За перверзните лелки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За перверзните лелки
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 3142 пъти
Понеже излязоха теми, в които разни незадоволени жени ореваха орталъка, че мъже на средна възраст се заглеждали по 20-годишни и го приравниха едва ли не на педофилия, да разгледаме обратния сценарий.
На 33 съм, наскоро приключих връзка с една дама на 47. Разведена, изглежда страхотно, като изкарана от МИЛФ порно. И се чукаше един път. Отделно е страхотен човек - интелигентна, забавна, възпитана. Има повече пари от мен, но ме оставяше повечето пъти аз да плащам, да си начеша мъжкото его. Не сме заедно вече, но и на двамата ни беше ясно, че това няма как да прерасне в дългосрочна връзка. Но още сме си добри приятели, имаме си уважението.
Имам една приятелка на 46, при това не е нещо особено като жена. Забърса един пич на 27 - добре изглеждащо готино момче. Даже се получи смешна ситуация в компанията - идва дамата, дъщеря ѝ на 17 и пичът на 27 и ние си помислихме, че е гадже на щерката. Ами колко клюки отнесе тази жена зад гърба си, много грозно според мен. Даже дъщеря ѝ притиснено ме пита какво мисля. Обясних ѝ, че не трябва да дава ухо на приказките на хората. Завиждат, че майка ѝ си е хванала младо гадже и това е. Редно е да се радва, че майка ѝ е щастлива. Изглеждат много влюбени с младежа. И малката е наясно, че това едва ли има бъдеще, предполагам и те двамата си го знаят. Но не виждам нищо лошо да си изживеят емоцията, докато я има. И има какво да научат един от друг.
Истина е, че при сериозни отношения и създаване на семейство възрастта е фактор (има успешни бракове с 20 години разлика, но са по-скоро изключение). Но не виждам нищо лошо, ако двама пълнолетни се привличат и има емоция, да си я изживеят. Ще си изкарат готино и ще научат нещо един от друг. Кои сме ние, че да съдим двама пълнолетни за избора им, че чак да искаме някой на някого да чупи зъбите (както в една друга тема)?
Да, ако едно момиче на 20 не се чувства привлечена от мъже на 45 примерно (или обратното, полът е без значение в случая) уважавам това на 100%. Да не се вижда с такива, да не им обръща внимание. Даже е по-вероятно да няма привличане към толкова по-възрастен човек. Но пък ако има и реши да му върже, какво толкова? Кой на кого вреди? Май прецакани са само незадоволените дебелани, дето по тях никой не се заглежда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0acda72d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Пич, стига сте обвинявали жените че се възмущават от това и онова. Аз съм мъж, но също ми е противно някой чичак на 40 да спи с 18 годишна. Това че се заглеждат айде, не може да го контролират. Но се искат малко акъл и ценности за да знае човек как да действа като мъж, не като путка с пенис.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 70f44fc9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   1, БЛАГОДАРЯ.

Не знам кой реши, че онази 18 годишна е лелка дебела, грозна или моята тема преди седмици, ама аз съм на 22 и просто за разлика от повечето от вас съм възпитана по малко по-различен начин и не бих си лягала с чичаци, баща ми няма да е особено щастлив. Само плюят жените в днешно време, че са без морал, а те даже не знаят значението на думата МОРАЛ, щом си фантазират секс с 18 годишни. Гнусари.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0d8b782a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   е, вие пък тия, които си падат по млади ги изкарахте някакви супер деградирали. Природата ни е програимрала да харесваме повече фертилните, не виждам нищо ненормално. Ако не беше така, сега можеш ид а ни няма като вид. Всичко останало е обществени норми, които ние поради една или друга причина сме приели за правилни и неправилни. Но това не променя природата ни.

И какво толкова някой като си хареса млада? Важни са действията, ние не можем да контрлираме емоциите си. Това, че някой си е харесал младо момиче, не ознчава, че ще тръгне да спи с нея, че ще изневери и т.н. Ако го направи, тогава го съдете. Но само за харесване, което дори не може да се контролира, не виждам смисъл да се водят някакви спорове. Все едно да осъдим някого, че реките текат. Ами и да осъдим, и да не, те ще продължават да си текат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 936c8047b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Номер 1, аз не познавам нормален мъж на 40, който чисто физически да се възбужда от 18-годишна. На тази възраст бащинското чувство у мъжа ръководи голяма част от постъпките му. Отвътре му идва да закриля това малко същество, да се погрижи за него, да му помогне, но няма никакви асоциации със секс. Жена съм, но имам много приятели мъже и това са наблюденията ми. А и съпругът ми е точно на 40. Правят му впечатление жени около 30-35 години, по по-млади той не се и заглежда, за него те са "момиченца". Ами то на по 18 години са децата на приятелите ни. Много са сладки, но като го погледнеш това ангелче, ти идва да му обършеш нослето и да му щипнеш бузката, нищо друго.
Това го казвам от позицията на човек, който не робува на стереотипи. Когато с мъжа ми се срещнахме, той беше на 34 години, а аз на 43. Доста голяма разлика в полза на жената, нали? Да, обаче и двамата бяхме зрели хора и тя не се усети, не се усеща и до днес. На 34 мъжът си е мъж, не е момченце. Ако беше на 24, не бих го и погледнала.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0acda72d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Авторе, самия факт че не разбираш как такива връзки вредят на по-неопитните е достатъчно показателен. Пълнолетието нищо не значи, когато разликата в годините и опита е толкова голяма. Някои коментиращи го използват за оправдание да се възползват и манипулират млади момичета, защото жени на тяхната възраст няма да им се вържат на глупостите.

Това важи и за двата пола между другото, но на момичетата много по-често, защото са по емоционални от момчетата, които в общия случай на тая възраст само търсят с коя да преспят. А и мъжете са много по-склонни към манипулации с цел да получат секс отколкото жените. Жените от своя страна правят обратното - използват секс за да получават емоционална подкрепа, което ги прави по-лесни за манипулация.

От №1

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 75160e5500
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Това са напълно нормални неща - мъж на 40-50 г. с 20-годишна. Престанете с вашите глупости и слезте на земята. Стане ли на 14 години може да си прави, каквото поиска, с когото поиска. На 14 години някои момичета вече са зрели, а в едни други страни ги взимат и в едни други времена повсеместно са ги взимали за булки! Аман от прости хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe95029a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   "аз не познавам нормален мъж на 40, който чисто физически да се възбужда от 18-годишна"

Хахахаха хахахаха

Аз пък не познавам мъж, който НЕ се възбужда от хубаво 18-годишно момиче. Абе хора, осъзнайте се малко, защото ставате жалки. Вие нормалното го изкарахте ненормално. От какви да се възбуждат от баби ли? Естествено, че от млади хубави жени. И защо слагате равенство между възбуждане и секс?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dcffe26ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Подкрепям 1, 4 и 5.

Баща ми е на 45 години. Купонджия, пияч, сексуален маняк, половината София над 30г е минал, гаранция. не спря да изневерява на всичките си жени, но НИКОГА не би си легнал с някоя на моята възраст. Казвал ми е "да, заглеждам 20 годишни, но чувството че имам дъщеря на тази възраст ме отвращава и не бих докоснал толкова млада жена, даже да ми се слага".

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dcffe26ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   6, леле за затвора си, честно. Искам да влезеш в затвора и там да кажеш, че обичаш да чукаш 14 годишни да видиш кво те чака. То закона можеше и да е 10 години, можеше и да няма такъв закон, с малки деца ли щяхте да си лягате тогава????? Поредното доказателство, че масово хората са паплач, която има нужда от строг контрол.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe95029a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, е, добре, щом твоя баща е критерия за нормално.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3aeba4f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Най-малкото погледнете в природата. Там е напълно нормално два полово зрели индивида да се кръстосват и възрастта не е проблем. Когато един екземпляр е прекалено стар, за да създаде поколение, той не се чифтосва нито с млади, ни с такива на неговата възраст. Ако пък е прекалено млад за да създаде деца, индивидите от противоположния пол няма да изпитат влечение към него. Но от там нататък нещата си работят естествено, колкото и на някои да не им харесва.
Номер 1 е прав, няма какво да обвиняваме жените. Да си ебем тези, които са ни навити, а тези, които не са, да са живи и здрави, ще си намерят мъже, с които да се харесват и да си пасват.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe95029a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз така и не разбрах какво вас не ви кефи в цялата работа, че пуснахте 1000 теми. Да не би да е, защото не сте в първа младост? Защо не руптаете за мъжете, които искат бабички? Защото бабичките са по-дърти от вас и не ви живот по егото, нали?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe95029a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   9 какъв затвор, човека точно това ти обяснява, че след 14 г. Вече закона го разрешава. Това, че на теб не ти харесва, си е лично твой проблем и никой няма да ти дава отчет с кого си ляга

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0acda72d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хората имат сложни емоционални нужди, стига сте ги сравнявали с животни. Това че някой е полово зрял не значи че е емоционално съзрял, откъдето идва проблема. Няма нищо общо със това дали момичетата правят секс на 14 или 18.

Когато човек иска да има пълноценна връзка търси партньор с който могат взаимно да удовлетворяват и емоционалните и сексуалните си нужди. Когато само иска да си начеше оная работа - търси младо и неопитно момиче. Психологически и емоционално обаче това вреди на младите. На чичковците не им пука, обаче се оправдават със закони и пълнолетие за да изглеждат широкоскроени, вместо да признаят пред себе си че са елементарни похотливци, понеже ще им съсипе крехкото его.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 14bfe58add
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Падам от смях когато дърти пръчове наричат 30 г жени "лелки" и искрено вярват, че ще проектират собствените си комплекси.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21cc2cd67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тва е друга бира, на жените им се прави много секс, младите мъже също търсят това. Дали има бъдеще си преценяват. Аз съм на 30, но по 30г и по-малки не се заглеждам, предпочитам по-голям, над и около 40 по-мъжествени са.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 79063f3330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   11 Като искаш да гледаме как е при животните в природата, там няма ни едно животно, дето 18-20 години да отглежда малките си, нито да им устройва леговища, че да им гледа и техните поколения. Някоя пикла на 14 години става за чукане, може и да роди, но може ли да се изхранва сама , че да отгледа и дете? Става ли да работи нещо (освен най-стария занаят)?
Иначе и на мен не ми дреме кой какво прави прави, стига да не е в дома ми.
За любителите на възрастовата разлика има една поговорка - на дърт г-з, зелен бъз.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 38aae4e6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Всичко се корени в парите и в липсата на съответния родител. Млади девойки лягат с чички за пари и daddy issues. Момчетата заради порното с милфки, властни майки и донякъде пари.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 47fb18274d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз съм на 30. Преди 2-3 години два пъти излизах с едно момиче на 19. Доста хубаво момиче, но не стигнахме до леглото. Случайно след време се запознах с майка и, която е може би около 45. Повярвайте ми майка и повече ме кефи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b3c695c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   8, просто на твоя татко само дръти парантии вече му връзват на кървясалите му от алкохол и недоспиване очи опулени със сбръчкани торбички, жълти и зелени зъби от тутун и загрубели от денонощни извращения бузи уста и ръце, коя е тая младата дето ще получи върховния кеф с тоя? А

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 86f83318e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Абе какво им става на тези жени бе? Ами след 25-30 жената си е дъртичка вече. Не може да е свежа както 16-18 годишно плющялче. Всеки мъж без значение на 25 -65 г. ще го измушка и ще повтори даже. Разни стари лелки и те се слагат, ама не хващат окото. Младото си е младо и си заслужава да бъде онодено. Ако настъпи суша за някои мъже, тогава дъртите жени на по 25-35 ще имат и те шанс да опитат мъжки пенис! Говоря за необвързаните жени, за женените мъже е без значение, мъжете са си мъже и имат много по-дълъг срок на годност от жените!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0c4d0454be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Абе нема кво да се лъжем. Убавото си е убаво, арното си е арно и младото си е младо. Момичетата на 18 не са вече изобщо никакви момичета а са си много яки, готини, хубави секси парчета. Такова нещо като да пипнеш убаво меко младо стегнато гладко дупенце, стегнати, добре оформени цицки и тесно еластично свежо и прясно писенце, все още недоразпорено и неумирисано от ку_овете на най различни отрепки, няма нищо друго на света. Имали дъртачките "зрелост", имали "опит", знаели какво искат, бла бла блаа... Да да, тия ги разправяйте на баба си, тя сигурно ще ви се върже на глупостите, ако още е жива. А не, благодаря. Не щем нито зрелост, нито опит (бивши, деца, навъртян километраж), нито никоя от останалите ви простотии. Ние искаме младо свежо, нежно, прясно, вкусно агънце да се нагостим вкусно, и да ни е кеф. 16-25 е най-фертилната възраст за раждане при жените, и е нормално всеки мъж на всяка възраст да си пада по жени на тази възраст, това е природен инстинкт за съхраняване на рода. Апък дъртите брантии да завиждат на младите мацета, да злобеят, да си измислят истории, та да изкарат че младите момчета си падат по дъртачки колкото щат. Биологичните факти не могат да изкривят никога. Точка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 781d398a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Едно е мъж на 27-28 и 47г. леля, друго е 18-20 г. момиче и 40-50г. мъж. Ако жената е на 27 и мъжа на 50-ок. Но е рядко тази комбинация, защото жената на 27 се е осъзнала и няма да върже на дъртак. Докато едно 18-20г. момиче нито знае дали я сърби или я боли и е по-вероятно дъртия да я излъже, което си е възползване. 18г. момче и 47г. леля как ти се струва?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 49f0a9f464
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Жена на 45, с големи цици и хубави крака.
В момента имам двама разпалени кандидата - единият може да ми е син, другият е на 38 и също налита за секс.
Не съм имала особени помисли досега, но определено бих се изперверзничила много яко с младото момче просто защото искам здрав и див секс с всички екстри, а и той е откачил на тема “да побъркам от як секс зряла, разгонена милфка”!
За 38 годишния мъж съм по-умерена, защото не е толкова надъхан, а ми се иска яко да ме награбят и най-безцеремонно да ме оправят! Като пластелин да съм в мъжките ръце!
Свободна съм, без никакви - вече! - ангажименти към мъж и семейство и смятам да си направя кефа и с двамата, но не едновременно! Понеже става дума за задоволяване на див нагон, няма да има циркове на ревност, надявам се!
Иска ми се да предпочета един от двамата и да си се виждаме за кеф!
Те са свободни и търсят същото!
Идеално да си пасна с един, да се опознаем и да правим секс без гума, това е идеалния вариант!
Не съм била с подобни мисли досега!
Отключиха ми се мераците отскоро и ето, че тайно се надявам да са солидно надарени и да ме изкефят на макс! Това е!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4185334933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Така и не разбрах кое е перверзното по-възрастна жена да прави секс с по-млад мъж. Някои хора имат много странни представи за нещата. Не е прелъстила 5 годишно дете, нали? Кое му е перверзното в случая?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker