега обаче почват да текат словесни потоци и оправдания за защита на дъртаците /номер 1/. Аз имам две дъщери и ще изпадна в ужас, ако разбера, че ходят с много по-големи мъже. Защото НЕ Е НОРМАЛНО. Пък вие ги говорете, че били свободни, пълнолетни и прочие либерастки клишета. Сещам се за оня грозник Уди Алън, дъртия перверзник...

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 2885a6cd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Дърта лелко, стига си спамила с тия твои глупости, че тотално вече се издаде, че се пръскаш завист и злоба към красивите млади момичета, че ти отмъкват мъжете на твоята възраст, и умираш от яд и злоба, че оставаш сама. Ами, ти за по-голяма стока от "чичаците" ли се имаш, след като си падаш по момчета 97-05 набор? Та това си е чиста ПЕДОФИЛИЯ! Откъдето и да го погледнеш. Коя си ти че да съдиш хората и да им казваш какво да правят след като го правят по взаимно съгласие, и никой нищо не ти прави на тебе? Я се погледни себе си и твоя мизерен нещастен живот, и спри да гледаш в чуждите животи където не ти е работа! Имаш си собствени бакии да оправяш и изобщо не ти пука кой с кого си го слага, докато е по взаимно съгласие. Аман от дърти злобни лелки в този сайт, представяши се за млади момичета, млади момчета и мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: e0d7c7b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Самото ти разбиране за нещата е СБЪРКАНО! И ето ти един признак, млада госпожице, че Вие на 20 годинки сте още недотам дорасла. Но има момичета, които и преди 18 се оправят и ориентират много добре в живота. Така че приеми съвета на н. 1 и не натрапвай грешните си разбирания и предразсъдъци.

"Моите баща и вуйчо лично никога не биха гледали по сексуален начин на моя наборка, дори курва с извинение да е. " - много наивно, наистина! Мъничке авторке...

"Но повярвайте ми, че летят зъби, ако техен набор ме докосне с пръст. Не ви ли хваща страх? " - хваща ме страх, че образът, който им създаваш, е на някои от българските мутри, които крадат и убиват - нищо лично, просто в живота се обявавам срещу тези, които крадат и убиват! Много кофти родители/роднини... Моли се да не те хване кармата на техните жертви!

"Каква зрялост може да търси момиче на 18? " - ние не търсиме зрялост в някоя 18-годишна, макар че има по-умни от тях и по-схватливи от много други по-възрастни и нетърпими нещастни женици. Търсиме СЕКС, ЗАБАВЛЕНИЕ, КРАСОТА, СЕКСАПИЛ, МЛАДОСТ, ЧАР, ЖИВЕЦ! А те какво търсят в някой значително по-голям от тях – улегналост, сила, опит, мъдрост, сигурност.


"Ако пък е само за секса, с набор може да го намери, не да ви изпълнява фантазиите. " - и младите момченца искат свирчици и търсят да си го наврат в аналчето на някоя пичка. Пак си незапозната с нещата, което е от неопитност, не от друго.

"как ще реагирате ваш набор мъж да наебе дъщеря ви особено ако е семеен? " - ако е семеен - е гадно. Подкрепям н. 1 - няма да съм си свършил работата на родител и възпитател. Ако е ерген и по-възрастен 35-40 г., зависи как изглежда, кой е, какво е постигнал в живота. Ако е около 50 - зависи, там е по-сложно положението. Може да е признак за наистина голяма обърканост и наивност от страна на щерката. Но пак зависи от самия човек - тук това е най-важно в случая. Ясно е, че сватба и деца няма да иска от него, освен ако не е много богат. Така че за някакво време свалка и секс с 50-годишен - не знам, не звучи добре, но ако тя това иска и човекът е намясто...

"Освен ако не изглеждате като ДиКаприо или дори нещо като Мариан Вълев от българските мъже (човекът в живота е много поддържан и с класа). " - Разсъждаваш и реагираш като малка. ГОТИН МЪЖ НЕ Е РАВНОСИЛНО НА КАЧЕСТВЕН МЪЖ! Точно готините мъже много повече използват жените за някое и друго ч*кане. ОТ КАЧЕСТВЕНИЯ МЪЖ ЖЕНАТА МОЖЕ ДА ИЗВЛЕЧЕ ПОЛЗА ЗА СЕБЕ СИ!

"Но аз се гримирам, обличам предизвикателно за СЕБЕ си и нека гледат ако искат, но не флиртувам и със сигурност не ми е приятно дъртаци - мъже 35-40-50 да ме смятат за сексуален обект и да се пробват. "
- много наивно и незряло, мъниче такова! Обличайки се предизвикателно, жената ФЛИРТУВА НА 100%, ДАЖЕ НА 1000% ТОВА Е ФЛИРТ И СЪБЛАЗНЯВАНЕ НА МЪЖЕТЕ - независимо какво ѝ мисли кухата главица! Жената с голотата си СЪБЛАЗНЯВА, мъжът с голотата си РЕСПЕКТИРА (стига да е як! ). Пак не си в час нещо...!
Да наричаш мъжете в диапазона 35-50-годишни дъртаци, си е чиста обида и много инфантилно - точно тази възраст при мъжете е ПИКОВА! Отново грешно разсъждение, миличка!

Малка си авторке. Тепърва се изграждаш. На 28 и нагоре ще гледаш с друго око на нещата.

Почивай, дишай дълбоко и релаксирай. Хайде със здраве!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 018040b966
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Разсъждаваш много смешно... кара ме да мисля, че просто те е страх, че един ден, когато си на 40, мъжът ти ще загледа някое момиченце в гимназията и вече край. Хората имат право да си чупят главите, да трупат лош/добър опит, да се учат или тотално да се осерат в тоя живот и ти няма какво да направиш. А това да биеш някого, който ти е наебал дъщерята, е най-аборигенската щуротия на света. Ако момичето е преценило, че иска да спи с по-възрастен - нейно право е. Както е твое право да не харесваш старчоци, както е мое право да не харесвам ниски и плешиви мъже. Давам го да се разбере и приключвам въпроса. Какви са тия драми, анализи, пенявения? Никъде не се говори за изнасилване или нещо против волята на някой от участниците.
На съпругата съм убедена, че няма да ѝ стане приятно, да. Ама ако искаш мъж, който да не заглежда млади и хубави момичета, най-добре да си стоиш сама. Вероятността да го намериш е около 0. Честно казано не виждам каква е разликата дали ще заглежда хубавка на 18 или хубавка на 25. Факт е, че хлътва по друга жена, която, може би, е по-красива от настоящата и всичко това е еднакво болезнено. Може и някоя милфка на 50 да си хване, все ми е едно. Резултат ще е един и същ.

За протокола: жена над 30 съм.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: fdb812d808
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много думи, а не каза нищо. Според мен не ти обръщат внимание, както и да се облечеш и затова злобееш...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 5f2853cfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Авторке, напълно те подкрепям. Виждала съм тези жалки картинки, когато съм била на твоята възраст. На младите момичета искам да кажа да не се поддават на манипулациите на дъртите чичаци. Защото те така действат - долно и манипулативно обработват момичетата, че нищо не разбират от този живот, понеже са млади и зелени, а пък те са много печени, знаещи и можещи. Не едно момиче се е заплело в тази примка. Жалки са!

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: c64910d58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   По-леко със зъбите моето момиче. Нагледах се в тоя живот на мъже и моралисти, особено когато са на маса. После същите тия мъже ми циврят като пОтки, като дойдат при мен, защото са ги хванали в момента в който са били най-велики - на три шльокавици. А яките гангстери без да ги пита никой си издават приятелите, за да отърват кожата. жалка история. Знаеш ли колко такива като теб авторке съм прибирал с колегите, защото са избягали с чичаци, прошляци и мангали доброволно и бащите им - иначе избивачи на зъби и моралисти са дошли при нас в полицията за съдействие. Аз не съм Леонардо Дикаприо и се заглеждам в жени на моята възраст, но през годините мога да изброя поне десет случая, когато са ми се свалаялаи непълнолетни и то от добри семейства. А когато бях млад, като тръгнехме с патрулката на обход, на всяка отбивка имаше по един моралист с някоя моралистка в храстите в кола със запотени стъкла. Явно са си говорели за семейните ценности и понеже им е станало топло са се посъблекли в колата. От тия като баща ти и чичовците ти, дето са избивачи на зъби и дето за тях семейството е свещенно. Дъщеря ми и племеницата ми са на твоите години, красиви са и се облизат доста предизивкателно, но нямат твоя проблем. И да получат неприлично предложение от някой дърт перверзник, отбиват го и си продължават, без да правят драма от това. Откъде си насъбрала тая злоба, оставям те да се замислиш. Ако постоянно получаваш подобен вид предложения, значи трябва да си смениш средата и обкръжението. При нормалните хора, които водят нормален живот, това се случва рядко и както казах, не е повод за някаква дрма. Ако пък някой продължи да досажда, затова сме ние в полицията, за да подадете оплакване и да го предупредим. А повярвай ми, знаем как да предупредим някой перверзник, така че да не закача повече обекта на перверзията си. Относно старите, само мога да казажа, че няма вечно млади, но има вечно прости.
М51

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 8464119801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Писала си по точки и по точки ще ти отговоря

1 Ако имам дъщеря като цяло няма да ми е кеф, че някой я ебе независимо кого

2 До кога все мъжете ще са ви виновни? Виждаш ли, ти сама казваш, че голяма част от младите момичета минават през фаза да си търсят някой дърт пергиш(или в най-добрия случай някой по-възрастен с няколко години) да ги оправи, ама накрая винаги мъжът е виновен и се е "възползвал". Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.

3 на 19 съм това го пропускам

4 Обличаш се за себе си, да да, с това залъгвай вашите, обличаш се и се гримираш за да получиш внимание от някой който ти харесваш, вниманието от чичаци е просто нежелан ефект.

5 Винаги има по-голяма риба, нито баща ти, нито вуйчо ти са върхът на хранителната верига

6 Силно се съмнявам вуйчо ти или баща ти да не заглеждат 20 годишни момичета, ама айде карай

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: d787313318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аман от биячи, аман от насилници в тая страна!

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: a6e3cbeb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма нужда от извинение. Няма цинизми, има словесни попадения, които доставят почти физическо удоволствие, като “шкембари”, или “човек, който се грижи за успехите си”...

Като приятелски съвет - явно авторката живее с идеята, че проблематиката, представена в дигиталните медии днес е реално съществуваща, че наистина има изобилие на потни комшии, които онождат заблудени невиннички докато в неведение съпругите им в скрепят семейни огнища...
Да повярваш в тази претенция е целта - мокрият сън на всяка медия е да й повярват, че е по-достоверна от реалността. Което е и именно митът за Луцифер - падналият ангел, който поискал от посредник сам да бъде източник. Което довело до катаклизмена участ не само нему.

Уви. Животът е много по-банален и ежедневен. Жалко само, че фантазията на авторката оперира не с по-възвишени средства, като тези на истинското класическо изкуство например, ами вместо това полетът и е сведен до една по квартална, междублокова символика. В което няма нищо лошо, ако хоризонтът й е литературата в местната будка.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 3b88d49a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много патриархално - честито!

А и спри се с тоя чичо и братовчед. Ако на село минават такива, успех. В големите градове вариантите са два:
- Чичо ти и братовчед ти отиват в затвора, а е възможно и теб да завлекат, за да си намалят присъдите.
- Нападнали са не когото трябва и оставаш без чичо и братовчед.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: b3d9a73eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Много ме съмнява това излияние да го е писала 18 годишна. По-скоро е някоя увяхнала климактеричка, на която никой мъж не ѝ обръща внимание. Но колкото и да са ѝ годините, безспорно е злобно и вкиснало същество.
Казано по точки, както при авторката :1. Никой не може да дава наклон на пълнолетни хора, с кого да се ч-кат и с кого не, щом е по-взаимно съгласие.
2. Нейните вкусове и желания са си само нейна работа и не интересуват никого.
3. Ако иска да ходи и гола по улиците, но не може да нарежда на хората дали да я гледат.
4. Дреме му на някой от баща ѝ, дедо ѝ и цялата им рода, дето плаши зайците с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 5b5af12e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Подкрепям авторката, 8 и 13. Да, на 18 настъпва пълнолетие, НО реално от 13-14 годишна възраст, та често и до 25 /зависи кой издържа младежа и доколко се е сблъскал с реалността/, хората като разбирания са изключително незрели, неспособни да взимат отговорни решения или както казват хората - морето им е до колене. Всички вярват, че са дотолкова изключителни, че светът не може без тях и те ще го покорят, същевременно не зачитат съветите на по-опитните от тях, а реално ЕДИНСТВЕНО и САМО родителите НАИСТИНА ги е грижа за децата им /а понякога и тях не ги е грижа.../. Останалият свят е егоцентричен, всеки си гледа собственото добруване и ако това включва малко секс с някоя девойка на 18, защо не, нищо че хората си имат други семейства и нямат никакви планове за девойчето с пощръкляли хормони и все още изкривени представи за света...
Но тук се начетох с мнения на "чичаци" и "каки", които нямат нищо против "крехкото агнешко", за себе си тези хора са прави, формално и законът е на тяхна страна. Но за мен лично това е неправилно и неморално, няма да съдя никого, но не мога и да поощря подобно поведение. В живота ни има страшно много неща, които са допустими, допустими са еднополовите бракове /в някои държави/, в други е допустимо многоженството, допустимо е да бъдеш дискриминиран, защото не си от някое малцинство, допустимо е да бъдеш сегрегиран, защото си бял хетеросексуален мъж, но дали е справедливо или пък морално?
М, 42

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 46cae4c7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Най после някой нормален и в коментарите последователите на култа към чичака не пропускат да се обадят, ако това е сериозно другари моите съболезнования(и от двата пола)! Наглостта и нахалството у някой мъжки екземпляри от нашия прокълнат вид се умножава по 3 хване ли ги тежката криза на средната възраст и си мислят, че заради въпросният им опитен вкиснат салам могат да си правят каквото решат това е за мен е антинатурално, но какво да се прави?! И да ви питам умници каква е менталната разлика между момиче на 17 и момиче на 18, 19 дори 20 и така нататак нима тя на 18 и нагоре взима адекватни решения, да може да има и рано узрели хора, но те не биха задоволявали мераците на чичаците според мен?! Да ви питам вас чичовци не ви ли срам поне когато ви се каже не не настоявайте не предлагайте жалки парични просто това поведение е смешно и жалко?! Ми да то така ще е докато педофилията у нас на практика е законна, и обществено приета за нормална както се уверих от някой от горните коментари жалко!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: f29650ce33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Абе нема кво да се лъжем. Убавото си е убаво,арното си е арно и младото си е младо. Момичетата на 18 не са вече изобщо никакви момичета а са си много яки,готини,хубави секси парчета. Такова нещо като да пипнеш убаво меко младо стегнато гладко дупенце,стегнати,добре оформени цицки и тесно еластично свежо и прясно писенце,все още недоразпорено и неумирисано от ку_овете на най различни отрепки,няма нищо друго на света. Имали дъртачките "зрелост",имали "опит",знаели какво искат,бла бла блаа... Да да,тия ги разправяйте на баба си,тя сигурно ще ви се върже на глупостите,ако още е жива. А не,благодаря. Не щем нито зрелост,нито опит (бивши,деца,навъртян километраж),нито никоя от останалите ви простотии. Ние искаме младо свежо,нежно,прясно,вкусно агънце да се нагостим вкусно,и да ни е кеф. 16-25 е най-фертилната възраст за раждане при жените,и е нормално всеки мъж на всяка възраст да си пада по жени на тази възраст,това е природен инстинкт за съхраняване на рода. Апък дъртите брантии да завиждат на младите мацета,да злобеят,да си измислят истории,та да изкарат че младите момчета си падат по дъртачки колкото щат. Биологичните факти не могат да изкривят никога. Точка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 1ef48ad603
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Авторке, здраво те нахраниха мъжете тук, че и жените. Не разбрахте ли най-после, че не можете да сте като мъжете свободни и независими. Ако жената не е привлекателна, много ще си мечтае за мъж, който да я мандръса, само че не и се получава. Жените за мъжете са само обекти и никога няма да станат субекти. За това мъжете чукат привлекателни и млади жени, ако младите жени им се навият. Жените винаги ще чакат мъже да ги харесат, но някои си остават само с чакането. Мъжът избира коя жена да изчука, жената може само да се надява мъж да я избере. И да, жените бързо вехнат, стават дебели и целулитни, и сексапилът у тях изчезва с напредване на годините. За това мъжете (женени или необвързани) харесват и винаги ще харесват млади девойчета по на 16-18 години, и ако девойчето иска секс винаги го получава. Я някоя дърта разпоретина над 35 да вземе да сваля дори и чичак на 40-50, никога няма да бъде предпочетена от чичака пред 16 годишното моме. Това е природа, мъжете харесваме и искаме само млади момета, дърти ги има бол, но не винаги хващат окото! Жени над 40 са вече бабички и трудно ще ги огрее мъжко внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 1e44253e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ако възрастните жени са бабки и лелки, то какви са възрастните мъже? То всички тука явно мислят, че имат на Брад Пит външността, а в действителност бг мъжете сте миризливи чичаци след определена възраст. Такива като Владо Карамазов са рядкост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 3af3789c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Самият факт, че нещо те провокира, означава, че имаш интерес. Може би тайни мечти за чичак?
Остави изкуствения морал, защото всеки има правото да прави каквото си иска - замисли се защо това те дразни?
Защото на повечето хора не им пука какво правят останалите, стига да не е противозаконно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 66790b05bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   На бас, че ако чичкото дойде на срещата с порше и е що-годе поддържан изведнъж за половината циврещи тук от "перверзен гнусен чичак" той ще се превърне в "успял, улегнал мъж, който може да ми даде сигурност".

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: e0d7c7b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   22, 23 - Много правилно! Но на кой го говорим това? Вече си давам сметка, че тук 80% от хората на горния етаж нямат никой!

10

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 час
hash: 082bd4fc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Здравей! Пише момиче на 20г.
Аз лично харесвам и много бих искала да се чукам с някой по-възрастен от мен!
Ако ми е симпатичен де естествено!
Знам, че изобщо не е морално и не трябва да го искам, но го искам. Дори бих се влюбила в такъв мъж и бих искала деца от много по възрастен! Не знам, може би аз съм заблудена, но ги намирам за по атрактивни и любящи от момчетата на моята възраст.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: cd96c82553
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 20. Здравей, секси маце, аз съм опитен, зрял, улегнал мъж на 55 години от Враца, кажи ми от кой град си да дойда да те взема.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: cd96c82553
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Извинявай номер 28, обърках се от годините ти и вместо 28 написах 20, за което дълбоко съжалявам и отново се извинявам, грешката е моя.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 151888b89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Слушали сме ги тези глупости - Аз се обличам така ама не съм такава. Писах история тези дни. Имах гадже, което на 16 беше излизало с мъж на 50. Каза ми, че нищо не се е случило, обаче хич не ѝ вярвам. Един приятел ми каза, че докато съм я прегръщал и целувал тя през рамото ми му е намигала. Наскоро си писах във Фейсбук с една също на 16, която ми каза, че се е скарала с най-добрата си приятелка, защото е спала с баща ѝ. Ако се облича като к*ва, държи се като к*ва и говори като к*ва то тя е к*ва. ТОЧКА

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 913c901292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Н. 10 затвори темата. Пиленцето още не е пораснало и не ги схваща тези положения с възрастните. В даскалото всяко момиченце мечтае за баткото от по- горния клас, защо ли!?

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 797a61ef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Мъжът си е мъж дори и на 70 години, а жената слез 40 вече е сбръчкана целулитна бабичка и рядко я заглеждат мъжете. Кой мъж ще предпочете дърта жена (стара полувкиснала манджа) пред младо напращяло момиче (вкусна сочна пържола)? Авторке, колкото и да се напъваш няма да станеш равностойна на мъжете, нищо че по закон на хартия си му равна. Мъжът е доминирал, доминира и ще продължава да доминира в отношенията мъже-жени докато свят светува без значение в кой век живеем. Жената е само помощно средство за човешка репродукция и дали желанията и ще се осъществят зависи само от мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 1c7ba72067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Аз не гледам на поставения въпрос по този начин, даже като млад не гледах така, а сега съм на тая възраст, за която става дума - 50 г.
Като студент, имаше колежки, на 19-20 г., които ходеха с преподаватели на по 40-45 г. не съм го гледал като неморално или неетично.
Сестра ми на 28 г избра да се омъжи за мъж с 16 г. над нейната възраст. Преди това беше с 2-3 на нейната възраст, и с още един чичак на 40 г. Защо е избрала този, не съм я питал, но имат 2 деца вече над 15 г. са заедно.
Когато бях ва 30 г., се сближих със сестрата на една моя приятелка, на 20 г, вече беше имала връзка 2 г. с мъж на 40 г, изглеждал по-млад, казала на родителите си, че е на 30, те не са имали нищо против.
Та, накратко, явно младите жени получават от по-дъртите, нещо което не могат да намерят в по-младите. Да речем внимание, уважение, пък и всяка връзка ако е с точен човек си допринася за развитието на другия. И така, тука има толкова теми от типа "На 28 г. сме, ама не правим секс", така че оставете глупостите, тледайте човека какъв е, а не на колко години е, колко пари има и кво работи.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 3fc2a4fe2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Крайно време е възрастта за правене на секс да се вдигне до 18. И дъртаците, които посягат на тийейджъри, да бъдат опандизени. Мен като мъж ще ме е срам да кажа, че чукам някаква на 18 години. Че тя е ще е 4 години по - голяма от дъщеря ми! Боже господи!

Повечето мъже в България направо са брак, честно. Пичове, има мацки на по 25-35, които са също толкова изпънати точилки. Защо налитате на момичета, които могат да са ви дъщери?

М45

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f6109756e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Авторката е права. Браво на момичето, че на тази възраст е осъзната и не се впуска в нелепи приключения, от които след време ще се срамува. Била съм на 18 год и знам как разсъждава едно момиче на тази възраст. Нормално е да е любопитна към света и да иска да опита всичко без много да му мисли, това не означава, че иска този мъж осъзнато, това е експеримент от нейна страна. От другата страна е един мъж, който заради житейския си опит трябва да е наясно с това и да си знае мястото. После четем теми на момичета, които са сглупили да създадат семейство с мъж над 10 год по-голям и се чудят какво да правят, че и деца имат. Аз съм излизала с по-голями и не само, ами не е същото както с човек на твоята възраст. Да, по-възрастните мъже са били по-отзивчиви към мен и по-отдадени, но пък бяха с по-ненормално поведение спрямо моите връстници, няма да се впускам в подробности, но си имаха техните дефиците, характерни за тяхната възраст. Общо взето разминавания във възгледите и начина на живот. Друго си е да си с набор, растете заедно и нуждите се припокриват, а и физически са ми по-приятни, няма поддръжка на мъж или жена, която да им намали драстично годините и на Брад Пит си му личат, колко и да се облича като младеж
Още нещо до НОМЕР 20! Момиче, не се самозаблуждавай с такива мисли! По-голям мъж ще те изманипулира жестоко, заради малкия си житейски опит няма и да разбереш даже. Не ти трябва дъртак, а някой около твоята възраст, за да се радваш на живота, че не всичко е пари. Представи се, че сега започнеш да се срещаш с дърт мъж. В началото ще е супер, щото тази роля на сваляч я е играл стотици пъти и е експерт вече и ти с наивността на младостта ще хлътнеш. После какво минават си годините и ти си с един вече старец с болежки и спаружен вид и деца, щото той ще иска да те върже с деца. В най-добрия случай ще бъдеш и майка и баща, щото дядовците са си само просто дядовци. С възрастта хората се променят към по-лошо, гериатрията го обяснява и не се траят. Ти ще си все още млада, а и пика на сексуалността при жените е след 30 години и ще ти се иска, ама гнусният старец не е вече за това и не може и не е за гледане гол отгоре на всичко. Ще излизаш и ще виждаш пълноценни семейства на твоята възраст с готини мъже, които още хващат окото и ще се чудиш къде да се скриеш с твоя дядо. Как си представяш такъв живот с дъртак? Била съм на 28 и с 20 годишно момче, ама хубаво, енергично и пълнеше очите ми и като го сравнявах с по- дъртите ми обожатели, които бяха доста поддържани и слаби и с възможности, ами направо губеха по точки пред него. Той не се стараеше изобщо като тях, ама за разлика от тях имаше всичкиостаналипредимствана младостта. Като свикнеш с хубавото е трудно да приемеш по-малко. Изводът е, че ако се пробваш с каквото падне това ще продължиш да търсиш. Пробваш ли млад, свеж и красив мъж няма да има дъртак с порше или бугати дето да ти напълни така очите, със своята персона, не с колата де. Ама с колата няма да лягаш и да живееш. А относно кратка заверка с поддържан и богат дъртак, ами днес си дъщеря и ако го разведеш като жена му разбере как ти би се почувствала на мястото на детето му. Утре ще си майка и как би се почувствала на мястото и? А лошата енергия, защото всичко в този свят е енергия и не ти трябва за едното да си докарваш главоболия. Жена съм над 30 и съм била с хубави и млади, и дърти и набори от опит ти говоря.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 6fd0bbcc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   № 49 - Мен няма да ме е срам след 4 години да чукам 18 годишна, на годините на сина ми. Проблема си е твой. Щом е над 16, не прощавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker