Искам да бъда курва КАК - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да бъда курва КАК
преди: 3 години, 10 дни, прочетена 3152 пъти
Здравейте,

Момиче на 25

Моята тайна, която поддържам дълбоко с годините.

В продължение на години се боря с неистовото си желание за секс. Както разбирате от самото заглавие - да, искам да бъда курва и секс робиня, както биха казали някои, но от къде да намеря мъж/е, които да са готови за неангажираща връзка, т.е. само секс. Не се нуждая от средства, израстнала съм в заможно семейство и парите, никога не са били проблем. Работя в международна фирма, добра, възпитана съм, владея 3 чужди езици и не ми липсва мъжко внимание, никак дори. Обичам да чета много и да пътувам. Може би това е сред другите неща, които търся в едно момче/мъж - да обича да пътешества. Постоянно мисля за секс, готова съм на всякакви експерименти с мен и с моето тяло. Интроверт съм и съм страшно тиха. Потискането на сексуалността и срамуването от нея, през което съм минала, е ужасно и деструктивно. Просто си търся момче/мъж, с когото мога да осъществява всички бленувани мечти, дори съм склонна и бих приветствала с повече мъже. Лудо е знам, но разполагам с редица сексуални артикули. Тази сексуална жажда с годините ме направи тъжна и вечно мислеща. Харесвам и по-възрастни мъже, с опит над 40 г., въпреки че предишния ми приятел беше на 31 г. Имам неудържимо и безконтролно желание за секс. Искам да бъда доминирана и мачкана, както и да звучи. И с годините това ми желание не намалява, а дори напротив. Мислия за секс, до такава степен, че да не мога да се концентрирам върху нищо друго. Интересно ми е да научавам повече и повече за секса, а то винаги има какво. Дори съм склонна на записи да си правим с момчетата/мъжете, с които си лягам. Предишната ми връзка се разпадна, поради това, че се чувствах незадоволена и оттам липсата на поддържането на нормални отношения. Бих си лягала със всякакви момчета и мъже, от всякакви националности. И смятам, че курвата е по- скоро душевно състояние, просто се влюбвам във всеки.
Отстрани изглеждам много скромно и възпитано момиче, а вътрешно съм разкрепостена. За съжаление, си изградих един измислен морал и глупави задръжки - това е срамно, долно, как може, ще бъда наранена, как ще изглеждам в чуждите очи. В състояние е съм да го правя безброй пъти в рамките на деня. Да, навярно съм нимфоманка за безконечното ми желание. От друга страна се срамувам от себе си - наречете ме, както искате, съдете ме за всичко казано, имате абсолютното право.

Ако модераторите позволят, бих се радвала за размяна на координати и предложения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 дни
hash: cd31f1cb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Авторката: Може би трябва да вметна това, че нямам предпочитана възраст на момчетата/мъжете, които търся. Важното е да са стбилни, осъзнати, последователни и готови да те защитят, умни и интелигентни.

Надявам се модераторите да допуснат размяна на координати.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 22ae3248ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти наистина ли се чудиш къде да намериш такива мъже? Че те повечето умират за такива жени - без обвързване, без да им искат или очакват нещо от тях, да искат подчинение и унизително отношение.. А аз години наред се чудех защо не мога да намеря различни от тези.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: c776982433
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако наистина си хубава, богата и умна и не ти липсва мъжко внимание темата се обезсмисля, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 7ac5e04897
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "израСНала"

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 9b3ed5c82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, ако искаш нека да се запознаем, почти на твоите години съм. Аз също съм интроверт като теб, и аз чета книги, макар, че не ми остава много време напоследък. Обичам да пътувам също като теб, и като цяло мисля, че имаме допирни точки с теб. Но как да си разменим координати, тук доколкото знам е забранено.

М 26

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 375d277f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето я най-мечтаната жена!

Шегата настрана. Просто си незадоволена. Но това може да го оправи един обикновен мъж с твойте виждания и желания.

Винаги са ми много странни жените, които имат много мъжко внимание и не могат да намерят кой да го оправи както трябва... Какво не ни казваш за теб? И жена ли си? Или някой чичо с обратна ориентация (което не е непременно лошо, просто трябва да се каже в началото на темата).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: ec680c2cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм същата. И вече го правя. Предпочитам що възрастни. Аз съм авторката на " Искам да бъда курва", прочети темата ми. Същата съм. Просто дай израз на желанията си, както сторих аз.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: c50b71cbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Пълна измислица! Жена на 25 години да пита за такова нещо. Те тези под 20 са се изеб@ли с толкова мъже, а уж авторката на 25 не може да намери това, от което има нужда.

Момченца и момиченца, в Сподели никой не дава сюрприз и статуетки за добри творчески умения. Има си и графа "Измислени истории" за вас. Там няма да дразните никой.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 88895222fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами понеже не ми се вярва. да публикуват координати...
Дамси чукнем една срещамден час и сме готови....
Ако си в София разбира се...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: db169c203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не знам дали тази тема наистина е на "оня чичак" с черната царевица и боба, но ако не е те поздравявам с песента на Папи Ханс ; Кекс ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: f493c4a75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Как така ти е трудно да откриеш такъв, бе мила? Че те повечето точно това търсят. Само секс, без ангажиненти, без никакви отговорности и загриженост. И както казва номер 4, с унизително отношение. Аз се чудя как да разкарвам от себе си подобни индивиди, ти пък ги търсиш.
Одвен и на мен да дадеш координати, че да ти ги препращам.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 12d85dc992
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз приключвам с този сайт. Еб@ти утайката. А най-тъжното е, че въпреки измислиците тук, в реалността има такива хора.
Гнусна работа...

Ронин

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: d8c0461839
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   До сега не съм видял курва да пита как да стане курва. На курвата си и идва от вътре да е курва и не пита. И то не е трудно. Достатъчно е да намигнеш на няколко мъже и все някой ще се прежали, после той ще се похвали пред приятели, че е намерил дашна жена, те ще решат да те пробват и после мераклии дал Господ. А днешно време е още по-лесно, само да влезеш в сайт за запознанство и точно след минутка вече са ти писали 20 мъже и не можеш да смогнеш да отговориш. Така че курва да си на днешно време, чак да питаш по форуми как.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: ee1cbb653f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ронин, не слагай толкова емоция в боклука на другите (някои просто празни обвивки, без душа) ...той си е техен, не твой!
Ти само можеш да наблюдаваш, анализираш като страничен наблюдател, си правиш изводи някакви. И си живееш твоят си живот в твоят си "свят". Че дишаме същият въздух не значи, че сме еднакви всички.
Шарен свят, човекоподобни всякакви... ще срещаш себеподобни и "други".

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 86c39be224
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторке, на 44 съм, семеен и както се предполага с доста опит. Търся си любовница, по независещи от мен причини. Сериозен мъж съм и можеш да ми се довериш!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: c2990923d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Страхотно! Аз те разбирам, винаги съм поддискала “странните” си чувства, а именно желание да бъда доминирана да се държат грубо с мен... просто един животински див секс! Не си сама

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 6752462e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Коменгара ми е към администраторите, тъй като написах друг мой коментар преди ден, в който имаше посочен мейл за контакт и той не беше одобрен! Странно ми е на какъв пранцип се одобряват коментарите , след като от една страна авторката е помолила за размяна на контакти, от друга страна е одобрен комевтар номер 3, в който има посочен контакт, а моят не беше одобрен?


Не е разрешено да се разменят контакти, а номер 3 съм го допуснал по невнимание, вече е изтрит. Благодаря, че го посочи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 974d1d1ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Коментари 22 и 23 също дават контакти за връзка, но си стоят публикувани?!?
Добре би било модераторите да направят нещо по въпроса!
Нали уж нямало как да се обменя лична информация тук?!Явно не е съвсем така!

При стотици коментари на ден, е нормално да се пропускат някои по невнимание. Признавам, че не винаги чета абсолютно всякака дума, защото иначе коментарите ще се бавят още повече и тези са минали между капките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 2cb3a62a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Темата е абсолютна измишльотина, а номер25 е прав, че курва не се става - или го имаш заложено в теб, или не. Една жена, от колкото и консервативно семейство да произхожда, ако ѝ е заложено да е лека, винаги намира начин да реализира природата си - тя просто от само себе си избива :) Смятам, че всякакви други философии са излишни, нека да не се обиждат някои хора, не целя това.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: cd31f1cb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторката: Моля администраторите/модераторите да допуснат/одобрят за публикуване и втората част на темата. Благодаря предварително!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 2c5e388d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   За мен разкрепостен е човек, който е наясно със себе си, приема се какъвто е и не го интересува какво мислят другите.
Ти не си разкрепостена, ти си зависим човек с доста тежки сексуални проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 6528b57013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   То и аз си мечтая за ВРЪЗКА с такава жена, ама....на.....особено пък ако и не е дебела/грозна. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 7ac43466b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Жена в България иска да бъде курва, но не може да намери мъж, който иска само секс? Внезапно ми стана едно такова патриотично и започнах да вярвам, че българският народ ще оцелее. Остава да прочета и, че някой иска да изневери на жена си, но жените масово го режат с мотива "обвързан си, върви при своята, коч такъв", за да повярвам, че става чудо.

За авторката - щом си от онези с пари, потърси във вашата група! Там от скука и презадоволеност постоянно се чудят какви извращения да правят, все ще има някой "зубрач", който прави неангажиращ секс /това там е като да отидеш във ВУЗ, за да учиш в житейски план - повод за подигравки в стил "ама, че е задръстен тоя"/.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker