Мога ли да върна нещо, което е вече изгубено между нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да върна нещо, което е вече изгубено между нас?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4197 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история... живота ми е ад, може би още откакто съм се родила. Баща ми е алкохолик, от както се помня ни тормозеше с майка ми и по-малката ми сестра, докато майка ми не реши да промени това. Изнесохме се на квартира. Тогава се появи ТОЙ и всичко започна толкова силно.

Имах чувството, че се познаваме цял живот. Веднага заживяхме заедно. От тогава се случиха много неща-загубих майка ми, живата ми се промени, а той винаги беше до мен и ме подкрепяше. ВеЧе сме 5 г заедно, но нещата не са така розови.

В чужбина сме, работим, но нямаме пари на лице, защото пращаме на майка му да погаси заемите си. Да не говорим колко лишения съм търпяла заради това. И сме така от както се помня. Караме се често за това, а дори се е случвало да ми посегне.

Аз ли съм най-голямата глупачка да работя за тях? Това взе да ми дотяга и се започна. В последно време ме пренебрегва и аз реших, че трябва да направя нещо. Разделихме си разходите и сега всеки работи за него си. И той охладня още повече.

Опитвам се да говоря с него за чувствата си, но не можем да проведем нормален разговор. Казва че ме обича, но аз се чувствам толкова самотна и използвана. Не разбира нуждите ми. Охладняхме един кьм друг. в бг нямам при кого да отида.

Мислила съм да го зарежа, но се страхувам как ще се справя сама, а и още го обичам. Но от цялата тази история мен ме боли, знам че заслужавам по-добър живот и НЯКОЙ който да ме оцени. Чудя се дали си заслужава да си троша нервите и дали мога да вьрна това, което вече е изгубено м-у нас? Или сама да започна живота си на чисто? Моля Ви, дайте ми сьвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 436457ac0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   @Мислила съм да го зарежа, но се страхувам как ще се справя сама, а и още го обичам. Но от цялата тази история мен ме боли, знам че заслужавам по-добър живот и НЯКОЙ който да ме оцени. @

Определено заслужаваш. Ти не си длъжна да носиш негативите и кредитите на старите. Сестра ми е в точно такова състояние, само че нейните свекър и свекърва са двама, харчат за двама и са заложили навремето панелката за много пари - и дума не дават да се продума да я оставят на банката и да се преместят в по-малко жилище.
Приятелят на сестра ми не иска да работи легално и така няма пак работа. Тя бъхти в една фабрика. Тя реве по скайпа - нямат пари за нищо. Това живот ли е? 1000 пъти съм я карала да дойде да живее с мен, не ще. Какво да я правя? Какво им треперите на тези мъже, когато не ви уважават и ви използват?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker