Приятели, социален живот и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели, социален живот и още нещо
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 1206 пъти
Здравейте приятели, аз съм момиче на 17 години. Имам доста въпроси за вас и очаквам съвети.
Всичко за което пиша е свързано с асоциалност и това как да направим приятели, как да сче популярни. Имам малка група приятели, или по-точно приятелки. Нямам приятели момчета след като загубих единственото си. Всички “известни” момичета от училище излизат с момчета които в повечето случаи са доста простовати и еднакво изглеждащи. Признавам си красиви са, та въпросът ми е как да се запозная с момчета или момичета които да не са глупави и ограничени? Как да впечатля онези готини, харизматични хора? Аз съм много асоциална. Излизам веднъж в седмицата. Не ходя на съботни купони и както споменах нямам много приятели. За жалост нямам и много пари за да се запиша на спорт, изкуство или извънкласно занимание. Вие как намирате подходящата компания за беседване? От огромно значение са и разговорите. Например, когато някой седне в час до мен на чина аз нямам никаква представа как да го заговоря. Не мога да обеля и думичка. Какви теми са подходящи за разговори, как мислите? Или пък започна ли да говоря за театър и филми, не мога да задържа вниманието на хората.
Следващите ми въпоси са относно това как да бъдеш популярен. Това понятие ми е по-чуждо от алгебрата. В училище имам приятели, но са отново значително малко от сорта на 2-3. Как да се запозная или да комуникирам с популярните? Опитах се да пуша, но тютюна не ми понася. Не знам какво да правя вече. Може да ви звуча като себична кучка, но всъщност не съм лоша. Може би външният ми вид е виновен. Да, наистина съм малко грозничка, но това се дължи на голямото ми носле. Вие как се справяте със социалният си живот? Как успявате да пренебрегнете стигмите за външния вид? Моял ви помогнете с всякакъв вид информация и една виртуална прегрътка би ми била достатъчна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 15 дни
hash: 915aee2c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Популярна не ти трябва да бъдеш в този живот защото ще си заобиколена от фълшиви хора които ще ти изпиват енергията, Второ хората от училище и до 25-27 години нямат никакво значение, голямата част ще станат емигранти да не кажа всички. Трето това че ти имаш комплекс за носа не означава че някой няма те хареса или че си грозна, любовта не е визията на един човек, а да комунилираш с подобни на теб търси форуми сайтове на теми които те вълнуват. Чети книги, образовай се и не ги мисли популярните и запомни колкото по малко пороци имаш толкова по няма си зависима от парите.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 3c902f2d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разсмя ме, а имах нужда. И аз съм като теб, а съм сигурно с 10 години отгоре. Мисля, че имаш чувство за хумор и мозъчен капацитет. По начина ти на писане си личи колко приятен характер имаш. Моят съвет като по-голяма недей да искаш да се вписваш. Бъди различна и аутсайдер. Като пораснеш това ще ти е от полза. Не се захласвай по клишета и баналности, а бъди себе си. Мисленето ти е грешно. Не мисли по начин като "как да ги впечатля" "как момчетата да ме забележат" "какво имат онези кифли, което аз нямам'. Виж сега другото мислене "заслужава ли се да се правя на друга за 5 минути внимание" "заслужават ли изобщо вниманието ми тези момчета" "лесните момичета винаги ще са най-желани, но само заради телата". Смени си мирогледа, момиче. Готина си такава каквато си. Повярвай ми не искаш да си като останалите. Не си струва, казвам ти от опит. Ти си в пъти по-интересна. Не се променяй заради тях. Нито бройките, нито купоните, нито напиванията имат значение. Животът не е това, а бачкане и грижа за теб самата и за близките ти, останалото е простотия, която след 23-25 години омръзва.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 372d458571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не звучи реално да пишеш толкова отракано тука, а в реалния живот да не можеш да обелиш думичка.

Момиченце, не си измисляй историйки в "Сподели", за да не те накажа!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: b0a8861de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не съм човека който може да ти помогне, все още и аз търся решението. Но, гаранция ти давам, модата на пушенето мина. Не ти трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: dfe3a364bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора: Благодаря за съветите, най-много ми хареса че разсмях някого. Наистина е готино да се смеете, забравих да запиша че комедията ми е страст, но все тая. Според думите ви, виждам че и вие сте готини! Много любов и комедия<3

 
  ...


...
преди: 3 години, 13 дни
hash: c46d690675
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм нещо подобно, дори също не си харесвам нослето, хахаха. На 23 съм, винаги съм имала по 1-2 приятелки в училище и извън него пак толкова. И аз пропуших от "гъзария" и то още в 7ми клас. Ставах сутрин в 5:30, за да мога да си оправя косата, да се гримирам и да си избера дрехи, за да впечатлявам хора, които дори не харесвам.

Същите тези хора, дето бяха "феймъс", 90% днес са утайки. А аз се заобичах такава, каквато съм. Приех се, преоткрих себе си и това, което съм аз, което НА МЕН ми харесва и ме влече. Днес се оправям за себе си, надграждам се за себе си и съм си напълно достатъчна.

Мисълта ми е - вече са ти го написали, аз ще го повторя - прекрасна си такава, каквато си. Не се опитвай да се сливаш с "масата", защото това съвсем не е модерно. Цени това, че си различна, цени индивидуалността си, тя е дар.

Виждам, че си интелигентна. Опитай се в главата си да влезеш в един техен ден и един техен разговор. На тези, с които искаш да се сприятелиш. За момчета, за момичета, за секс, за пиянски "подвизи", дискотеки, кой как се размазал/омазал/направил и прочее. Мен лично тези неща не само са ми безинтересни, а и дори доста пошли.

А относно харизматичните, приятни, интересни и интелигентни хора, които търсиш... първо - те се усещат. Второ - със сигурност няма да ги намериш в групата на феймъсите.

Успех !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 3c13dc3fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ти търсиш точна формула.Обаче живота не е точа наука.Бъди себе си, колкото и клиширано да звучи.Когато бях в основното бях лидер в класа.Имах уникално чувство за хумор, и в същото време правих много дръзки неща , които другите не смеят.Всеки обича смелите.Всеки се възхищава на смелите.Една година само изкарах в друго училище, само 6-ти клас.Там бях пълен аутсайдер.Стадото не ме прие.Опитах се да си извоювам авторитет не се получи.Успеха ми падна и бях пред изключване.Чуствах се нещастен.Малко преди да приключи учебната година, отидох на едно събиране на стария ми клас и всички ми се кефеха, почувствах се уникално и в свои води.И реших пак да се върна в старото училище.Имах и много други отделни компании.На едното ми село , на другото, от квартала.Някъде се налагах и бях лидер, на други места аутсайдер.Но винаги бях себе си.Правих и много грешки, които ми се отрази за напред в живота.Сега съм на 38г. и осъзнавам, че тогава направих една голяма грешка, а именно да не се изуча.Да тровя живота на прекрасните родители.Не се занимавай с простовати момчета, колкото и да са красиви.Те могат само да ти опропастят живота.От тях не можеш да научиш нищо, а и трябва да им паднеш на нивото за да се впишеш между тях.Не го прави.Живота не е игра, всеки път, когато се издъниш да можеш да започнеш играта от начало.За всяка издънка си има цена, която се плаща.Приятели можеш да намериш според интереси.Ако се интересуваш от изкуство например, и ходиш на различни мероприятие там има голяма вероятност на намериш твоите приятели.Ако се интересуваш от спорт, и ходиш да тренираш нещо, там може да намериш своите приятели.Ако решиш да следваш, от университета също можеш да завържеш добри приятелства. Бъди позитивна, умей да изслушваш хората.Интересувай се от тях.Примерно само да попиташ някой как му е минал деня, от това може да тръгне добър разговор. Не е задължително да ходиш по купони.Това не те прави асоциална.Уважавай родителите си най-важно.Недей да имаш прекалено голямо его, то е най-големия враг на човека.


Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 9ad443a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъди всичко, което останалите не са и всички само на теб ще обръщат внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker